Pbtab, Amalija sretno cure dns 🤞🤞🥰
Kaya ne znam gdje si u postupku ali ne znam niit koliko je pametno da te netko dole prcka 9 dpt još nisam čula za takvu praksu 🤷♀️
Bubice ja sam jučer cijeli dan ležala i kunjala osjećala sam se ko govno i dns osjetim da me grlo bolucka tako da naoružaj se limunom i medom druge nema 💪💪 btw javi reakciju na čizmicu🤭🥰
Kulii jako mi je žao 😔😔
Sreća odlično za test neka lijepo tamni, a bazalnu ti ne vrijedi mjeriti pogotovo jer si pod lijekovima i ne možeš na sve gledati kao u prirodnom ciklusu, sretno 💪🤞
Mrvica žao mi je zbog neg testića, nadam se da je iduća godina tvoja 🤞🤞
Easy Going kako nemaš indikaciju za kariogram a imala si spontani koji se u većini slučajeva dogodi baš zbog kromosomske greške, ne kažem da bi ti kariogram bio loš ali nije loše obaviti takav tip pretrage pa si mirna ako znaš da je sve ok, imunologiju i histero i obavila već ili?
Sunce 12 čuj za svoje novce možeš birati gdje ćeš samo ako ti dr nije baš sjeo onda ti nikada niti neće sjesti 🙄 neki dr gledaju svaku sitnicu nekome većina toga nije bitna jer se sve svodi na broj pokušaja, što se tiče pai 4g/5g to se više ne uzima u obzir kao trombofiliju i većina dr ne uvodi samo zbog toga heparin nego se svi vode time ako imaš više ne uspješnih postupka onda ga nije na odmet uvesti kao profilaksu, ja sam ga dobila od hemato pod zadnje samo zbog neuspješnih postupaka i ničega više, u cijeloj ovoj priči si bitna ti i da imaš povjerenja u dr, sretno 🤞🤞
Nuša to je vjerojatno dnevni tip bolnice što ti je puno lakše jer ćeš obaviti sve odjednom i nećeš morati okolo šetati po bolnicama i tražiti koji što rade od pretraga, ja vjerujem da kada ti sve povade što trebaš da isti dan ideš doma, barem je tako prije bilo.. ne znam što točno vadiš pa ti niti ne mogu reći više od toga, sretno 🤞 za svaki slučaj si ponesi nešto od stvari da imaš zlu ne trebalo 🤭
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Kaya ne znam gdje si u postupku ali ne znam niit koliko je pametno da te netko dole prcka 9 dpt još nisam čula za takvu praksu 🤷♀️
Bubice ja sam jučer cijeli dan ležala i kunjala osjećala sam se ko govno i dns osjetim da me grlo bolucka tako da naoružaj se limunom i medom druge nema 💪💪 btw javi reakciju na čizmicu🤭🥰
Kulii jako mi je žao 😔😔
Sreća odlično za test neka lijepo tamni, a bazalnu ti ne vrijedi mjeriti pogotovo jer si pod lijekovima i ne možeš na sve gledati kao u prirodnom ciklusu, sretno 💪🤞
Easy Going kako nemaš indikaciju za kariogram a imala si spontani koji se u većini slučajeva dogodi baš zbog kromosomske greške, ne kažem da bi ti kariogram bio loš ali nije loše obaviti takav tip pretrage pa si mirna ako znaš da je sve ok, imunologiju i histero i obavila već ili?
Sunce 12 čuj za svoje novce možeš birati gdje ćeš samo ako ti dr nije baš sjeo onda ti nikada niti neće sjesti 🙄 neki dr gledaju svaku sitnicu nekome većina toga nije bitna jer se sve svodi na broj pokušaja, što se tiče pai 4g/5g to se više ne uzima u obzir kao trombofiliju i većina dr ne uvodi samo zbog toga heparin nego se svi vode time ako imaš više ne uspješnih postupka onda ga nije na odmet uvesti kao profilaksu, ja sam ga dobila od hemato pod zadnje samo zbog neuspješnih postupaka i ničega više, u cijeloj ovoj priči si bitna ti i da imaš povjerenja u dr, sretno 🤞🤞
Nuša to je vjerojatno dnevni tip bolnice što ti je puno lakše jer ćeš obaviti sve odjednom i nećeš morati okolo šetati po bolnicama i tražiti koji što rade od pretraga, ja vjerujem da kada ti sve povade što trebaš da isti dan ideš doma, barem je tako prije bilo.. ne znam što točno vadiš pa ti niti ne mogu reći više od toga, sretno 🤞 za svaki slučaj si ponesi nešto od stvari da imaš zlu ne trebalo 🤭
Kbc ri, pa ne znam. Valjda nekako trebaju vidit sto se događa, mene vec tri dana boli pod rebra a da ne pričam da mi je trbuh ko balon. Rekla je da se radi toga dolazi kao hitnoća, mislim nije nesto to sad strasno ali svejedno kao mora me netko pogledati
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
ciao
kako mi je počeo ciklus, tako bi sada u postupak stimulirane, prikupili smo sve nalaze ovo ono
šta očekivati sad na prvom "dejtu" s doktorom?
prepisat će mi lijekove i šta, kako i kada uzimam i kad se opet javljam u dnevnu bolnicu?
👩🏻🦱37 AMH 12,9
👨🏻🦱36
12/2023 VV - Femara, Ovitrelle
Ma ona je meni isto, rekla da mi daje sve za što se ikad vjeovala da imalo pomaže, jer uvik imamo kao sve savršene uvjete a ne uspije. Jer mi nemamo nađen problem, pa da će probat sa svim, ako se ja slažem.
Nadam se da ti je idući dobitan, pa da neće bit potrebe za dalje! Sretno <3 <3
Hvala ti od srca! I tebi isto želim!! ❤️❤️
Stela Za kariogram doktor smatra da još nije potreban jer kao samo jedan spontani je u pitanju. Žalosno, znam. Za histeroskopiju također smatra da nemam indikaciju. Jedino imunologiju još nismo spominjali, mogla bi ga pitati na idućim konzultacijama. Misliš li da bi neku od pretraga trebala obaviti privatno na svoju ruku? Hvala ti na savijetima ❤️
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Stela....hvala na savetu....☀️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Kulii jako mi je žao 😔😔
Hvala ti od ♥️
Drage žene, trebala bih pomoć! Danas sam bila u Repromedu na konzultacijama. Još skupljam dojmove od svega. Nekako mi u jednu ruku pase njegov pristup, a u drugu ne. Kao ispalo je da je kod nas sve super, nalaza pola ne trebam sta imam, ali mi je reko da moram rijesiti stitnjacu. Ono prvi glas do sad. Bas se bazirao na to. Da li tko od vas ima TSH 1,97 ali povisena antitijela? Ja se bojim da kad jednon odem na euthyrox ostajes dozivotno iako je reko da je to samo dok ne rodim😂
Ja sam imala u prvoj trudnoći hipotireozu i pila terapiju do poroda. Poslije toga svi nalazi ok - dok nisam dosla do dr koja mi je rekla da zbog stitne ne mogu zanijeti niti zadržati trudnocu i da bez toga nemamo o čemu. Trazila je predkoncepcijsku terapiju, ja sam bila 4x sto na nuklearnoj sto kod endokrinologa…jedno te isto ali niko mi nije htio dati terapiju jer su mi zapravo sve vrijednosti u normali. Tj prividno jer mi je f
Ja sam trazila da mi dr obavezno na nalaz sa konzultacija napise da trazi terapiju i onda sam na kraju isla privatno s tim, da nije isla bih opet dalje, realno da ostaneš trudna taj taj ide odmah gore…zato trazi terapiju da ona ne proradi. Meni je gin rekla da je kasno poceti sa terapijom kad ostanem trudna. Svakako ne odustaj dok ne dobiješ terapiju. Ja ti pijem 12.5mg. to ti je nista. Jedino sto su me narucili na kontrolu opet za dva mjeseca
A jesi cekala neko vrijeme da vidis kako ce biti TSH uz terapiju ili si odmah isla u postupak? 😏
Isla sam na prir.ivf desetak dana nakon početka uzimanja terapije, dr je rekla da je to ok sve i to ali nije doslo do transfera jer je js jednostavno propala nakon oplodnje. I rekla je da je to sve zbog stitne da imam bolesne jajnike odnosno lose js zbog toga. I naravno rekla je bez obzira sto su vrijednosti u granicama - rekla je da to jednostavno imas u sebi pogotovo jer si to vec imala. Brutalna je dr ali ja ju obozavam .
I sad sam u stim.ivf, bas moram kod njih sutra jer sam izgleda razvila HS
A koja je dr.u pitanju ako mogu znati? 🤗
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
ciao
kako mi je počeo ciklus, tako bi sada u postupak stimulirane, prikupili smo sve nalaze ovo ono
šta očekivati sad na prvom "dejtu" s doktorom?
prepisat će mi lijekove i šta, kako i kada uzimam i kad se opet javljam u dnevnu bolnicu
To ce ti sve upute dati tamo, kada i koje lijekove uzimati i kada se javiti,obicno prvi dan M pa te zabiljeze za UZV i onda prate razvoj folikula,na koji postupak ides jel IVF ili?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Drage žene, trebala bih pomoć! Danas sam bila u Repromedu na konzultacijama. Još skupljam dojmove od svega. Nekako mi u jednu ruku pase njegov pristup, a u drugu ne. Kao ispalo je da je kod nas sve super, nalaza pola ne trebam sta imam, ali mi je reko da moram rijesiti stitnjacu. Ono prvi glas do sad. Bas se bazirao na to. Da li tko od vas ima TSH 1,97 ali povisena antitijela? Ja se bojim da kad jednon odem na euthyrox ostajes dozivotno iako je reko da je to samo dok ne rodim😂
Ja sam imala u prvoj trudnoći hipotireozu i pila terapiju do poroda. Poslije toga svi nalazi ok - dok nisam dosla do dr koja mi je rekla da zbog stitne ne mogu zanijeti niti zadržati trudnocu i da bez toga nemamo o čemu. Trazila je predkoncepcijsku terapiju, ja sam bila 4x sto na nuklearnoj sto kod endokrinologa…jedno te isto ali niko mi nije htio dati terapiju jer su mi zapravo sve vrijednosti u normali. Tj prividno jer mi je f
Ja sam trazila da mi dr obavezno na nalaz sa konzultacija napise da trazi terapiju i onda sam na kraju isla privatno s tim, da nije isla bih opet dalje, realno da ostaneš trudna taj taj ide odmah gore…zato trazi terapiju da ona ne proradi. Meni je gin rekla da je kasno poceti sa terapijom kad ostanem trudna. Svakako ne odustaj dok ne dobiješ terapiju. Ja ti pijem 12.5mg. to ti je nista. Jedino sto su me narucili na kontrolu opet za dva mjeseca
A jesi cekala neko vrijeme da vidis kako ce biti TSH uz terapiju ili si odmah isla u postupak? 😏
Isla sam na prir.ivf desetak dana nakon početka uzimanja terapije, dr je rekla da je to ok sve i to ali nije doslo do transfera jer je js jednostavno propala nakon oplodnje. I rekla je da je to sve zbog stitne da imam bolesne jajnike odnosno lose js zbog toga. I naravno rekla je bez obzira sto su vrijednosti u granicama - rekla je da to jednostavno imas u sebi pogotovo jer si to vec imala. Brutalna je dr ali ja ju obozavam .
I sad sam u stim.ivf, bas moram kod njih sutra jer sam izgleda razvila HS
A koja je dr.u pitanju ako mogu znati? 🤗
Naravno, profesorica Smiljana. Strah i trepet KBC 😂
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Pozdrav svima, čestitam svima na pozitivnim testovima a i zao mi je jako na svim lošim vijestima koje su se izdesavale zadnjih par tjedana. Danas smo odradili transfer cetverodnevnog starog embrija. Doktorica je rekla kako je 100% preživio i odlične je kvalitete. No sada čitam u nalazu i pojavljuje se ovo "Siirtoon: ET D4 C75/90" Da li netko zna sto znaci taj C? Budući da mi nismo u Hrvatskoj zanima me da li u vama ovako piše. Znam da D4 je koliko je star ali ne kužim ovo 75/90? I piše isto tako da je osmostanicni.
Do sada sam imala 5 transfera i uvijek u nalazu piše nešto drugo, npr. u 5 mj je bio isto 4 dana star ali C90/90 , u 10. mj kada je bio pisalo je C75/90 itd. Da li netko ima ideje što bi to trebalo značiti? 😶 Hvalaa
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji