Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Faith1509
    13. Studeni 2023. 15:05

Maus

Faith1509

Pozdrav cure, evo i mene. Danas transfer, 2 blastociste vraćene, ostale čekaju još danas da vide kako će se razviti pa bi trebale na smrzavanje. Sad kreće čekanje 🤞🤞

Hej, molim te reci mi…vratili ti 2 blastice. A šta ove druge cekaju zar nisu i one blastice ne kužim? Jer meni se tako desilo peti dan vratili mi 2 blastice i onda su jednu čekali 6. dan za koju je biologica rekla da nema šanse al da ce ga pricekati na kraju su ga i smrznuli. I super ti je rezultat s tako niskim AMH 2 blastice plus mozda i za smrznuti. Sad kod zadnjeg transfera je kod muza bio isti nalaz astenoteratozospermia. Sretno ♥️

Jesu i te ostale blastice, ali su rekli da bi ih ostavili još danas da se bolje razviju jer su slabije razvijene od ove koje su danas prenesene a da se zamrzavaju je može napraviti i 6.-i dan. Rekla je biologica ostale 2 (sveukupno ih je bilo 4) da su na 50%. Za ove današnje su rekli da su odlične kvalitete. Hvala ❤️

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

NPelica
    13. Studeni 2023. 15:22

Wonder women super beta 🥳 hoćeš vadit još jednu? 
    Sanii nadam se da je sada to to, i da uskoro ideš po svoju bebicu ❤️🤗 
    Faith pupo ❤️ neka se mrve prime 🤞🤗 
    Moje bete još nema, a bome niti živaca nema.. 🤷‍♀️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

EasyGoing
    13. Studeni 2023. 15:23

Wonder woman bravo za betu!! 👍🏻
    Ivka jesi pokušala s Lactogyn vaginaletama? Ja njih preventivno stavljam prije postupka i meni su odlične 🤷🏼‍♀️ Sta se tice embriologice, imala si sreće, meni je ona bila glavni razlog zasto sam se makla iz kbc mada sam imala pravo na jos jedan prirodnjak na teret hzzo.
    NPelica cekamo nalaz!! 🤞🏻
    Sani sretnooooo 🤞🏻❤️❤️

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

Marisha
    13. Studeni 2023. 15:25

Saniii

Anchyy održavaju -odmrzavaju 🤦‍♀️
    Marisha nema liste cekanja za histero, ja nisam čekala uopće, tj obavila sam predoperativne pretrage I čekala 1dc za zvat za termin, jer se histero obavlja u prvom dijelu ciklusa, tako da možeš obaviti i u bolnici na uputnicu. Ali ti treba preporuka tvog mpo dr..
    Stela da, trebala bih ići odma doma ❤️
    Pbtab 😘Faith PUPO sretno , nek se mrvice prime 🙏🤞

Hvala ti Saniii na odgovoru  

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    9.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    3.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    9.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
    9.2025. ⏳️

Stela_M
    13. Studeni 2023. 15:28

Maus oplođene js mogu se pustiti do max 6 dana da se razvijaju, a ako je recimo kasnila sama oplodnja pa se sve malo oduži onda taj jedan dan puno znači za njihov razvoj, ali isto tako to ne znači da su loše i da nisu za zamrzavanje, sve ono što je loše niti ne ide u kriopohranu..
    Feith pupo neka se mrve čvrsto prime🤞🤗
    NPelica pa ne mogu vjerovati jesi li ih zvala opet? 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Vitara
    13. Studeni 2023. 15:29

Stela_M

Vitara Siofor i Glucophage imaju istu djelatnu tvar metformin samo je razlika u proizvođaču, nije štetan u trudnoći dapače neke studije navode da ga je bolje uzimati nego inzulin i da nema štetnih posljedica za plod, bilo bi gore da ga ne piješ a da ti šećer luduje, samo dns svaki dr ima svoj stav i svoje mišljenje, recimo moja endo ga ukida zbog dojenja dok ga neke žene normalno uzimaju, čak sam čitala da američkim stranicama da nije kontradikcija za dojenje a mnogim ženama stvarano pomaže… ja sam trenutno na najjačoj dozi od 2 ×1000 i iskreno više bih voljela da mi ga endo ostavi pa makar i smanji dozu nego što će mi ga ukidati😏
    NPelica nestrpljivo čekam ❤️🤗
    Hope nadam se da ćeš obaviti histero 🤞🤗❤️
    Sani sretno koka, držim najveće 🤞🤗❤️
    Korni, Pbtab, Razumna kako ste cure? 🤗❤️
    Razumna ja sam imala problema sa migrenama i samo ću reći da bih rađe da sam rigala svaki dan nego što sam morala trpiti nesnosne bolove, ali sve za viši cilj, sve se da izgurati 🤗

Hvala na odgovoru. Nisam znala ovo za dojenje. Nitko mi to još nije spomenuo. A pitanje jel moja gin zna za to jer ona ne zna kad bi me skinula s andola nego da to pitam kad krenem u bolnicu. 🫣
    Npelica, čestitam!!! 🥳🥳🥳 Sretno dalje. 🍀🍀

👩40, 👱‍♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc

NPelica
    13. Studeni 2023. 15:32

Stela_M

Maus oplođene js mogu se pustiti do max 6 dana da se razvijaju, a ako je recimo kasnila sama oplodnja pa se sve malo oduži onda taj jedan dan puno znači za njihov razvoj, ali isto tako to ne znači da su loše i da nisu za zamrzavanje, sve ono što je loše niti ne ide u kriopohranu..

Zvala, slala mailove,  nalaz još nije gotov.. izludila sam. Sama sebi sam dosadna.  Evo. Pa da sam u kbc vadila već bi dobila. Inace odem u medico, al ovaj put ja otišla u analizu, e pa neće me vidjet više.. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Hope1982
    13. Studeni 2023. 15:48

Stela - jos nije stigla M 💪 🤞 jos sam treba sutra izdrzat a onda je visa manje nebitno
    Anchyy - juhu sretno i 🤞 da uspije
    Npelica - 🤞🤞
    Luna - ako osjecas da ti je previse onda uzmi sebi pauzu definitivno
    Razumna - sve ce to biti ok 🫶
    Wonder - izgledaju odlicno 🫶
    Faith - sretno 🤞🤞🤞
    Sani - sretno sutra 👍🤞

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

Maus
    13. Studeni 2023. 15:53

Stela_M

Ja mislim da je na toj jednoj jajnoj kod mene  kasnila sama oplodnja zato je bio u zaostatku. Jer su mi prvi dan rekli npr 4 oplodene a drugi ili treći dan svih pet su još tu. Vjerojatno je to ja se nadam . A što se tice ovoga ipak vidim da su zene imale fet po dvije blastice jedna odlicna jedna lošija tako da smrzavaju i lošije.

Maus
    13. Studeni 2023. 15:57

PBTAB

Razumna po kineskom kalendaru ja bi trebala roditi curku 🤭
    StelaM dobro sam ne mogu se žaliti. Nadam se da ce i sa bebom sve biti dobro 🤞
    Meni je rečeno da ukoliko ce se jetreni enzimi povecavati da ce mi promijeniti terapiju. Za sada je sve super samo ti enzimi su mrvicu poviseni.
    Sanii javi se draga ❤️ drzim fige da je problem rijesen i da uskoro ides po svoju mrvicu ❤️

Ti nosiš decka, kad saznaš spol reci cu ti kako sam znala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.