Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    14. Listopad 2023. 17:46

Cure...jeli nekome poznata cijena histeroskopije u IVF poliklinici? Nemam više ideje što dalje napraviti..

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Suncica89
    14. Listopad 2023. 18:02

Pozdrav, nova sam na forumu ovo mi je 3.postupak ali kao da je 1.sva sam nesto zbunjena...u 1.postupku sam bila izdrzala 14.dana po preporuci dr i tada radila betu...sad me interesuje kada bi najranije mogla raditi betu ili kucni test...transfer je bio 2. dan od punkcije radjen je 06.10.2023. Hvalaa svima

🙍‍♀️ 1989.
    🙎‍♂️ 1989.
    🙍‍♀️ endometrioza, pcos, ir, pai 1......
    👼 ICSI 2019, 17jc, 12 oplodjenih, transfer 2-3.dan, 26.11.2019.rodila se Masa
    ❌️ 2022. FET, vanmatericna
    ❌️ 2023.oktobar ICSI, 4jc, 3 oplodjene, jedna transfer...beta 0.3

Lulii
    14. Listopad 2023. 18:13

Emma05

Cure…jeli nekome poznata cijena histeroskopije u IVF poliklinici? Nemam više ideje što dalje napraviti..

Ja sam je platila 4000 kn početkom godine. U cijenu ulazi biopsija i pretraga na NK stanice koju šalju u Italiju. Konzultacije i uzv su malo poskupili pa je možda i to.
    Imam cjenik MPO pa ako nekome treba mogu poslati na mail da ne stavljam ovdje. Ne znam da li ga ima na njihovoj stranici. 

Mi 41, naše ❤️ 13g
    Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
    IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
    ET/FET x 9, Missed x 1
    Hysc x 5, Lpsc x 1
    Resekcija septuma x 3
    Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
    Klinika x 2

Dear past, thank you for the lessons.
    Dear future, I am ready.

Bebolina2024
    14. Listopad 2023. 18:20

Cure bete su super, neka nastave i dalje tako lijepo rasti. 🤞🤞
    Pbtab i Mimi neka bude dobitni
    Maus vidim da super reagiraš na terapije (koja ti je bila prvi put i koliko ti je AMH).
    Zaista nije bitno da ih imaš i 30 ako su loše, dovoljna je jedna ali da je prava i da za 9 mjeseci bude tvoja beba.
    Sretno!

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj

EasyGoing
    14. Listopad 2023. 18:21

Suncica89

Pozdrav, nova sam na forumu ovo mi je 3.postupak ali kao da je 1.sva sam nesto zbunjena…u 1.postupku sam bila izdrzala 14.dana po preporuci dr i tada radila betu…sad me interesuje kada bi najranije mogla raditi betu ili kucni test…transfer je bio 2. dan od punkcije radjen je 06.10.2023. Hvalaa svima

Ja kad sam vracala dvodnevne test mi je 10. dan bio pozitivan (tebi bi to bio ponedjeljak), al ako ga napravis i sutra mozda pokaze kakvu sjenu ukoliko je postupak bio uspjesan. Drzimo fige i sretnooo!!

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET ⏳

Emma05
    14. Listopad 2023. 18:46

Lulii hvala ti puno na info. Trebala mi je okvirna cifra. 

Ja nemam ideje više što da radim. Imala sam FET postupak, sad u ponedjeljak mi je vaditi betu. 6 dnt sam imala neke probadajuce bolove dolje svugdje u maternici, naizmjenično, par sati i nakon toga je stalo,  nije bas bilo ugodno pa sam tih par sati preležala. Kasnije taj dan sve opet normalno, digla se i prošetala psa normalno. Osim glavobolje i ostalih tegoba uzrokovanih uzimanjem progesterona drugo sve ok. Nakon toga, 8 dnt sam imala sukrvicu (rozasti iscjedak skupa sa cyclogestom), mislila sam evo krenula menga al nikad mi tako rano ne dolazi. Obično najranije dođe onaj dan kad trebam vaditi betu ali zna i kasnije. Dakle samo taj 1 dan je bila sukrvica, testovi su mi sa skoro nevidljivom crtom, ne mogu je nazvat crtom. Beta jučer na 9dnt 1,2. Kaže dr da je možda kasna implantacija i da vadim opet u ponedjeljak. Ja ipak nisam toliki optimist pa mislim da od svega toga ništa. Vraćena je jedna blastica. Sva sam u čudu. Od čega ta skurvica?! 🫣🥴🤯

