Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Love83
    01. Kolovoz 2023. 10:18

Stela_M

Love nemam ti neki pametan savjet ja ga nisam pila ali sam o tome puno pričala s dr G, on ga nije sklon dati jer nema znanstvenog uporišta da pomaže iako da sam inzistirala i to bi mi uveo, ali kada je objasnio lijepo sve i da nema potrebe za tim odustala sam od navaljivanja 🤣🤣🤣 samo on jako ruši imunitet pa se zbog toga čuvaj 😁🤞

Ajme nije mi sad svejedno ga ni pit vjeruj mi..a prvi put mi ga dao, biće jer je ovo 5ti transfer pa i on radi očajničke poteze nebili uspjelo..ne znam ni sama, da li da ga ne pijem ili pijem..vidiš svatko od njih je drukčiji i ima svoj način rada..

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

Zelena123
    01. Kolovoz 2023. 10:27

Dobro jutro žene,

Mala G držim fige da sve bude dobro. To ste radili u bolnici ili privatno? Vjerujem da će rezultati biti dobri i da ćeš se konačno moći opustiti.
    Mehro čestitam na beti! :)
    Ikar ponovi kroz koji dan, nikad ne znaš.
    Laurell dobrodošla. Ja sam u MPO postupku preko HZZO. Sve potrebne nalaze možete izvaditi u par dana, s tim da hormone moraš vaditi na točno određene dane, mislim da je 3-5 dan ciklusa. Na prvoj stranici foruma imaš popis nalaza koji se rade, a i ginekolog će ti ih navesti. Jesi u Zg ili nekom drugom gradu? Teško je procijenit kad bi došla na red u određenoj poliklinici/bolnici ali koliko znam ako ideš o svom trošku, brže ćeš doći na red. Koliko se sjećam cervikalni brisevi vrijede 6 mjeseci, nisam sigurna za ostale.  Ako ti ovulacija šeta probaj uzet trakice za ovulaciju. Budu puno voljnije na Aliexpresu ili ako ti se neda čekat, pogledaj na Njuškalu.
    Sreća držim fige za lijepu betu
    Stela ti već u 13tom tjednu, kako vrijeme leti. Kako izgleda stomak, jel se već vidi da si trudna? :)
    Flo sretno na pregledu! Tvoj termin se baš približio. Gdje planiraš roditi? :)
    PBTAB držim fige za sutra <3
    Razumna, uskoro dolazi jesen :). Jesi još u tenisu i skidanju kila?
    Ivka, dobra berba, držim fige za četvrtak :)

Ja već četvrti dan za redom imam mučnine, obično do ručka prestanu, I počela sam jako često piškit, nadam se da nije neka upala. Ne znam smijem li popit Uvin H čaj?
    Odbrojavam dane do ultrazvuka...

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Sreca3
    01. Kolovoz 2023. 10:37

Zenake Beta 107, mislim mala je a i drugi je laboratorij....ovo je tacno na 48 sati.... ja ne znam sta vi kazete .... po meni nece biti bas dobro to ako se zadrzi.... ne znam nemoguce da ce to biti ok.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

IKAR0808
    01. Kolovoz 2023. 10:47

Love83

Stela_M

Flo kako vrijeme leti još malo i stiže pišulja, vjerujem da su emocije pomiješane i da ima i doza straha i doza uzbuđenja 🤭 a za akrobacije prilikom brijanja si mogu misliti da je jako zanimljivo 🤣🤣 samo se ti nama javi u hodu 😊🥰 dobro sam, mene su leđa uhvatila jučer sam prvo mislila da je mjehur ili jajnik jer me rezalo baš nisko pa sam išla kod soc ginića da mi da uputnicu za urin i urinokulturu pa sam slušala njegove gluposti pola sata jer kako on kaže nije u redu da sam njega zaobišla i da nisam došla na pregled pa me pregledao sve je ok s bebicom to mi je najbitnije, ali jutros kužim da su me dole nisko leđa uhvatila pa mi se bol reflektira naprijed, niti mogu normalno sjesti niti leći, a stan mi je koma 🤣🤣🤣🤣 evo dns sam 13+5 i tek sada kužim da to vrijeme baš leti🙈
    Love ne vjerujem da bi ti dr vraćao embrij da endo nije dobar, ako je bila o onda se sigurno endo i folikul lijepo prate 🤭 čuvaj se kada kreneš sa Decortinom jer je on imunosuspresor pa da ne pokupiš neku prehladu ili virozu, sretnooo 🙏🤞😊🥰
    Anii uživaj na druškanju 🤗🥰
    Pbtab I ti mi sutra uživaj na druškanju 🤗🥰
    Ivka sretno 🤞🤗
    Sreca3 lijepo je test potamnio istina niska je beta bila ali smo u zadnje vrijeme imali ovdje svakakvih primjera, držim 🤞
    Sani 🤗❤️❤️MalaG nadam se da si dobro 🤗❤️❤️
    Rein, Ma, Aries, Afrodita, Ribić, Jlo, Iman, Linda, Avocado, Inna, Petra, Anemona, Hope, Lucky, Lelloo, NPelica, Panda, Dupla Panda, Roxy, Sunny, Tikvice, Žvrkljić 🤗❤️

Hvala Stela, da li još na šta da obratim pozornost sa decortinom? Prvi put pijem to , ajme boze osjećam se ko pokusni kunić.

Love83, ja sam u zadnja 2 transfera pila decortina , 2 X na dan, i nisam imala nikakvih nuspojava. Ja se testiram dosta rano, i i ukoliko je test negativan 7. - max. 8 dan prestajem s terapijom. Meni ga je primarijus isto dao nakon 4 neuspjela transfera i jer su svi nalazi bili ok

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 5+6❤️

• Love83
    01. Kolovoz 2023. 10:56

IKAR0808

Love83

Stela_M

Flo kako vrijeme leti još malo i stiže pišulja, vjerujem da su emocije pomiješane i da ima i doza straha i doza uzbuđenja 🤭 a za akrobacije prilikom brijanja si mogu misliti da je jako zanimljivo 🤣🤣 samo se ti nama javi u hodu 😊🥰 dobro sam, mene su leđa uhvatila jučer sam prvo mislila da je mjehur ili jajnik jer me rezalo baš nisko pa sam išla kod soc ginića da mi da uputnicu za urin i urinokulturu pa sam slušala njegove gluposti pola sata jer kako on kaže nije u redu da sam njega zaobišla i da nisam došla na pregled pa me pregledao sve je ok s bebicom to mi je najbitnije, ali jutros kužim da su me dole nisko leđa uhvatila pa mi se bol reflektira naprijed, niti mogu normalno sjesti niti leći, a stan mi je koma 🤣🤣🤣🤣 evo dns sam 13+5 i tek sada kužim da to vrijeme baš leti🙈
    Love ne vjerujem da bi ti dr vraćao embrij da endo nije dobar, ako je bila o onda se sigurno endo i folikul lijepo prate 🤭 čuvaj se kada kreneš sa Decortinom jer je on imunosuspresor pa da ne pokupiš neku prehladu ili virozu, sretnooo 🙏🤞😊🥰
    Anii uživaj na druškanju 🤗🥰
    Pbtab I ti mi sutra uživaj na druškanju 🤗🥰
    Ivka sretno 🤞🤗
    Sreca3 lijepo je test potamnio istina niska je beta bila ali smo u zadnje vrijeme imali ovdje svakakvih primjera, držim 🤞
    Sani 🤗❤️❤️MalaG nadam se da si dobro 🤗❤️❤️
    Rein, Ma, Aries, Afrodita, Ribić, Jlo, Iman, Linda, Avocado, Inna, Petra, Anemona, Hope, Lucky, Lelloo, NPelica, Panda, Dupla Panda, Roxy, Sunny, Tikvice, Žvrkljić 🤗❤️

Hvala Stela, da li još na šta da obratim pozornost sa decortinom? Prvi put pijem to , ajme boze osjećam se ko pokusni kunić.

Love83, ja sam u zadnja 2 transfera pila decortina , 2 X na dan, i nisam imala nikakvih nuspojava. Ja se testiram dosta rano, i i ukoliko je test negativan 7. - max. 8 dan prestajem s terapijom. Meni ga je primarijus isto dao nakon 4 neuspjela transfera i jer su svi nalazi bili ok

Hvala ti na ovoj informaciji, svaka je dobrodošla jer sve ovo nam je novo I baš smo nekada ko u pokusu pa nam daju sve živo samo da uspije..🤗

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

PBTAB
    01. Kolovoz 2023. 11:00

Zelena123

Dobro jutro žene,

Mala G držim fige da sve bude dobro. To ste radili u bolnici ili privatno? Vjerujem da će rezultati biti dobri i da ćeš se konačno moći opustiti.
    Mehro čestitam na beti! :)
    Ikar ponovi kroz koji dan, nikad ne znaš.
    Laurell dobrodošla. Ja sam u MPO postupku preko HZZO. Sve potrebne nalaze možete izvaditi u par dana, s tim da hormone moraš vaditi na točno određene dane, mislim da je 3-5 dan ciklusa. Na prvoj stranici foruma imaš popis nalaza koji se rade, a i ginekolog će ti ih navesti. Jesi u Zg ili nekom drugom gradu? Teško je procijenit kad bi došla na red u određenoj poliklinici/bolnici ali koliko znam ako ideš o svom trošku, brže ćeš doći na red. Koliko se sjećam cervikalni brisevi vrijede 6 mjeseci, nisam sigurna za ostale. Ako ti ovulacija šeta probaj uzet trakice za ovulaciju. Budu puno voljnije na Aliexpresu ili ako ti se neda čekat, pogledaj na Njuškalu.
    Sreća držim fige za lijepu betu
    Stela ti već u 13tom tjednu, kako vrijeme leti. Kako izgleda stomak, jel se već vidi da si trudna? :)
    Flo sretno na pregledu! Tvoj termin se baš približio. Gdje planiraš roditi? :)
    PBTAB držim fige za sutra &lt;3
    Razumna, uskoro dolazi jesen :). Jesi još u tenisu i skidanju kila?
    Ivka, dobra berba, držim fige za četvrtak :)

Ja već četvrti dan za redom imam mučnine, obično do ručka prestanu, I počela sam jako često piškit, nadam se da nije neka upala. Ne znam smijem li popit Uvin H čaj?
    Odbrojavam dane do ultrazvuka…

Ukoliko nema peckanja i boli prilikom mokrenja, nije upala. Uvin h caj nije dozvoljen u trudnoci. Caj od brusnice ili d manoza prah to smijes 🙂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Love83
    01. Kolovoz 2023. 11:08

Sreca3

Zenake Beta 107, mislim mala je a i drugi je laboratorij….ovo je tacno na 48 sati…. ja ne znam sta vi kazete …. po meni nece biti bas dobro to ako se zadrzi…. ne znam nemoguce da ce to biti ok.

Raste, čini se i približno duplo ali koliko sam shvatila uvijek treba isti lab pa se bolje može pratiti..ovako si sada na iglama ali po meni ovo raste, ja bih izvadila u istom lab opet za 2 dana..i javi svom mpo..bit će sve u redu 🤗

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

Flowerson 🌸
    01. Kolovoz 2023. 11:16

Zelena, hvala ti puno, rodit ću u KBC Rijeka. ☺️
    Stela uzbuđeni smo, al me počeo lovit strah 🤭 pregled sam obavila, po mjerama 31/32 tjedan, težina 1600 grama 🥰 sve je u redu.
    Joj, socijalni ginekolozi se vole jako uvrijedit kad se njih preskoči 🙈 bol u leđima može bit normalna, nadam se da ce ti nalaz bit uredan 👌 meni pregled sad opet za 2 tjedna, sad prema kraju ide to sve češće, proletit će 🤭

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Jurky32
    01. Kolovoz 2023. 11:32

Razumna, hvala ti ❤️ neka nama kojima nije uspjelo do sada, kraj ove 2023. donese bolje vijesti 🤞🤞🙏 Si ti dobro? 😘
    Ivka, super rezultat, sretno dalje 😘
    Sreca, sretno s betom, nadam se da će ipak biti dobra na kraju 🤞🥰
    Flowerson, super da je sve u redu, još malo pa stiže srećica 🥰🥰
    Bebolina, nadam se da ćeš danas uspjeti dobiti informacije za dalje 🤞🤞🥰
    Peja, baš mi je žao da te tako maltretiraju..🤞🤞 da sve ipak prođe dobro 🥰
    Love, sretno na FET-u 🤞🤞🥰 i ja sam sad nakon zadnjeg transfera pila prvi puta Decortin, pa sam sama guglala čemu to služi 🤷‍♀️ nikakvih nuspojava nisam imala.
    Anii, PBTAB, sretno na druškanju 🤞🤞🥰
    Laurell, dobrodošla i sretno 🤞🤞🥰
    Sve ostale cure 😘😘😘😘 i 🤗🤗🤗🤗

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Sreca3
    01. Kolovoz 2023. 11:41

Hvala cure, imala bih vise nade da je malo veca ovako je sve nategnuto previse da bi bilo dobro.... ali videcemo....opet cu na 48 vaditi i sa tim nalazom ce sve biti puno jasnije.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.