Bubica, je osjetim dosta da sam manje "pokretljiva". Sporije hodam npr, ja sam uvijek brzo hodala. Sa mnom je teško bilo držati korak. 😅😅 Trbuh mi je sav naprijed pa zapnem s njim negdje. 🤦 Valjda nisam svjesna svojih "gabarita". Teško mi je ustati kad čučnem ako se za nešto ne uhvatim. Kad ustanem zabole me kosti zdjelice i automatski osjetim pritisak na mjehur. Mala je već 3 kg i nije to baš malo za moje stare kosti.
Samo da se dr bude držao svojih riječi i napravi carski u miru i da sve bude ok. 🤞🤞
Htjela sam pitati ako neka zna, a ima vas puno sa širokom lepezom znanja, pogotovo o ovoj temi. Imam sina 7 g koji se voli kupati u kadi. Nekad si stavi malo topliju vodu, njemu ne smeta. Napuni kadu i pola sata se igra u vodi. Rekla sam mu da toplija voda nije dobra za jajčeka. Može li to imati kakav utjecaj kasnije kod njega na plodnost? Ili ne dok ne uđe u pubertet?
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Amalija41, odlično, čestitam na curki i neka ti je i dalje sve u najboljem redu 🥳😊
Peja PUPO, 🤞 da se mrva čvrsto primi 🍀😘
PBTAB, kako mi je drago da je sve u redu, neka samo tako i ostane i neka ti je uredna i školska trudnoća 🥰 Uživaj i javi nam se ponekad 🤗 Btw, divne sličice ❤️
NPelice, slobodno papaš bakalar 👍😉 Mučnine zasad nemaš?
Stela, što se tiče čizmice, a čuj, bila je vesela, ali ni upola onako kako smo zamišljali 😊 Izgleda da su mama i tata sebi kupili legice 😅
Meni je danas malo bolje pa me uhvatila neka manija pospremanja i čišćenja, cijelu sam kuhinju preokrenula, iznutra i izvana 🤭 Nikako stati jer sam si mislila da je bolje da iskoristim tu maniju danas 😄 Nadam se samo da se nisam preforsirala 🙈
Vitara, ajme ti već u 35. tjednu 😮 Još malo ❤️ Jel sad već teško? 😉
Stela, Anii, Korni, Tikvice, Sanii, Hope, Ivkaa, kako ste cure?
Njama🥲🥲
Nemam nikakvih tegoba. Osim malog umora, ali ništa strašno. Zapitam se dali sam uopće trudna 🤭
Drago mi je da ti je bolje 😊
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Ima li cura koje su na listi preko HZZO-a za 2024. i gdje? Poslala bih u IVF upit pa čisto okvirno da kažete koliko se dugo čeka na konzultacije i ako idemo na teret preko HZZO-a što plaćamo a što ne?
Da li mislite da bi se na deseti dan od transfera mogao ukazati plusić (znam hvatam se na nemoguće)
Pošto mi se ovo desilo prije par dana i isto ovako se osjećam danas i najradije bi plakala na glas,a ne mogu, najgore sto možemo sebi napraviti je ici u postupak za blagdane. Sad me zvao doktor da idemo preko HZZO-a.. reko nemam više pravo preko HZZO-a . I tako ako imam novaca mogu odmah poslije nove godine ici. Ali kod Škvorca i kad sam išla na uputnicu i privatno kad sam placala stvarno nisam nikada puno cekala. A placaju se neke sitnice npr. anastazija i dva ultrazvuka i embrioglu ako ga želiš . Da, mislim da bi se mogao ukazati plusic 10.dan bilo je slučajeva ima baš jedna Korina 9.dan negativan test nakon FET-a a 10.pozitivan. Na prvoj stranici foruma simptomi nakon transfera tamo ti piše,ali rjetki su ti slucajevi.
Pitam jer mi je sestra u bolnici rekla da će me uzeti u prosincu na konzultacije ali lijekove bih dobila tek u travnju. Pošto moja endometrioza može poludjeti još jučer gledam i opcije privatno
Pogledat ću malo u nazad stranice, nada ipak umire posljednja
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Ima li cura koje su na listi preko HZZO-a za 2024. i gdje? Poslala bih u IVF upit pa čisto okvirno da kažete koliko se dugo čeka na konzultacije i ako idemo na teret preko HZZO-a što plaćamo a što ne?
Da li mislite da bi se na deseti dan od transfera mogao ukazati plusić (znam hvatam se na nemoguće)
Pošto mi se ovo desilo prije par dana i isto ovako se osjećam danas i najradije bi plakala na glas,a ne mogu, najgore sto možemo sebi napraviti je ici u postupak za blagdane. Sad me zvao doktor da idemo preko HZZO-a.. reko nemam više pravo preko HZZO-a . I tako ako imam novaca mogu odmah poslije nove godine ici. Ali kod Škvorca i kad sam išla na uputnicu i privatno kad sam placala stvarno nisam nikada puno cekala. A placaju se neke sitnice npr. anastazija i dva ultrazvuka i embrioglu ako ga želiš . Da, mislim da bi se mogao ukazati plusic 10.dan bilo je slučajeva ima baš jedna Korina 9.dan negativan test nakon FET-a a 10.pozitivan. Na prvoj stranici foruma simptomi nakon transfera tamo ti piše,ali rjetki su ti slucajevi.
Pitam jer mi je sestra u bolnici rekla da će me uzeti u prosincu na konzultacije ali lijekove bih dobila tek u travnju. Pošto moja endometrioza može poludjeti još jučer gledam i opcije privatno
Pogledat ću malo u nazad stranice, nada ipak umire posljednja
Na Merkuru ili ti kako su se prije zvali Vuk Vrhovec nikad nisam cekala na lijekove kad sam išla na uputnicu, ne znam kako je sad tamo. Znam da se u Petrovoj ceka i da se upisuješ na listu.
Pozdrav svima, ne znam jesam na dobrom mjestu, naime imala sam FET prije tocno mj dana, dvije blastociste, beta nakon 2tj 286, danas je bio prvi uzv medutim mala je vrecica i vidi se naznaka zumancane vrecice, dr kaze da je nalaz ok za 5tj ali za 6+6(koliko ona racuna po mengi) je premalo.. gv izmjerena samo 2.6mm.. rekla je da ne gubim nadu i za tocno tj dana opet pregled.. jel koja imala slicno iskustvo?
1.stimulirani ivf postupak- razbolila sam se i nismo mogli realizirati punkciju niti postupak do kraja.
2. Transfer 1 blastociste, otkucaji 7+3, missed ab 10+6.
3. FET dvije blastociste, BETA 286 2tj nakon fet, uzv 6+6 mala gv, 7 tj uzv, otkucaji i vidljiv plod!!
Pozdrav svima, ne znam jesam na dobrom mjestu, naime imala sam FET prije tocno mj dana, dvije blastociste, beta nakon 2tj 286, danas je bio prvi uzv medutim mala je vrecica i vidi se naznaka zumancane vrecice, dr kaze da je nalaz ok za 5tj ali za 6+6(koliko ona racuna po mengi) je premalo.. gv izmjerena samo 2.6mm.. rekla je da ne gubim nadu i za tocno tj dana opet pregled.. jel koja imala slicno iskustvo?
Pozdrav, da li se beta duplala pravilno? Pocetkom godine imala sam isto iskustvo di je plod zaostajao odnosno nije odgovarao tjednima trudnoce. Kad je FET u pitanju to nije dobar znak, druga stvar je ako prirodno ostane zena trudna pa ne zna tocne datume ovulacije i oplodnje pa je to lako moguce, ali u mpo vodama znamo tocne datume svega. Zao mi je, kod mene je sve stalo sa razvojem u 9,10 tjednu i doslo je do medikamentoznog pobacaja. Drzim fige da sve bude u redu, ali meni bi puno znacilo da mi je netko tada napisao svoje iskustvo. Sretno 🍀
Kod mene se beta pravilno duplala, cak smo imali i otkucaje, ali je plod zaostajao po mjerama i na kraju je došlo do spontanog u osmom tjednu, srce je prestalo kucati. Iskreno se nadam da kod tebe to nece biti slucaj i da ce na kraju sve biti u redu. Al meni je bilo lakše da se pripremim na sve al nadam najboljem. Želim ti od srca da ti uspije. Puno sreće i pozitive ❤️
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Pozdrav, da li se beta duplala pravilno? Pocetkom godine imala sam isto iskustvo di je plod zaostajao odnosno nije odgovarao tjednima trudnoce. Kad je FET u pitanju to nije dobar znak, druga stvar je ako prirodno ostane zena trudna pa ne zna tocne datume ovulacije i oplodnje pa je to lako moguce, ali u mpo vodama znamo tocne datume svega. Zao mi je, kod mene je sve stalo sa razvojem u 9,10 tjednu i doslo je do medikamentoznog pobacaja. Drzim fige da sve bude u redu, ali meni bi puno znacilo da mi je netko tada napisao svoje iskustvo. Sretno 🍀
Betu sam vadila jednom, na sv duhu nemaju kod ivf postupaka praksu vaditi vise puta, samo su mi rekli da je beta izvrsna i da dodem za 2 tj na pregled. Prosli postupak ivf isto je bilo isto sve kao i ovaj ali je kasnio sa razvojem plod, medutim i srce je prokucalo i cinilo se sve ok i u 11tj je ipak videno da je sve stalo. Sada je gv manja nego prosli puta. Prosli puta nije bio fet vec "friska" blastica.... hvala svakako na iskustvu... nadam se nekak da ipak malisan malo samo kasni,iako znam cinjenice..
1.stimulirani ivf postupak- razbolila sam se i nismo mogli realizirati punkciju niti postupak do kraja.
3. FET dvije blastociste, BETA 286 2tj nakon fet, uzv 6+6 mala gv, 7 tj uzv, otkucaji i vidljiv plod!!
Kod mene se beta pravilno duplala, cak smo imali i otkucaje, ali je plod zaostajao po mjerama i na kraju je došlo do spontanog u osmom tjednu, srce je prestalo kucati. Iskreno se nadam da kod tebe to nece biti slucaj i da ce na kraju sve biti u redu. Al meni je bilo lakše da se pripremim na sve al nadam najboljem. Želim ti od srca da ti uspije. Puno sreće i pozitive ❤️
Hvala puno na iskustvu! Prosli postupak je bio isti nam slucan medutim ipak je bilo bolje vidljivo i veca gv, pa sam bila vise optimisticna, na kraju je bio missed ab u 11tj, iako se srceko vidjelo i sve. Zato sam i trazila iskustva jer s obzirom na cinjenive nisam preoptimisticna ali nada umire zadnja... hvala! <3
https://ibb.co/kh2kvZZ
Drage moje upravo vam saljem fotke danasnjeg testa 9 dan nije jutarnja nego popodnevna mokrava od cca sat vremena trpljenja.
Napreduje☀️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sortiraj odgovore
Najstariji