Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    17. Studeni 2023. 19:08

Saniii

Hvala vam svima na podrsci ❤️
    Stela❤️ nemam sto nadodati stvarno. Ja ne znam ni da ima 3D UZV u Petrovoj 🤷‍♀️ , sto se tice tvoje prije ne znam njenu situaciju ali ja osobno ne bih išla van samo zbog histetoskopije, druga je stvar ako se ide na op endometrioze ili adenomioze ali onda vecinom rade laparoskopiju ili slične operativne zahvate. A što se tiče T shape oblika maternice on se vidi i na najobicnijem UZVu, jer je to jednostavno oblik maternice , nema ga se potrebe trazit jer je vidljiv kao i oblik i promjena na jajovodu ili jajniku. Ja sam ga imala i dosad samo što nitko nije obraćao pažnju na to, tj nisu smatrali problemom za začeće. Hvala ti 😘❤️ alarme ako nisi sigurna da se nećeš sama sjetit, ja tako radim. Sretno 🤞
    Pbtab ❤️, čestitke na srčeku, sad hrabro korak po korak 🙏. Ja sam inače okej, gore u komentaru sam opisala trenutno stanje 😏, da se ne ponavljam, vrijeme liječi sve rane 🙂.

Draga hvala na odgovoru💙
    Muž je isto radio te nalaze i dobili smo slike kromosoma samo ih ja nisam objavila ovdje. Isto su mi rekli da ako je sve dobro da će nam nalaz doći na kućnu adresu i stvarno došli su nam doma i nisu nas zvali na razgovor. Jedino od nalaza nismo radili onu kompatibilnost što se radi u Petrovoj.
    Žene moje drage hvala vam svima na lijepim riječima i utjehu. Meni je danas bila prijateljica koja je isto krupna kako ja i ja njoj pričam da mi dr nije mogla naći žumancanu i otkucaje i ona meni pokaže svoju sliku gdje je bila u 8tt i tamo se samo vidi onaj crni mjehur i ništa u njemu. I rekla mi je da joj je dr rekao da dođe sa 10tt i da se onda sve vidjelo. Doslovno joj je dr rekao da je debela i da zbog toga ništa ne vidi. E sad, kad sam ja bila na uzv doktorica me je isto stiskala po trbuhu (jako grubo) i ona ništa nije vidjela dok je stažistica tvrdila da je nešto vidjela.
    Znam da se hvatam za slamke i da je to na dugačkom štapu ali ja sam puna nade i optimizma. Čak ako ništa dr ne bude vidjela u pon ja ću tražiti da ne prekidamo terapiju barem još 2 tjedna. 
    I definitivno ću otići privatno

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Bubica1
    17. Studeni 2023. 19:09

Ivkaa, hvala ti draga 😘
    Tweety, hvala ti na objašnjenju, vjerovat ću doktoru i neću se zamarati s tim, ali ipak mi je to ostalo u podsvijesti, ne mogu si pomoći 🙈 Pogotovo zato jer mi je u prvoj trudnoći cerviks bio po PS-u 👍
    Lucy08, hvala draga, kako si ti? Zapustila sam onu drugu grupu, jedva i ovu stignem pratiti tako da nisam u toku 🫣
    Fashionista, čestitam na urednim nalazima NIPT-a 🥳 Jedva čekamo saznati i spol 😊
    Jurky i Sanjushka, sretno na konzama, nadam se da će vas uzeti na listu 🤞🍀 Mi smo išli k njima odmah s namjerom plaćanja tako da ne znam za takvu njihovu praksu. 🤷 Dr. Bračun je inače super, meni je baš sjela. 👍
    Peja i Petra, žao mi je... 😔
    Gabby, predivna sličica, drago mi je da je sve u redu ❤️
    Razumna, što reći, a da ti već cure nisu napisale? Jako mi je žao, nemam riječi... 😔 Zbilja se nadam i od srca ti želim da je 2024. tvoja godina 🥰❤️
    Mila123, probaj još sutra testić napraviti, držim 🤞
    Kulii, dobrodošla 🤗 Neka se mrva čvrsto primi 🍀😘
    PBTAB, drago mi je da je sve prošlo super, neka je sada to to 😊🥰
    Flowerson, vjeruj mi, i to će razdoblje proći, na početku je uvijek izazovno 😊 Ali sve to prođe i onda krene uživanje ❤️
    ... 
    Mene uhvatila neka nesanica, zadnja dva dana se budim oko 4, pola 5 i nema šanse da zaspim natrag, ne kužim 🤷 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Monny
    18. Studeni 2023. 06:01

Saniii

Hvala vam svima na podrsci ❤️
    Stela❤️ nemam sto nadodati stvarno. Ja ne znam ni da ima 3D UZV u Petrovoj 🤷‍♀️ , sto se tice tvoje prije ne znam njenu situaciju ali ja osobno ne bih išla van samo zbog histetoskopije, druga je stvar ako se ide na op endometrioze ili adenomioze ali onda vecinom rade laparoskopiju ili slične operativne zahvate. A što se tiče T shape oblika maternice on se vidi i na najobicnijem UZVu, jer je to jednostavno oblik maternice , nema ga se potrebe trazit jer je vidljiv kao i oblik i promjena na jajovodu ili jajniku. Ja sam ga imala i dosad samo što nitko nije obraćao pažnju na to, tj nisu smatrali problemom za začeće. Hvala ti 😘❤️
    Razumna žao mi je što se opet ponavlja proslost 😔. Ovaj nalaz nije nalaz kariograma nego kariotipa. Većina nas je radila kariogram, i ja isto, gdje sam dobila slikoviti prikaz svih 46 kromosoma uz pisanu opasku dr da je nalaz uredan.
    Po meni je i ovaj tvoj uredan, ovo izdvojeno u postocima je X kromosom koji određuje tvoj spol. Ali mi nije jasno zašto ne piše cjelokupni broj kromosoma, u urednom nalazu treba pisati 46xx za zene i 46xy za muškarce i svako odstupanje u broju i izgledu ima naziv aneuplodije. Meni su rekli da ako je nalaz uredan doći će doma na adresu, ako nije dobit ću poziv genetička za razgovor. Jel i muž radio pretragu, kako njegova izgleda? Za svoju mirnu glavu pošalji nalaz mailom na citogenetiku npr Rebro ili gdje si vec radila i traži očitovanje nalaza. Drži se ❤️
    Hope ja nemam bolova apsolutno nikakvih , ali krvarim, kao da imam M 🤷‍♀️
    Monny sutra 6dnt vadis krv za betu, to je bas prerano? Sretno u svakom slučaju 🤞
    Jurky kontrola mi je idući utorak, dotad ne znam ništa 🙄
    Fashionista ❤️ dobro sam kad ne mislim na cijelu situaciju, inače imam grc u želucu pri pomisli na cijelu situaciju 🤪.
    Luna jako je bitno terapiju uzimati u propisano vrijeme, to su hormoni, uredu da se jednom desi da se ne uzme u isto vrijeme, ali ne bi se smjelo ponavljat. Navij si alarme ako nisi sigurna da se nećeš sama sjetit, ja tako radim. Sretno 🤞
    Pbtab ❤️, čestitke na srčeku, sad hrabro korak po korak 🙏. Ja sam inače okej, gore u komentaru sam opisala trenutno stanje 😏, da se ne ponavljam, vrijeme liječi sve rane 🙂.

Slažem se, ali moja klinika tako radi, 6. i 9. dan. U Njemačkoj sam pa je dosta toga drugačije.

12/23 UZV ♥️✔️

Stela_M
    18. Studeni 2023. 06:50

Sani 🤗🤗❤️
    Pbtab od srca ti želim da je ovaj put zaista dobitni i da te do kraja prati uredna trudnoća 🙏🤗❤️
    Hope sad ću te slagati ali koliko se ja sjećam nekih 7 dana sam po malo brljavila nakon histero, nadam se da će uskoro kuja doći i da krećeš 🤞❤️
    Sanjushka nadam se da ćeš upasti u Beta+ preko Hzzo-a, sretni 🤞❤️
    Flo dobro sam, malo sve ide teže i teže ali nećemo se žaliti, nadam se da će proći grčevi jel joj daješ probiotik? Koliko god da je teško vjerujem da nema veće sreće 🤗❤️
    Evach čestitam, neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤗😍
    Bubica mislim da je ta nesanica pod normalno, ja teško zaspim a redovito se probudim jako rano, onda me valjda nakon par dana skrši pa jedan dan uspijem duže odspavati i tako u krug 🙈 kontam da je to sve pod normalno 🙄🤗❤️
    Ivka33 sretno da se mrve čvrsto prime 🤞😍
    Tikvice nadam se da si dobro, nisi nam se fakat dugo javila 🙄❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Bubica1
    18. Studeni 2023. 07:51

STUDENI
    Mica.cica UZV 20.11.
    Korni UZV 20.11.
    Medena33 Konze 20.11.
    Fashionista UZV 20.11.
    Razumna UZV 20.11.
    Jurky Konze 21.11.
    Maus FET 22.11.
    Bopsich GUK profil 23.11.
    Amalija41 UZV 24.11.
    NPelica UZV 24.11.
    Faith1509 Beta 27.11.
    Luna573 UZV 27.11.
    Ivka33 Beta 27.11.
    Bopsich UZV 28.11.
    Kulii26 Beta 28.11.
    Gabby UZV, Nifty 29.11.
    Sanjushka Konze 29.11.
    PROSINAC
    Bubica1 UZV 06.12.
    Anii208 UZV 11.12.
    Stela_M UZV 12.12.
    Ivkaa Novi postupak 12/23

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

PBTAB
    18. Studeni 2023. 09:06

Jutro, hvala svima na lijepim riječima ❤️
    Bubice, mozes me staviti na listu za sljedeci uzv 5.12. 🤞
    Ugodan i miran vikend svima ❤️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

ivkaa
    18. Studeni 2023. 09:31

razumna nadam se da ce 2024. bit nasa dobitna godina, ovo za Bozic te totalno razumim, pisala sam vec o tome😚❤️
    pbtab super vijestiii, drziim 🤞 da nas nastavis obasipat pozitivom🥰
    flowerson pocetak je najtezi, jucer sam bila kod prijateljice, mala joj ima 6 tjedana i jos se navikavaju jedna na drugu.. bit ce sve okej🥰
    bubice mozda je samo takav neki period, meni se zna dogodit ponekad, a velika sam spavalica..nadam se da ti ne utjece na kvalitetu zivota😅🤭

Ja sam ovih dana napravila 3d uzv, dr je svaki milimetar pregledala i po onom sto vidi nema nikakvih smetnji, maternica mi je, ako sam dobro razumila, srcolikog izgleda (sta god to znacilo)🙈😂 i mjerila mi je neke stavke koje ce joj znacit za transfer, kaze da moze pomoc😊 pa sam otisla i do svoje gin, napravit papu i briseve, Split vise ne radi klasicno, nego kroz prvi mlaz urina, pa cu morat opet u St, al dobro🤷‍♀️

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

ivkaa
    18. Studeni 2023. 12:30

ivka33

Hvala na ljepim zeljama. 1 je vracena podilili su mi za dva puta… Danas mi je 4 dan od transfera vec pola sata imam jaku bol u dojnjem dijelu trbuha grcevi kao da cu dobit svaki cas a po kalendaru je u planu menstruacija tek za 7 dana… Pozdrav za ove moje kolegice iz kbc Split vjerojatno smo se i srele u cekaonici

Imenjakinjo nadam se da ces popravit statistiku Splita 🤞❤️ 
    u kojeg si dr? 
    Ne znam sta bi ti rekla, svi kazu da bolovi mogu bit znak i uspjeha i neuspjeha... ostat cemo optimisticni💪

KBC Split
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 ET ❌️
    10/24 FET ⏳️

• Monny
    18. Studeni 2023. 12:57

Prva beta izvađena →18.6 IU/l (>5), drugo vađenje imam u utorak 🤗
    Imam lagane grčeve, kao pred menstruaciju (trebala bih dobiti za 5 dana) pa me to malo brine.

12/23 UZV ♥️✔️

ivkaa
    18. Studeni 2023. 12:58

ivka33

ivkaa

ivka33

Hvala na ljepim zeljama. 1 je vracena podilili su mi za dva puta… Danas mi je 4 dan od transfera vec pola sata imam jaku bol u dojnjem dijelu trbuha grcevi kao da cu dobit svaki cas a po kalendaru je u planu menstruacija tek za 7 dana… Pozdrav za ove moje kolegice iz kbc Split vjerojatno smo se i srele u cekaonici

Imenjakinjo nadam se da ces popravit statistiku Splita 🤞❤️
    u kojeg si dr?
    Ne znam sta bi ti rekla, svi kazu da bolovi mogu bit znak i uspjeha i neuspjeha… ostat cemo optimisticni💪

Znaci ja vam se pozalim bol nestane u roku 10 min ko rukom odnesena…
    U 3 mjesec dr.Marusic svjezi dvodnevni ishod biokemijska, u 6 mjesec dr.Mrsic stimulacija aspiraciju mi obavila dr. Sunj i sad ovaj ciklus me vodila i transfer obavila dr.Marusic njen sam inace pacijent. Ko tebe vodi

Ja sam u dr. Šunj.. 
    znaci Marusic je ipak tu cesto? Znam da je kroz 9. misec bila panikica kako ce sa svim pacijenticama Mrsica i Marusic

KBC Split
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 ET ❌️
    10/24 FET ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.