Pozdrav cure,mozete li mi dati savjet vidim da ste vise upucene u postupke od mene. Naime ja sam imala 2 neuspjesne inseminacije ( 1 je radjena prije 6 mj pa tek onda druga) ugl sad mi je na pregledu kad sam krenula u novi postupak receno da mi je pogodjena terapija klomifenom i da ima folikula vise pa da nebi radili inseminaciju nego aspiraciju, mozete lii reci imate li iskustva sa aspiracijom i da li budu uspjesnjije od AIH? Bilo kakve info dobro bi mi dosle,..
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Ja sam ovih dana napravila 3d uzv, dr je svaki milimetar pregledala i po onom sto vidi nema nikakvih smetnji, maternica mi je, ako sam dobro razumila, srcolikog izgleda (sta god to znacilo)🙈😂 i mjerila mi je neke stavke koje ce joj znacit za transfer, kaze da moze pomoc😊 pa sam otisla i do svoje gin, napravit papu i briseve, Split vise ne radi klasicno, nego kroz prvi mlaz urina, pa cu morat opet u St, al dobro🤷♀️
Nisam uspila skuzit, sta točno rade kroz prvi mlaz urina? 🤔
ginekoloski brisevi na ureaplazmu i druge.. prije sam nosila briseve na higijenski..sad dobijes casicu za prvi mlaz urina, i to ne puno, tek toliko da pokrijes dno.. Ne znam otkad je ta praksa, al uvik mi se nesto mora zakomplicirat🤷♀️
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Pozdrav cure,mozete li mi dati savjet vidim da ste vise upucene u postupke od mene. Naime ja sam imala 2 neuspjesne inseminacije ( 1 je radjena prije 6 mj pa tek onda druga) ugl sad mi je na pregledu kad sam krenula u novi postupak receno da mi je pogodjena terapija klomifenom i da ima folikula vise pa da nebi radili inseminaciju nego aspiraciju, mozete lii reci imate li iskustva sa aspiracijom i da li budu uspjesnjije od AIH? Bilo kakve info dobro bi mi dosle,..
Hej Mrvice, aspiracija ti je punkcija jajnih stanica, ti ides u IVF. Tako je i meni bilo. Imala zakazanu prvu inseminaciju i kako sam dobro reagirala na klomifen imala više jajnih stanica. Zbog mogucnosti viseplodne trudnoce odlucili su odustati od AIH-a i prebaciti me na IVF. Uspješnije dakako od inseminacije. 🙂
👸34, 2xhisteroskopija, ✂️oba jajovoda
🤴34,normo
05/23 1. IVF prirodni,beta ❌
06/23. 1.AIH - vanmaternična trudnoća lijevi jajovod
08/23. 2.AIH-biokemijska trudnoća
09/23. Spontana trudnoća-vanmaternična trudnoća desni jajovod
2/2024 IVF stimulirani- 11 🥚-8 zrelih, oplodeno 5 i na kraju 1 blastica prezivjela, aspiracija 3.2. transfer 8.2., beta 20.2.❌
Jutro cure, ja napravila test. Danas je ET+6 i mislim da vidim sjenu 🙈
https://ibb.co/MSbWc3L
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Ivka33 sretno, nek se mrve čvrsto prime i da beta bude lijepa 🤗🍀
Monny nek se beta uredno dupla 🤞🍀
Kulii super, držim fige da testić lijepo tamni 🤞🤗 slikica je dobrodošla ☺️
Orchid nisam iz Zg pa ti ne mogu pomoći, ali želim ti sreću 🤗
Faith jesi se odlučila danas na testić? 🤞🍀
Hope jel dosla M?
Pbtab jesu krenuli kakvi simptomi? 🤗
Razumna kako si?
Stela, Bubice, Npelice, Sani, Jurky, Tikvice 🤗
Ja sam danas prvi put nakon mj dana spavala do 6.45h. Pa sam se naravno zabrinula zasto sam napokon spavala 😂 i onda me opet zacepilo, pa sam si opet okej 😂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Faith sad vidim testić! Vidi se crtica 🥳 sad neka lijepo tamni! Sretno ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Dobro jutro curke!
