Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    01. Kolovoz 2023. 09:24

Ne nadam se puno , ne brinite jer zaista je beta premala na 13 dan ali eto .... ipak malo se nadam.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    01. Kolovoz 2023. 09:28

Hvala  Love.....videcemo mirna sam poprilicno....vidim da si bila na histeroskopiji, da li ti je doca to rekao ili si sama otisla? Da li si imala ista na maternici ili si isla samo preventivno? Da li je bolelo?

09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Stela_M
    01. Kolovoz 2023. 09:37

Flo kako vrijeme leti još malo i stiže pišulja, vjerujem da su emocije pomiješane i da ima i doza straha i doza uzbuđenja 🤭 a za akrobacije prilikom brijanja si mogu misliti da je jako zanimljivo 🤣🤣 samo se ti nama javi u hodu 😊🥰 dobro sam, mene su leđa uhvatila jučer sam prvo mislila da je mjehur ili jajnik jer me rezalo baš nisko pa sam išla kod soc ginića da mi da uputnicu za urin i urinokulturu pa sam slušala njegove gluposti pola sata jer kako on kaže nije u redu da sam njega zaobišla i da nisam došla na pregled pa me pregledao sve je ok s bebicom to mi je najbitnije, ali jutros kužim da su me dole nisko leđa uhvatila pa mi se bol reflektira naprijed, niti mogu normalno sjesti niti leći, a stan mi je koma 🤣🤣🤣🤣 evo dns sam 13+5 i tek sada kužim da to vrijeme baš leti🙈
    Love ne vjerujem da bi ti dr vraćao embrij da endo nije dobar, ako je bila o onda se sigurno endo i folikul lijepo prate 🤭 čuvaj se kada kreneš sa Decortinom jer je on imunosuspresor pa da ne pokupiš neku prehladu ili virozu, sretnooo 🙏🤞😊🥰
    Anii uživaj na druškanju 🤗🥰
    Pbtab I ti mi sutra uživaj na druškanju 🤗🥰
    Ivka sretno 🤞🤗
    Sreca3 lijepo je test potamnio istina niska je beta bila ali smo u zadnje vrijeme imali ovdje svakakvih primjera, držim 🤞
    Sani 🤗❤️❤️
    MalaG nadam se da si dobro 🤗❤️❤️
    Rein, Ma, Aries, Afrodita, Ribić, Jlo, Iman, Linda, Avocado, Inna, Petra, Anemona, Hope, Lucky, Lelloo, NPelica, Panda,  Dupla Panda, Roxy, Sunny, Tikvice, Žvrkljić 🤗❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Love83
    01. Kolovoz 2023. 09:42

Sreca3

Hvala Love…..videcemo mirna sam poprilicno….vidim da si bila na histeroskopiji, da li ti je doca to rekao ili si sama otisla? Da li si imala ista na maternici ili si isla samo preventivno? Da li je bolelo?

Nada nas drži i uvijek se treba nadati I biti pozitivan posebno ovo što prolazimo..moraš vjerovati da će biti dobro, male bete nisu sigurne ali raste ti, ovo ti je vidim treća beta test nije posvijetlio, tako da vjeruj da će sve biti dobro, dat će Bog 🙏🤗
    Ja ti imam prirodnu trudnoću iz 2011, cura moja 11god. Nikad problema, al evo zadnje 2-3 godine pokušavam i nikako. U 11/2022 sam krenula u postupak, imala sam 4 transfera, jedna beta je bila oko 100 i bila je dobra za dan vađenja ali je nakon 2 dana počela padati -biokemijska, iza te je beta bila 13, isto ništa..nakon ta 4 neuspjeha sam sama odlučila po preporuci drugog mpo ( drugo mišljenje) I cura koje ovdje citam i od kojih sam puno naučila da odem odraditi dijagnostičku histeroskopiju..moj mpo nije smatrao da je treba još odraditi. Nisam se slagala i otišla u drugu kliniku I odradila, našli su dosta priraslica u maternici i na ulazu, ocistili sve i zato sam odmah sad išla u fet jer mi rečeno da idem odmah dok je sve "cisto ". Doktor u drugoj klinici je rekao da voli kada žene osluškuju svoje tijelo i kada misle glavom jer najbolji doktor si sam sebi..na Uzv mi je maternica bila savršena, sve super..eto..vidjet ćemo hoće li pomoći ali svakako je uklonjeno ono što ne treba biti tu.. nisam ti imala anesteziju ( samo brufen 800mg+ normabel) I izdrzivo je ne boli toliko, malo na tim mjestima di je naišao na priraslice ali vjeruj mi izdrzivo i iza sam išla u shoping🙂

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• Love83
    01. Kolovoz 2023. 09:44

Stela_M

Flo kako vrijeme leti još malo i stiže pišulja, vjerujem da su emocije pomiješane i da ima i doza straha i doza uzbuđenja 🤭 a za akrobacije prilikom brijanja si mogu misliti da je jako zanimljivo 🤣🤣 samo se ti nama javi u hodu 😊🥰 dobro sam, mene su leđa uhvatila jučer sam prvo mislila da je mjehur ili jajnik jer me rezalo baš nisko pa sam išla kod soc ginića da mi da uputnicu za urin i urinokulturu pa sam slušala njegove gluposti pola sata jer kako on kaže nije u redu da sam njega zaobišla i da nisam došla na pregled pa me pregledao sve je ok s bebicom to mi je najbitnije, ali jutros kužim da su me dole nisko leđa uhvatila pa mi se bol reflektira naprijed, niti mogu normalno sjesti niti leći, a stan mi je koma 🤣🤣🤣🤣 evo dns sam 13+5 i tek sada kužim da to vrijeme baš leti🙈
    Love ne vjerujem da bi ti dr vraćao embrij da endo nije dobar, ako je bila o onda se sigurno endo i folikul lijepo prate 🤭 čuvaj se kada kreneš sa Decortinom jer je on imunosuspresor pa da ne pokupiš neku prehladu ili virozu, sretnooo 🙏🤞😊🥰
    Anii uživaj na druškanju 🤗🥰
    Pbtab I ti mi sutra uživaj na druškanju 🤗🥰
    Ivka sretno 🤞🤗
    Sreca3 lijepo je test potamnio istina niska je beta bila ali smo u zadnje vrijeme imali ovdje svakakvih primjera, držim 🤞
    Sani 🤗❤️❤️MalaG nadam se da si dobro 🤗❤️❤️
    Rein, Ma, Aries, Afrodita, Ribić, Jlo, Iman, Linda, Avocado, Inna, Petra, Anemona, Hope, Lucky, Lelloo, NPelica, Panda, Dupla Panda, Roxy, Sunny, Tikvice, Žvrkljić 🤗❤️

Hvala Stela, da li još na šta da obratim pozornost sa decortinom? Prvi put pijem to , ajme boze osjećam se ko pokusni kunić.

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

PBTAB
    01. Kolovoz 2023. 09:44

laurell

Saniiii PBTABpunoooooo hvala na info 💜🫂 svakako ćemo pričekati još par mj i pokušati prirodno. Ako bih napravila sve te nalaze koliko mi vrijede?
    Sto se tiče prohodnosti tog drugog jajovoda poslije op su rekli da je urednog izgleda i da je ok, E sad da li su ga bas pogledali kad sam ležala na stolu , malo sam skeptična oko tog🙄 ali možda i jesu, neću griješiti dušu..
    a sto se ovulacije tiče na tom jajniku s te strane, imam ju, samo sto je “problem” sto ne ovuliram naravno svaki mjesec na istom kao ni svi mi, i onda čim mi je ovulacija na ovom bez jajovoda znam da je taj mjesec u startu piši-propalo. Pa malo i na psihu udara, no dobro!

Nalazi vrijede godinu dana. Prilikom uklanjanja jajovoda vjerujem da su pregledali i ovaj drugi i ako su rekli da je sve okej onda je tako. Prati ovulaciju da tom drugom jajniku i bit ce plus ja sam sigurna 🤞

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Sreca3
    01. Kolovoz 2023. 09:56

Love….bravo! I ja sam takve prirode pa cu sad ako ne uspe sve odraditi jer ako su tri biohemijske ( treca sa zdravom blasticom) onda je definitivno stvar i u endometrijumu.... uf dobro je da ne boli toliko....histeroskopija + Era+ NK celije sve komplet🤣❤️

Sreca3
    01. Kolovoz 2023. 09:57

Stella🌹

Stela_M
    01. Kolovoz 2023. 10:13

Love nemam ti neki pametan savjet ja ga nisam pila ali sam o tome puno pričala s dr G, on ga nije sklon dati jer nema znanstvenog uporišta da pomaže iako da sam inzistirala i to bi mi uveo, ali kada je objasnio lijepo sve i da nema potrebe za tim odustala sam od navaljivanja 🤣🤣🤣 samo on jako ruši imunitet pa se zbog toga čuvaj 😁🤞

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Love83
    01. Kolovoz 2023. 10:15

Sreca3

Love….bravo! I ja sam takve prirode pa cu sad ako ne uspe sve odraditi jer ako su tri biohemijske ( treca sa zdravom blasticom) onda je definitivno stvar i u endometrijumu…. uf dobro je da ne boli toliko….histeroskophistoija + Era+ NK celije sve komplet🤣❤️

Da, učinio mi je dr biopsiju i schretching endometrija, a tkivo poslao na patohistolosku i imunohisto. analizu. Phd nalaz je došao i nema upala, sve je u redu. Treći neuspjeli sam radila i nalaze za trombofiliju tako da moram fragmin injekcije koristiti jer je utvrđena i nasljedna trombofilija ( mama mi je imala spontani u visokom stupnju trudnoće, 6mj.. ).pretpostavljam nasljedno od majke iako prva trudnoća mi je prošla bez ikakvih problema i tegoba.. jesi to radila ?

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.