Butterfly baš mi je žao 🥺 drži se, odtuguj koliko treba pa onda u nove pobjede , jedan će biti uspješan..šaljem ti 🤗
Panda odlično za tvoju betu ako vadiš opet da se podupla I da bude dalje sve ok🍀🤞
Zelena suuuper beta...sretno dalje 🤞🍀
Bubice sretna sam da je ipak sve ok , stvarno ne treba odmah crni scenarij iako vjerujem da kad ugledaš krv da bude užasno....sad odmaraj I pomalo 😘😘
Jedna obična čekalica čestitam za blizance, baš prekrasno nešto 💞😊😊
Anii uživaj na UZV očekujemo radosne vijesti
Pozdrav svim trudnicama, uživajte i da vam simptomi budu malo lakši 😘🤗
Svim čekalicama na bete, transferu, iduće postupke 😘🤗🤗
ja 34 hipotireoza pod th, Hashimoto
mm 37 sve ok
06/2023 prirodni IVF, sv.Duh, Ovitrelle, 11.7.Et, 25.7. beta ⛔️☹️
9/2023 stimulirani IVF, Bemfola150, Cetrotide
Zelena i Panda - cetitam na betama! Neka se uredno duplaju
Butterfly - nemam drugih rijeci osim zao mi je... Ovaj put je sve samo ne lagan... Drzi se. Javi kakvi su ti planovi za dalje.
...
Moj FET je planiran za petak 21.07., ovaj puta 1 blastica. Drzite fige
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
Ajme curke kolko za citati ali uspjela sam 💪🏻💪🏻💪🏻
Flo zao m ije radi zgaravice i refluksa, reflustat smijes pa se nadam da pomaze. Nadam se da nece trajati do kraja trudnoce 😘😘😘
Npelicezao mi je radi svega sto te snaslo, drzi se 🥰😘
Korni odlican rezultat na kraju 🙏🙏🥰🥰🥰💪🏻💪🏻💪🏻
Pbtab 🥳🥳🥳🥳 jeeej, neka i dalje bude sve u redu, bas sam hapi ❤️😘 ako je helio lako ces sextoga rijesiti, bolje nego da je gastritis ili tako nesto 🙏😘😘
Stela evo ja se izvagala i dobila 1 kg, ali sam stalno pazila i jela sve zdravo, osim ovoh zadnjih 2 - 3 tjedna kad senemrem najest, vjerujem da sam i pala nesto jer sam zoher u ovih 2-3 tjedna dobila 2-3 kg, cuda sam pojela🤭
Danas sam rekla dr da sam ja stalno gladna 🤣🤣🤣
Veli to je normalno, to je faza, proci ce 🙈
Jos dva dana i tvoje druskanje dolazi na red🥰❤️
Bambi cestitam na predivnoci, sad uzivajte 💙
Jednaobicnacekalica, nisam citala skroz pa sam ipak vidjela da je sve u redu 🥰predivne vijesti, neka samo nastave i dalje bebice rasto❤️💙 ja nisam uspjela uloviti jos jednom dr L. ali sam danas bila kod Ule i odusevljena sam🥰
Panda pa bravo ❤️🥰🥳 neka se lijepo podupla u petak 😘😘😘
Pbtab sjecam se tvog bliskog susreta sa susjedinim psom 🙄 ma ti nasi malci kad se odluce primiti ne moze njima nitko nista, tako da Anii bez brige si 😘
Peja prvo sam citala i reko kak, aonda skuzila da vi to u Finskoj mozete, kod nas nema sanse 🤣 ali razumijem te sto nikome ne govoris jer na kraju moras vise tijesiti druge nego da se ti skrpas. Kod nas je isto min ljudi znalo i svima sam rekla molim vas ne ispitujte me, kad bide nesto novo, javim. Tako je i bilo i to mi je bilo super.
Bubicesad ne moram pisati kao i sve druge cure jer sam vec vidjela da je sve dobro. Hvala Bogu dragom i neka tako bude i dalje, hematomi su cesti, sad samo lagano i polako i bit ce sve ok, dan po dan ❤️😘
Love dr G. je prije radio kod Lucija i svi su bili prezadovoljni s njime, od puno sam cura cula da je predivan. Drago mi je da je sve dobro proslo i nadam se da je to bio uzrok neuspjelih implatacija. Svidja mi se da ne moras nista crkati i mozes odmah dalje, sad cekamo tvoj transfer i pozitivnu betu ❤️😘
Tikvicee ❤️ kako si? Jel vec pupa počela rasti 🙈🤗☺️
Hvala ti, nadam se da ce sve biti dobro ovaj put 🙏🏻
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Panda odlično! Neka je pozitivno. Ja sam prvi put u ovome i nisam znala koliko velika ta beta treba biti, pa sam malo čitala potpise od trudnica i vidim da su bile razne od malih do ogromnih, tako da bih rekla da smo sigurne :) Do petka xD
Butterfly jako mi je žao, vidim da imaš i pozamašan potpis. Javi se doktoru i dogovorite se što i kako dalje. Vidim da ste mladi oboje što je odlično. Ja isto imam glupu endometriozu, a što je najgore, lijek za nju je trudnoća (tako kažu), a ona te koči da ostaneš trudna...Ima li veće ironije. Jesi li što pila od dodataka - folna, vitamin d i sl?
