Hvala NPelica i cestitke na trudnoci 🤗
Da, znam da spermatogeneza traje 72 dana a citala sam studije o oporavku nakon Covida, po nekim studijama traje od 2-6 mjeseci 😱
Nama je predlozeno da MM ponovi spermiogram za 2 sedmice pa ce odluciti hoce li vrsiti selekciju i smrzavati dobre iz vise uzoraka.
Nisam sigurna sta da radimo u vezi sa tim, s jedne strane nam se zuri a sa druge se bojim kakav bi bio kvalitet embrija iz takvih uzoraka a sa tim (kvalitetom) ocigledno i ovako imamo problem
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Hvala NPelicai cestitke na trudnoci 🤗
Da, znam da spermatogeneza traje 72 dana a citala sam studije o oporavku nakon Covida, po nekim studijama traje od 2-6 mjeseci 😱
Nama je predlozeno da MM ponovi spermiogram za 2 sedmice pa ce odluciti hoce li vrsiti selekciju i smrzavati dobre iz vise uzoraka.
Nisam sigurna sta da radimo u vezi sa tim, s jedne strane nam se zuri a sa druge se bojim kakav bi bio kvalitet embrija iz takvih uzoraka a sa tim (kvalitetom) ocigledno i ovako imamo problem
Nadam se da će ubrzo spermiogram biti bolji. 🤞🤞
Pbtab 😘❤️ drži se, nadam se da su loši scenariji iza tebe.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
ginekoloski brisevi na ureaplazmu i druge.. prije sam nosila briseve na higijenski..sad dobijes casicu za prvi mlaz urina, i to ne puno, tek toliko da pokrijes dno.. Ne znam otkad je ta praksa, al uvik mi se nesto mora zakomplicirat🤷♀️
Ahaaaa, pa super ajde, to je napredak, bolje nego da nan cackaju onin stapicima 😂😂 Al evo i meni je ovo prvi glas, nisam imala pojma da se praksa prominila 🤷♀️ A reci mi, jel onda urin tribas nosit na higijenski ili to ginicka dalje rjesava?
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Ivka33sretno, nek se mrve čvrsto prime i da beta bude lijepa 🤗🍀
Monnynek se beta uredno dupla 🤞🍀
Kuliisuper, držim fige da testić lijepo tamni 🤞🤗 slikica je dobrodošla ☺️
Orchid nisam iz Zg pa ti ne mogu pomoći, ali želim ti sreću 🤗
Faith jesi se odlučila danas na testić? 🤞🍀
Hope jel dosla M?
Pbtab jesu krenuli kakvi simptomi? 🤗
Razumna kako si?
Stela, Bubice, Npelice, Sani, Jurky, Tikvice 🤗
Ja sam danas prvi put nakon mj dana spavala do 6.45h. Pa sam se naravno zabrinula zasto sam napokon spavala 😂 i onda me opet zacepilo, pa sam si opet okej 😂
Hej, drago mi je da si napokon mogla spavati 😊
Ja sam ok. Psihički loše jer nemam nikakvih simptoma. Osjecam se kao i prosla dva puta kad je bio spontani tako da sam spremna na isti ishod i poprilično sam umorna. Trudnoca bez simptoma ne postoji i tko god govori suprotno laže jer svaka zdrava trudnoca mora imati barem jedan simptom za koji se držati. Jedan doktor mi je rekao da grudi moraju biti napete i bolne jer ako nisu to je alarmantno i zapravo mu vjerujem. Osjecam kao da svi zive zivot dok moj stoji. Kao da druge trudne žene žive moje snove. Muž i ja smo dogovorili da ukoliko na sljedecem pregledu bude isti scenarij, bez obzira na dvije blastice, naš put se završava. Kratko je trajao ali 3 spontana uz bol i suze mi je dovoljno za 100 života i smatram da ja to ne zasluzujem. Ja sam sebi na prvom mjestu i moje zdravlje je meni bitno, a psihicko je totalno narušeno a tek mi je 31. Život je ispred mene i stvarno ga zelim zivjeti dok sam mlada i zdrava, nemam snage vise gledati u neuspjehe.
Moram se javitibna ovo jer sam identicno prolazila, ali moja trudnoca je bila bez simptoma, a sise nula bodova sve do dojenja… isla sam betu vadit i nakon 8,9 tjedana trudnoce jer sam mislila kako bas nista ne osjecam i sigurno nesto nije u redu, a zenska koja mi je vadila krv kad sam joj rekla zasto sam tu samo pomakne kutu i pokaze trbuh i kaze i ovaj trbuh ovdje je bez ikakvih simptoma, tako da samo pozitiva, sve to postoji, a pogotovo bezvolne sise postoje 😅🤞🏼
ginekoloski brisevi na ureaplazmu i druge.. prije sam nosila briseve na higijenski..sad dobijes casicu za prvi mlaz urina, i to ne puno, tek toliko da pokrijes dno.. Ne znam otkad je ta praksa, al uvik mi se nesto mora zakomplicirat🤷♀️
Ahaaaa, pa super ajde, to je napredak, bolje nego da nan cackaju onin stapicima😂😂 Al evo i meni je ovo prvi glas, nisam imala pojma da se praksa prominila 🤷♀️ A reci mi, jel onda urin tribas nosit na higijenski ili to ginicka dalje rjesava?
Psihicki sam se pripremila da me cacka..
I uzela mi bris jedan, nisam razumila na sta, i ostalo kroz urinokulturu na higijenski nosim nekad iduci tjedan.. muka mi je vise ic u St na 5 min😂
I ubrzana papa, inflacijski, osla na 20€.
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Psihicki sam se pripremila da me cacka..
I uzela mi bris jedan, nisam razumila na sta, i ostalo kroz urinokulturu na higijenski nosim nekad iduci tjedan.. muka mi je vise ic u St na 5 min😂
I ubrzana papa, inflacijski, osla na 20€.
A možda je taj prvi onda bija za papu 🤷♀️ Bome je lipo sve poskupilo... evo ja sam jutros morala kupit pergoveris i cetrotide, znaci samo dvi injekcije i 200E, pala san na guzicu! 🙆🏻♀️ Jel smin pitat odakle si? Triba li ti puno do Splita?
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Ivka33sretno, nek se mrve čvrsto prime i da beta bude lijepa 🤗🍀
Monnynek se beta uredno dupla 🤞🍀
Kuliisuper, držim fige da testić lijepo tamni 🤞🤗 slikica je dobrodošla ☺️
Orchid nisam iz Zg pa ti ne mogu pomoći, ali želim ti sreću 🤗
Faith jesi se odlučila danas na testić? 🤞🍀
Hope jel dosla M?
Pbtab jesu krenuli kakvi simptomi? 🤗
Razumna kako si?
Stela, Bubice, Npelice, Sani, Jurky, Tikvice 🤗
Ja sam danas prvi put nakon mj dana spavala do 6.45h. Pa sam se naravno zabrinula zasto sam napokon spavala 😂 i onda me opet zacepilo, pa sam si opet okej 😂
Hej, drago mi je da si napokon mogla spavati 😊
Ja sam ok. Psihički loše jer nemam nikakvih simptoma. Osjecam se kao i prosla dva puta kad je bio spontani tako da sam spremna na isti ishod i poprilično sam umorna. Trudnoca bez simptoma ne postoji i tko god govori suprotno laže jer svaka zdrava trudnoca mora imati barem jedan simptom za koji se držati. Jedan doktor mi je rekao da grudi moraju biti napete i bolne jer ako nisu to je alarmantno i zapravo mu vjerujem. Osjecam kao da svi zive zivot dok moj stoji. Kao da druge trudne žene žive moje snove. Muž i ja smo dogovorili da ukoliko na sljedecem pregledu bude isti scenarij, bez obzira na dvije blastice, naš put se završava. Kratko je trajao ali 3 spontana uz bol i suze mi je dovoljno za 100 života i smatram da ja to ne zasluzujem. Ja sam sebi na prvom mjestu i moje zdravlje je meni bitno, a psihicko je totalno narušeno a tek mi je 31. Život je ispred mene i stvarno ga zelim zivjeti dok sam mlada i zdrava, nemam snage vise gledati u neuspjehe.
Moram se javitibna ovo jer sam identicno prolazila, ali moja trudnoca je bila bez simptoma, a sise nula bodova sve do dojenja… isla sam betu vadit i nakon 8,9 tjedana trudnoce jer sam mislila kako bas nista ne osjecam i sigurno nesto nije u redu, a zenska koja mi je vadila krv kad sam joj rekla zasto sam tu samo pomakne kutu i pokaze trbuh i kaze i ovaj trbuh ovdje je bez ikakvih simptoma, tako da samo pozitiva, sve to postoji, a pogotovo bezvolne sise postoje 😅🤞🏼
Hvala ti na ovome draga, puno znači ❤️😊
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
PBTAB jos jednom ti moram napisat jer mogu mislit sta lrolaziš u glavi🙈 Ja sam dr dolazila prvih 4 puta na uzv sva u panici da ovo nije normalno da bas nikakve simptome nemam. Iskreno tek sad sam se opustila, a i dalje osim trbuha i pokreta beba nemam apsolutno nista o cemu zene pricaju. Moje cice su ti i dalje jadne jedinice i nista me ne bole. Tako da tek sad vjerujem da ipak postoje žene koje nemaju nikakve simptome jer sam eto ja jedna od njih koliko mi je god to nevjerovatno. Ali kužim te u potpunosti jer lako je meni sad pričat, a ti imas traumu od prva dva puta🙈
Samo pokusaj razmisljati o tome da postoje trudnoce bez simptoma i da si sad pokrivena sa svime 🙏🏻 A ostalo u bozje ruke. Drzi se , mislim na tebe❤️
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Hvala svim curama na podršci ❤️ to baš puno znači u ovakvim trenucima
Ja se baš danas dosta loše osjećam, nadam se da će sve bit u redu. Nebi da se opet nešto loše ponovi..
Svima ostalima želim puno sreće ❤️ sutra pogotovo curama koje imaju uzv.
U mislima sam sa svima vama 🤞🥰
Monny pa tamo se baš rano vadi beta, to fakat i nema smisla 🙈 nadamo se da će lijepo rasti 🤞😍
Faith, Kulii divni su vam testići 🤞😍
Korni ahahahah eto naš mozak ako lijepo spavaš nije dobro, ako loše spavaš nije dobro 🙈 Kako se osjećaš? 😍 sretno sutra na druškanju 😍
NPelica ja se stvarno nadam da ćeš uskoro čuti najljepši zvuk na svijetu i da će te do kraja pratiti uredna trudnoća, znam da je strah tu ali još malo I uzv je tu 🤞😍
Tikvice baš sam se zabrinula nadam se da je sve prošlo i da ste ti i prasac dobro 😍 jel kod tebe sve spremno, jeste li se odlučili za ime 😊🤭🤗
Ivka33 bolne grudi mogu biti od progesterona, ali i od trudnoće, iako mene nikada nisu boljele tako da ti ja i nisam neko mjerilo za cicke🤣🤣 čak ni sada u trudnoći nisu nešto buknile, a ja se ponadala da ću biti buduća Pamela🤣🤣🙈
Pbtab joj stara moja to za grudi je glupost mene su tek kasnije boljele i onda su prestale samo jedan dan, niti su nešto extra narasle niti ništa tako da te stare babske priče oko simptoma trudnoće su fakat glupost, ja vjerujem da si umorna i da strah igra svoje kako i neće kada si od 2 feta imala 2 sponatana i uvjerena sam da si spremna na sve i da misliš na najgore jer u tvojoj situaciji kako i nećeš, ja se stvarno nadam iz dubine duše i srca da dolazi sunce poslije kiše i da ćeš do kraja uživati u urednoj trudnoći 🙏❤️❤️ btw zšt te dr nije naručio ranije na uzv baš zbog psihe I svega što si prošla? Grlim 🤗🤗🤗 taman da ću ti napisati da je Anii primjer uredne trudnoće bez simptoma taman je ona sama napisala 🤭
Annboleyn o hebemu sve možda je imao koronu, cure su dosta pisale u jeku korone o pogoršanje sgrama, probaj mu pojačati suplemente i antioksidanse odmoći mu neće, držim 🤞😍
Sani nadam se da si dobro?😍
Hope jel stigla kuja?😍
Bebolina što si ti na kraju odlučila za histero? 😍
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji