Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Love83
    22. Kolovoz 2023. 06:25

Stela_M

Ikar nažalost ne znam ti odg koliko je meni frendica pričala ona je primila samo jednom injekciju vjerujem ako si i trebala još koju primiti da bi ti dr svakako rekao 😁
    Belaa sretno da ti PRP jajnika pomogne i da dođe uredna trudnoća 🤞🥰
    Ana1996 amh ti je odličan, ali meni s pcos ta doza hormona je bila premala moguće da si jednostavno imala loš odg ili ti je dr trebao u hodu povećati dozu, svakako na idućim konzama pitaj dr kakav mu je plan, sretno 🤞🥰 btw nakon stimulacije nisam sigurna u Ivf poliklinici da je praksa odmah idući mj ići opet u stimulirani postupak jer ipak dr voli da se tijelo odmori i očisti od hormona, ali naravno to ćeš vidjeti sa svojim dr 😁
    Anii lijepo prasac mali napreduje 🤭🥰🤗 pozz mi Pandicu nadam se da je dobro, ako se ne varam za dva dana je njen uzv 🤭🥰
    Ivka neki dr vole raditi pauzu nakon stimulacije da se tijelo očisti,dok neki dr nemaju takvu praksu sve je stvar kako se dog sa svojim dr i naravno jel sve ok…😊 jesi li kontrolirala progesteron prilikom stimulacije?
    Mala plavusa divan je testić ne sumnjam da beta neće razvaliti 🤞
    Peja kako si? Jesu li ti što rekli u poliklinici, ponavljaš betu ili?
    Love jel čekaš strpljivo uzv ili ipak ides još jednu betu vaditi🙈

Stela odlucila sam da ipak neću vaditi betu, samo sebe izluđujem..uzv je idući četvrtak, pa ćemo se strpiti i tada saznati jel ok..🙏

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

korni
    22. Kolovoz 2023. 06:46

Ani208 super za dobar pregled 🥰
    Mala plavuša baš lijepi testić 🍀 želim ti urednu i školsku trudnoću 🤗
    Love biti će sigurno sve dobro na pregledu, sretno 🤞🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Ana1996
    22. Kolovoz 2023. 07:01

Stela_M

Ikar nažalost ne znam ti odg koliko je meni frendica pričala ona je primila samo jednom injekciju vjerujem ako si i trebala još koju primiti da bi ti dr svakako rekao 😁
    Ana1996 amh ti je odličan, ali meni s pcos ta doza hormona je bila premala moguće da si jednostavno imala loš odg ili ti je dr trebao u hodu povećati dozu, svakako na idućim konzama pitaj dr kakav mu je plan, sretno 🤞🥰 btw nakon stimulacije nisam sigurna u Ivf poliklinici da je praksa odmah idući mj ići opet u stimulirani postupak jer ipak dr voli da se tijelo odmori i očisti od hormona, ali naravno to ćeš vidjeti sa svojim dr 😁
    Anii lijepo prasac mali napreduje 🤭🥰🤗 pozz mi Pandicu nadam se da je dobro, ako se ne varam za dva dana je njen uzv 🤭🥰
    Ivka neki dr vole raditi pauzu nakon stimulacije da se tijelo očisti,dok neki dr nemaju takvu praksu sve je stvar kako se dog sa svojim dr i naravno jel sve ok…😊 jesi li kontrolirala progesteron prilikom stimulacije?

Ja sam bila u postupku u sedmom mj ,onda sad ova menstruacija pauza i onda deveti mjsece opet(nadam se ).. Svakako cu vidjet sa doktorom , ali mislis da nije dovoljno taj jedna ciklus pauze ili?🤔

👩27 svi nalazi uredni.
    👱‍♂️ 41 uredan spermiogram
    Pokusavamo od 2020
    Prvi ivf postupak 08/2023 Poliklinika Ivf
    04.08 apsiracija. 5 jajnih stanica od tog jedna oplodena
    07.08 embriotransfer
    19.08 beta ⛔️

• Peja
    22. Kolovoz 2023. 07:12

Stela_M

Jutro..jesam jučer sam vadila. Znaci na 11ti dan mi bila 253  a sada na 14ti dan je 1059. Sada ne znam kakvo je to povećanje jer nisam betu radila na drugi nego na treci dan...a vald je sve ok..čekam ultrazvuk pa šta bude. Sva sam neka nikakva tako da ni ne želim pretjerano razmišljati o tome..hvala ti što pitaš ❤️

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

Saniii
    22. Kolovoz 2023. 08:16

Ikar ja koliko znam prima se samo jedna injekcija nakon poroda, evo i frendica mi to potvrdila jer je isti slučaj kao tvoj . I ja mislim da bi ti pisali u otpusnom da je trebalo vise puta.
    Bebolina pupo, nek se mrvica primi 🙏🤞❤️
    Ivka, Ana preporuka je 3 mj pauze između stimulacija da se tijelo odmori od hormona, no ako ste privatno na plaćanje u postupke možete kad god vi želite, naša Tikvica je išla doslovno svaki mjesec I uspjela. Pogotovo ako je prvi postupak I ako su bile niske doze hormona, dok preko hzzo-a su liste čekanja i idete kad dobijete termin. U FET se može ići svaki ciklus..
    Anii predivno 😍, uzivaj draga 🤗❤️
    Peja beta ti je odlična 😍 i taman kakva treba biti, jesi vraćala 1 ili 2 embrija?
    Mala plavuša super crta 🤞.
    Love nemaš razloga za brigu, bete su ti odlicne i čekamo UZV 🤗
    Sretno svima 🤞🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

• Love83
    22. Kolovoz 2023. 08:24

Korni, Sani, Stela  hvala vam 🤗😘

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• Peja
    22. Kolovoz 2023. 08:36

Saniii

Ikarja koliko znam prima se samo jedna injekcija nakon poroda, evo i frendica mi to potvrdila jer je isti slučaj kao tvoj . I ja mislim da bi ti pisali u otpusnom da je trebalo vise puta.
    Bebolina pupo, nek se mrvica primi 🙏🤞❤️
    Ivka, Ana preporuka je 3 mj pauze između stimulacija da se tijelo odmori od hormona, no ako ste privatno na plaćanje u postupke možete kad god vi želite, naša Tikvica je išla doslovno svaki mjesec I uspjela. Pogotovo ako je prvi postupak I ako su bile niske doze hormona, dok preko hzzo-a su liste čekanja i idete kad dobijete termin. U FET se može ići svaki ciklus..
    Aniipredivno 😍, uzivaj draga 🤗❤️
    Pejabeta ti je odlična 😍 i taman kakva treba biti, jesi vraćala 1 ili 2 embrija?
    Mala plavušasuper crta 🤞.
    Lovenemaš razloga za brigu, bete su ti odlicne i čekamo UZV 🤗
    Sretno svima 🤞🤞

Ej, vratili su jednu ali blasticu. Znači ovo bi trebalo biti ok? Ajd bar jedna briga manje, hvala ti 🤗

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

ivkaa
    22. Kolovoz 2023. 08:49

Stela_M

Nisam, ovde di sam u bolnici ne vade progesteron, u St nisam mogla ici zbog posla, a niko mi nije ni rekao da odem izvaditi... Sad vidim da mogu u analize, pa me zanima kada tocno da odem izvaditi? Zanima me zbog cega sam prokrvarila a koristila sam progesteron, a kao ne bi smila🤷‍♀️

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

• MiliPe
    22. Kolovoz 2023. 09:40

Ana1996

Stela_M

Ja sam bila u postupku u sedmom mj ,onda sad ova menstruacija pauza i onda deveti mjsece opet(nadam se ).. Svakako cu vidjet sa doktorom , ali mislis da nije dovoljno taj jedna ciklus pauze ili?🤔

Ja sam isto tako odma u stimulirani. U sestom mesecu sam bila u postupku, test negativan. Sad sam u osmom u postupku vec 5-ti dan. Nadam se uspesnom 😬

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 🔜 Pfc Prag

Bubica1
    22. Kolovoz 2023. 09:51

KOLOVOZ
    Panda UZV 23.08.
    Bubica UZV 23.08.
    Lotti UZV 23.08.
    Korni UZV 23.08.
    Lucy08 UZV 24.08.
    Ivkaa UZV, dogovor za FET 24.08.
    Sanjushka Konze 25.08.
    Zelena UZV 28.08.
    LavicaBP Beta 28.08.
    Tratinčica 1. UZV 31.08.
    Korni FET 8/23
    EasyGoing Konze 8/23
    RUJAN
    Sanii FET 9/23
    Purpleoooo UZV 08.09.
    Peja UZV 12.09. 
    Jurky Konze 15.09.
    Anii208 UZV 18.09.
    T_Ivy UZV 19.09.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.