Danas vraćene 2 blastice, jedna je odlična, druga je isto dobra ali ne tako kao ova prva. Za zamrzavanje nema ništa… Od simptoma nakon et, bol u leđima ispočetka , sad ništa trenutno, ko da ništa nisam radila. Kako ste se vi osijećale iza ET? Ee da i sto slomova živaca 😅 Nek Bog bude na pomoći mom mužu 😂😂
Ja sam u ovih 7-8 dana imala sve simptome...i trudnoce i ciklusa 😀 pravim se da ne postoje znam da sve to, bar kod mene, radi utrogestan, tako je bilo svaki put
🙍♀️ 1989.
🙎♂️ 1989.
🙍♀️ endometrioza, pcos, ir, pai 1......
👼 ICSI 2019, 17jc, 12 oplodjenih, transfer 2-3.dan, 26.11.2019.rodila se Masa
❌️ 2022. FET, vanmatericna
❌️ 2023.oktobar ICSI, 4jc, 3 oplodjene, jedna transfer...beta 0.3
Mimi992 posto si bila na Estrofemu ne gledaju koji je dan ciklusa za transfer nego kad je endometrij najbolji. Moja prijateljica je bila van sebe jer je mislila da vraćaju prekasno, dr joj je rekla da ništa neće biti i da bi sacekala još jedan dan. Na kraju je taj zadnji fet bio uspješan.
Emma05 kako to da ti nitko nije radio histero? Stvarno imaš poduži mpo put i nažalost, više neuspjelih postupaka. Što misle da je uzrok, imaju li dr kakvu ideju?
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2
Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
Maus meni je čudno kako te mogu pustiti u stimulaciju bez da provjere sve nalaze, uključujući i amh. On je itekako važan nalaz u planiranju terapije.
Mi 41, naše ❤️ 13g
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Klinika x 2
Dear future, I am ready.
Mimi992 posto si bila na Estrofemu ne gledaju koji je dan ciklusa za transfer nego kad je endometrij najbolji. Moja prijateljica je bila van sebe jer je mislila da vraćaju prekasno, dr joj je rekla da ništa neće biti i da bi sacekala još jedan dan. Na kraju je taj zadnji fet bio uspješan.
Emma05 kako to da ti nitko nije radio histero? Stvarno imaš poduži mpo put i nažalost, više neuspjelih postupaka. Što misle da je uzrok, imaju li dr kakvu ideju?
Rađena mi je histero..u petrovoj..cini mi se 2018 ili 2017g ne sjećam se više točno. Ali koliko se sjecam nisu mi nikakvi nalazi rađeni osim što mi je skinut mini septum. Od tada sam imala jos dvije ili 3 hitne operacije. Ne mogu se više točno orijentirati kad je što bilo. Zadnjom vanmaternicnom mi je "pukla" maternica s desne strane pa me sad zanima kakva je situacija jer mi se ni jedan FET sada ne "lovi" a trenutno opet osjećam boluckanje desno. Kao da se pokušalo "zalijepiti" negdje tamo ali odustalo. Od tud pretpostavljam krvarenje neki dan. Jer nakon toga više ništa. Eto...nemam ideje što raditi. Mi nemamo dijagnozu, osim blage trombofilije koju ima skoro svaka druga osoba. Krenili smo u postupke apsolutno zdravi. Prva obrada 2009 g..bili smo djeca onda kad se sjetim😔. Postala "neprohodna" s vremenom od pustih postupaka, zahvata, hitnih operacija i sl. Imam lijevi jajovod ali neznam u kakvom je stanju. Uvijek sve kažu super. Prvi postupak sam imala ako se dobro sjećam 2010 g...
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Rađena mi je histero..u petrovoj..cini mi se 2018 ili 2017g ne sjećam se više točno. Ali koliko se sjecam nisu mi nikakvi nalazi rađeni osim što mi je skinut mini septum. Od tada sam imala jos dvije ili 3 hitne operacije. Ne mogu se više točno orijentirati kad je što bilo. Zadnjom vanmaternicnom mi je "pukla" maternica s desne strane pa me sad zanima kakva je situacija jer mi se ni jedan FET sada ne "lovi" a trenutno opet osjećam boluckanje desno. Kao da se pokušalo "zalijepiti" negdje tamo ali odustalo. Od tud pretpostavljam krvarenje neki dan. Jer nakon toga više ništa. Eto…nemam ideje što raditi. Mi nemamo dijagnozu, osim blage trombofilije koju ima skoro svaka druga osoba. Krenili smo u postupke apsolutno zdravi. Prva obrada 2009 g..bili smo djeca onda kad se sjetim😔. Postala "neprohodna" s vremenom od pustih postupaka, zahvata, hitnih operacija i sl. Imam lijevi jajovod ali neznam u kakvom je stanju. Uvijek sve kažu super. Prvi postupak sam imala ako se dobro sjećam 2010 g…
Ti si stvarno svašta prošla i pravi si dokaz neopisive snage koju žene na ovom putu imaju.
Vjerujem da prije 5-6 godina možda i nisu radili sve pretrage koje rade danas jer se stalno nešto novo otkriva i uvodi u medicini.
Onda bi svakako bilo dobro vidjeti stanje maternice jer je nekako za očekivati da nakon svih zahvata i rupture koju si imala postoje priraslice koje mogu smetati u implantaciji. Ako se odlučiš, preporučam ti dr Maričića u IVF poliklinici jer je odličan, jako pažljiv, kaže ti svaki korak koji radi i odgovara na sva pitanja.
Mi 41, naše ❤️ 13g
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Klinika x 2
Dear future, I am ready.
Curke, bete su odlicne i bas su se skolski poduplale🥰 nek i dalje bude sve u redu🙏😘
Stelice, hvala sto pitas, ogtt je u redu. Bogme si bila u pravu, 3 x me pikale, nisam osjetljiva inace na nista, ali kako ja uopce ne konzumiram secer osim rijetko kolac/coksa meni je cijeli dan u petak bilo tak tesko i micno u zeluci da je to uzas. Popila bez problema jer u glavi imam kaj se mora, mora se, ali kasnije 🙈
Nek je sve u redu, hvala Bogu, da nemam jos oni bestiju bilo bo ssvrseno.
Sto se tice kraljeznice, trnjenja i to, malo je bolje, zapravo puno je bolje, odspavam po 4/5 sati u komadu pa se vise necu zaliti, ako i tako ostane 💪🏻💪🏻
Kako si ti?
Trudnice ostale, kako ste?
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Bok curke! Čitam vas već neko vrijeme pa sam se odlučila pridružiti. Prije svega sretno svima i čestitke curama koje su imale super betu :)
Zbog endometrioze na zadnjoj operaciji u svibnju su mi odstranjeni jajovodi, već u šestom mjesecu dobili smo konzultacije u Vinogradskoj i prošli mjesec započeli postupak IVF (Rekovelle+Menopur, nakon toga Gonal i štoperica). Aspiracija je bila pod anestezijom, dobili smo 5 jajnih stanica od čega su se 4 oplodile, jednu su vratili nakon 3 dana a dvije blastociste su zamrznute. Transfer je bio 02.10. pa sam jučer nakon 2 negativna testa vadila betu, pokazala je rezultat <1,2. Zanima me da li u FET možemo već ovaj ciklus nakon menstruacije ili mislite da ću dobiti termin u studenom? Sutra ću nazvati u Vinogradsku da javim rezultat pa eto čisto ako je netko imao sličnu situaciju da ubrza moje nestrpljenje :)
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
Bopsich, Amalija bete su vam se uredno poduplale 👍, nemojte se porediti s drugima jer nema smisla :). Sretno dalje 🤞🤞
Mimi u stimuliranom FETu sa estrofemom nije bitan dan transfera jer se ne može fulati ovulacija jer je nema. Nije bitno ni koliko puta ideš na UZV jer nema potrebe ni ići često jer se nema što pratiti sem endometrija I već na prvom UZVu ako je endometrij zadovoljavajući se može odrediti kad će biti transfer. Stimulirani FET je dosta lakši od prirodnog zato ga doktori i vole, a i ja sam među njima 😁.. Sretno 🤞🙏
Emma užasno mi je žao 😔, nažalost beta je neoborivi dokaz da do implantacije nije ni došlo, ne znam koje testove si radila ali znaš da neki kinezi i CB bacaju evaporacijske. Što se krvarenja tiče jedino ti mogu dati svoj primjer gdje sam u svakom transferu već 6-7dpt krenula lagano krvariti sve dok nisam uzela depo doze progesterona. Tu su mi 2 dr objasnila da ako do implantacije ne dodje (a to je 1 ili 2dpt blastice) endometrij se već krene ljuštiti a kod nekih žena krvarenje krene tek kad stanu sa progesteronom a kod nekih kao recimo ja standardne doze progesterona nisu dovoljne da spriječe krvarenje. Uz to cervix se može iziritirati progesterenom pa i otud moze biti krvarenje. Da se primilo beta bi bila iznad 5..
Cijene histeroskopije privatno u mpo klinikama su ti svugdje skoro iste, zvala sam sve odreda kad mi je trebalo, ja sam prošle godine platila 3500kn u Alei fertility, i svakako bi ju i ti trebala napraviti.
Suosjećam jako s tobom što se tiče tapkanja u mjestu, i sama više nemam ideje kud, što i kako. Istrošili smo sve ideje što napraviti, bas je frustrirajuce ne znati zašto ne ide 😔. Zaboravila sam gdje si u postupku , ali možda da promijeniš kliniku i cijeli tim i tražiš novo mišljenje i pristup. I sama znaš koje su klinike i doktori na dobrom glasu. Ja ti zaista mogu preporučiti dr V barem da odeš da ti pogleda nalaze i napravi UZV i dà svoje mišljenje, zaista je dr koji gleda "izvan okvira", ako ništa barem ćeš imati još jedno mišljenje i kut gledanja..
Drži se, ako ti je ikakva utjeha znaj nisi sama. Šaljem 🤗❤️
Lulli u planiranju terapije su najbitniji antralci (UZV 2-3 dc) i fsh lh i na osnovu toga se daje terapija, amh je samo okvirni pokazatelj gore navedenih hormona i za samu stimulaciju uopce nebitan nalaz :)..
Tincica PUPO sretno 🙏🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Mausmeni je čudno kako te mogu pustiti u stimulaciju bez da provjere sve nalaze, uključujući i amh. On je itekako važan nalaz u planiranju terapije.
Napravimo samo ono što moramo briseve,papu,transfuziju.. AMH i moje spolne hormone nije trazio... I naprimjer ejakulat od muza nije bio dobar i dobio je antibiotik za sedam dana tj. taman do dana kad on misli da ce biti punkcija. Nismo morali doci s cistim nalazom sto meni i odgovara zato sto kad mu je bio jednom loš nalaz pa dobar isto tako mu je dao antibiotik za svaki slucaj na cisti nalaz i rodila sam iz tog postupka. A sad zadnja tri postupka mu je nalaz bio dobar ali na dan kad daje uzorak biologica mi je rekla da je bilo krvi i da provjeri ejakulat da nesto nije u redu...mi provjerimo ono dobar nalaz...vjerujem da bi nam uspjeh bio bolji da je dobio antibiotik kao u uspješnom postupku. Jer moje stanice se oplode i dođu do treći dan ali kad spermij preuzme svoju ulogu one odustanu ne dođu do blastice.
Sortiraj odgovore
Najstariji