![](/media/img/12/8a/0dce2fde198867da7563.jpeg)
Panda rekla sam ti da ne odustaješ od pozitive.🤭 super beta, toliko mi je drago radi vas i da se čekanje isplatilo!🥳👏 Nek'se uredno dupla!🤞🙏❤️❤️
Jurky hvala ti draga.😘❤️
Butterfly žao mi je.😔 Isplači se i izbaci to iz sebe i hrabro naprijed!🤞🙏❤️
Vitara drago mi je čuti da trudnoća lijepo napreduje. Čestitam na curki i nadam se da uživaš u trudnoći.🥰🤗
Tikvice super za pregled i da pišonja lijepo napreduje! Nek'i dalje sve bude uredno.🤗😘❤️ Ja ću svakako nastaviti sa finom klopicom.🤭
Sani hvala ti draga.😘🤗 Svakako da hoću! A ti izguraj još ova 2 dana pa na godišnji.🥳🤗❤️
Anii baš mi je drago za uredan pregled i da sve lijepo napreduje. Nevjerojatno je vidjeti kako narastu iz jedne mrvice, pogotovo dok vidiš te ručice i nožice kako se gibaju.😍🤭❤️ Drago mi je da si se i ti umirila. Sad možeš predahnuti i uživati. 😉 Za trakicu - možeš stisnuti na moju pa odabereš pregnancy i vodi te korak po korak. Na kraju kopiraš onaj BBCode i zalijepiš u svoj potpis.😘🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Stela- stvarno si bila u pravu da je rano, ali s druge strane kada kažu da i nisu neke šanse za drugoga, čovjeku svasta padne na pamet. Bila sam malo zabrinuta, ali sada se malo lakše ipak diše. Iako ni to ne znaci previše u ovoj ranoj trudnoću pa nestrpljivo iščekujem novi uzv. Kako se ti sada osjećaš, hoćeš li raditi one prenetalne testove? 🥹
PBTB- Joj sada su svi na GO, bas nezgodno sada za ići na preglede ili zvatii npr svojjeg ginekologa jer ja svoju zovem danima i nitko mi se ne javlja, a trebaju mi utrogestani. Ne znam kako ću ih dobivati ubuduće ako se takav trend nejavljanja nastavi…🤦🏼♀️ Nego, kakva je ta dr sto si napisala? Ako se ne varam, mislim da je i Tikvica maloprije spomenula da je bila kod iste, pa vidim da je očito jako stručna čim ju svi hvalite 😀
Saniii - hvala ti na lijepim rijecima..idem polako iz dana u dan🙏🏻. Jesi ti uspjela rješiti sve stvari koje si nedugo pisala da ih imas za obavljati ili i dalje nisi mirna s tim? Jedva cekam da i ti kreneš u novi FET i da ovaj put sve bude kako treba🥰💪🏻.
Zelena I Panda - čestitke na divnim betama, samo da vam se uredno duplaju i da trudnoća bude sto urednija i sretnija🙏🏻🥰.
Vitara - hvala ti puno, a vidim da kod tebe stiže curka, tako da primi i moje čestitke, i nadam se da će ti sve dalje biti okej. Kako si doznala za spol, jesi mozda radila one testove ?
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Butterfly baš mi je žao 🥺 drži se, odtuguj koliko treba pa onda u nove pobjede , jedan će biti uspješan..šaljem ti 🤗
Panda odlično za tvoju betu ako vadiš opet da se podupla I da bude dalje sve ok🍀🤞
Zelena suuuper beta…sretno dalje 🤞🍀
Bubice sretna sam da je ipak sve ok , stvarno ne treba odmah crni scenarij iako vjerujem da kad ugledaš krv da bude užasno….sad odmaraj I pomalo 😘😘
Jedna obična čekalicačestitam za blizance, baš prekrasno nešto 💞😊😊
Anii uživaj na UZV očekujemo radosne vijesti
Pozdrav svim trudnicama, uživajte i da vam simptomi budu malo lakši 😘🤗
Svim čekalicama na bete, transferu, iduće postupke 😘🤗🤗
Hvala ti puno, i ja sam još u neizvjesnosti a bogme i nesvjesnosti situacije. Samo da sve bude okej i mojoj sreći neće biti kraja🥰✌🏻. Kako ti čekaš betu, vidjela sam da se uskoro bliži dan D? 🫢
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Jedna obična čekalica, hvala!! Radila sam panoramu i tako smo saznali spol. Bila sam kod dr Ujević koja je radila i mini anomaly. Beba je onda bila samo 5 cm, a vidjeli su se prstići, mahala je, gurala nogice, tako da Anii, razumijem te!! 😅😅😅
Anii, ticker staviš tako da klikneš na nečiji, ispuniš tražene podatke i ponudit će ti 3 linka za kopiranje. Kopiraš drugi po redu i zalijepiš u svoj potpis.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Stelapričaj mi.😂 Nas je baby watcher spasio pa vjerujem da će i tebe.😘😉
Zelenaodlična beta! Nek se uredno podupla!🤞🙏🤗
Jednaobicnacekalicabaš mi je drago i za drugo srčeko. Nek' dalje sve bude uredno i bez dodatnih komplikacija!🤞🙏🤗
Bubice drago mi je čuti da je sve dobro.🤗🙏 Sad samo polako i pazi se!
Panda i Butterfly čekamo i vaše rezultate!🤞🙏🤗
.
Mi obavili kontrolu. Protoci su uredni, bebač aktivan i lijepo raste. I dalje malo zaostaje, ali raste i to je najbitnije. Trenutno je na cca 840g i idući tjedan opet kontrola.🙏🙏🙏
Hvala ti draga. Tesko mi je ovdje sve to ispratiti, stvarno nas je puno, i ovaj mjesec je prepun divnih vijesti i lijepih trudnoca..🥰, Ttebi čestitke na decku, vidim da lijepo napreduje i da ideš opet na uzv. Jesi i ti radila prenetalni test? Mene zanima kada se to može napraviti, iako nisam sigurna (ako sve uspije) da bi željela znati spol, to bi voljela nekako tek pred kraj napraviti onaj gender reveal, ali otom potom..
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
Beta - ništa
Jedna obična čekalica, hvala!! Radila sam panoramu i tako smo saznali spol. Bila sam kod dr Ujević koja je radila i mini anomaly. Beba je onda bila samo 5 cm, a vidjeli su se prstići, mahala je, gurala nogice, tako da Anii, razumijem te!! 😅😅😅
Anii, ticker staviš tako da klikneš na nečiji, ispuniš tražene podatke i ponudit će ti 3 linka za kopiranje. Kopiraš drugi po redu i zalijepiš u svoj potpis.
Upravo i ja pokušavam i sve napravim zaljepim u potpis ispod zadnjeg reda i ništa 🤷🏼♀️🫣
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
Beta - ništa
Aniii to je to ❤️, rasturile ste danas 💪, forum pršti od pozitive 😍. Drago mi je zbog tebe, sad uzivaj do sljedećeg UZVa ❤️🤗, btw vidim da si spominjala prenatalne testove da bi radila krajem 8og, zar se oni ne rade u 10tt? Zar ti ne brojis sad nekad te tjedne 😏.
Jednaobicnacekalica rješavam polako, nešto stignem sad a nešto poslije godišnjeg 🤗. Brzo mi vrijeme prolazi pa cu uskoro i ja u novu borbu 💪😘
Purpleooo nemaj brige, ako imaš anesteziju ništa apsolutno ne osjetiš, a fino se naspavaš 🤗 . Ovisno koliko folikula bude su ti kasnije koji dan izraženi bolovi, ali nista nepodnošljivo, sretno 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Lucyo8 nisam histero pitala sam u sve tri poliklinike, i rekli su mi da ne trebam jer kod mene je problem endometrioza i razvitak embrija a ne implantacija :( od dodatnih sam radila kariograme, trombofiliju, torch, i sve ove krvne pretrage i sve je ok.. samo nizak amh..:(
Zelena, vadila sam sve to i sve je ok, bas sad frisko prije par dana sam vadila hormone sve i antitpo i tg i folnu i sve je u granicama .. vitamin d zadnji put nakon oleovit kapi bio ok sad je dr r rekao da po ljeti ne moram vadit to. Ahh vise neznam sta radit, kaze on tebe samo endo prijeci a tebi vidis iz prve uspjelo, meni ko zna kad ce.. ako ce, vise opce nemam vjere a idem jer sam luuda kad ne idem na postupke..show. Ti si prava sretnica drzim ti fige za urednu trudnocu! Samo pozitivno dalje :)
Saniii hvala ti draga, vise cak nemam ni energije za plakati, 4. postupak me najvise dotukao tu sam odplakala za slijedecih nekoliko… tako da sad sam samo nazvala dr i dog novi postupak bez suze potpuno prazna.. toliko sam negativna i bila uvjerena kako se priblizavao dan da ce bit negativno ali eto. Ne mogu si pomoci.. Dogovorila sam u pon konze kod dr.R i veselim se novom postupku, jer znam samo da ne smijem odustati… samo pokusavati 😿🤞🏼🙏🏼 Nadam se da je jesen nasa ❤️❤️
PBTAB, Tikvica, Jurky, Mandy, Mura, Vitara,purpoleooo , MalaG i ostale hvala vam drage ❤️❤️
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
MalaG, dečko lijepo raste i neka se samo tako nastavi 😘
Mura, držim 🤞 za FET, neka se mrva čvrsto primi 🥰
Anii, super za pregled, nek' bebolinac samo raste i napreduje 😊 Kad je sljedeće druškanje?
Jednaobicnacekalica, NIPT se može raditi najranije od 10. tjedna nadalje. I moj suprug i ja smo se dogovorili da nećemo znati spol. U prvoj trudnoći smo bili jaaaakooo znatiželjni pa smo ga saznali kad smo napravili NIPT, ali sad kad ga budemo radili, maknut ću tu opciju, ostat ćemo u neizvjesnosti do kraja 🤗 Ako daj Bože i dalje bude sve u redu... 🙏
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Aniii to je to ❤️, rasturile ste danas 💪, forum pršti od pozitive 😍. Drago mi je zbog tebe, sad uzivaj do sljedećeg UZVa ❤️🤗, btw vidim da si spominjala prenatalne testove da bi radila krajem 8og, zar se oni ne rade u 10tt? Zar ti ne brojis sad nekad te tjedne 😏.
Jednaobicnacekalica rješavam polako, nešto stignem sad a nešto poslije godišnjeg 🤗. Brzo mi vrijeme prolazi pa cu uskoro i ja u novu borbu 💪😘
Purpleooo nemaj brige, ako imaš anesteziju ništa apsolutno ne osjetiš, a fino se naspavaš 🤗 . Ovisno koliko folikula bude su ti kasnije koji dan izraženi bolovi, ali nista nepodnošljivo, sretno 🤞
Saniii krivo pisem. Mislim krajem 7., a pisem krajem 8. Uglavnom radimo test 1.8.🥳 vec sam se zapisala za termin. Iako vidim da cesto zene rade i kasnije , 13.-14.tjedan. Kod mene ovako nestrpljive to opcija nije😂
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji