Jutro curee! Prvo sretno svima koji cekaju i cestitam svima na lijepim vijestima ❤️
Ja jos uvik imam taj smećkasti iscjedak, po preporuci ambulante sam trazila od dr uputnicu za vadit betu u pon, sestra mi tvrdi da mi ta beta nece nista pokazat jer je prerano.. Sta vi kazete?
Draga Ivka beta će pokazati 11ti dan od transfera I to sigurno, samo je pitanje kolika će biti. Ako ćeš biti mirnija izvadi je jer gore je to šta se brineš i grizeš..sve smo mi radoznale znatiželjne i želimo znati što prije rezultat i nitko od nas nije hladan u ovom tako da mogu te i ja savjetovati da čekaš 15 dana od transfera ali ni ja sama to neću izdržati tako da podržavam odluku koja god će te umiriti 🤗
I ja isto vjerujem kako bi beta trebala pokazati. Napravi kako ti misliš da je najbolje samo da se previše ne stresiras, i pokušaj samo pozitivno ❤️
Evo meni je danas četvrti dan nakon transfera blastice, i vrag mi nije dao mira napravila sam test…pokazala se dosta slaba druga crtica, budem kroz dva dana ponovila pa bumo vidli 🤞
Super Peja, to je dobar znak,sada samo svako 2 dana prati da li tamni..nikom od nas ne da vrag mira, u tome i je bit, ja osobno nisam htjela kupit jos test jer bih ga već 5ti dan trodnevnih iskoristila🤣 tako da toliko o strpljenju 🤣🙈
Koji si test kupila?
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Mislim meni nije nestrpljenje, cekala bi. Ali po uputama iz ambulante jedino da znamo ocu li nastavit terapiju ili prekidam i pripremam se za novo. Ne znam jel ovo smeđarenje nesto bezazleno ili je jednostavno menga. Oskudno je, ali mi se pojacao iscjedak.. Pratim svakako dalje
U svakom slucaju cu u pon ujutro napraviti test i vidit jel sto pokazuje. Hvala vam puno na info ❤️
Peja ❤️❤️ bas mi je drago, nadam se da je to to🥳
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Jutro curee! Prvo sretno svima koji cekaju i cestitam svima na lijepim vijestima ❤️
Ja jos uvik imam taj smećkasti iscjedak, po preporuci ambulante sam trazila od dr uputnicu za vadit betu u pon, sestra mi tvrdi da mi ta beta nece nista pokazat jer je prerano.. Sta vi kazete?
Draga Ivka beta će pokazati 11ti dan od transfera I to sigurno, samo je pitanje kolika će biti. Ako ćeš biti mirnija izvadi je jer gore je to šta se brineš i grizeš..sve smo mi radoznale znatiželjne i želimo znati što prije rezultat i nitko od nas nije hladan u ovom tako da mogu te i ja savjetovati da čekaš 15 dana od transfera ali ni ja sama to neću izdržati tako da podržavam odluku koja god će te umiriti 🤗
I ja isto vjerujem kako bi beta trebala pokazati. Napravi kako ti misliš da je najbolje samo da se previše ne stresiras, i pokušaj samo pozitivno ❤️
Evo meni je danas četvrti dan nakon transfera blastice, i vrag mi nije dao mira napravila sam test…pokazala se dosta slaba druga crtica, budem kroz dva dana ponovila pa bumo vidli 🤞
Super Peja, to je dobar znak,sada samo svako 2 dana prati da li tamni..nikom od nas ne da vrag mira, u tome i je bit, ja osobno nisam htjela kupit jos test jer bih ga već 5ti dan trodnevnih iskoristila🤣 tako da toliko o strpljenju 🤣🙈
Koji si test kupila?
Ja nisam u Hr, u Finskoj sam. Kupila sam najjeftiniji test "Pregcheck" a za službeno testiranje mi moramo ovdje digitalnim tako za to već imam pripremljen Clearblue. Ovaj koliko mi se čini je dosta sličan Mullerovim, osjetljivost je 25 mlU/mL..ne želim se previše ni veseliti jer se sjećam zadnjeg scenarija kada je na kraju bila biokemijska...
E de pliz tko koristi Cyclogest, da li vi nastavljate nakon pozitivnog testa/bete i dalje koristiti ili prekidate? Meni je doktorica rekla kako u petak idući kada ih nazovem u oba slučaja poz ili neg svakako prekidan terapiju pa me malo to brine sada 🙄
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Mislim meni nije nestrpljenje, cekala bi. Ali po uputama iz ambulante jedino da znamo ocu li nastavit terapiju ili prekidam i pripremam se za novo. Ne znam jel ovo smeđarenje nesto bezazleno ili je jednostavno menga. Oskudno je, ali mi se pojacao iscjedak.. Pratim svakako dalje
U svakom slucaju cu u pon ujutro napraviti test i vidit jel sto pokazuje. Hvala vam puno na info ❤️
Peja ❤️❤️ bas mi je drago, nadam se da je to to🥳
Hvala ti, nadam se i ja , sada treba opet čekati..uf agoniji nikada kraja 🤣
Najbolje je da vadis betu, bit ćeš mirnija. Nadaj se najboljem i bit će tako ❤️ *hugs*
1. ET 6.4.2023 ❌
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
J
Koji si test kupila?
Ja nisam u Hr, u Finskoj sam. Kupila sam najjeftiniji test "Pregcheck" a za službeno testiranje mi moramo ovdje digitalnim tako za to već imam pripremljen Clearblue. Ovaj koliko mi se čini je dosta sličan Mullerovim, osjetljivost je 25 mlU/mL..ne želim se previše ni veseliti jer se sjećam zadnjeg scenarija kada je na kraju bila biokemijska…
E de pliz tko koristi Cyclogest, da li vi nastavljate nakon pozitivnog testa/bete i dalje koristiti ili prekidate? Meni je doktorica rekla kako u petak idući kada ih nazovem u oba slučaja poz ili neg svakako prekidan terapiju pa me malo to brine sada 🙄
Peja meni je moja doktorica rekla do 12 tj. Sva terapija i cyclogest. 🙆🏻♀️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
KOLOVOZ
Bebolina UZV 11.08.
Tikvica UZV 16.08.
Mehro UZV 16.08.
Martinamila UZV 16.08.
Love83 Beta 18.08.
Ivkaa Beta 18.08.
Purpleoooo UZV 18.08.
Srculence UZV 18.08.
Stela_M UZV 18.08.
Ana1996 Beta 19.08.
Anii UZV 21.08.
Panda UZV 23.08.
Bubica UZV 23.08.
Lotti UZV 23.08.
Lucy08 UZV 24.08.
Sanjushka Konze 25.08.
Zelena UZV 28.08.
Korni FET 8/23
EasyGoing Konze 8/23
RUJAN
Sanii FET 9/23
Jurky Konze 15.09.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Hej cure, imala sam aspiraju prekjučer. Taj dan me dosta bolilo ali je prošlo uz ibubrofen, idući dan je bilo podnošljivo i sve ok. Danas od jutra mi je neka nelagoda u trbuhu, kao da sam baš baš jako trenirala trbušne mišiče pa me sve boli, toliko da ne mogu uvući trbuh i boli na dodir. Ništa drugo se ne događa pa pretpostavljam da nije ohss...ima li netko kome je još tako bilo ili neki savjet jel to sve ok?

👩 1994 god.
🧑 1992 god.
aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕
Hej cure, imala sam aspiraju prekjučer. Taj dan me dosta bolilo ali je prošlo uz ibubrofen, idući dan je bilo podnošljivo i sve ok. Danas od jutra mi je neka nelagoda u trbuhu, kao da sam baš baš jako trenirala trbušne mišiče pa me sve boli, toliko da ne mogu uvući trbuh i boli na dodir. Ništa drugo se ne događa pa pretpostavljam da nije ohss…ima li netko kome je još tako bilo ili neki savjet jel to sve ok?
Aspiraciju*

👩 1994 god.
🧑 1992 god.
aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕
JJutro curee! Prvo sretno svima koji cekaju i cestitam svima na lijepim vijestima ❤️
Koji si test kupila?
Ja nisam u Hr, u Finskoj sam. Kupila sam najjeftiniji test "Pregcheck" a za službeno testiranje mi moramo ovdje digitalnim tako za to već imam pripremljen Clearblue. Ovaj koliko mi se čini je dosta sličan Mullerovim, osjetljivost je 25 mlU/mL..ne želim se previše ni veseliti jer se sjećam zadnjeg scenarija kada je na kraju bila biokemijska…
E de pliz tko koristi Cyclogest, da li vi nastavljate nakon pozitivnog testa/bete i dalje koristiti ili prekidate? Meni je doktorica rekla kako u petak idući kada ih nazovem u oba slučaja poz ili neg svakako prekidan terapiju pa me malo to brine sada 🙄Peja meni je moja doktorica rekla do 12 tj. Sva terapija i cyclogest. 🙆🏻♀️
Hmm...hvala na info..moram vidjeti sa svojom doktoricom..ako sve bude ok do idućeg petka da pitam onda da li bi skodilo da ipak nastavim 🙄
1. ET 6.4.2023 ❌
9.11.23. 3. FET ❌
JJutro curee! Prvo sretno svima koji cekaju i cestitam svima na lijepim vijestima ❤️
Koji si test kupila?
E de pliz tko koristi Cyclogest, da li vi nastavljate nakon pozitivnog testa/bete i dalje koristiti ili prekidate? Meni je doktorica rekla kako u petak idući kada ih nazovem u oba slučaja poz ili neg svakako prekidan terapiju pa me malo to brine sada 🙄Peja meni je moja doktorica rekla do 12 tj. Sva terapija i cyclogest. 🙆🏻♀️
Hmm…hvala na info..moram vidjeti sa svojom doktoricom..ako sve bude ok do idućeg petka da pitam onda da li bi skodilo da ipak nastavim 🙄
Peja mislim da je to najbolje... ☺️ sretno 🍀❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji