Pozdrav 👋🏻
Želim se samo javiti i reći kako je pregled prošao dobro. Beba napreduje i ovo je veliki napredak za mene obzirom na moju prošlost. Nadam se da će tako ostati do kraja jer dug je put ispred mene i nema opuštanja!
Povući cu se sa foruma jer i dalje radim i imamo neke renovacije u planu, planiramo i putovanje, dosta sam aktivna i puno toga se dogada lijepog oko mene.
Svima želim srecu i vjerujem da svaku od nas poslije kiše čeka sunce ❤️
Ubacit cu vam sličicu sa uzv-a.
https://ibb.co/54SW9FL
Sve Vas pozdravljam i šaljem veliki poljubac i zagrljaj 🤗😘
PBTAB, ma tooo čestitkee od srca! 🥰❤️❤️😊
Nek te prati uredna i dosadna trudnoca 😌🍀🤰🏻
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo ❤️
https://ibb.co/kh2kvZZ
Drage moje upravo vam saljem fotke danasnjeg testa 9 dan nije jutarnja nego popodnevna mokrava od cca sat vremena trpljenja.
Napreduje☀️
Čestitam 🥰🥰 neka I dalje sve bude u redu 😊
Hoćeš još piskit?
Kada je beta? 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Evo drage moje i mene...
Uglavnom dosao mi je nalaz trobmofilije i ustanovljeno je da ju imam... u jednu ruku mi je drago da ju imam jer je ocito razlog zasto svaki put imam spontani( buduci da je sve drugo uredu i uvijek dode do trudnoce),a sa druge strane sam tako ljuta sto zena moram imat 2 ili 3 spontana da vi te poslali na taj pregled,umjesto da i to uvrste u redovan pregled.
E sad rekli su mi da se javim hematologu ( u vinogradskoj prvi termin u 5 mjesecu,nebi cekala toliko iskreno) jer cu morat u iducem postupku primat nisko molekularni heparin.
Sad ne znam da li je koja imala takvu situaciju? Koliko ste se dugo pikale? I da li ste isle u bolnicu na pikanje? Da li injekcije izdaje hematolog ili moze i ginekolog? Da li netko zna koliko kosta taj heparin da ga sama kupim, jer cekat sve te preglede u lijepoj nasoj je stvarno postalo grozno!🙆🏻♀️
Oprostite na duzem postu! 😊😘
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo ❤️
Drage zene,
imam jedno pitanje. Nalazi su mi ok, osim amh (1,29 ng/ml). Imam 29 godina.
Posto mi prvi ivf nije uspio, a jako sam se nadala, moze li mi napisati netko tko je imao isto nizak amh, zanimaju me iskustva, jako se bojim da mi je prenizak amh, svasta sam procitala na internetu i samo me nervoza uhvatila.😟
pbtab sretnoooo ti, par dana si nas drzala u neizvjesnosti, ali isplatilo se🥳❤️
easy ja se nadam da ce se ukazat druga crtica, ali ako nista, uvik je dobro imat plan za dalje 🤞😊😍 ja sam taj tip osobe koji za sve ima plan b, c, d....
sreca ❤️❤️ drago mi je zbog tebeee!
bubice tvoja linija bas lipo napreduje, odnosno letiiii..kad sam ja dosla na forum, ti si taman javila lipe vijesti, ne mogu virovat koliko je vrimena proslo. Neces se ni okrenut eto male😅
svima ostalima sretnoooo u trudnoci ili pokusajima da istu ostvaree🥰❤️
ja se pripremam, al vistica jos nije dosla i ide mi na zivce. Kako sad moram pit decortin (pola tablete), zanima me koji dio dana se pije, prije/iza obroka...? mozda mi je i dr rekla, al sam zaboravila
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Hvala hrabre moje zene, meni je Beta tek u Ponedeljak.... napravicu jos jedan negde oko 12 dana jer ne zelim se radovati iskreno poucena svime do sada.
Tek kada Beta bude , ako bude okej.... onda cu se poradovati. A ne planiram je rano raditi a niti sto puta.
I meni je drago zbog svakog vaseg uspeha.
Videcemo obavestavam sve sta god bude.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Jurky kada bude rez🤞🥰
Marisha žao mi je 😔 a zšt ti je postupak tek u 4 mj?
Peja nikada ne možeš uspoređivati embrij po brzini razvijanja tipa hoće li se primiti ili ne, ne znači ako malo kaska da je loš, možda oplodnja nije bila odmah ima tu više faktora nije to baš tako crno bijelo 🙈 nažalost za ove oznake ti ne mogu pomoći jer se u to ne razumijem 🤷♀️ sretno 🤞🥰
Easy Going ma nema na čemu, nitko ne osporava stručnost niti jednog liječnika ali ja smatram da je psihički lakše gurati kroz postupke ako znaš da si obavila sve od pretraga i kada si dala sve od sebe, barem ja tako mislim 🙈 sretnoo🤞🥰
Pbtab ne mogu ti opisati koliko mi je drago što si se javila I što trudnoća lijepo napreduje, od srca ti želim da te do kraja prati uredna trudnoća 🤞🥰
Bubice hahah čuj još je mala pa joj to nije "napeto" kasnije će joj biti zanimljivije 🤭 joj ne spominji mi maniju čišćenja ja sam ustala jutros u 5,30 i od jutra sam u pogonu 🤣🤣🤣 naravno da me sada sve boli mislim da ću se samo srušiti u krevet 🙈 inače sam dobro, hvala na pitanju, ima dana kada sam ko zmaj, kao dns, a ima dana kada sam ko leš I tako u krug🤣 a ti? 🥰
Sreća odlično neka dalje lijepo tamni🤞🤞
Srculence ja sam im u mailu napisala da idem u Ivf postupak i da trebam pregled hematologa (o Vinogradskoj pričam) i za 7 dana su mi dali termin, još sam i nalaz mpo dr priložila tako da ako nisi napisala neki specifičan razlog nažalost onda te neće ugurati, probaj putem maila sve lijepi napisati i objasniti i vjerujem da će ti izaći u susret 😊 zašto bi plaćala heparin kada ga možeš dobiti na teret Hzzo-a...injekcije ja dobijem kod njih i s pikanjem sam počela par dana prije transfera, a pikanje te čeka cijelu trudnoću plus još 6 tj nakon poroda tako da kažem ti lijepo ti njima sve objasni u mailu i napiši da te u 1 mj čeka novi postupak (malo muljaj) i da ti je potreban pregled hematologa😁😁 sretno 🤞🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrav 👋🏻
Želim se samo javiti i reći kako je pregled prošao dobro. Beba napreduje i ovo je veliki napredak za mene obzirom na moju prošlost. Nadam se da će tako ostati do kraja jer dug je put ispred mene i nema opuštanja!
Povući cu se sa foruma jer i dalje radim i imamo neke renovacije u planu, planiramo i putovanje, dosta sam aktivna i puno toga se dogada lijepog oko mene.
Svima želim srecu i vjerujem da svaku od nas poslije kiše čeka sunce ❤️
Ubacit cu vam sličicu sa uzv-a.
https://ibb.co/54SW9FL
Sve Vas pozdravljam i šaljem veliki poljubac i zagrljaj 🤗😘
Predobre vijesti! Bebica mala napreduje odlicno😍 i fotogenicna je!
41 god, sve ok, M 41
2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍
Htela sam samo nekoliko važnih stvari da napišem, nekom će pomoći u buducnosti
-Neko od cura je rekao da mi je bazalna juce pala zbog implantacije i ako je progesteron odlican i bila je u pravu od juce do danas bazalna je skocila za skoro celi jedan stepen. Tako da sam sigurna da je tako.
-Bolovi kao pred mengu su me poterali da uradim juce test jer sam mislila da cu procureti sto nikad nisam .
-Na 8 dan od transfera radila sam test osetljivosti 25 i nisam primala HCG inekciju.
Eto.....🌹
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Hek curke🖐🏻
Pbtab jako mi jedrago da je sve ok, nekatakoi nastavi🥰😘
Netko je spomenuo bolne transfere i ja sam ih imala, uzas. Nekad gore i od punkcije, naravno da sam i ja citala da to utjece na implataciju ali evo, ja sam primjer da se moze ostvariti uredna trudnoca 🙏
Bubice ja sam ok, malo je sad vec teze😅 brzo se umaram i ko slonica sam 🤣
Losije spavam, ali sad po danu ne mogu izdrzati vise bez odmora ali i dalje ne odustajem od svih svojih dnevnih aktivnosti 🙈
Kad sam umornija, legnem malo i ok😊
Kako si ti? Kako su mi moje druge trudnice?
Stela, Anni, Fashionista, Npelica, Vitara, Bebolina, Ivy, Korni, Maslacak 1 i 2😅, Aria (jesi ti rodila vec?) jesam li koga zaboravila?
I Sani moja, mislim na tebe🥰😘
Flo, Malag, Hope, Kacusha, Sunny, Rain, Razumna, Lucky, Petra, Panda, Avocado, Ribic, Duolapanda, Dreamer, Love, Monolena, Jurki, Jube❤️🥰😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji