Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EasyGoing
    23. Rujan 2023. 14:37

Love83

Dr Poljak ti neće gledati Vit D..i neće se obazirati na Tsh ako je i 3, ja sam to isto na svoju ruku sve učinila, digla vit D na 100 i eutiroxom smanjila Tsh na 2. Ono što možeš učini za sebe. Sve to sam ovde upijala i učila od cura, koenzim ubiquinol 200mg dnevno, omega..meni ti je ostalo koenzima 200mg a ne pijem ga više od kada sam ostala trudna, pa ako želiš mogu ti nekako dati, poslati poštom ili ostaviti u cita kada kreneš tamo u koverti na tvoje ime.
    I imat ćeš sreće, čeka svih nas, pomalo i strpljivo🤗

Da, svakako cu otic na razgovor pa cemo vidit. Sve suplemente vec pijem, al mozemo se dogovorit za koenzim kad krenem u postupak, ako tebi vise ne treba i ako smo obe u Splitu nece bit problem. Hvala ti od ❤️

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET ⏳

Lucy08
    23. Rujan 2023. 14:52

Meni je odmah dao uz ostale pretrage vit D i TSH , za Vit D mi je reka da uziman Novalac i suncam se jer je taman bilo ljeto ali ja sam ga dalje pratila i sa obiteljskom lijecnicom korigirala , on je to sve odobravao i na nalaze pisao nastavit uzimat vit D. S prvom betom sam izvadila na svoju ruku i TSH koji je do tada bija dobar i bio je 3.2 , na to mi je uvea on Euthyrox 12.5mg. Sad mi je TSH 2.0 i njemu je super, tija mi je ukinit Euthyrox pa ga je ipak sad nastavija. Ja sam uzela up u soc gina za prvi pregled na nuklearnoj med i tamo sad pratim to i oni mi korigiraju th. Rece on meni svoje misljenje, a sta radim kontra njega kaze briga me luduj i odaj di god oces. Moja soc  gin je istih stavova kao i on , to je ta stara skola .
    On mi je sugerira i napravila sam Nifty, a i Luce je rekla ne triba ti nista bolje jer sam pitala za Qualified. S 10 tt mi je kroz salu reka da nosim sina i jos mi nije jasno da je to vec moga tad vidit. Nisam mu povirovala dok Nifty nije potvrdija. Nalaz sam dobila za 5 dana, u ponediljak radila test, u subotu popodne me Luce zvala.

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Love83
    23. Rujan 2023. 14:53

EasyGoing

Love83

Dr Poljak ti neće gledati Vit D..i neće se obazirati na Tsh ako je i 3, ja sam to isto na svoju ruku sve učinila, digla vit D na 100 i eutiroxom smanjila Tsh na 2. Ono što možeš učini za sebe. Sve to sam ovde upijala i učila od cura, koenzim ubiquinol 200mg dnevno, omega..meni ti je ostalo koenzima 200mg a ne pijem ga više od kada sam ostala trudna, pa ako želiš mogu ti nekako dati, poslati poštom ili ostaviti u cita kada kreneš tamo u koverti na tvoje ime.
    I imat ćeš sreće, čeka svih nas, pomalo i strpljivo🤗

Da, svakako cu otic na razgovor pa cemo vidit. Sve suplemente vec pijem, al mozemo se dogovorit za koenzim kad krenem u postupak, ako tebi vise ne treba i ako smo obe u Splitu nece bit problem. Hvala ti od❤️

Ja sam ti za nekih 9 ,10 dana kod dr P na pregledu. Mogu ostaviti kod sestre Luce u vrećici, ako do tada se naručiš kod njih..pa lijepo će ti ona dati, krasna je Luca, vidit ćeš.. dat ce ti svoj mob i s njom ćeš komunicirati za što god treba, uvik je dostupna i ako sta treba pitat dr, ona njega odmah kontaktira.. ma super su tim.. ja sam do sada već 3 put krvarila i nisam išla na hitnu il kod socijalnog g. Nego kod njih, Poljak je uvik jutro..sin mu je popodne, dr Aracic isto, a sad i Mrsic. Znači ful tretman. Par puta sam ganuta otisla od njih.. ujutro u 7ipo ja na folikulo I nikad cekat duže od 5min. Transferi, aspiracije super organizirano, neće te staviti u sobu s nekim iz St ako si ti iz St, bas paze na detalje. Želim ti svu sreću I javi kada dobijes termin pa da ti ostavim.🤗

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• Love83
    23. Rujan 2023. 14:58

Lucy08

Meni je odmah dao uz ostale pretrage vit D i TSH , za Vit D mi je reka da uziman Novalac i suncam se jer je taman bilo ljeto ali ja sam ga dalje pratila i sa obiteljskom lijecnicom korigirala , on je to sve odobravao i na nalaze pisao nastavit uzimat vit D. S prvom betom sam izvadila na svoju ruku i TSH koji je do tada bija dobar i bio je 3.2 , na to mi je uvea on Euthyrox 12.5mg. Sad mi je TSH 2.0 i njemu je super, tija mi je ukinit Euthyrox pa ga je ipak sad nastavija. Ja sam uzela up u soc gina za prvi pregled na nuklearnoj med i tamo sad pratim to i oni mi korigiraju th. Rece on meni svoje misljenje, a sta radim kontra njega kaze briga me luduj i odaj di god oces. Moja soc gin je istih stavova kao i on , to je ta stara skola .
    On mi je sugerira i napravila sam Nifty, a i Luce je rekla ne triba ti nista bolje jer sam pitala za Qualified. S 10 tt mi je kroz salu reka da nosim sina i jos mi nije jasno da je to vec moga tad vidit. Nisam mu povirovala dok Nifty nije potvrdija. Nalaz sam dobila za 5 dana, u ponediljak radila test, u subotu popodne me Luce zvala.

On to zdravo seljački kaže, radi ti šta oces 🤣🤣 najjači je.. njega ili prihvatiš ili ne, nema između i njega nije briga šta drugi misle.

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

EasyGoing
    23. Rujan 2023. 15:12

Love83

Ja sam ti za nekih 9 ,10 dana kod dr P na pregledu. Mogu ostaviti kod sestre Luce u vrećici, ako do tada se naručiš kod njih..pa lijepo će ti ona dati, krasna je Luca, vidit ćeš.. dat ce ti svoj mob i s njom ćeš komunicirati za što god treba, uvik je dostupna i ako sta treba pitat dr, ona njega odmah kontaktira.. ma super su tim.. ja sam do sada već 3 put krvarila i nisam išla na hitnu il kod socijalnog g. Nego kod njih, Poljak je uvik jutro..sin mu je popodne, dr Aracic isto, a sad i Mrsic. Znači ful tretman. Par puta sam ganuta otisla od njih.. ujutro u 7ipo ja na folikulo I nikad cekat duže od 5min. Transferi, aspiracije super organizirano, neće te staviti u sobu s nekim iz St ako si ti iz St, bas paze na detalje. Želim ti svu sreću I javi kada dobijes termin pa da ti ostavim.🤗

Može, super! Ja cu zvat u ponediljak za termin pa ti tu javim kad su me zapisali. Puno vam hvala curke na svim informacijama i podjeljenim iskustvima!! 🤗🥰❤️

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET ⏳

Lucy08
    23. Rujan 2023. 15:15

Love83

Lucy08

Meni je odmah dao uz ostale pretrage vit D i TSH , za Vit D mi je reka da uziman Novalac i suncam se jer je taman bilo ljeto ali ja sam ga dalje pratila i sa obiteljskom lijecnicom korigirala , on je to sve odobravao i na nalaze pisao nastavit uzimat vit D. S prvom betom sam izvadila na svoju ruku i TSH koji je do tada bija dobar i bio je 3.2 , na to mi je uvea on Euthyrox 12.5mg. Sad mi je TSH 2.0 i njemu je super, tija mi je ukinit Euthyrox pa ga je ipak sad nastavija. Ja sam uzela up u soc gina za prvi pregled na nuklearnoj med i tamo sad pratim to i oni mi korigiraju th. Rece on meni svoje misljenje, a sta radim kontra njega kaze briga me luduj i odaj di god oces. Moja soc gin je istih stavova kao i on , to je ta stara skola .

On to zdravo seljački kaže, radi ti šta oces 🤣🤣 najjači je.. njega ili prihvatiš ili ne, nema između i njega nije briga šta drugi misle.

Aj nije me toliko bila briga kad nisam znala kolko iman folikula, ni velicinu, ni nista. On kaze sve je super ili nisam zadovoljan i to je to od komentara. Kad ga pitas koliko iman folikula kaze sta ti to znaci, bitno je kolko ces imat na kraju oplodenih. Kaze u grubo ali detaljno nikada. 
    Sad me nervira sta mi nista nece puno kaze. Ja pitan kolika je beba i odgovor bude odgovara tjednima. Jedva da okrene ekran da sta vidim. Sad u 14 tt sam ocekivala vidit bebu i bas sam se veselila, a on mi pokaza samo glavu tj presjek di vidis mozak  dok je mjerija, srce, pustio otkucaje da cujem i sve je super. Da sta iman gledat da mi je sve super, mjere sve odgovaraju... Dobila sam sliku uzv i ne znam sta je na njoj , ne slici mi na nista🤦‍♀️ Bas sam ovaj put bila razocarana i dode mi da odem u nekog drugog gina samo da vidim bebicu da mi je dusa na mistu.

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Panda.
    23. Rujan 2023. 15:38

Capi_3

Panda.

Ikar0808 tu smo da jedne drugima pomažemo. Znam koliko sve košta i svaka ušteda dobro dođe. 🤗
    Capi_3 evo ta sam. Nisam imala toliko folikula, ali baš u Repromedu uspješno. Želim ti isto to. 🤞🥰
    Luna573 nažalost nisam u Zg ni u blizini. 😐 Za sve koje bude zanimalo u okolici Zadra.

Jeli ti spominjao dr kvalitetu js tijekom folikulo? Koja th je bila? Ako imas volje malo mi napisati…hvala

Nije mi ništa govorio za kvalitetu osim koliko je i koliki su folikuli. Pravo stanje vidi embriolog kad se sve aspirira. Ja sam od 12 folikula imala 9 jajnih stanica i na kraju 3 embrija preživila. Kod tebe je jako visok amh i vjerojatno je teže pogoditi stimulaciju. Uvik je tu taj rizik hipera. Kod velikog broja većina bude lošije kvalitete, ali ne mora značiti da su sve loše. Ima dosta cura s foruma s pcos koje su prošle slično i dobar dio njih je uspio. Neka ti to da malo vjetra u leđa. 🤞🤗

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Capi_3
    23. Rujan 2023. 15:49

Panda.

Capi_3

Panda.

Ikar0808 tu smo da jedne drugima pomažemo. Znam koliko sve košta i svaka ušteda dobro dođe. 🤗
    Capi_3 evo ta sam. Nisam imala toliko folikula, ali baš u Repromedu uspješno. Želim ti isto to. 🤞🥰
    Luna573 nažalost nisam u Zg ni u blizini. 😐 Za sve koje bude zanimalo u okolici Zadra.

Jeli ti spominjao dr kvalitetu js tijekom folikulo? Koja th je bila? Ako imas volje malo mi napisati…hvala

Nije mi ništa govorio za kvalitetu osim koliko je i koliki su folikuli. Pravo stanje vidi embriolog kad se sve aspirira. Ja sam od 12 folikula imala 9 jajnih stanica i na kraju 3 embrija preživila. Kod tebe je jako visok amh i vjerojatno je teže pogoditi stimulaciju. Uvik je tu taj rizik hipera. Kod velikog broja većina bude lošije kvalitete, ali ne mora značiti da su sve loše. Ima dosta cura s foruma s pcos koje su prošle slično i dobar dio njih je uspio. Neka ti to da malo vjetra u leđa. 🤞🤗

hvala ti... valjda ce biti bar 1 oplođeni. A hiper ocekujem svakako, samo da bude blaži i ja zadovoljna. a nekako se uzdam da sam se za dobru kliniku odlučila i da su mi tu šanse najbolje. hvala ti... 

🙎🏼30 oligotheratozoospermija
    🙎‍♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
    2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
    2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
    4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
    10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
    ➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
    09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap

IKAR0808
    23. Rujan 2023. 16:06

Bebolino, ne znam da li će on biti u četvrtak tamo  , ali obično četvrtkom bude osim ako nije iz dežurstava ili neki seminar/edukacije... uglavnom sretno

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

• bellanaa
    23. Rujan 2023. 17:54

Evo mene, malo kasnim, imam 18 folikula, u ponedjeljak opet UZV. Da li je neka od vas imala reakciju na cetrotide? Kako ste ih ublažili 🤷

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.