Sunce ja nisam shvatila tvoj post. Jel Simunic rekao općenito za nizak amh da preporučuju donaciju (što realno i jest pravo stanje stvari ,ali nakon sto se vidi da se ne reagira na terapiju) ili je TEBI na amh 13 rekao da si za donaciju?
Ni na jednim konzultacijama nisi obavila UZV?
Jer stanje na UZVu i izgled jajnika je zapravo stanje antralaca i zapravo realno stanje…
Radila sam svaki put UZV i sad na konzultacijama ali nitko nije spominjao antralce ni izgled jajnika😏
Samo da je endometrij trolinijski i ovisno o danu ciklusa kada je bio pregled da li je bila ovulacija ili ne. Prvi puta sam to ovdje cula.
Pitat cu sljedeci puta za to…
Da li si dobila pisani nalaz sa konzultacija i UZVa? Na nalazu inače piše lijevo jajnik toliki i AFC broj, desno jajnik toliki i afc broj. Jer mi je nevjerojatno da su ti radili UZV a ne izbrojali antralce. Barem sam ja kod dr Alebica dobila takav nalaz. Ne očekuj da će doktor ma bilo koji samoinicijativno tebi objašnjavati što vidi na UZVu ili općenito o procesu Ivf-a jer je to kompleksa situacija puna medicinskih pojmova koje realno prosječni pacijent ne može razumjeti i prvi put čuje u životu, i sama kazes da si za antralce prvi put čula ovdje i sad zamisli dr ti veli na na L jajniku imaš 8 antralaca a na desnom 7 i što bi ti sa tom info? Nažalost tek kad prođes nekoliko postupaka počneš uopće razumjeti sam proces Ivf-a i razgovarati sa doktorom sa razumijevanjem.
Jel ti imaš još smrzlica kod Podobnika?
Što se tiče izjave dr o donaciji žao mi je da je tebe pogodila mada nije uopće osobno bila vezana za tebe, lupe tako doktori neke izjave uopće ne razmišljajući kako će pacijent to protumačiti, vjeruj svi do jednog dr imaju svoje bisere. Ti si daleko od donacije , dapače tek si na početku puta, mlada si i imate velike šanse za ostvarit trudnoću ❤️. Realno i statistika kaže da tek 20% parova ostvari trudnocu nakon prvog Ivf-a, a 70 % nakon trećeg...
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Curkee!
Znam da je vec bila tema, al ko bi sada nasao to...uglavnom jel koristite kakav probiotik za prikicu dole?
Otkako sam u mpo vodama, nekako mi nije to to doli, ne znam kako da opisem..jel ima iko slicno iskustvo?
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Da li si dobila pisani nalaz sa konzultacija i UZVa? Na nalazu inače piše lijevo jajnik toliki i AFC broj, desno jajnik toliki i afc broj. Jer mi je nevjerojatno da su ti radili UZV a ne izbrojali antralce. Barem sam ja kod dr Alebica dobila takav nalaz. Ne očekuj da će doktor ma bilo koji samoinicijativno tebi objašnjavati što vidi na UZVu ili općenito o procesu Ivf-a jer je to kompleksa situacija puna medicinskih pojmova koje realno prosječni pacijent ne može razumjeti i prvi put čuje u životu, i sama kazes da si za antralce prvi put čula ovdje i sad zamisli dr ti veli na na L jajniku imaš 8 antralaca a na desnom 7 i što bi ti sa tom info? Nažalost tek kad prođes nekoliko postupaka počneš uopće razumjeti sam proces Ivf-a i razgovarati sa doktorom sa razumijevanjem.
Jel ti imaš još smrzlica kod Podobnika?
Što se tiče izjave dr o donaciji žao mi je da je tebe pogodila mada nije uopće osobno bila vezana za tebe, lupe tako doktori neke izjave uopće ne razmišljajući kako će pacijent to protumačiti, vjeruj svi do jednog dr imaju svoje bisere. Ti si daleko od donacije , dapače tek si na početku puta, mlada si i imate velike šanse za ostvarit trudnoću ❤️. Realno i statistika kaže da tek 20% parova ostvari trudnocu nakon prvog Ivf-a, a 70 % nakon trećeg…
Hvala ti puno od srca na detaljnom postu. Bas cu provjeriti na nalazu da li pise sta o tome. Nitko nikad do sad nije to spomenuo, a kamoli objasnio. Da nema vas ovdje pola toga nebi znala. 🙄
Nemam nazalost vise smrzlica, krecemo u novi postupak, a posto idemo privatno zelim ispitati vise klinika da vidim gdje i kako tko radi. Plus IVF odjel kod Podobnika je zatvoren😏
Hvala jos jednom❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Sani T-shape nemam nista za dodati jer je bio drugi razlog 😅 javi se dolje u onu “kucicu” gdje se krv vadi (ne teti za krv vec pored je kao porta) pa te usmjere dalje, a rekla bih da ce to biti gore na CEF i onda veliki prijemni stol koji je inace bio prazan, a sad ima nekog (just my guess) cudno da ti nisu rekli kad si dobila termin gdje se javiti…
Stela pijem 2x500 mg metformina (Siofor) stalno i to mi rekli i ginekolog i u bolnici i endokrinolog i dijabetolog da je ok (a beba je iskljucivo dojena od pocetka) nisam samo prva dva dana pila dok nisam sve iskomunicirala. Sad sam bila vaditi nalaze i HOMA mi je 2,5, inzulin 80, guk 4,4 nataste (3 mjeseca od poroda).
I orve dane poslije poroda mi je bio dosta nizak secer i padovi (narocito za nocne podoje) cisto da se spremis 😉 a i malac je imao nizak secer u bolnici pa smo ostali dan dulje - doji/hrani ga cim vise prve dane!
Ej jesi to pila Siofor nakon poroda ako sam skužila?
Nisi za vrijeme trudnoće?
Pila i tijekom trudnoce i sad kasnije, od 11/20 sam na Sioforu 2x500 mg 😉
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Jutro cure 👋🤗
Sretno svima danas ❤️😘
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Npelice sretno danas 🍀 neka beta bude lijepa i tip top ❤️
Saniii sretno na histero ❤️ vjerujem da će sve proći dobro🍀🤞
WonderWoman držim fige za tvoje bete 🍀🤞
Razumna i mene zadnjih par dana glava boli. Ako se ne varam, Tikvicu i Stelu su migrene mučile, pa si mislim da je sve moguci simptom. Pazi svakako na dovoljan unos vode.
Mica.cica ja sam vidjela da sve cure odmah nakon potvrđivanja trudnoce idu vaditi te osnovne pretrage, tako da sam ja svog ginek.odmah sama pitala. Pošalji mail da ti daju uputu sta trebas napraviti, i imaš nalaze do idućeg pregleda. S tim da vidim da dosta njih provjerava i hormone štitnjače, pa ću još i za to tražiti, i sve to cu ovaj tj obaviti.
Hope kakva je situacija, ide li sve po planu? 🙂
Cure sretno svima 🤗❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Bejbe da, ja sutra idem. Nekako sam računala da sam mirna s tim do 20 tt, ali ipak me dopalo ranije.. Nadam se da će me mučnine pustiti sutra ujutro, jer uopće nema pravila kad se pojavljuju ni koliko. Bude li mi muka, morati ću odgoditi 🤷♀️ Mislite li da je uopće moguće da mi OGTT bude ok, ako mi je šećer 5.5? Ja se već pripremam na to da ću biti na dijeti do kraja trudnoće…
mica.cicamene su poslali tako negdje sa 6 tjedana, s tim da sam ja odradila kad sam bila 7 tjedana. Kad ti je sljedeći pregled? Mislim da bi trebala sad otprilike odraditi te osnovne krvne pretrage i urin..
Ček tek sad vidim da si ti malo trudna za OGTT,baš su ti požurili.
A šećer i Ogtt ne moraju biti vezani,npr.meni je šećer uvijek u granici,a kad sam radila prvi put taj OGTT rekli su mi da imam inzulinsku rezistenciju.
To to je Stela baš i meni tumačila ,njoj je šećer nizak inače ,a ima Inzulinsku,tako da nemoj ništa razmišljati nego šta bude.
Držim fige i javi sve.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sani T-shape nemam nista za dodati jer je bio drugi razlog 😅 javi se dolje u onu “kucicu” gdje se krv vadi (ne teti za krv vec pored je kao porta) pa te usmjere dalje, a rekla bih da ce to biti gore na CEF i onda veliki prijemni stol koji je inace bio prazan, a sad ima nekog (just my guess) cudno da ti nisu rekli kad si dobila termin gdje se javiti…
Stela pijem 2x500 mg metformina (Siofor) stalno i to mi rekli i ginekolog i u bolnici i endokrinolog i dijabetolog da je ok (a beba je iskljucivo dojena od pocetka) nisam samo prva dva dana pila dok nisam sve iskomunicirala. Sad sam bila vaditi nalaze i HOMA mi je 2,5, inzulin 80, guk 4,4 nataste (3 mjeseca od poroda).
I orve dane poslije poroda mi je bio dosta nizak secer i padovi (narocito za nocne podoje) cisto da se spremis 😉 a i malac je imao nizak secer u bolnici pa smo ostali dan dulje - doji/hrani ga cim vise prve dane!
Ej jesi to pila Siofor nakon poroda ako sam skužila?
Nisi za vrijeme trudnoće?
Pila i tijekom trudnoce i sad kasnije, od 11/20 sam na Sioforu 2x500 mg 😉
Hvala ti puno,meni je moja ginekologica rekla da mi mora ukinut Siofor kao da se ne piju tablete za šećer u trudnoći,a endo je samo blido pogledao na tu info.
Da su to stara liječenja da on i ide u trudnoći ako imaš predispozicije da te zaštiti.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Jutro 🙂
NPelice neka beta rasturi 🤞🍀❤️
Sretno svima ovaj tjedan 🤞
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Jutro 🙂
NPelice neka beta rasturi 🤞🍀❤️
Sretno svima ovaj tjedan 🤞
Pridružujemo se lijepim željama.
Draga, jesi li ti napeta zbog pregleda u petak?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