Razumna kako si? Jel prestalo smeđarenje?
NPelice super da su svi embriji na broju, uskoro si Pupo ❤️
Kod mene nema nista, jedva cekam u pon ici na posao jer kad sam na bolovanju samo landram okolo i trosim novce, peglam karticu kao da netko drugi plaća te račune 😂
Nisam mislila objavljivati ali kad ja vidim ove moje navijačice, moram im udovoljiti 😂😂
https://ibb.co/FJk4s8F
Pa zadnja tri piškenja nije bilo ničega na papiru, hvala Bogu 💙🙏💙.
Osjećam se naravno loše svaki put kad idem na wc. U strahu sam, ali razuman je to strah dok ne krenu bolovi, onda se stvarno uplašim.
Tvoj test je super, ja sam se mislila testirati sutra u jutro
Drago mi je da više nema ništa na papiru, neka tako i ostane 🙏🏻
A strah je normalna stvar, svaka žena ga osjeća, ali vjerujem da kad sutra ujutro ugledas tu predivnu liniju, osjetiti ces olakšanje ❤️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Razumna kako si? Jel prestalo smeđarenje?
NPelice super da su svi embriji na broju, uskoro si Pupo ❤️
Kod mene nema nista, jedva cekam u pon ici na posao jer kad sam na bolovanju samo landram okolo i trosim novce, peglam karticu kao da netko drugi plaća te račune 😂
Nisam mislila objavljivati ali kad ja vidim ove moje navijačice, moram im udovoljiti 😂😂
https://ibb.co/FJk4s8F
Pa zadnja tri piškenja nije bilo ničega na papiru, hvala Bogu 💙🙏💙.
Osjećam se naravno loše svaki put kad idem na wc. U strahu sam, ali razuman je to strah dok ne krenu bolovi, onda se stvarno uplašim.
Tvoj test je super, ja sam se mislila testirati sutra u jutro
Drago mi je da više nema ništa na papiru, neka tako i ostane 🙏🏻
A strah je normalna stvar, svaka žena ga osjeća, ali vjerujem da kad sutra ujutro ugledas tu predivnu liniju, osjetiti ces olakšanje ❤️
Joj draga, bit ću sretna ravno 3min, onda će moj mozak početi igrati igru 😂.
Olakšanje ću osjetiti kad uđem u 28tt, znači samo još 25tjedana 🙃
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
NPelica divne vijesti 🥰🥰
Sanjuska dovoljna je i jedna, nadam se da će se lijepo razvijati do nedjelje 🤞🍀
Gabby predivno ❤️ Baš sam sretna zbog tebe 🥰 Tebi je smeđarenje skroz prestalo ili?
Hvala na slici, meni je isto tako i sad me ovo baš smirilo.
Razumna i kod mene se nastavlja taj roskasti iscjedak.. Čak su mi danas bile nekakve sluzave jako tanke i male niti. Ništa previše, ali dovoljno za brigu.. Ništa ne bude na ulošku, ali kad se obrišem bude na papiru 🤷♀️
Maus odlično 🥰🥰🥰
T_Ivy baš me utješila ova tvoja priča 😊 Vidim da su kod tebe blizanci, kod mene je isto velika šansa da su dvoje, tako da mi je još lakše kad pročitam tvoje iskustvo ❤️
Mogu samo zamisliti koje je to lijepo iskustvo kad tako detaljno možeš vidjeti svoje dječake 🥰❤️
Ivkaa mene je isto to zanimalo jer pijem Novalac pa sam pitala ginekologinju i ona mi je rekla da je Novalac dovoljan.
Je, meni je skroz prestalo. Od nedjelje nista. Ai stvarno nista nisam radila.. lezim, sjedim, napravim 3 puta po krug oko zgrade na poslu da malo procirkuliram.. po kuci ama bas nista. Gospodin to odrađuje 😁
ma nema na cemu za sliku. Slucajno je imam. To sam muzu slala, jer je bio na službenom putu a meni srce stalo… inace ostalo nisam dokumentirala..
Ugl ginekolog mi nije nista zabranio, ali sve postedno. Iako da se njega pita, on bi mene kuci ostavio. Al znam da bi onda tek brinula.. i dan mi nebi nikad prosao..
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Ivka onda hoces stic ovaj ciklus opet u postupak ako uskoro dobijes m ? S obzirom da moras cekat na lijekove, ne znam od kojeg dc pocinjes?
I hvala ti na savjetu, bolje da se onda unaprid zapisem 🤣
Nicaivo ja sam isto nova kao ti i isto se pripremamo za inseminaciju, jesi ti odradila prohodnost jajovoda ? Koliko znam inseminacija nema smisla bez te pretrage.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Pozdrav, pokusati cu ti ukratko odgovoriti na tvoja pitanja, valjda ce biti od koristi. Postupak inseminacije- 3. Dan ciklusa krecu folikulometrije na koje ides do ovulacije. 36 h prije predviđene ovulacije dobija se štoperica (boca u guzu 🙂). Na dan inseminacije dolazi se s partnerom i njegovim materijalom (mi smo blizu bolnice pa smo mogli ponijeti od kuce). Prociscene spermije ubrizgaju i ostalo je sve na tvome tijelu kako ce odraditi posao 🙂
2. Ja sam jednom prilikom imala ovulaciju bas u nedjelju, ali sam bila u postupku za ivf tj. Aspiraciju jajne stanice. U KBC Osijek (ne znam kako dalje) rade to i nedjeljom.
Osobno nisam bila u IVF poliklinici pa o tome ne mogu ni komentirati.
U svakom slucaju sretno 🙂
👸34, 2xhisteroskopija, ✂️oba jajovoda
🤴34,normo
05/23 1. IVF prirodni,beta ❌
06/23. 1.AIH - vanmaternična trudnoća lijevi jajovod
08/23. 2.AIH-biokemijska trudnoća
09/23. Spontana trudnoća-vanmaternična trudnoća desni jajovod
2/2024 IVF stimulirani- 11 🥚-8 zrelih, oplodeno 5 i na kraju 1 blastica prezivjela, aspiracija 3.2. transfer 8.2., beta 20.2.❌
Nica jesi izvadila AMH?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Nicaivo dobrodošla na temu 😊 moja prica je zapocela slicno kao tvoja pa evo par savjeta.. Prvi preduvjet da bi inseminacija imala smisla su prohodni jajovodi jer se tim postupkom samo ubacuje prociscena sperma partnera u tvoju maternicu i oni bi sami trebali otici u jajovode i tamo oploditi jajnu stanicu sto se i inace prirodno dogada, pa ako jajovodi nisu prohodni ni sam postupak nema smisla. Pretraga kojom se provjerava prohodnost je sonoHSG koja meni osobno nije bila bas nesto ugodna ali ni nista strasno kako mozes procitati po internetu (navodno boli jace ako jajovodi nisu prohodni). Moji su bili prohodni pa smo krenuli na inseminaciju. Na nju se moze ici u prirodnom ciklusu ili sa stimulacijom. Kod mene se dr odlucila na blagu stimulaciju jer valjda ima vecu uspjesnost iako sam kao ti imala ovulaciju svaki mjesec potvrdeno s lh trakicama a nekad i sa uzv. Pila sam tablete letrozola od 2. Do 7. Dana ciklusa. Mislim da sam nakon toga bila na 2 uzv ali sam imala vise folikula(mislim 7 koliko se sjecam) pa smo odustali od inseminacije i ipak isli na ivf jer im nikako nije cilj viseplodna trudnoca. Uglavnom, moj savjet svakako prije napravi sonoHSG ako vec nisi.. i sretno!
🙎🏻♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
🙍🏻♂️28 normo->asteno->normo
Betaplus
1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024
Jutro 🤗
Cure koje ste imale smedjarenja, nadam se da je prestalo i da se vise neće ponavljati da se mozete malo opustiti 🤞
Nicaivo dobro dosla 🤗 i sretno 🍀
Sretno svima 😘
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ivkaonda hoces stic ovaj ciklus opet u postupak ako uskoro dobijes m ? S obzirom da moras cekat na lijekove, ne znam od kojeg dc pocinjes?
I hvala ti na savjetu, bolje da se onda unaprid zapisem 🤣
Nicaivoja sam isto nova kao ti i isto se pripremamo za inseminaciju, jesi ti odradila prohodnost jajovoda ? Koliko znam inseminacija nema smisla bez te pretrage.
Ovaj ciklus ne jer mi nemaju dostupnu kolicinu lijekova svakako, a i ne bi.
ja jos dobila nisam, zbog cega ne znam🤷♀️ iza m bi napravila uzv jos, da sam mirna😁
u pravilu cim dr napise protokol, njima je to vidljivo u sustavu, samo se javis da kazes kad ce otprilike menga..upucene su sestre u sve, ocekivala je moj poziv😅
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Sortiraj odgovore