Sanii mozda sam se krivo izrazila. Naravno da se na osnovu trenutnog broja antralnih folikula odlučuje o dozi lijeka za taj ciklus, ali mi je opet nekako čudno da nakon 2 godine nisu tražili kontrolu. Ipak to daje neku okvirnu sliku, da znaju s čime će raditi. Osim, ako nije potrebno jer je već znaju kao pacijenticu.
Ja sam jedan mjesec imala 3 na uzv i odustali smo da ne koristimo postupak bezveze. Išli sljedeći mj kad je situacija bila puno bolja u startu.
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2
Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
Emmaužasno mi je žao 😔, nažalost beta je neoborivi dokaz da do implantacije nije ni došlo, ne znam koje testove si radila ali znaš da neki kinezi i CB bacaju evaporacijske. Što se krvarenja tiče jedino ti mogu dati svoj primjer gdje sam u svakom transferu već 6-7dpt krenula lagano krvariti sve dok nisam uzela depo doze progesterona. Tu su mi 2 dr objasnila da ako do implantacije ne dodje (a to je 1 ili 2dpt blastice) endometrij se već krene ljuštiti a kod nekih žena krvarenje krene tek kad stanu sa progesteronom a kod nekih kao recimo ja standardne doze progesterona nisu dovoljne da spriječe krvarenje. Uz to cervix se može iziritirati progesterenom pa i otud moze biti krvarenje. Da se primilo beta bi bila iznad 5..
Cijene histeroskopije privatno u mpo klinikama su ti svugdje skoro iste, zvala sam sve odreda kad mi je trebalo, ja sam prošle godine platila 3500kn u Alei fertility, i svakako bi ju i ti trebala napraviti.
Suosjećam jako s tobom što se tiče tapkanja u mjestu, i sama više nemam ideje kud, što i kako. Istrošili smo sve ideje što napraviti, bas je frustrirajuce ne znati zašto ne ide 😔. Zaboravila sam gdje si u postupku , ali možda da promijeniš kliniku i cijeli tim i tražiš novo mišljenje i pristup.
Od testića uvijek kupujem Mullerove one jeftine. I uvijek iste koristim. Ma znam da nisu dobri rezultati svjesna sam... previše sam toga već vidjela i doživjela do sad😔.
Ja jesam napravila to sam da izmijenila klinike jer kad negdje ne ide neko vrijeme pokusas dalje, ako nista drugo bar radi promjene atmosfere, da imam feeling da nešto korisno radim. Kod dr V sam isto bila neko vrijeme. On mi i je preporučio histeroskopiju na kojoj on na kraju nije ni bio nego mi se u operacijskoj sali pojavio skroz drugi doktor što mi nije baš sjelo i izgubila sam povjerenje. Za drugo da ne govorim. Znam da ga jako hvale i ne sumnjam da nezna sto radi samo eto kod mene se nije baš potrudio a već onda sam bila "ispacena" i "potrošena"...Trenutno sam u IVF-u ali kako sam imala odličan rezultat na zadnjoj stimuliranoj i puno smrzlića, nisam se zamarala neko vrijeme, do evo ovog postupka, da moram malo "stat na loptu" i vidit zbog čega se ne vata. A imam tako "vrhunske" materijale. I sve je uvijek "super". Al neznam baš...
Hvala ti na podršci💕
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Pozdrav žene.
Imam pitanje.
Dr L je radio transfere na slijepo bez uzv i nisam trebala imati pun mjehur.
A na sv Duhu moram imati pun mjehur i transfer rade pomoću uzv. Jeli to bolje?
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Emma05 zar u 15 godina ste imali samo 9 transfera?
12 transfera. 6 operacija. I puno oporavka između, što fizičkog što psihičkog.
Ne stane sve u potpis pa nisam sve ni pisala.
Zašto ne probaš kod doktora Miro Šimun Alebić on sad ima svoju polikliniku
Pozdrav žene.
Imam pitanje.
Ja ti kod Stanica i Radoncica uvijek imam na pola pun mjehur ,i iako su neosporivi duo rade fet preko uzv-a.
Nekako mi bez uzv-a zvuči neprofesionalno 🤷🏻♀️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Marisha mene su nakon bikemijske u 06.mjesecu,, narucili za 2 mjeseca, ali sam bila na moru pa sam dosla u 9.mjesecu kad sam dobila mengu...
Razumna mislim da svaki doktor radi valjda kako je navikao i kako on misli da je najbolje...ja sam imala pun mjehur i ultrazvuk pa vidiš i ti kako se ubaci embrio sa medijem u kojem se nalazi (mrlja jedna😃)
41 god, sve ok, M 41
2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍
U njega se do sad nisam putila. Cula sam to ime ali ne pratim njegov rad. Gdje je prije radio?
U njega se do sad nisam putila. Cula sam to ime ali ne pratim njegov rad. Gdje je prije radio?
Radio je na Vuk Vrhovac li ti Merkur u ZG. On je meni bio još 2009. Nakon tri neuspjeha rekao mi je ne brini se ti ceš roditi tako je i bilo sljedeci postupak i prvi transfer smo dobili blizanke. Iako sam imala tada samo 20 godina nikako dobiti dobre stanice probao je ovako onako i eto smuckao nešto baš za mene da i ja odem do transfera. Znam da ti imaš drugi problem ali vjerujem da bi on dao sve od sebe da sazna koji.
Pozdrav žene.
Imam pitanje.
Ja ti kod Stanica i Radoncica uvijek imam na pola pun mjehur ,i iako su neosporivi duo rade fet preko uzv-a.
Nekako mi bez uzv-a zvuči neprofesionalno 🤷🏻♀️
Mi ćemo imati fet isti dan 😀
Nastavno na moje pitanje i tvoj i Amalijin odgovor, sad mi se čini da sam doslovno bacala novce na privatne postupke ali takva su vremena bila, bila je korona...
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