Tikvice ti prštiš pozitivnom energijom. Oduševljenje sa Ulom ne jenjava :D. Ti ćeš onda kombinirati seku i nju? Kako doći do seke, je li se može upisati kod nje ili je potrebna uputnica za bonicu? Ja sam u Domu zdravlja zapad i u potrazi sam za novim soc. gin.
Curke hvala svima, još sam pod šokom :D
Ani kako je prošao uzv??
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Butterfly žao mi je što nisi nastavila ovaj dobri niz 😔, ali jesen je naša 💪🤗, šaljem 🤗
MslaG super za pregled, sad uzivaj u trudnoći punim plućima 🤗❤️
Tikvica drago mi je da si oduševljena dr, znači to puno, a i da je sve na pregledu ok 😘🤗❤️
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Pozdrav cure,
nakon mjeseci pokušavanja trudnoće prirodnim putem, napravili smo pretrage i dijagnoza nakon spermiograma je kriptozoospermija. Moji nalazi su zasad ok, ali imamo još dosta toga za napraviti. Zasad smo zvali Podobnik za konzultacije i doktorica je rekla da muž odmah krene piti profertil. Čitala sam dosta po forumu i vidim da cure kombiniraju razne čajeve uz tablete i da se dosta uspješno spominje g. Mijo iz Solina, ali ne uspijevam nigdje pronaći kontakt, pa bi vas molila ako netko ima da pošalje.....hvalaaaa
Buterfly, žao mi je. Odtuguj i hrabro dalje. ❤️❤️
Pande, čestitke i sretno, da sve bude ok!!! 🍀🤞
Pbtab i Stela, dobro sam. U brizi svaki dan, ali ide. Imala sam mučnine do 12.tj, sad su povremeno. Obavili kombinirani i panoramu, mini anomaly, sve je ok, hvala Bogu. 🙏🙏🙏🙏 Spol je i meni bio iznenađenje. Isprva kad sam pročitala nisam odmah znala što riječ female znači. 🫣🫣🫣 Svi u našim obiteljima imaju samo dečke, ovo će biti prva cura nakon 5 dečkiju.
Čitam vas povremeno i navijam za vas. U zadnje vrijeme puno je pozitivnih vijesti i neka hvala Bogu. Sretno svima!!!! 🤞🍀🌟✨💫
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Zelena cestitam na beti - uzivaj ❤️
Panda sve znas ❤️❤️❤️
Ja se vratila sa uzv. Sve je super i kako treba bit🙏🏻❤️ veliki smo 27 mm i srce udara ko ludo🙏🏻 Sad sam se ful umirila i smirila.
Ostala sam u šoku kad sam vidjela uzv i da beba vise nije tockica nego bas bas beba🤗 Bas sam jos u šoku od tehnologije 😂 Ja ocekivala tocku samo vecu😂 a ono prava beba.
Kako se sad stavlja dolje ono da pratimo tjedne i mjesece? Tracker?😂 Objasnite mi, seljanka sam😂
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Bok cure, nadam se da se hrabro drzite u ovoj borbi, saljem trudnicke prasine 💌
Naletila sam na video u kojem se spominje nemogucnost odrzavanja trudnoce iz, mozda klasicnoj medicini, nepoznatog razloga, pa evo dijelim, mozda nekome pomogne: https://youtu.be/qe6VPFTBH9M (iza 40.min) 🤍
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Pozdrav,lavice moje!😘❤ Wooooow,koliko vijesti ima...🤗🤗
Zelena-suuuuuperiška beta!Čestitam!💜Jesam ti rekla da će ovaj put uspjeti i da imam takav osjećaj?🙂🤗 Grliiiiiim!🫂
Panda-suuuuper,čestitam!😘❤ Nek se samo lijepo dupla!🙏🙏🤞🤞
Butterfly-ajoooooj,jako mi je žao.😞😞 Isplači se,odtuguj i samo hrabro dalje!Uspjet će!💜💜🙏🙏
Bubica-hvala Bogu da je sve u redu!🙏🙏 Čuvaj se,miruj i samo polako!😘💜💜
Tikvice-baš mi je drago da je sa bebolinačem sve u redu!🥰🥰💜💜
Moji folikuli su topčina,pa večeras štoperica i u petak aspiracija.🙏🙏 Pošto mi je to prva(nadam se i zadnja),imate li kakav savjet,utjehu,bilo što za mene?Malčiče se bojim.
Pusač svima!!!!!!😘😘💜💜
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5