StelaM ahm mi je 24.5 , a od protokola sam koristila gonal 500 od 2. do 11.dana ciklusa i onda sam osmi dan ciklusa do stoperice koristila i cetrotide..
MalaG hvala na savjetu proucit cu malo sta i kako , a mozda i u ruke uzmem tu knjigu koju si spomenula 👌
Svim ostalim curkama koje cekaju zelim sto prije pozitivne testice , ostale neka imaju lijepe trudnoce , a ja odoh odmorit glavu malo i cekat da se muz vrati sa broda i onda u nove pobjede ❣️🥰🌸💕
Muke po muzevima..i moj je na terenu. Da nemam jednog ❄️ morala bi odgodit sve do daljnjeg. Zato se nadam da ce mi ovaj uspit 🤞
Drzim fige da uspije 🤞💕
A mi nazalost nismo imali ni jedan ❄️ ,ali sva sreca 20.9 dolazi pa se nadam da ce nam u ovom postupku na kojeg cemo ici bit ❄️ pa nek on onda ide na brod i kud hoce 🤣
To me zanima. Znaci u 7. mj sam isla na stimulirani postupak i bockala se i izvukla 2 oplodjene js koje su opstale, jedna je isla odmah na et, druga ce na fet. Kako brzo se moze ic na stimulirani? Odmah ili treba proc neko vrijeme?
Drzim vam 🤞 da vam uspije sve! Koliko sam pratila i tebi je ovo prvi postupak? Mene je ovo malo uzdrmalo i dugo mi je tribalo da prihvatim da se to dogadja..ali sam sad spremna na ponovni pokusaj, ali malo pametnije 🥰
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
StelaM ahm mi je 24.5 , a od protokola sam koristila gonal 500 od 2. do 11.dana ciklusa i onda sam osmi dan ciklusa do stoperice koristila i cetrotide..
MalaG hvala na savjetu proucit cu malo sta i kako , a mozda i u ruke uzmem tu knjigu koju si spomenula 👌
Svim ostalim curkama koje cekaju zelim sto prije pozitivne testice , ostale neka imaju lijepe trudnoce , a ja odoh odmorit glavu malo i cekat da se muz vrati sa broda i onda u nove pobjede ❣️🥰🌸💕
Muke po muzevima..i moj je na terenu. Da nemam jednog ❄️ morala bi odgodit sve do daljnjeg. Zato se nadam da ce mi ovaj uspit 🤞
Drzim fige da uspije 🤞💕
A mi nazalost nismo imali ni jedan ❄️ ,ali sva sreca 20.9 dolazi pa se nadam da ce nam u ovom postupku na kojeg cemo ici bit ❄️ pa nek on onda ide na brod i kud hoce 🤣
To me zanima. Znaci u 7. mj sam isla na stimulirani postupak i bockala se i izvukla 2 oplodjene js koje su opstale, jedna je isla odmah na et, druga ce na fet. Kako brzo se moze ic na stimulirani? Odmah ili treba proc neko vrijeme?
Drzim vam 🤞 da vam uspije sve! Koliko sam pratila i tebi je ovo prvi postupak? Mene je ovo malo uzdrmalo i dugo mi je tribalo da prihvatim da se to dogadja..ali sam sad spremna na ponovni pokusaj, ali malo pametnije 🥰
Pa ne znam ja sam planirala ovu mesntruaciji sredinom devetog ic na ponovni postupak nisam ni razmisljala da bi mogla bit neka prepreka neka neka cura koja je iskusnija napise ako sam u krivu. Dr. mi je rekao da se cujemo nakon krvarenja tako da mislim da nece bit prepreke za deveti mj...
Da nama je prvi pokusaj i isli smo bas optimsiticno u sve , ova negativna beta nas je dosta uzdrmala moram priznat.. znaci ni vama nije uspijelo sad prvi put ako sam dobro shvatila ? Nisam uspijela sve cure pohvatat..💕
👩27 svi nalazi uredni.
👱♂️ 41 uredan spermiogram
Pokusavamo od 2020
Prvi ivf postupak 08/2023 Poliklinika Ivf
04.08 apsiracija. 5 jajnih stanica od tog jedna oplodena
07.08 embriotransfer
19.08 beta ⛔️
Evo od nas mali updejt. Danas sam bila na uzv, radio mi je mini anomaly, sve mjerio pa je potrajalo. Sve je super i veliki smo 14,7 cm i teski 104 grama 🥰 Mama dobila dosad 3 kile, reko dr da sam mogla 1 kilo manje al da nije drama😂
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Anna1996 pitam, niti ja ne znam. Samo me zanimala ta info da znam kako ide dalje
I mi smo bili optimisticni, ali ja svoju betu nisam ni docekala, pa me bas pogodilo, a takva sam kakva sam da guglam sve moguce i onda se ubijem u pojam😅 al bit ce sve dobro
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Pozdrav!
Nisam se dugo javila.
3 ciklusa sam pila Letrozol,prvi ciklus sam zakasnila na prvu folikumetriju (nisam iz Zg, dr je vec usla u salu i nitko me nije htio pogledati).
Taj mjesec vise nisam isla za Zg jer se nisam mogla mijenjati zbog posla,nastavili smo sa odnosima, i nista.
Drugi ciklus, ista stvar, napravljena jedna folikulometrija i vise nijedna.
Treci ciklus sam samo popila Letrozol i nastavili smo.
Lh trakice piskila, pratila, zivcirala se.. onda sam ohladila. Imamo svatove iduci mjesec i fokusirala sam se na to.. i evo veceras bum 😁 https://ibb.co/8NZXkNq
Sutra cu ponoviti test i izvaditi betu. Drzite fige! 🥰
👩🦰36 🧔32
🏁01/2022
AMH 10 pmol/L
TSH 1,86 mIU/L
Ciklusi 28/29
Pozdrav!
Nisam se dugo javila.
3 ciklusa sam pila Letrozol,prvi ciklus sam zakasnila na prvu folikumetriju (nisam iz Zg, dr je vec usla u salu i nitko me nije htio pogledati).
Taj mjesec vise nisam isla za Zg jer se nisam mogla mijenjati zbog posla,nastavili smo sa odnosima, i nista.
Drugi ciklus, ista stvar, napravljena jedna folikulometrija i vise nijedna.
Treci ciklus sam samo popila Letrozol i nastavili smo.
Lh trakice piskila, pratila, zivcirala se.. onda sam ohladila. Imamo svatove iduci mjesec i fokusirala sam se na to.. i evo veceras bum 😁https://ibb.co/8NZXkNq
Sutra cu ponoviti test i izvaditi betu. Drzite fige! 🥰
Ajme koja lijepa druga crtica 😍 sretno💕
👩27 svi nalazi uredni.
Pokusavamo od 2020
07.08 embriotransfer
19.08 beta ⛔️
Anna1996 pitam, niti ja ne znam. Samo me zanimala ta info da znam kako ide dalje
I mi smo bili optimisticni, ali ja svoju betu nisam ni docekala, pa me bas pogodilo, a takva sam kakva sam da guglam sve moguce i onda se ubijem u pojam😅 al bit ce sve dobro
Ja sam docekala betu , ali nekako sam znala da nije nista . Ne znam jednostavno sam predosjecala , ali bit ce drugi put bolje 🤞
👩27 svi nalazi uredni.
Pokusavamo od 2020
07.08 embriotransfer
19.08 beta ⛔️
Anii, super za pregled, bebolinac nek samo raste i da bude sve i dalje OK 🥰🤞 Kad ti je idući pregled?
Mala_plavusa, čestitam, neka ti je uredna i dosadna trudnoća 🥳😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Anii, super za pregled, bebolinac nek samo raste i da bude sve i dalje OK 🥰🤞 Kad ti je idući pregled?
Mala_plavusa, čestitam, neka ti je uredna i dosadna trudnoća 🥳😊
Mozes me pisati za sljedeci pregled 18.9.🤗
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Ikar nažalost ne znam ti odg koliko je meni frendica pričala ona je primila samo jednom injekciju vjerujem ako si i trebala još koju primiti da bi ti dr svakako rekao 😁
Belaa sretno da ti PRP jajnika pomogne i da dođe uredna trudnoća 🤞🥰
Ana1996 amh ti je odličan, ali meni s pcos ta doza hormona je bila premala moguće da si jednostavno imala loš odg ili ti je dr trebao u hodu povećati dozu, svakako na idućim konzama pitaj dr kakav mu je plan, sretno 🤞🥰 btw nakon stimulacije nisam sigurna u Ivf poliklinici da je praksa odmah idući mj ići opet u stimulirani postupak jer ipak dr voli da se tijelo odmori i očisti od hormona, ali naravno to ćeš vidjeti sa svojim dr 😁
Anii lijepo prasac mali napreduje 🤭🥰🤗 pozz mi Pandicu nadam se da je dobro, ako se ne varam za dva dana je njen uzv 🤭🥰
Ivka neki dr vole raditi pauzu nakon stimulacije da se tijelo očisti,dok neki dr nemaju takvu praksu sve je stvar kako se dog sa svojim dr i naravno jel sve ok...😊 jesi li kontrolirala progesteron prilikom stimulacije?
Mala plavusa divan je testić ne sumnjam da beta neće razvaliti 🤞
Peja kako si? Jesu li ti što rekli u poliklinici, ponavljaš betu ili?
Love jel čekaš strpljivo uzv ili ipak ides još jednu betu vaditi🙈
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji