Butterfly, baš mi je žao... Znam da je teško nakon svakog negativnog testa ili bete, ali mladi ste još, nemojte gubiti nadu, kad tad će i tebe dočekati srećica 😊🍀🙏
Jednaobicnacekalica, možda ćeš morati skratiti potpis, kad je predug, onda neće zalijepiti traku.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Napišem sve i sve mi se obriše bem ti život 🤣, sad tipkaj ponovno 😬
Anii ahahahha ti si smijeh🤭🤭 drago mi je da je sve ok, kada je opet uzv? 🤗🥰❤️
Jednaobicnacekalica nekada je par dana fakat puno za plod, a da ne pričamo o tjedan dana i više, još pogotovo kada je jedan tako manji🤗 što se tiče prenatalnog testa kod mene je malo kompleksna situacija zbog vanishing twinsa i tek kada prođe 6 tj od zadnje srčane aktivnosti nestalog blizanca mogu raditi Veritas test, ali naravno da postoj ali, oni izdvajaju iz krvi obje frakcije i obje ih testiraju pa ako nedaj Bože dođe loš rezultat ne može se znati jer zbog vanishing twinsa ili je beba bolesna, iako me uvjeravaju da su šanse minimalne i da frakcija vanishing twinsa ne može dati neki poz rezultat opet sam skeptična i čim mi to nije ziher odmah sa na vagi, tako da sam to još ostavila po strani... što se tiče blizanačke trudnoće možeš raditi Panoramu, to sam ja htjela da su ostali twinsi, jer možeš saznati odmah i oba spola, ali možeš i Qualified ne znam točno koji paket ali ne možeš onda znati spol obje bebe oni samo izoliraju xx ili xy kromosome i po tome možeš znati dal je jedna od beba žensko ili muško tako neka fora nisam ti 100% sigurna sve u svemu kada dođe tamo 10 tt možeš na test 🤭❤️
Butterfly žao mi je sve ću ti cure rekle, odtuguj a onda kovanje plana za dalje druge nema🙈🤗❤️
Purplee želim ti dobru berbu i da bude što više zrelih jajčeka 🤭🤞
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Butterfly draga suosjećam skroz s tobom, točno isto tako osjećam. Jednostavno tako dođe nakon toliko neuspjeha da je teško održati optimizam, i suze presuše, kako veliš samo praznina ostaje.. Ali ostaje nam boriti se dokle imamo snage, a treba znati prepoznati i kad je kraj , ja još guram, a vidim i ti ne posustaješ 🤗. Zar trebaš opet na konze prije postupka? Znam da sad kolektivno idu na go pa te ne mogu ni uzeti prije 9og..
Anii ne znaju te žene da je nama ivf-ovkama nestrpljivost slaba strana 😁. A i čemu čekanje ako se može ranije ❤️
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Jurky hvala ti, i ja se nadam da je spreman teritorij za bebicu🥰
Jednaobicnacekalica nadam se da cemo popiti kavicu sa trbusima, i ja pomislim cesto na tebe i tvoje bebice, bit ce sve u redu, ne brini, neka srceka kucaju jako 🤗 Nije me bolila histero, dr G je bio jako pažljiv, jedino me zabolio ulaz u maternicu jer je na ulazu bila ta "zavjesa" priraslica pa dok ih je uništio, iza zahvata nikakve tegobe, super fizičko stanje, išla u Arena centar na kavu i šoping prije povratka u St. Bez anestezije, popila sam uru prije brufen 800 i normabel.
Lucy08 i ja se nadam da je sljedeći fet dobitan, uz bozju volju 🙏
Stela hvala ti šta si mi dala info da je dr G extra i da ne odgađam više histero kako bi čekala Dr M, mene je oduševio pristupom, komunikacijom, postupkom. Svaka mu čast. Znači ti si kod njega stalno ?
Saniii znači jednom godišnje može dijagn. histero, jedino sam ga zaboravila pitati kada smijem na more,bazen s obzirom da sam u Dalmaciji, ko će gledati u more i ne bucnit se🤣
Zelena123 čestitam na velikoj beti🙏❤️
Bubica hvala bogu da je sve u redu i da beban je tu, a hematom je možda puknuo i prepala te krv..
Jurky hvala ti 😘
Panda čestitam na beti i da bude sve u redu 🤗🙏
Tikvice hvala ti, s razlogom ga hvale 🥰
Nadam se da su glavobolje malo lakše i tako vrijeme leti kada vidim koliko si ti dogurala..koliki je dropčić, jesi se zaokružila?🤗
MalaG drago mi je da bebica je dobro 🤗
Butterfly odtuguj i kreni dalje do uspješnog, nije lako i mi to sve ovdje znamo.. tuga i razočaranje je veliko nakon neg. Bete..Ali skupi snage i nastavi dalje kada budes spremna za to, uzmi i pauzu mjesec dva ako si psihicki istrosena, meni je pomogla a i mozda ti je glupo ovo cuti ali mlada si stvarno i doći ce uspjesan postupak..🤗
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Zelena cestitam na beti - uzivaj ❤️
Panda sve znas ❤️❤️❤️
Ja se vratila sa uzv. Sve je super i kako treba bit🙏🏻❤️ veliki smo 27 mm i srce udara ko ludo🙏🏻 Sad sam se ful umirila i smirila.
Ostala sam u šoku kad sam vidjela uzv i da beba vise nije tockica nego bas bas beba🤗 Bas sam jos u šoku od tehnologije 😂 Ja ocekivala tocku samo vecu😂 a ono prava beba.
Kako se sad stavlja dolje ono da pratimo tjedne i mjesece? Tracker?😂 Objasnite mi, seljanka sam😂
Bravoooo 🥳🥳🥳🥳 bas mi je drago da je sve super ☺️
Sad uzivaj 😉 kad je sljedeci uzv?
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Love ja sam iz Petrove prešla kod dr G i to mi je bila najbolja odluka u životu ja volim kada mogu dr reći svoje mišljenje i kada on to mišljenje uvažava, naravno i oni si ljudi i imaju svoju mušica ali tko ih nema, nekome sjedne nekome ne sve je to individualno ali i on i dr Maričić su stvarno super, drago mi je da si zadovoljna u konačnici to i je najbitnije 🤭🤩
Tikvice dobro što ti jedeš da si dobila samo jednu kilu nemoj biti pizda podijeli to sa mnom🤣🤣🤣🤭❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Jurky hvala ti, i ja se nadam da je spreman teritorij za bebicu🥰
Jednaobicnacekalica nadam se da cemo popiti kavicu sa trbusima, i ja pomislim cesto na tebe i tvoje bebice, bit ce sve u redu, ne brini, neka srceka kucaju jako 🤗 Nije me bolila histero, dr G je bio jako pažljiv, jedino me zabolio ulaz u maternicu jer je na ulazu bila ta "zavjesa" priraslica pa dok ih je uništio, iza zahvata nikakve tegobe, super fizičko stanje, išla u Arena centar na kavu i šoping prije povratka u St. Bez anestezije, popila sam uru prije brufen 800 i normabel.
Lucy08 i ja se nadam da je sljedeći fet dobitan, uz bozju volju 🙏
Stela hvala ti šta si mi dala info da je dr G extra i da ne odgađam više histero kako bi čekala Dr M, mene je oduševio pristupom, komunikacijom, postupkom. Svaka mu čast. Znači ti si kod njega stalno ?
Saniii znači jednom godišnje može dijagn. histero, jedino sam ga zaboravila pitati kada smijem na more,bazen s obzirom da sam u Dalmaciji, ko će gledati u more i ne bucnit se🤣
Zelena123 čestitam na velikoj beti🙏❤️
Bubica hvala bogu da je sve u redu i da beban je tu, a hematom je možda puknuo i prepala te krv..
Jurky hvala ti 😘
Panda čestitam na beti i da bude sve u redu 🤗🙏
Tikvice hvala ti, s razlogom ga hvale 🥰
Nadam se da su glavobolje malo lakše i tako vrijeme leti kada vidim koliko si ti dogurala..koliki je dropčić, jesi se zaokružila?🤗
MalaG drago mi je da bebica je dobro 🤗
Butterfly odtuguj i kreni dalje do uspješnog, nije lako i mi to sve ovdje znamo.. tuga i razočaranje je veliko nakon neg. Bete..Ali skupi snage i nastavi dalje kada budes spremna za to, uzmi i pauzu mjesec dva ako si psihicki istrosena, meni je pomogla a i mozda ti je glupo ovo cuti ali mlada si stvarno i doći ce uspjesan postupak..🤗
Najbolje ti je nazvat u kliniku i pitat . Vec sam sve zaboravila ali mi se cini da mi je bilo dozvoljeno samo tuširanje, odnosi zabranjeni al ne mogu se sjetit koliko dugo. Najsigurnije ti je pitat strucnjake a ne nas. To ti je ipak operativni zahvat, moras pazit da ne navuces neku infekciju jer ipak se pripremas za trudnocu. Ja sam duze vrijeme smeđarila, nekih 20 dana...
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Trudnice jel se vi normalno kupate u cistom moru? Ja sam friska i jos nisam bila na prvi uzv pa me strah ic bucnit se. Ne znam sto je s odnosima, orgazme jel smijemo imat? U prirodnoj trudnoci sve je dozvoljeno, a sta je s nama s potpomognute ? Nakon postupka nesmimo, a nakon pozitivne bete? Glupo mi zvat kliniku za to a opet ljeto prolazi... 😏
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Trudnice jel se vi normalno kupate u cistom moru? Ja sam friska i jos nisam bila na prvi uzv pa me strah ic bucnit se. Ne znam sto je s odnosima, orgazme jel smijemo imat? U prirodnoj trudnoci sve je dozvoljeno, a sta je s nama s potpomognute ? Nakon postupka nesmimo, a nakon pozitivne bete? Glupo mi zvat kliniku za to a opet ljeto prolazi… 😏
Meni je dr rekao tek u 10 tt da smijemo imati odnose ali obzirom na vaginalete samo uz uporabu kondoma da ne bi neku još infekciju navukla iskreno koliko sam čekala taj plus sex mi je najmanja briga da mi kaže da ne smijem 9 mj briga me, mi još nismo niti mislim sve dok moram vaginalete koristiti, što se tiče kupanja mi smo dobili zeleno svjetlo za more ali jbg na početku trudnoće ne znam kakva je preporuka za kupanje najbolje da ipak pitaš u poliklinici u kojoj jesi 😁
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Cure , sutra idem na ET , ali od aspiracije sam jako napuhnuta , i imam bolove dosta slične menstrualnima.
Obzirom da mi je ovo 4.postupak a do sada nisam imala takve simptome, pitam Vas , da li je to normalno.
Terapija 2x dnevno estrofem i cyclogest
-6/20 aspiracija , 13 folikula, nakon 5 dana embriotransfer- 3/21 rođena curka
-6/22 aspiracija, 9 folikula, embriotransfer nakon 5 dana, beta ko kuća, miss ab 14tt-stalo srčeko
-3/23 aspiracija, 9 folikula, et nakon 5d,betta0
7/23 9js, 2 embria, et 5.dan , 1 zmrzlić , beta 02.08. 1208 , beta 04.08. 2662
9/23 miss ab. generalizirani hidrops ploda, neg KČS
Sortiraj odgovore
Najstariji