Pozdrav svima, ja vas već duuuugo duuuugo čitam iz prikrajka tijekom svoje borbe za željenom bebicom. Moram reći da sam ovdje na forumu saznala nebrojeno korisnih informacija i htjela bih se zahvaliti svim članicama na njihovim doprinosima. Puno ste mi pomogle 😊 i olakšale borbu i usmjerile me za dalje kada je negdje zapelo.
Zasto se napokon javljam? Nekako me kopka post KurbitePepo i njezino zadnje iskustvo na Sv. Duhu. Ja sam tamo provela neko vrijeme u druženju sa Dr. Turudić i moram reći da bez obzira na svu srdačnost osoblja na MPO odjelu, krajnji rezultat mojih pokušaja tamo su bile nepogođene stimulacije i nekoliko promašenih štoperica sa dobivenim nezrelim jajnim stanicama na ionako nikakav AMH. Ne čine mi se kao da znaju što bi s nama sa malim AMH i puno godina 😊 . Nije mi nikako namjera popljuvati Sv. Duh, trude se najbolje što znaju no htjela bih reći da ako ne ide, da se ne gubi vrijeme tamo niti na prirodnjake (meni i u prirodnom prerano dali štopericu) nego da se pokuša naći netko tko bi možda mogao bolje. Bilo je tu još svakakvih neprimjerenih komentara dr. Turudić, no to i nije bitno.
Značajno bolji rezultat je bio kod Dr. Bolanče u Vinogradskoj koju svakako preporučam bez obzira što nama nije bilo uspješno.
Nama su nakraju sreću donijeli Dr.Radončić i dr. Stanić u Repromedu koje svakako preporučam bilo kome tko se odluči pokušati privatno.
Isprika na dugom postu…
Svima želim puno sreće i strpljenja u borbi za vaše bebice. 🥰
Potpisujem sve!
Žene moje, nizak amh, iznad 30,35 idite u Repromed ili Hilarus kod dr. Vrčića i problem riješen, nije komplicirano, vrlo je jednostavno.
Znam, skupo je, znam, zasto placati ako imam pravo preko hzzoa, nema nista džabe, zapamtite to!
Ali, vase zdravlje je neprocijenjivo,potencijalni tumori nakon godina i godina forsiranja tijela sa hormonima, to su sve ozbiljni lijekovi i nije za zezanciju.
Isprike ako sam preagresivna na riječima ali morala sam to izbaciti iz sebe.
Ljubim sve 😘
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
EasyGoingTočno znam kako ti je jer sam se tako i ja osjećala i mislila tako mora biti. Uvjeravali bi me eto sad dobitan. Nikad ništa. Zato više nisam kalkulirala i otišla na opciju koju sam smatrala najboljom za sebe i nisam požalila. Napomenula bi da je i dr. Stanić vrhunski embriolog i njemu prepisujem velike zasluge za sve. Folikulometrije su popodne i meni je bila jedna ponediljak, druga petak i ponediljak iza toga aspiracija. Tako da ne bi bilo svakodnevno putovanje. S poslom je uvik zeznuto kad nemaš fleksibilnog poslodavca. Ja sam uspjela srediti da radim od doma pa sam tako riješila taj dio. Stvarno se nadam da ćeš napokon naći najbolje rješenje za sebe. I da bude uspješno kako god odlučila. Nadam se da sam pomogla svojim iskustvom.🤞🥰🤗
Puno si pomogla i vjerovatno utjecala na neke moje daljnje odluke. Još jednom puno hvala, a tebi želim školsku i dosadnu trudnoću!! ❤️🥰😘
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
EasyGoingTočno znam kako ti je jer sam se tako i ja osjećala i mislila tako mora biti. Uvjeravali bi me eto sad dobitan. Nikad ništa. Zato više nisam kalkulirala i otišla na opciju koju sam smatrala najboljom za sebe i nisam požalila. Napomenula bi da je i dr. Stanić vrhunski embriolog i njemu prepisujem velike zasluge za sve. Folikulometrije su popodne i meni je bila jedna ponediljak, druga petak i ponediljak iza toga aspiracija. Tako da ne bi bilo svakodnevno putovanje. S poslom je uvik zeznuto kad nemaš fleksibilnog poslodavca. Ja sam uspjela srediti da radim od doma pa sam tako riješila taj dio. Stvarno se nadam da ćeš napokon naći najbolje rješenje za sebe. I da bude uspješno kako god odlučila. Nadam se da sam pomogla svojim iskustvom.🤞🥰🤗
Puno si pomogla i vjerovatno utjecala na neke moje daljnje odluke. Još jednom puno hvala, a tebi želim školsku i dosadnu trudnoću!!❤️🥰😘
To je najmanje što mogu napraviti. Znam najbolje kako je i koliko znači svaka informacija i savjet. Slobodno se javi ako te još nešto bude zanimalo. I hvala na lipim željama. Nadam se i ja da će biti školski do kraja. 🥰
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
KukrbitaPepo i ostale cure s niskim amh i godinama +30 sve je rekla draga PBTAB potpisujem svaku njemu riječ. Niski amh i nije neka preteska dijagnoza za neke doktore a za neke je da vas najprije izmaltretiraju postupcima a onda vam predloze donaciju. Skupo je i košta, ali ja osobno sam tip osobe koja bi digla kredit, prodala auto, zadužila se do grla ako treba ali bi platila ivf i dobila najbolje. Ja sam pravi primjer s amh 2.7 pmol iz prvog postupka pozitivna beta. A vjerujem da bi me neke doktori odmah poslali na donaciju. Prof.dr.Vrčić se nasmijo i reko budemo mi to riješili iz prve. A prije toga napravio detaljnu obradu i mene i partnera. Zato cure pravac ili Vrčić ili Radončić - obojica rade s dr Stanićem embriologom i to je dobitna kombinacija🙌🏼 Bogovi svog posla sva trojica🙌🏼 Meni je postupak prošao skroz bezbolno i psihički i fizički zahvaljujuć mom doktoru.
Ne želim pljuvati ali ja koliko vidim i po drugim grupama Sveti Duh nema uspjeha ni sa puno lakšim dijagnozama, jednostavno pogledajte statistiku🤷🏻♀️
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Sanii Hvala na odgovoru . Na tu informaciju mene niko nije uputio al do sada mi nije potvrdjen PCOS ni kod moje doktorke na ultrazvuku. Ne znam da li bih trebala istraziti malo dublje razlog. Svakko u oktobru imam konsultacije sa novom klinikom pa cu videti sta je plan.
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
Puno si pomogla i vjerovatno utjecala na neke moje daljnje odluke. Još jednom puno hvala, a tebi želim školsku i dosadnu trudnoću!!❤️🥰😘
To je najmanje što mogu napraviti. Znam najbolje kako je i koliko znači svaka informacija i savjet. Slobodno se javi ako te još nešto bude zanimalo. I hvala na lipim željama. Nadam se i ja da će biti školski do kraja. 🥰
Sad ste i mene pocele tjerat na razmisljanje😂
Muz i ja smo sjeli i dogovorili dat jos jednu sansu Splitu (trenutno zbog blizine i financija), nove konze imam 25.10. i vidit sta se moze napravit. Ukoliko to bude neuspjesno, vjerojatno cemo se okrenit privatno Zagrebu. Vidim da Repromed stvarno svi hvale, a nije mi u interesu cili zivot provest u injekcijama i po cekaonicama..
Ako nije tajna, koliko te cca izasa cili postupak?
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Muz i ja smo sjeli i dogovorili dat jos jednu sansu Splitu (trenutno zbog blizine i financija), nove konze imam 25.10. i vidit sta se moze napravit. Ukoliko to bude neuspjesno, vjerojatno cemo se okrenit privatno Zagrebu. Vidim da Repromed stvarno svi hvale, a nije mi u interesu cili zivot provest u injekcijama i po cekaonicama..
Ivka sam postupak me izašao 1920 eura što uključuje i kriopohranu 2 zametka. Lijekovi su bili oko 850 eura, ali mi je evo ostalo pola Gonal pena od 900 IU i Orgalutran. Ja imam visok amh pa sam imala niže doze lijekova. Sve skupa dakle 2770 eura. Pa usput ponavljam da poklanjam višak lijekova. 🤗
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Mene u Repromedu, a vjerujem i Pandu u Hilarusu slicno, razlike su u lijekovima. Cca 4000 eura sve.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Hvala vam cure, oce koja kupit auto u skorije vrime?!😂😂😁
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Curke iz Kbc Splita vidim da je postalo zafrkano doli. Evo ja sam tamo provela neko vrijeme. Super su svi, ali bojim se ne dovoljno uspješni. Nažalost ljubaznost ne donosi rezultate koje trebamo. Pogotovo kad im je dvoje najboljih doktora otišlo. Iz mog potpisa možete sve viditi. Moj savjet odite dalje i ne gubite vrijeme. Eto nadam se da će nekome pomoći moje iskustvo ako traži nove opcije. 🤗☺️
Pozdrav! Slažem se s tobom za stanje vezano za Split. Koji te je doktor vodio u Splitu? Koliki ti je amh? Ne znam odakle si, al ako nisi iz Zagreba znas li koja je procedura s Repromedom? Koliko se toga moze obaviti u svom gradu i koliko vremena treba provesti u Zagrebu za jedan cijeli postupak? Hvala :)
EasyGoing čisto moje iskustvo, pa eto ćeš sama odlučiti..ja sam u Cito u Dr P bila i mogu pohvaliti proces rada, odnos sestre Luce prema pacijentima i dostupnost od 0-24 na mob. Nikad čekala red, prije posla na folikulo, dr P je onako štur u razgovoru, ali je profesionalac u svom poslu.. embriolog je vrhunski i to ti ovdje cure su već spominjale a to ti je jako važno. .ja sam kod njega bila u 2 postupka, sada u zadnjem fetu koji mi je ostao sam planirala ako ne uspije ići u Zg u Ivf kliniku promijeniti.. nisam nikada bila u kbc split, ali znam da je sada ludilo teško. Možda da probaš jedan postupak u St..pa onda odeš u Zg.. razmisli..
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Sortiraj odgovore