Meni je odmah dao uz ostale pretrage vit D i TSH , za Vit D mi je reka da uziman Novalac i suncam se jer je taman bilo ljeto ali ja sam ga dalje pratila i sa obiteljskom lijecnicom korigirala , on je to sve odobravao i na nalaze pisao nastavit uzimat vit D. S prvom betom sam izvadila na svoju ruku i TSH koji je do tada bija dobar i bio je 3.2 , na to mi je uvea on Euthyrox 12.5mg. Sad mi je TSH 2.0 i njemu je super, tija mi je ukinit Euthyrox pa ga je ipak sad nastavija. Ja sam uzela up u soc gina za prvi pregled na nuklearnoj med i tamo sad pratim to i oni mi korigiraju th. Rece on meni svoje misljenje, a sta radim kontra njega kaze briga me luduj i odaj di god oces. Moja soc gin je istih stavova kao i on , to je ta stara skola .
On mi je sugerira i napravila sam Nifty, a i Luce je rekla ne triba ti nista bolje jer sam pitala za Qualified. S 10 tt mi je kroz salu reka da nosim sina i jos mi nije jasno da je to vec moga tad vidit. Nisam mu povirovala dok Nifty nije potvrdija. Nalaz sam dobila za 5 dana, u ponediljak radila test, u subotu popodne me Luce zvala.
On to zdravo seljački kaže, radi ti šta oces 🤣🤣 najjači je.. njega ili prihvatiš ili ne, nema između i njega nije briga šta drugi misle.
Aj nije me toliko bila briga kad nisam znala kolko iman folikula, ni velicinu, ni nista. On kaze sve je super ili nisam zadovoljan i to je to od komentara. Kad ga pitas koliko iman folikula kaze sta ti to znaci, bitno je kolko ces imat na kraju oplodenih. Kaze u grubo ali detaljno nikada.
Sad me nervira sta mi nista nece puno kaze. Ja pitan kolika je beba i odgovor bude odgovara tjednima. Jedva da okrene ekran da sta vidim. Sad u 14 tt sam ocekivala vidit bebu i bas sam se veselila, a on mi pokaza samo glavu tj presjek di vidis mozak dok je mjerija, srce, pustio otkucaje da cujem i sve je super. Da sta iman gledat da mi je sve super, mjere sve odgovaraju... Dobila sam sliku uzv i ne znam sta je na njoj , ne slici mi na nista🤦♀️ Bas sam ovaj put bila razocarana i dode mi da odem u nekog drugog gina samo da vidim bebicu da mi je dusa na mistu.

🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Ikar0808 tu smo da jedne drugima pomažemo. Znam koliko sve košta i svaka ušteda dobro dođe. 🤗
Capi_3 evo ta sam. Nisam imala toliko folikula, ali baš u Repromedu uspješno. Želim ti isto to. 🤞🥰
Luna573 nažalost nisam u Zg ni u blizini. 😐 Za sve koje bude zanimalo u okolici Zadra.
Jeli ti spominjao dr kvalitetu js tijekom folikulo? Koja th je bila? Ako imas volje malo mi napisati…hvala
Nije mi ništa govorio za kvalitetu osim koliko je i koliki su folikuli. Pravo stanje vidi embriolog kad se sve aspirira. Ja sam od 12 folikula imala 9 jajnih stanica i na kraju 3 embrija preživila. Kod tebe je jako visok amh i vjerojatno je teže pogoditi stimulaciju. Uvik je tu taj rizik hipera. Kod velikog broja većina bude lošije kvalitete, ali ne mora značiti da su sve loše. Ima dosta cura s foruma s pcos koje su prošle slično i dobar dio njih je uspio. Neka ti to da malo vjetra u leđa. 🤞🤗

🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Ikar0808 tu smo da jedne drugima pomažemo. Znam koliko sve košta i svaka ušteda dobro dođe. 🤗
Capi_3 evo ta sam. Nisam imala toliko folikula, ali baš u Repromedu uspješno. Želim ti isto to. 🤞🥰
Luna573 nažalost nisam u Zg ni u blizini. 😐 Za sve koje bude zanimalo u okolici Zadra.
Jeli ti spominjao dr kvalitetu js tijekom folikulo? Koja th je bila? Ako imas volje malo mi napisati…hvala
Nije mi ništa govorio za kvalitetu osim koliko je i koliki su folikuli. Pravo stanje vidi embriolog kad se sve aspirira. Ja sam od 12 folikula imala 9 jajnih stanica i na kraju 3 embrija preživila. Kod tebe je jako visok amh i vjerojatno je teže pogoditi stimulaciju. Uvik je tu taj rizik hipera. Kod velikog broja većina bude lošije kvalitete, ali ne mora značiti da su sve loše. Ima dosta cura s foruma s pcos koje su prošle slično i dobar dio njih je uspio. Neka ti to da malo vjetra u leđa. 🤞🤗
hvala ti... valjda ce biti bar 1 oplođeni. A hiper ocekujem svakako, samo da bude blaži i ja zadovoljna. a nekako se uzdam da sam se za dobru kliniku odlučila i da su mi tu šanse najbolje. hvala ti...
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Bebolino, ne znam da li će on biti u četvrtak tamo , ali obično četvrtkom bude osim ako nije iz dežurstava ili neki seminar/edukacije... uglavnom sretno
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Evo mene, malo kasnim, imam 18 folikula, u ponedjeljak opet UZV. Da li je neka od vas imala reakciju na cetrotide? Kako ste ih ublažili 🤷
🧚29- PCOS, IR
🦸31 - oligoasthenozoospermia 7/2023, asthenozoospermia 3/2024
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
2. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide,Ovitrele 22.3. - hiper ❌ 13 🥚, 5 oplođenih; 0❄️
3. 9/25 - Letrozol
Pozdrav cure, odlucila sam probati ivf privatno... odustajem od Sv.Duha pa gledam Repromed ili Lučinger. Repromed je dosta skuplji. Ima li vas koje ste uspjele kod Lučija? I što predlažete s obzirom na godine, nizak amh i odluku da probam max 2 puta (trenutnu, podložnu promjenama) 🥶🫣 Nisam psihički na mjestu da pokušavam više od toga 😏
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav cure, odlucila sam probati ivf privatno… odustajem od Sv.Duha pa gledam Repromed ili Lučinger. Repromed je dosta skuplji. Ima li vas koje ste uspjele kod Lučija? I što predlažete s obzirom na godine, nizak amh i odluku da probam max 2 puta (trenutnu, podložnu promjenama) 🥶🫣 Nisam psihički na mjestu da pokušavam više od toga 😏
Pisale smo gore u postovima na ovu temu. Nizak amh, 30+, Repromed ili Vrčić u Hilarusu koji surađuje sa Repromedom.

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pozdrav cure, odlucila sam probati ivf privatno… odustajem od Sv.Duha pa gledam Repromed ili Lučinger. Repromed je dosta skuplji. Ima li vas koje ste uspjele kod Lučija? I što predlažete s obzirom na godine, nizak amh i odluku da probam max 2 puta (trenutnu, podložnu promjenama) 🥶🫣 Nisam psihički na mjestu da pokušavam više od toga 😏
Pisale smo gore u postovima na ovu temu. Nizak amh, 30+, Repromed ili Vrčić u Hilarusu koji surađuje sa Repromedom.
Vidjela sam to, hvala 👍
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Vidjela sam to, hvala 👍
Rolica odkud ti da je repromed puno skuplji od Lučingera?
Ja koliko znam bas svi privatnici imaju cijene tu negdje. Razlikuje se samo u lijekovima koje ce ti doktor prepisat i terapiji pa te onda moze ispast jeftinije negdje al sto se tice samog postupka sve su cijene tu negdje. Lučinger po meni nije nikako za nizak amh. Definitivno vrčić ili radončić.

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Rolica na cjeniku od Lučingera piše postupak sa punom stimulacijom 1260,80 eura (ali nisi čitala da ne uključuje lijekove koje dodatno placas zavisi od toga sto ti doktor prepise), a u Repromedu je 1300 eura + lijekovi. Ok kod lučingera je fet 331 eura a kod repromeda 600 eura ALI postoji jedno veliko ALI - Lučinger zamrzava i dvodnevne i trodnevne embrije, a repromed samo blastice petodnevne embrije. To je jako velika razlika. Znam curu koja je kod lucingera bila na fet-u 10 puta jer je zamrzavao dvodnevne embrije koji naravno nisu ni dosli do 5.-og dana….

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji