Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_plavusa36
    22. Kolovoz 2023. 13:54

Hvalaaaa svima! ❤️
    Danas napravljen clearblue digital 🥰 https://ibb.co/pb4j1gz

Beta 201 😊, 2 dana prije menge koja nece doci 🥰

👩‍🦰36 🧔32
    🏁01/2022
    AMH 10 pmol/L
    TSH 1,86 mIU/L
    Ciklusi 28/29

Bebolina2024
    22. Kolovoz 2023. 14:09

mala_plavusa36

Hvalaaaa svima! ❤️
    Danas napravljen clearblue digital 🥰https://ibb.co/pb4j1gz

Beta 201 😊, 2 dana prije menge koja nece doci 🥰

Bravo, čestitam, neka i dalje beta raste 🤞🤞
    Darliv odlično kad je uspjelo iz kućne radinosti. Samo neka crtica lijepo tamni.
    Jurky, Tikvica i Sani hvala puno

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

• Vitara
    22. Kolovoz 2023. 14:35

Pbtab, puno te pozdravljam 👋👋👋 i želim ti sreću u sljedećem transferu.  🤞🤞🤞 
    Amadeus, jesi ti pisala da smeđariš, a nisi htjela raditi test??? Rekla sam ti da to može biti i dobar znak. Tako je meni bilo. Sretno dalje. 🤞🤞
    Još netko ima poz betu, čestitam i sretno. 🤞
    Poz svima. 👋👋

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Vitara
    22. Kolovoz 2023. 14:45

Darliv, čestitam i tebi. 🥳🥳🥳
    Tikvice, ni moji testovi nisu bili pretamni. Nit je crta tamnila svaki dan. U 2 dana bi se vidjelo mrvicu tamnije. Ali očito mi je o bila kasnije i beta je uredno rasla tako da je hvala Bogu sve dobro. 🙏🙏🙏
    Ja danas osjećam probadanje zato što sam dizala teško. Očito ne smijem. Kupila karton mlijeka pa to u auto, košaru mokrog veša na sušenje,.... Pokušavam izbjegavati ali jednostavno neke stvari ne možeš izbjeći. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Pepuška
    22. Kolovoz 2023. 15:29

Tikvica

Sto se mene tice, novo je to da smo imali vrlo aktivan vikend i u nedjelju sam provela dan sa necakom - godinu i pol) sto je bilo vrlo zahtjevno, pa sam u noci sa ned na pon posmedjarila. Nadavno da sam se oduzela i odma jucer kod dr. no sa bebicom je sve ok, ali ti moji miomi i ovaj vrliki od 6 cm je u naporu popucala zilica i od tud krv.
    Hvala dragom Bogu🙏
    Sad me stavila oar dana na mirovanje dok se ne smiri sve i vrstila mi utrogestane samo jedan navecer, mjere predostoznosti do iduceg uzv koji je 06.09💙
    odlicno se osjecam, nemam nikakvih tegoba (tri tjedna i bez glavobolje, pun puj puj), pa sam se malo zaigrala no sad opet pametnije😊

Roxy, Hope, Maslacak, Anci, Npelica, Aria, Rain, Sunny, Lucky, Razumna, La3arica, Iman, J_Lo, Avocado, Ribic, Kacusha, Petra, Panda, Duplapanda, Makist, Anci, Loorna, Minnie, Pepuska, Vjeverice, Suncica, Monolena, Tockica, Jube, ❤️🥰😘 kako ste? Javite se ako pratite😘😘😘

Evo i mene, dobro sam nisam imala migrenu sad zadnja 3 tj.ova zadnja me držala 4 dana,ništa nisam mogla i povracala sam,ali ok sad je bolje nadam se da je do kraja više nebudem imala.
    Sad sam 30+5 tt, jedino što me sad muči su kontrakcije,
    Bila sam prosli petak na pregledu dečko već ima 1700g,i požalila sam se na stiskanja trbuha da mi jako tvrdi postane, dobro u svemu je da sam zatvorena, dobila dufaston 3x1 i utrogestan na večer jedan i malo više mirovanja 

👱‍♀️33👨‍🦱36
    Pokusavamo od 2020
    4/21missed ab
    VV
    4/22odustali(pukli prije vremena)
    8/22 gonal/cetrotide
    5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
    Beta 23.9 beta negativna
    11/22 FET beta negativna
    1/23 FET
    31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
    Beta 2-3049.43
    27.2 1ult 5+4 💗
    Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
    23.10 stigao mali Ivan

• Love83
    22. Kolovoz 2023. 17:19

PBTAB

Tikvice drago mi je da je smeđarenje bilo bezazleno i sada odmaraj 🙂 sretna sam zbog tebe jer sve ide kako treba, jos malo pa si na pola puta i uskoro dolazi tvoje klupko sreće, vjerujem da je osjećaj divan ❤️😊 i uzivaj ❤️
    Što se mene tiče,ja sam ti super, nisam se sama očistila, ponovno smo isli na medikamente ali ovaj put je bilo manje bolno uz kombinaciju normabela i ketonala. Krvarila sam samo 4 dana i nakon toga smeđe par dana i to je to, začudilo me obzirom kako je bilo prvi puta.
    Danas kontrola da vidimo dali se sve očistilo, a vjerujem da je. Moram obaviti jos neke pretrage, i onda ću odlučiti kad idem dalje. U zadnje vrijeme sam dosta izostala s posla pa me i to brine, nitko ne govori ali osjetim da im nije baš sjelo tako da cu pričekati malo. Odobrili su mi fragmin od transfera pa me i to nekako plaši, kako ću ja to pikanje svaki dan, igla nije bas mala, moram pronaci ako mogu gdje kupiti one inzulinske igle skroz mini kao sto ima pen npr.
    Anii, Sanii, MalaG, Flo, Stela, Bubica,Zelena, Vitara😘i ostali 🤗❤️
    Ne pratim bas sve ali svima želim sreću u kojoj god fazi bili ❤️😘🤞

PBTAB i ja sam mislila kako ću fragmin, igla nije kao onaj pen, malo pecka, ostane nekad plavo, ali viruj mi da se brzo navikneš da nije toliki problem, na kraju ti to bude skroz normalno kao i sve sto smo prošle.. ja sam ti  strašljiva i kada sam ja to uspila možeš i ti💪🤗
    Ja ti po preporuci cura sa foruma, prvo minutu ohladim mjesto uboda ledom i onda ubodem i iza opet malo led i ne boli.. jedino šta sam primijetila da nisu sva pakiranja ista, nekad igla ko da je tupa i neće kroz kožu..a nekada bez problema. Dobijes 3 kutije u bolnici, za mjesec dana korištenja. Samo jako i neka fragmin buše najveći problem i meni i tebi 😘

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

MalaG
    22. Kolovoz 2023. 18:20

Bebolina navijam za tu mrvu da se čvrsto primi!🤞🙏🤭❤️
    Ivkaa sretno dalje!🤞🙏🤭
    Ana1996 odmori i skupi snage za nove pobjede! Sretno dalje!🤞🙏🤭
    Anii super za pregled i bravo za velikog dečka!🥰🤭❤️
    Malaplavuša divan test! Držim fige da beta razvali!🤞🙏😉

Peja divna beta!🤭🥰 Čekamo UZV s tobom!🤭🤗❤️
    Ikar koliko znam, u tom slučaju se injekcija prima samo prilikom poroda da nebi došli do miješanja mamine i bebine krvi, ali nisam upoznata da se injekcija daje prilikom transfera. 🤨
    Darliv kakva divna crta!😍🥳 Nadam se da će biti sve dobro dalje i da je ispred tebe jedna divna, uredna, školska i dosadna trudnoća.🤭🤞🙏❤️
    Amadeus divna beta! Nek se uredno podupla!🤞🙏🤭

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

korni
    22. Kolovoz 2023. 18:38

Darliv bravoooo, divan testić 🥰 držim fige da lijepo tamni i da bude sve kako treba 🍀
    Amadeus beta i pol 😉 nek se lijepo dupla 🤞🍀
    Tikvice odmori malo da se smedjarenje ne ponovi 😊 netflix i chill 😎 da, idem sutra na prvi uzv pa ćemo vidjeti kakvo je stanje 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

AuroraB
    22. Kolovoz 2023. 18:59

darliv

Pozdrav svim suborkinjama 🤗
    Postavljam sliku gravignost mini trakice, sinoć se kasno testirala, menga kasni tri dana po kalendaru, i istovremeno sam presretna da sam prvi puta iz kućne radinosti ugledala plus i uplašena da će nestati kao prošli mjesec, emocije su mi baš uzburkane 🤭 od simptoma jako bolni jajnici otprilike u vrijeme kad je mogla biti implantacija, bolan donji dio leđa, probavne smetnje, lagani grčevi i glavobolja koji se povremeno jave pa nestanu…
    https://ibb.co/b6WdPc9

Ajme meni, nešto me vuklo na forum, a sad bome vidim i zašto ♡♡♡ Darliv, nemaš pojma koliko sam se razveselila kad sam vidjela tvoju objavu... uvijek te se sjetim kad je u pitanju forum jer smo startale u slično vrijeme i to u Petrovoj..da skratim, prekrasne vijesti! Prekrasne! Bude to sve dobro do kraja!! Ja ulazim u 9tt, na pregledu je bilo sve dobro, srčeko prokucalo, mjere štimaju!
    MalaG drago mi je što je sve ispalo dobro na kraju!
    Sani..sad još tebe "čekam"..:-) Dočekala sam Darliv i mnoge druge..sad još ti.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

PBTAB
    22. Kolovoz 2023. 19:04

Tikvice nadam se da ce jedna biti jak i ic do kraja 🤞
    Vitara hvala ti 😊
    Love83 tupa igla 😳 najteže je krenuti, a kasnije sve ide lakše jer znaš da moraš i nema ti druge 🙂
    ————
    Obavila sam pregled i sve je čisto! Radila mi je papu i nalaz se čeka 2 mj.ok, u kojem stoljeću živimo i što rade toliko dugo 🤔  Briseve mi nije radila jer nije dobar dan u ciklusu i to moram doći ujutro i nositi odmah na Fran Mihaljević 😂😂 kako da ne! Plaćam zdravstveno i dopunsko neko ekstra i jos da im to nosim. Živjele privatne poliklinike u kojima su brisevi i papa gotovi za max tj dana. Pitam se kako oni mogu 🤔😂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.