Srculence hvala ti ❤️ ja san dobila neki Alvogen, isto kao labelo.. a vidjet ćemo..
Bubicasvo zlo s tim ❤️
..
Bili u šetnji sa nećakom 4 god, i psom, francuzem. I odmah sam se tebe sjetila PBTAB, neki ludi belgijaner nas je napao, uopće neznam od kud u našoj ulici, uzela necaka u ruke, i penjali se preko nekog zida u nečije dvoriste. Živi i zdravi smo, ali mene sad sve boli dole, uzela terapiju i mirno do sutra..
Vjerujem da ti je bilo stresno jer u tom trenutku napravis sve samo da spasis zivu glavu, svoju, svog psa i jos i necaka. Ali ne brini, mrva se primila i na sigurnom je ❤️
Bome da, no dobro. Kako je tako je, bitno da je moj pizdek(nećak) kod ujne na čuvanju, ima da se lijepo mazimo i spavamo, dok drugi feštaju 😅 ❤️
Sretno curke, ugodan vikend 🤗😘
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Hvala na i informacijama,javit cu se ja u klaicevu prije nego si izbijemo 600 eura iz dzepa! 😂🙆🏻♀️
Ugodan vikend svima 😌❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Sani T-shape nemam nista za dodati jer je bio drugi razlog 😅 javi se dolje u onu “kucicu” gdje se krv vadi (ne teti za krv vec pored je kao porta) pa te usmjere dalje, a rekla bih da ce to biti gore na CEF i onda veliki prijemni stol koji je inace bio prazan, a sad ima nekog (just my guess) cudno da ti nisu rekli kad si dobila termin gdje se javiti…
Stela pijem 2x500 mg metformina (Siofor) stalno i to mi rekli i ginekolog i u bolnici i endokrinolog i dijabetolog da je ok (a beba je iskljucivo dojena od pocetka) nisam samo prva dva dana pila dok nisam sve iskomunicirala. Sad sam bila vaditi nalaze i HOMA mi je 2,5, inzulin 80, guk 4,4 nataste (3 mjeseca od poroda).
I orve dane poslije poroda mi je bio dosta nizak secer i padovi (narocito za nocne podoje) cisto da se spremis 😉 a i malac je imao nizak secer u bolnici pa smo ostali dan dulje - doji/hrani ga cim vise prve dane!
Hvala ti puno 😊 kako ste mi vas dvoje 😍🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Hvala na i informacijama,javit cu se ja u klaicevu prije nego si izbijemo 600 eura iz dzepa! 😂🙆🏻♀️
Ugodan vikend svima 😌❤️
Ja sam radila kariograme na rebru. Isto sam prvo mislila platiti a onda sam skuzila koliko plaćamo zdravstveno pa odustala. I nakon svih pretraga, dakle kompletne obrade, mjesec dana sam hodala po doktorima i dalje se ne zna što mi je. Tj sve se čini dobro i sad idemo metodom pokušaja dok ne dodemo do uspjeha. Što sa tiče kariograma dr mi je u bolnici rekla nema razloga za brigu da 99% ljudi ima uredne,tako da će i tebi sigurno sve biti dobro.
Pbtab kako se osjećaš? Imaš li kakvih simptoma? Jel osjećaš probadanje u maternici dok npr stojiš?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ugodan vikend svima 😌❤️
Ja sam radila kariograme na rebru. Isto sam prvo mislila platiti a onda sam skuzila koliko plaćamo zdravstveno pa odustala. I nakon svih pretraga, dakle kompletne obrade, mjesec dana sam hodala po doktorima i dalje se ne zna što mi je. Tj sve se čini dobro i sad idemo metodom pokušaja dok ne dodemo do uspjeha. Što sa tiče kariograma dr mi je u bolnici rekla nema razloga za brigu da 99% ljudi ima uredne,tako da će i tebi sigurno sve biti dobro.
Pbtab kako se osjećaš? Imaš li kakvih simptoma? Jel osjećaš probadanje u maternici dok npr stojiš?
Hej draga, osjecam se dobro. Prije par dana sam osjetila čudan osjecaj neki, kao da mi nije dobro, nisam jela i bilo mi je kao muka, pojela sam ali osjecaj je ostao isti 🤷🏻♀️
Jučer mi je uzasno smetao parfem jedne žene pricala sam s njom i micala se od nje, ali moj njuh je inace jak i smetaju mi mirisi tako da ne znam razliku 😂
U cetvrtak sam imala jake grčeve u maternici da mi je bilo slabo i dok sam sjedila i stajala grčevi su bili tu, bila sam na poslu i otisla na wc i nije bilo krvi reko dobro je 😂
Apetit je tu i jedem normalno. Grudi me bole pa me ne bole i tako u krug.
Pokusavam ostati pozitivna ali mozak je spreman na lose kao i uvijek. Slusam price trudnica oko sebe i svaka je trudnoca razlicita. Jednoj su mucnine krenula u 9 tj. jednu grudi nisu boljele uopce, pa ova treca nije imala nikakve simptome a cetvrta pak umire od svih mogucih, tako da prestala sam se usporedivati jer fakat je sve razlicito.
Bit ce kako je zapisano❤️
Kako si ti?
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Hej draga, osjecam se dobro. Prije par dana sam osjetila čudan osjecaj neki, kao da mi nije dobro, nisam jela i bilo mi je kao muka, pojela sam ali osjecaj je ostao isti 🤷🏻♀️
Jučer mi je uzasno smetao parfem jedne žene pricala sam s njom i micala se od nje, ali moj njuh je inace jak i smetaju mi mirisi tako da ne znam razliku 😂
U cetvrtak sam imala jake grčeve u maternici da mi je bilo slabo i dok sam sjedila i stajala grčevi su bili tu, bila sam na poslu i otisla na wc i nije bilo krvi reko dobro je 😂
Apetit je tu i jedem normalno. Grudi me bole pa me ne bole i tako u krug.
Pokusavam ostati pozitivna ali mozak je spreman na lose kao i uvijek. Slusam price trudnica oko sebe i svaka je trudnoca razlicita. Jednoj su mucnine krenula u 9 tj. jednu grudi nisu boljele uopce, pa ova treca nije imala nikakve simptome a cetvrta pak umire od svih mogucih, tako da prestala sam se usporedivati jer fakat je sve razlicito.
Bit ce kako je zapisano❤️
Kako si ti?
Ja sam fizički dobro (dok nema krvarenja odlično sam, mada znam da to ništa ne garantira).
Uspješno sam odradila radni tjedan. Pod pauzom odem u šetnju, koliko god se trudim ne trčati i brzo hodati, zna mi pobjeći da budem energična.
Apetit imam fenomenalan.
Bole me bradavice na dodir, cice su mi malo veće ali ništa od onih pravih sexi cika ( o) (o ).
Kad stojim osjećam pritisak u maternici. Imam i menstrualne bolove. Žao mi je što sam se toliko opustila da više ne vodim dnevnik.
U prvoj trudnoći sam osjećala da mi se maternica baš rasteže sad to ne osjećam ali nastojim da me to ne zabrinjava..
Uvjerila sam sebe da je uzv super stvar pa se čak i veselim. Ali znam pomisliti što ću ako ne bude dobro, ili što ću ako više ne budem trudna a baš sam se uvjerila da je trudnoca prekrasna.
Isto kao i ti mislim da će biti kako treba biti, i da je to zapravo najbolje za mene. I moj mozak je spreman na loše, nadam se najboljem, očekujem najgore 😔
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Napokon sam ugledala + nakon toliko vremena. Bože, hvala Ti.
E sad, vadila sam maloprije betu i žena mi rekla da će nalaz biti tek u ponedjeljak. Sad me zanima da li da u ponedjeljak opet izvadim u drugu betu ili??
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
Čestitke svima na plusićima, nek bete budu velike kao kuća 🥰🥰🥰🥰
WonderWoman obično se ponavlja barem još jedna. Najbolje će ti reći u klinici kad im budeš javila nalaz.
Ja čekam da mi se javi moj dr, ali izgleda da smo naš put završili. Na izmaku snaga sam, ali dr ne znaju što dalje sa mnom..
Ne znam da li ste vidjeli.... Povodom europskog tjedna neplodnosti, govori se o mentalnom zdravlju parova koji prolaze kroz ovu borbu. Medicina stalno napreduje na tom polju, ali psihološka pomoć je uvijek negdje daleko. Rekla bih jako, jako malo zastupljena.
Mene, nitko sve ovo godine nije pitao kako sam. A vas?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid027iFwnWEq22aQzxUyMcZ9F6eej6emt3vN8jaKv5Mg5nYjcZL71kpRXDeFKFCWCvWMl&id=100064908603390
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2
Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
Marisha i sanjushka žao mi je😔
Peja🤞
Faith 🍀🍀🍀🍀
NPelica čestitam na beti🥰
luna žao mi je zbog testa.😔 možda je stvarno prerano. To si i ja govorim, vrag mi nije dao mira,danas 4dnt bijelo. 😪
WonderWoman čestitam na testu🥰 još kad bi ti se ti luna i ja pridužile bilo bi super🤗 ti si sama odlučila vaditi betu ili su te oni poslali nakon poz.testa?
Bubice žao mi je zbog nalaza. Ja se više ne sjećam koliko mi je bio taj šećer u prvoj trudnoći, ali bio je malo povišen.bar su me odmah isprepadali i otada nisam jela ništa slatko do poroda.znam da se doktor u rađaoni samo nasmijao i rekao da to je to nije nikakav trudnički šećer. Dobila sam samo 8 kila,otišla roditi sa 70, došla doma sa 60,a za dva tjedna imala 58.tjedan dana pred porod pitala je na nekoj fešti jedna med. sestra da jel sam ja bolesna😂. Eto bar neka korist od tog šećera🤭. Zato sad imam ko kad sam išla roditi,ali ipak su prošle godine😎.
Saniii tamo gdje je bio kontejner za trijažu,ispred one zgradice desno, uz tu zgradu ti je cesta koja malo zavija i ideš prema gore, dođeš do te zgrade,ulaz,pa lijevo ti je jedan hodnik koji se lagano spušta i tamo ti je mala čekaona i prijemni šalter. Kad sam ja bila bilo je nas četiri za histero,a druge ženice su bile za onkologiju. Nažalost sa mnom u sobi je baš bila onkološla pacijentica koja je čekala na operaciju. Ja sam na red došla dosta kasno,oko 12.nakon buđenja mi je bila muka,pa je poslije muž došao s autom skroz gore,samo je rekao da ide po ženu u dnevnu bolnicu pa su ga pustili.inače jako sam loše podnijela anesteziju.cijelo popodne sam povračala,ali doslovno svakih 10 minuta.užas.drugo je sve bilo ok.
🤞 da sve bude ok.
🙎♀️42🙎♂️47 👨👩👧 2012.
AMH 27 pmol/L TSH 1,5 LH 4,6 FSH 8,6
2/22 - Menopur (prekid-korona)
9/22 - Menopur,orgalutran, ovitelle
4js,3 oplođene,2🐧
10/22 Histeroskopija
FET 2/23, beta 😥
5/23 ICSI Decapeptly,Menopur225, 5 oocita, ET 2 trodnevna, 2 blastice🐧🐧 test 12.6. -
11/23 FET(prirodni) 7dnt +,biokemijska😪
Pearl 02 Hvala ti🤩 Jutros kad sam zvala rekli su da izvadim danas ako mogu. A obzirom po iskustvima svih sa foruma, ponavlja se beta, pa me zato zanima mogu li i u ponedjeljak drugu izvaditi
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
Sortiraj odgovore
Najstariji