Faith vidim i jaa crticu 🥰 čestitam sad lijepo da tamnii 😁
Evo ja ujutro napravila i digitalni haha baš nemam mira🙈
https://ibb.co/wM0qwRz
Kulii i Faith bravo za testiće 🤗❤️ neka lijepo tamne sjenice🤞🤗
Nove curke dobrodošle 🤗 želim vam svu sreću ❤️🤗
Korni 🙈🙈 hahahhaha 🤦♀️
Razumna kako si mila? 😘
PBTAB ❤️
Tikvica skroz si nas zaboravila 😅 javi nam se malo, forum te zove 😘 nadam se da je sve okej ❤️
Sani kako si? 🤗
Stela_M ❤️
Flowerson drago mi da si se javila, šaljem 🤗 i nadam se da ce malenoj A brzo popustit grcici i sve što ide uz to. Da ćeš se uspjet malo naspavati. ❤️
Bubica, Fashionista, Jurky32, Bebolina, sve ostale ❤️❤️
Ja krenula bit zabrinuta, ništa više ne osjećam 😅 mislim znam i da nebi trebala, ali baš me strah pregleda, i da opet bude blighted. 😪 ali, kako bude bude. 🤞❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Curice moje, prije svega sorry na nejavljanju ali svaki dan ste mi u mislima i molitvama. Imala sam dramu zadnjih 2 tjedna i konstantno na pretragama tako da me to dosta fizicki i psihicki iscrpilo. Pratila sam vas ali ne redovno i onda pokusavam sve uloviti pa kao kad sve procitam cu napisati ali to se i dalje nece skoro dogoditi.
Sto se tice svega kaj se dogadjalo, ispada da je sve ok🙏💙
Kolko me mozak sluzi:
Npelice ulovila sam tvoje pozitivne bete i jako sam sretna radite tebe, jednako kao i Korni.
Stela, Bubice, Mehro, Anii, Bejbe i ako sam jos koju trudnicu zaboravila sorry, mozak ne pamti vise tako dugo 🙈 a ni kratko bas…🙆🏻♀️🙆🏻♀️ nadam se da je sve ok, da osjetite bebice i uzivatd u svakom danu.
Razumna i PBTAB vjerujem cvrsto da je i kod vas i dalje sve ok, pokussti cu sve sredinim tjedna procitati, samo na u utorak napravimo novi pregled 💙
Sani za tebe sam pratila histero, znaci u soku sam, eto to je nesto sto ja NE PODNOSIM kod lijecnika i jednostavno koliko god strucan bio preka tako neceg ne mogu prec, to mi je jednako kao i kad ne mogu stupit u kontakt radi necega i dobiti info. Svi smo naravno drugaciji ali meni je to medju bitnijim stvarima.
Toliko hvale, a takav neprofesionalizam, uzas. U najmanju ruku mogao je barem prenijeti bitne informacije i sto je potrebno napraviti. Bas sam ljuta i mogu misliti onda kako je tebi.
Flo, Malag, Hope, Maslacak, Maslacak2, Vitara, Panda, Maus, Fashionista, Love, Jurki, Jube i ako sam izostavila neku od “starih” borilica, sorry.
Nove borilice, ne mogu popamtiti nickove ali zelim puno strpljenja i snage🙏🥰
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Curice moje, prije svega sorry na nejavljanju ali svaki dan ste mi u mislima i molitvama. Imala sam dramu zadnjih 2 tjedna i konstantno na pretragama tako da me to dosta fizicki i psihicki iscrpilo. Pratila sam vas ali ne redovno i onda pokusavam sve uloviti pa kao kad sve procitam cu napisati ali to se i dalje nece skoro dogoditi.
Sto se tice svega kaj se dogadjalo, ispada da je sve ok🙏💙
Kolko me mozak sluzi:
Npelice ulovila sam tvoje pozitivne bete i jako sam sretna radite tebe, jednako kao i Korni.Stela, Bubice, Mehro, Anii, Bejbe i ako sam jos koju trudnicu zaboravila sorry, mozak ne pamti vise tako dugo 🙈 a ni kratko bas…🙆🏻♀️🙆🏻♀️ nadam se da je sve ok, da osjetite bebice i uzivatd u svakom danu.
Razumna i PBTAB vjerujem cvrsto da je i kod vas i dalje sve ok, pokussti cu sve sredinim tjedna procitati, samo na u utorak napravimo novi pregled 💙
Sani za tebe sam pratila histero, znaci u soku sam, eto to je nesto sto ja NE PODNOSIM kod lijecnika i jednostavno koliko god strucan bio preka tako neceg ne mogu prec, to mi je jednako kao i kad ne mogu stupit u kontakt radi necega i dobiti info. Svi smo naravno drugaciji ali meni je to medju bitnijim stvarima.
Toliko hvale, a takav neprofesionalizam, uzas. U najmanju ruku mogao je barem prenijeti bitne informacije i sto je potrebno napraviti. Bas sam ljuta i mogu misliti onda kako je tebi.
Flo, Malag, Hope, Maslacak, Maslacak2, Vitara, Panda, Maus, Fashionista, Love, Jurki, Jube i ako sam izostavila neku od “starih” borilica, sorry.
Nove borilice, ne mogu popamtiti nickove ali zelim puno strpljenja i snage🙏🥰
Lijepa naša ❤️ zao mi je što si prolazila to, ali drago mi je da je ipak sve u redu ❤️ kada stigneš nam se javi malo, mislimo na tebe 😘🤗❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sortiraj odgovore
Najstariji