Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    27. Listopad 2023. 11:11

Bopscih i meni je slabiji apetit, nešto sam i pala s kilažom pa pokusavam pojačati obroke. Isto mi tako dodje lagana muka i onda moram odmah jesti 😅 cice me bole kako koji dan, ali i dalje su cicice 😂 tranfer mi je bio 9.10.,po zadnjoj M termin je 24.6.
    Gabby kod tebe je znaci vec pocelo. Sad kad spominjes, i menie je ujutro par puta ulovila vrtoglavica, ali to nekako pripisujem ovoj južini 😅
    Amalija super da je sve u redu, neka tako bude i dalje 🍀🤞😀 testisi su vrh 😂
    Npelice superrr 🥳🤞🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Razumna
    27. Listopad 2023. 11:18

Stela_M

Razumna lijepo je testić potamnio 🤞🤞 ne znam koliki ti je pametno uz Cyclogest uzimati na svoju ruku oralno utriće možda ne bi bilo loše da pitaš na Sv Duhu za savjet pa eventualno da uvedeš Duphaston a uz betu škicni kakav ti je progesterona možda ga treba pojačati, sretno 🤞🤞😊

Mislila sam u bolnici vaditi betu, a tamo ne mogu vaditi progesteron po svojim željama. 
    Općenito kad sam vadila progesteron na svoju ruku dr nisu znali što bi sa njim. Dr L mi je rekao da ne zna napamet referentne vrijednosti progesterona i da ga više na vadim. 
    Što se tiče sv Duha, imam osjećaj da je tamo sve kao na traci. I više me muči što uzimam heparin. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

bejbe2018
    27. Listopad 2023. 11:23

bopsich

mica.cica samo miruj, znam da nije lako. Ali to je trenutno jedino što možemo napraviti. 🫂❤️
    Razumna testić je baš lijepo potamnio 🥰🥰🥰 Jedva čekamo betu 🙏🍀
    Vezano za progesteron ja uzimam 3 puta dnevno 2 utrogestana od 200 mg. Znači 1200 mg dnevno.. Rekli su mi da ne treba pojačavati terapiju, da je to dovoljno.
    A krstitke bih ja na tvome mjestu otkazala, zna se što je sada prioritet i to bi svi trebali razumijeti 😊
    Korni ne znam što bih rekla za simptome, znam ujutro imati baš lagane mučnine dok nešto ne pojedem. I apetit mi se smanjio, ne pašu mi neke stvari koje sam inače volila jesti. Npr. iza ručka mi je uvijek tražilo nešto slatko, sad nema šanse da pojedem slatko odmah. I plačljiva sam, ali to sam i inače 😅 Možda je sad ipak malo pojačano, ali nisu to još neki veliki simptomi.. I da, cice su mi još veće nego što su bile i imam osjećaj da će puknuti ponekad 🙈
    Kako ti stojiš sa simptomima? I kad je tebi bio transfer, a kad ti je termin po zadnjoj menstruaciji?
    ..
    Ja doslovno ništa ne radim, muž je preuzeo sve po kući, mama mi je preuzela kuhanje, tako da se samo kod nje odvezemo za ručak, a to je doslovno 2 min vožnje. Kod nje opet legnem čim ručam i to je to za sad.. Jedina aktivnost mi je odlazak na wc, a to je sto puta dnevno jer pijem jako puno vode.
    Cure koje smeđarite, ne znam da li su vam spomenuli, ali meni je ginekolog Suleyman rekao kad se to dogodilo, da povećam unos vode i to još od transfera spominje kao jako važan faktor. Dovoljan unos vode. Ja i inače pijem dosta vode, ali sad pogotovo.

Ej bopsich čini mi se taj sticker tj.trakica ti ne broji ispravno,piše ti da si u 6.tjednu ,a po Beti ne može biti tako?

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

PBTAB
    27. Listopad 2023. 11:29

Razumna

Stela_M

Razumna lijepo je testić potamnio 🤞🤞 ne znam koliki ti je pametno uz Cyclogest uzimati na svoju ruku oralno utriće možda ne bi bilo loše da pitaš na Sv Duhu za savjet pa eventualno da uvedeš Duphaston a uz betu škicni kakav ti je progesterona možda ga treba pojačati, sretno 🤞🤞😊

Mislila sam u bolnici vaditi betu, a tamo ne mogu vaditi progesteron po svojim željama.
    Općenito kad sam vadila progesteron na svoju ruku dr nisu znali što bi sa njim. Dr L mi je rekao da ne zna napamet referentne vrijednosti progesterona i da ga više na vadim.
    Što se tiče sv Duha, imam osjećaj da je tamo sve kao na traci. I više me muči što uzimam heparin.

Obzirom da vadimo betu prakticki na isti dan, kad cu vaditi drugu betu, uz nju uvijek moram izvaditi progesteron, posalji mi nalaz na mail pa cu ako zelis, poslati poruku dr R, ionako moram svoj nalaz poslati pa mogu i tvoj da vidi jesu ti vrijednosti okej!? 

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

sanjushka
    27. Listopad 2023. 11:38

NPelica

Transfer u nedjelju u 8.30 🥳🤗

Super!
    Ako se meni uspije nešto oploditi do nedjelje mi ćemo se pratiti.. 🥰

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

bopsich
    27. Listopad 2023. 11:41

Gabby sve su to slatke muke, neka nama njih ❤️
    NPelica odlično 🥰 Uskoro si PUPO ❤️🍀
    Korni i ja sam malo pala s kilažom, ali u mom slučaju to uopće nije loše 🤣🙈
    Meni je transfer bio 3.10., a termin je po zadnjoj menstruaciji 21.06.
    Razumna ako si u mogućnosti onda ti je najbolje izvaditi betu i progesteron privatno. Ja sam to sve radila u Analize i za progesteron su točno pisale referentne vrijednosti (kad nema trudnoće, kao i za sve faze trudnoće) ..
    Bejbe ne znam, po zadnjoj menstruaciji je danas 6 tjedana. Tako mi je rečeno i na pregledu. Beta je jako individualna, ginekologinja je rekla da visina bete nije bitna, ali da je bitno pravilno duplanje. Također, ja sam betu dosta rano izvadila, već od 9dpt. Trudnoća može biti 3-4 dana manja, jer da sam išla u prirodnom ciklusu, umjesto u stimuliranom, ovulacija bi pala na 29. ili 30.9., a mi smo fet napravili 3.10.
    Vidjeti ćemo na sljedećem pregledu u četvrtak što kažu, ali oni trudnoću u svakom slučaju računaju od posljednje menstruacije koliko ja znam.. 🤷‍♀️

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

NPelica
    27. Listopad 2023. 11:48

sanjushka

NPelica

Super!

sanjushka

NPelica

Super!

Držim 🤞 da se oplode 🤗 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Gabby
    27. Listopad 2023. 12:03

bopsich

Gabby sve su to slatke muke, neka nama njih ❤️
    NPelica odlično 🥰 Uskoro si PUPO ❤️🍀
    Korni i ja sam malo pala s kilažom, ali u mom slučaju to uopće nije loše 🤣🙈
    Meni je transfer bio 3.10., a termin je po zadnjoj menstruaciji 21.06.
    Razumna ako si u mogućnosti onda ti je najbolje izvaditi betu i progesteron privatno. Ja sam to sve radila u Analize i za progesteron su točno pisale referentne vrijednosti (kad nema trudnoće, kao i za sve faze trudnoće) ..
    Bejbe ne znam, po zadnjoj menstruaciji je danas 6 tjedana. Tako mi je rečeno i na pregledu. Beta je jako individualna, ginekologinja je rekla da visina bete nije bitna, ali da je bitno pravilno duplanje. Također, ja sam betu dosta rano izvadila, već od 9dpt. Trudnoća može biti 3-4 dana manja, jer da sam išla u prirodnom ciklusu, umjesto u stimuliranom, ovulacija bi pala na 29. ili 30.9., a mi smo fet napravili 3.10.
    Vidjeti ćemo na sljedećem pregledu u četvrtak što kažu, ali oni trudnoću u svakom slučaju računaju od posljednje menstruacije koliko ja znam.. 🤷‍♀️

Meni je ustimao termin poroda prema fetu i uzv-u, pise 19.06. a po zadnjoj menstr. bi bio 15.06.
    Iako sam ja odlucila da cu tek nakon 12 tj krenut odbrojavat.. vidim po potpisima koliko misseda ima 7.,8., pa i 10. tjedan…
    Sretna sam ali dok ne prode taj period necu se opustiti.. 
    i radit cu ako bude sve ok do 31.12, tad cu bit 16 tjedana i odo uzivat u svojoj bušini i posvetit se faksu 🙈🤣 jer naravno da uz posao, i potpomognutu sam odlucila faks upisat hahhhaha

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

Razumna
    27. Listopad 2023. 12:03

PBTAB

Razumna

Stela_M

Obzirom da vadimo betu prakticki na isti dan, kad cu vaditi drugu betu, uz nju uvijek moram izvaditi progesteron, posalji mi nalaz na mail pa cu ako zelis, poslati poruku dr R, ionako moram svoj nalaz poslati pa mogu i tvoj da vidi jesu ti vrijednosti okej!?

Meni su rekli da je vadim u petak, ali to mi je odgovara jer mi onda drugo vađenje pada u nedjelju a onda nemam gdje izvaditi betu. 
    Pa sam mislila u četvrtak u bolnici a u subotu privatno. Jao koji borbeni plan 💪
    Svako, hvala ti na ponudi, super si. 
    Trenutno nemam grčeve pa sam jako opuštena, baš onako full pozitivno razmišljam. Toliko sam optimistična da već zamišljam porod u 6mj. A inače sam uvijek bila pesimistična i razmišljala kako ću javiti da sam izgubila bebu. A sad sam baš u drugom filmu (što je zahtijevalo puno mentalne pripreme i uvjeravanja sebe da trudnoća nije bauk, da to svi mogu pa čak i ja) 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Gabby
    27. Listopad 2023. 12:04

Razumna

PBTAB

Razumna

Stela_M

Meni su rekli da je vadim u petak, ali to mi je odgovara jer mi onda drugo vađenje pada u nedjelju a onda nemam gdje izvaditi betu.
    Pa sam mislila u četvrtak u bolnici a u subotu privatno. Jao koji borbeni plan 💪
    Svako, hvala ti na ponudi, super si.
    Trenutno nemam grčeve pa sam jako opuštena, baš onako full pozitivno razmišljam. Toliko sam optimistična da već zamišljam porod u 6mj. A inače sam uvijek bila pesimistična i razmišljala kako ću javiti da sam izgubila bebu. A sad sam baš u drugom filmu (što je zahtijevalo puno mentalne pripreme i uvjeravanja sebe da trudnoća nije bauk, da to svi mogu pa čak i ja)

Tako sam i ja isto. Cet preko up (a bio mi je 10dnt), sub priv, i onda i pon jos jednom jer sam luda 🙈🤣🤣

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.