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Suncica89
    14. Listopad 2023. 20:14

EasyGoing

Suncica89

Pozdrav, nova sam na forumu ovo mi je 3.postupak ali kao da je 1.sva sam nesto zbunjena…u 1.postupku sam bila izdrzala 14.dana po preporuci dr i tada radila betu…sad me interesuje kada bi najranije mogla raditi betu ili kucni test…transfer je bio 2. dan od punkcije radjen je 06.10.2023. Hvalaa svima

Ja kad sam vracala dvodnevne test mi je 10. dan bio pozitivan (tebi bi to bio ponedjeljak), al ako ga napravis i sutra mozda pokaze kakvu sjenu ukoliko je postupak bio uspjesan. Drzimo fige i sretnooo!!

Hvala ❤️ pokusacu izdrzati jos koji dan

🙍‍♀️ 1989.
    🙎‍♂️ 1989.
    🙍‍♀️ endometrioza, pcos, ir, pai 1......
    👼 ICSI 2019, 17jc, 12 oplodjenih, transfer 2-3.dan, 26.11.2019.rodila se Masa
    ❌️ 2022. FET, vanmatericna
    ❌️ 2023.oktobar ICSI, 4jc, 3 oplodjene, jedna transfer...beta 0.3

Maus
    14. Listopad 2023. 20:16

Bebolina2024

Cure bete su super, neka nastave i dalje tako lijepo rasti. 🤞🤞
    Pbtab i Mimi neka bude dobitni
    Maus vidim da super reagiraš na terapije (koja ti je bila prvi put i koliko ti je AMH).
    Zaista nije bitno da ih imaš i 30 ako su loše, dovoljna je jedna ali da je prava i da za 9 mjeseci bude tvoja beba.
    Sretno!

AMH 32.2 je bio 2021. Više nisam ponavljala. Je dobro reagiram ali sto mi vrijedi ako na kraju dobijem jednu blasticu onda i nije tako dobro jer nemam za sljedeci pokušaj. Kod mene bolje da idem u prirodne. PUREGON sam imala prošli put uvijek dobro reagiram na njega i imam znaci trudnocu s njim.  Nakon te trudnoce sam pokušala još dva puta s puregonom baš je doktor reko da probamo kad je vec bilo uspješno s njim dobije se super rezultat ali kraj je jedva jedna blastica ako me razumijete sve super do dana transfera. Kad tamo nema kako nema..proleti mi kroz glavu niste ih valjda nekome dali hahahah. I u uspješnom je tako bilo a bila sam skoro sto posto sigurna da ćemo imati puno zamrznutih kad tamo  jedna bolja i jedna lošija vratili obje jedna se primila. Al zanimljivo probala sam i jedan prirodni bez ičega samo ulovili stanicu prije ovulacije i oplodila se imala sam transfer treći dan. Al ovi antralni folikula po 8 na svakom jajniku pokazuju kao da mi je ta rezerva smanjena i da ih svaki put dobivamo manje s istom terapijom znaci 150..pa mi pojacao na 200.  Pišem ovdje i pitam sve što vec znam nema garancije za ništa samo sreca kao na lutriji ako igraš mozda osvojiš. Sad sam na gonalu 4 dana pa sam dobila do utorka od danas pergoveris i cetrotit. Vidjet ćemo kako ce biti. 

tinčica1703
    14. Listopad 2023. 20:47

Danas vraćene 2 blastice, jedna je odlična,  druga je isto dobra ali ne tako kao ova prva. Za zamrzavanje nema ništa... Od simptoma nakon et, bol u leđima ispočetka , sad ništa trenutno, ko da ništa nisam radila. Kako ste se vi osijećale iza ET? Ee da i sto slomova živaca 😅 Nek Bog bude na pomoći mom mužu 😂😂

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ FET 🤞

vesnaa1985@gmail.com

Bebolina2024
    14. Listopad 2023. 21:03

tinčica1703

Danas vraćene 2 blastice, jedna je odlična, druga je isto dobra ali ne tako kao ova prva. Za zamrzavanje nema ništa… Od simptoma nakon et, bol u leđima ispočetka , sad ništa trenutno, ko da ništa nisam radila. Kako ste se vi osijećale iza ET? Ee da i sto slomova živaca 😅 Nek Bog bude na pomoći mom mužu 😂😂

Neka bude sretno i sretno i mužu da izdrži 😂
    Maus 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.