Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srculence
    11. Kolovoz 2023. 12:36

J

Peja

Love83

Peja

Love83

ivkaa

Jutro curee! Prvo sretno svima koji cekaju i cestitam svima na lijepim vijestima ❤️
    Ja jos uvik imam taj smećkasti iscjedak, po preporuci ambulante sam trazila od dr uputnicu za vadit betu u pon, sestra mi tvrdi da mi ta beta nece nista pokazat jer je prerano.. Sta vi kazete?

Draga Ivka beta će pokazati 11ti dan od transfera I to sigurno, samo je pitanje kolika će biti. Ako ćeš biti mirnija izvadi je jer gore je to šta se brineš i grizeš..sve smo mi radoznale znatiželjne i želimo znati što prije rezultat i nitko od nas nije hladan u ovom tako da mogu te i ja savjetovati da čekaš 15 dana od transfera ali ni ja sama to neću izdržati tako da podržavam odluku koja god će te umiriti 🤗

I ja isto vjerujem kako bi beta trebala pokazati. Napravi kako ti misliš da je najbolje samo da se previše ne stresiras, i pokušaj samo pozitivno ❤️
    Evo meni je danas četvrti dan nakon transfera blastice, i vrag mi nije dao mira napravila sam test…pokazala se dosta slaba druga crtica, budem kroz dva dana ponovila pa bumo vidli 🤞

Super Peja, to je dobar znak,sada samo svako 2 dana prati da li tamni..nikom od nas ne da vrag mira, u tome i je bit, ja osobno nisam htjela kupit jos test jer bih ga već 5ti dan trodnevnih iskoristila🤣 tako da toliko o strpljenju 🤣🙈
    Koji si test kupila?

Ja nisam u Hr, u Finskoj sam. Kupila sam najjeftiniji test "Pregcheck" a za službeno testiranje mi moramo ovdje digitalnim tako za to već imam pripremljen Clearblue. Ovaj koliko mi se čini je dosta sličan Mullerovim, osjetljivost je 25 mlU/mL..ne želim se previše ni veseliti jer se sjećam zadnjeg scenarija kada je na kraju bila biokemijska…
    E de pliz tko koristi Cyclogest, da li vi nastavljate nakon pozitivnog testa/bete i dalje koristiti ili prekidate? Meni je doktorica rekla kako u petak idući kada ih nazovem u oba slučaja poz ili neg svakako prekidan terapiju pa me malo to brine sada 🙄

Peja meni je moja doktorica rekla do 12 tj. Sva terapija i cyclogest. 🙆🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌

Bubica1
    11. Kolovoz 2023. 13:28

KOLOVOZ
    Bebolina UZV 11.08. 
    Tikvica UZV 16.08.
    Mehro UZV 16.08.
    Martinamila UZV 16.08.
    Love83 Beta 18.08.
    Ivkaa Beta 18.08.
    Purpleoooo UZV 18.08.
    Srculence UZV 18.08.
    Stela_M UZV 18.08.
    Ana1996 Beta 19.08.
    Anii UZV 21.08.
    Panda UZV 23.08.
    Bubica UZV 23.08.
    Lotti UZV 23.08.
    Lucy08 UZV 24.08.
    Sanjushka Konze 25.08.
    Zelena UZV 28.08.
    Korni FET 8/23
    EasyGoing Konze 8/23
    RUJAN
    Sanii FET 9/23
    Jurky Konze 15.09.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• LavicaBP
    11. Kolovoz 2023. 14:33

Hej cure, imala sam aspiraju prekjučer. Taj dan me dosta bolilo ali je prošlo uz ibubrofen, idući dan je bilo podnošljivo i sve ok. Danas od jutra mi je neka nelagoda u trbuhu, kao da sam baš baš jako trenirala trbušne mišiče pa me sve boli, toliko da ne mogu uvući trbuh i boli na dodir. Ništa drugo se ne događa pa pretpostavljam da nije ohss...ima li netko kome je još tako bilo ili neki savjet jel to sve ok?

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• LavicaBP
    11. Kolovoz 2023. 14:33

LavicaBP

Hej cure, imala sam aspiraju prekjučer. Taj dan me dosta bolilo ali je prošlo uz ibubrofen, idući dan je bilo podnošljivo i sve ok. Danas od jutra mi je neka nelagoda u trbuhu, kao da sam baš baš jako trenirala trbušne mišiče pa me sve boli, toliko da ne mogu uvući trbuh i boli na dodir. Ništa drugo se ne događa pa pretpostavljam da nije ohss…ima li netko kome je još tako bilo ili neki savjet jel to sve ok?

Aspiraciju*

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• Peja
    11. Kolovoz 2023. 14:42

Srculence

J

Peja

Love83

Peja

Love83

ivkaa

Jutro curee! Prvo sretno svima koji cekaju i cestitam svima na lijepim vijestima ❤️
    Ja jos uvik imam taj smećkasti iscjedak, po preporuci ambulante sam trazila od dr uputnicu za vadit betu u pon, sestra mi tvrdi da mi ta beta nece nista pokazat jer je prerano.. Sta vi kazete?

Draga Ivka beta će pokazati 11ti dan od transfera I to sigurno, samo je pitanje kolika će biti. Ako ćeš biti mirnija izvadi je jer gore je to šta se brineš i grizeš..sve smo mi radoznale znatiželjne i želimo znati što prije rezultat i nitko od nas nije hladan u ovom tako da mogu te i ja savjetovati da čekaš 15 dana od transfera ali ni ja sama to neću izdržati tako da podržavam odluku koja god će te umiriti 🤗

I ja isto vjerujem kako bi beta trebala pokazati. Napravi kako ti misliš da je najbolje samo da se previše ne stresiras, i pokušaj samo pozitivno ❤️
    Evo meni je danas četvrti dan nakon transfera blastice, i vrag mi nije dao mira napravila sam test…pokazala se dosta slaba druga crtica, budem kroz dva dana ponovila pa bumo vidli 🤞

Super Peja, to je dobar znak,sada samo svako 2 dana prati da li tamni..nikom od nas ne da vrag mira, u tome i je bit, ja osobno nisam htjela kupit jos test jer bih ga već 5ti dan trodnevnih iskoristila🤣 tako da toliko o strpljenju 🤣🙈
    Koji si test kupila?

Ja nisam u Hr, u Finskoj sam. Kupila sam najjeftiniji test "Pregcheck" a za službeno testiranje mi moramo ovdje digitalnim tako za to već imam pripremljen Clearblue. Ovaj koliko mi se čini je dosta sličan Mullerovim, osjetljivost je 25 mlU/mL..ne želim se previše ni veseliti jer se sjećam zadnjeg scenarija kada je na kraju bila biokemijska…
    E de pliz tko koristi Cyclogest, da li vi nastavljate nakon pozitivnog testa/bete i dalje koristiti ili prekidate? Meni je doktorica rekla kako u petak idući kada ih nazovem u oba slučaja poz ili neg svakako prekidan terapiju pa me malo to brine sada 🙄

Hmm...hvala na info..moram vidjeti sa svojom doktoricom..ako sve bude ok do idućeg petka da pitam onda da li bi skodilo da ipak nastavim 🙄

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

Srculence
    11. Kolovoz 2023. 15:36

Peja

Srculence

J

Peja

Love83

Peja

Love83

ivkaa

Koji si test kupila?

Hmm…hvala na info..moram vidjeti sa svojom doktoricom..ako sve bude ok do idućeg petka da pitam onda da li bi skodilo da ipak nastavim 🙄

Peja mislim da je to najbolje... ☺️ sretno 🍀❤️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌

EasyGoing
    11. Kolovoz 2023. 15:46

Peja

Pozdrav! I ja sam u postupcima koristila Cyclogest i uvijek je bilo pravilo koristiti do prvog uzv, pa se na pregledu za dalje  konzultiraš s doktorom. Ja sam koristila i nakon pregleda po preporuci doktora.

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET ⏳

MalaG
    11. Kolovoz 2023. 16:03

Stela to te skroz kužim. Nikak proći vrijeme.🙄
    Bebolina bitno da ujednačeno rastu.🤗 Nek ih bude čim više.🤞🙏❤️
    Peja nadam se da je to to i da će test tamniti.🤞🤞 Kod nas se obično Cyclogest (ili Utrogestan) koristi do 12tt, nekada i dulje, ovisno o preporuci doktora. Ja sam ga osobno koristila do 16tt tako da bi svakako provjerila u klinici.🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

purple0000
    11. Kolovoz 2023. 16:30

Pozdrav kraljice!🥰🥰
    Curke vi koje naručujete Novalac,gdje ga naručujete da povremeno naletite na 2+1 gratis?Ja sam si do sada kupovala u ljekarni svaki mjesec,tj.kad sam bila pri kraju sa kutijom,trkkkkk po novu kutiju.🤭🤭 A ovo 2+1 gratis mi se baš dopada.🔝😊🤗
    💋 svima!!!!!🤗🤗

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

• Peja
    11. Kolovoz 2023. 16:38

Hvala svima na odgovorima...još jedno haha...ovdje su doktori dosta "tvrdoglavi" pa vjerujem kada je pitam svakako će se držati toga da prekidan terapiju...no ja svakako kući imam tih paketa bar za dva do 3 tj...na svoju ruku da nastavim jel bi bio neki problem...mislim za trudnoću 😳

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.