Sani i Hope, sretno cure na histero idući tjedan 🤞🥰
NPelica, super beta 🥳 🤞 da se lijepo podupla 🥰
WonderWoman, čestitke na plusiću 🥳🥰
Luna, žao mi je, ponovi, možda bude ipak plusić 🤞🥰
Bubica, žao mi je za nalaz, ali izgurati ćeš ti to 💪🥰
Marisha, ja pijem folnu otkad sam ušla u mpo vode, samo što zadnjih 10 mjeseci pijem folat umjesto folacina.
Joj Jurky čitam tvoj potpis i baš smo imale sličnu sudbinu…ili nema jajne stanice, ili puknu ili bez transfera, a amh slican, nedavno smo komentirale, uvijek ponovno u postupak, nikad ni jednog smrzlica… bas nismo imale srece… Nadam se da ce neka visa sila stat na nasu stranu da nam iduca godina bude dobitna!!!🤞🤞🤞
Da, skroz slična situacija. Ne želim ni znati kakav mi je amh sada 😱 još manji vjerojatno. I spermiogrami su slični 😁 vaš je ipak bolji, kod nas ih ima malo plus što su slabo pokretni 🤦♀️ aliii ja vjerujem da će kad tad doći i naše vrijeme
Da, najlakse je poslati na donaciju i uopce se ne truditi.
Tvoj amh je super i moj savjet je da promijenis kliniku jer ako ti dr sa amh 13 kaze da se ima jos sa cim raditi ne bih ni sekunde bila tamo.
Imamo predivan primjer, nasa Anii, nizak amh, mislim da je oko 2. Odmah je isla kod stručnjaka dr.V koji vidi čuda nije se bojao raditi s njom jer čovjek zna posao. Dobila je 3 blastice i eto je pred porod iz prvog postupka. Tako da, nemoj gubiti vrijeme na pogresne doktore, moj topli savjet ❤️
Hvala ti na savjetu❤️
I ja sam nekako tog misljenja.
Otici cemo jos u Repromed na konzultacije pa cemo odluciti na kraju gdje i kako. Pod dr.V mislis na Hrvoja Vrcica? On radi preko HZZO-a? Nekako smo vise za opciju privatno zbog posla itd. Hvala svakako na svemu❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Wonder women divno čestitam na plusiću, neka beta razvali 🤞🤗😍
NPelica žao mi je zbog herpesa nisam ga nikada imala ali kažu svi da boli ko sam vrag, držim 🤞 da brzo prođe, sretno sutra da beta rasturi🤞🤗😍
Marisha cure su ti sve rekle folnu piješ i prije planinara trudnoće i za vrijeme trudnoće 🤗😍
Bamby da da često nakon poroda hoće malo štitnjača poluditi pa baciti u hiper, meni se znalo i prije trudnoća to dogoditi ako se jako forsam sa treningom ali evo sada da se ne ureknem tsh mi je stalno u rapsonu od 0.90 do 1.5 i nije bilo potrebe za dizanjem terapije tako da mi se ova kombinacija od 5 dana od 125 i dva dana od 100 mg pokazala kao najbolja... eh da nekada bi drek pojela kada mi dođe želja, a praksa i više obroka na dan onda padaju u vodu, a vjerujem kada dođe prasac i 🍼plus malo spavanja da će to biti jedno zanimljivo iskustvo 😁🤗😍😍
Sunce12 dr Vrčić radi u Petrovoj i ima svoju privat polikliniku tako da možeš kod njega i uz plaćanje, amh ti je dobar i ima tu itekako prostora za rad samo treba potrefiti dobru stimulaciju i dobar ciklus, sretno 🤞
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Marisha faking auto correct ne planinara nego planiranja 🤣🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Marisha, ja pijem folnu otkad sam ušla u mpo vode, samo što zadnjih 10 mjeseci pijem folat umjesto folacina.
Joj Jurky čitam tvoj potpis i baš smo imale sličnu sudbinu…ili nema jajne stanice, ili puknu ili bez transfera, a amh slican, nedavno smo komentirale, uvijek ponovno u postupak, nikad ni jednog smrzlica… bas nismo imale srece… Nadam se da ce neka visa sila stat na nasu stranu da nam iduca godina bude dobitna!!!🤞🤞🤞
Da, skroz slična situacija. Ne želim ni znati kakav mi je amh sada 😱 još manji vjerojatno. I spermiogrami su slični 😁 vaš je ipak bolji, kod nas ih ima malo plus što su slabo pokretni 🤦♀️ aliii ja vjerujem da će kad tad doći i naše vrijeme 🤞🤞🥰🥰
Moram se i ja ubaciti za AMH koji me toliko izbedirao da nisam mogla spavati. Meni se takoder u godini dana prepolovio. Bio je 22,5 sad je 13. Pitala sam dr.Alebića za to pa je rekao da se s tim jos uvijek da nesto raditi, ne znam sto bi to trebalo znaciti. Mislila sam da je mozda zbog jedne stimulacije pa je rekao da tesko da je zbog toga. Ne razumijem sta toliko utjece da to rapidno pada😟
spominjete antralce, meni to nikad nitko nije rekao 🤔
Bila sam i na konzultacijama u IVF-u kod prof.Simunica i tamo je rekao da oni zenama sa jako niskim AMH savjetuju donaciju jajnih stanica jer tesko da ce takav niski status dati kvalitetnu stanicu. Moze se desiti ali treba jako dugo pokusavati dok se ne "pogodi". Ne znam uopce sta misliti😢
Ma pusti ti njega. Kakve su to gluposti. Promjeni kliniku. Ženo, imaš 30 g. Imaš vremena ići na donaciju kad više nećeš uopće imati js. Ti imaš 30g, nema veze broj tvojih stanica kad si ti tako mlada. Sigurno će se naći par za par bebica 🥰
Žene, imam pitanje. Do jučer sam bila odlično, jutros sam se probudila sa glavoboljom. A kad sam stavila parfem mirisem si na 💩 i muka mi je. Jesu li glavobolje normalne?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav svima. .
Ja sam si uzela malu pauzu, nakon neuspješna 3 transfera napravila dodatne pretrage otkrila blagu trombofiliju, te sutra imam histeroskopiju...
Zanimaju me vaša iskustva sa histero,i kad bi mogla u postupak nakon histeroskopije??
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Sunce to sto su ti u IVF poliklinici rekli za donacije je suludo, imas 30 godina pobogu i to je jos ok AMH.
To sto ti je dr. Alebic rekao da se s tim da raditi - to je surova istina bez uljepsavanja. Sta bi trebao reci i davati ti nadu to je top evo ostat ces trudna u prvom postupku.
Ja sam bila u klinici prije gdje su mi tako uljepsavali stvari i nista se nije desilo pa mi je napokon realni i iskreni pristup dr. Alebica napokon bilo pravo osvjezenje kad mi je rekao - tko zna koliko jos puta stimulacija cu morati proaziti mozda se desi a mozda iz prve to nitko ne zna, svaki ciklus je razlicit i broj i kvalita stanica i jos tisucu stvari se mora poklopiti da bi doslo do trudnoce. I eto ostala sam trudna odmah u prvom postupku kod njega.
Sve ovisi kome kakav pristup odgovara, meni su mazali oci i govorili e sad ste trudni pa je bio šipak pa mi je napokon pasala realnost, pa nisu ni oni carobnjaci onda bi im svima u svakom postupku zene rodile djecu nakon 9 mjeseci.
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Vidim da se priča o AMH-hormonu , pa obzirom da sam i sama sa niskim AMH -om , izrazito niskim sa 32 godine mi je izmeren na 2,8pmol sto bi bilo 0,33ng....ispod svih granica normalnog.... a inače sam zdrava u svakom drugom smislu,sportista itd.
Na svojoj 1 stimulaciji sam dobila 1 stanicu, i tako je bilo i na drugoj uz najudarnije doze nista.
Iz tog razloga kod mene je bila donacija jedina realna opcija.
Smatram da se treba videti reakcija na ljekove i sam biti realan i shvatiti da mladost igra ulogu ali bez hormona i plodnosti dzaba ti sto si mlad i zdrav😉….
Sada sam u 36 godini i prva donacija bezuspesna, tako da nemojte cekati čuda! Budite realni prema sebi, ja jesam bila .
Histeroskopija-odgovor...u postupak motes odmah posle histero, ja sam je radila u snesteziji totalnoj, nijakve bolove i mikro krvarenje sam imala, 5 dan od histero sam isla na trrning- trcanje 8 km. Odstranjen septum 10mm, na 3 d ultrazvuku nista se nikad nije videlo materica pravilnog oblika.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Ono što niko ne govori jesu cene donacije pa na zalost mnogim zenama iz finansijskih razloga donacija nije dostupna jer 10.000 eura je ta priča u danasnje vreme...plus lekovi- ovde sam uracunala i Fet....i boravak u Pragu.... ali iz iskustva - sanse su za mene bar tamo daleko daleko vece.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Da, skroz slična situacija. Ne želim ni znati kakav mi je amh sada 😱 još manji vjerojatno. I spermiogrami su slični 😁 vaš je ipak bolji, kod nas ih ima malo plus što su slabo pokretni 🤦♀️ aliii ja vjerujem da će kad tad doći i naše vrijeme 🤞🤞🥰🥰
Moram se i ja ubaciti za AMH koji me toliko izbedirao da nisam mogla spavati. Meni se takoder u godini dana prepolovio. Bio je 22,5 sad je 13. Pitala sam dr.Alebića za to pa je rekao da se s tim jos uvijek da nesto raditi, ne znam sto bi to trebalo znaciti. Mislila sam da je mozda zbog jedne stimulacije pa je rekao da tesko da je zbog toga. Ne razumijem sta toliko utjece da to rapidno pada😟
spominjete antralce, meni to nikad nitko nije rekao 🤔
Bila sam i na konzultacijama u IVF-u kod prof.Simunica i tamo je rekao da oni zenama sa jako niskim AMH savjetuju donaciju jajnih stanica jer tesko da ce takav niski status dati kvalitetnu stanicu. Moze se desiti ali treba jako dugo pokusavati dok se ne "pogodi". Ne znam uopce sta misliti😢
Ma pusti ti njega. Kakve su to gluposti. Promjeni kliniku. Ženo, imaš 30 g. Imaš vremena ići na donaciju kad više nećeš uopće imati js. Ti imaš 30g, nema veze broj tvojih stanica kad si ti tako mlada. Sigurno će se naći par za par bebica 🥰
Žene, imam pitanje. Do jučer sam bila odlično, jutros sam se probudila sa glavoboljom. A kad sam stavila parfem mirisem si na 💩 i muka mi je. Jesu li glavobolje normalne?
Sve je to normalno draga moja 😊
Jos malo i uzv da cujes maleno ❤️ kako kuca 😊
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sunce ja nisam shvatila tvoj post. Jel Simunic rekao općenito za nizak amh da preporučuju donaciju (što realno i jest pravo stanje stvari ,ali nakon sto se vidi da se ne reagira na terapiju) ili je TEBI na amh 13 rekao da si za donaciju?
Ni na jednim konzultacijama nisi obavila UZV?
Jer stanje na UZVu i izgled jajnika je zapravo stanje antralaca i zapravo realno stanje...
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️