Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivfka
    28. Lipanj 2023. 15:52

Saniii

Ikar jako zanimljiv pristup, u pozitivnom smislu, vidi se da je dr dao si truda 👍.
    Love 🤗 svima nam treba nekad predaha i treba osluskivati svoje tijelo i um 🤗. Nadam se da ce histero biti ključ uspjeha 🙏. Tu smo kad god što treba 🤗
    Silmarilion žao mi je jako 😔, drži se 🤗
    Korninije mi poznato to sa tockicama na js, znam da embriji mogu biti fragmentirani, ali onda se sporije i razvijaju. Pitaj embriologa za detalje kad se cujete. I super za sgram 👍, promjena stila života uz suplemente daje uspjeh zagarantirano.
    Zelena super da nema više odgode👍 sretno 🤞
    MalaG cuuuj 2 UZVa za cijelu trudnoću od 9mj 😬🙈, čovjek bi rekao da je tamo negdje sve suvremenije i bolje, a vidi ti zablude 😁. Možda je drugačije sa ivf trudnoćama 🤷‍♀️
    TIvyčestitke na 2 mrve ❤️❤️, predivno, nek dalje bude sve uredu 🙏🤞
    Butterfly čitam tvoj potpis i vidim da ti ipak dobiješ dosta js, jel sve budu zrele za oplodnju ? Koje si protokole imala, da li su ti mijenjali terapiju? Endometrioza jako narusava kvalitetu js, ne znam koliko si posvećena tome i da li si istrazivala što možeš napraviti. Jako ste mladi i vjerujem da je samo pitanje vremena kad će se potrefiti dobitni embrij, ne gubite nadu 🤗. Možda da promijenite kliniku za pocetak,.. Ima dosta cura koje su uspjele sa trodnevnim mrvama a nisu imale puno embrija kao Maslačak, Tikvica..
    Ivfkakoji si dnt ili dno?
    Bubicaimaš jako puno sredstava za čišćenje bez štetnih kemikalija a jednako učinkoviti 🙂, ili barem dobro provjetri kupaonu i koristi ffp2 masku za lice ako koristis nesto agresivnije 🤗.
    Tikvica ajme 😍, malo sam i zasuzila 🥹, predivno i predrago mi je zbog vas 🤗, fakat ste zaslužili ❤️. A hematom je sastavni dio ivf trudnoce, ništa neuobičajeno, miruj i bit će sve ok i ne panicari ako krene smeđe jer to mora izaci 🤗
    Leeloo svakako se isplati pokušati prirodni, kad se js ulovi i oplodi zapravo je ista šansa kao i u stimulaciji. Ulje nocurka je super za sluz i za ovulaciju, pije se u prvom dijelu ciklusa do ovulacije, onda pauza 🤗

Dpt 9, dpš 7 dana, ET bio 19.6, jucer i dabas poz.kucni test, beta 6.4 danas

Bebolina2024
    28. Lipanj 2023. 15:56

Ivfka žao mi je.
    T_ivy jako lijepe vijesti sada odmaraj, čuvaj bebe i mazi trbuh.
    Tikvica drago mi je što je sve u redu, neka tako nastavi i neka nalazi dođu uredni 🤞🙏
    Stela sretno sutra.
    Sretno svima 🤗

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Stela_M
    28. Lipanj 2023. 16:04

Bebolina2024

Ivfka žao mi je.
    T_ivy jako lijepe vijesti sada odmaraj, čuvaj bebe i mazi trbuh.
    Tikvica drago mi je što je sve u redu, neka tako nastavi i neka nalazi dođu uredni 🤞🙏
    Stela sretno sutra.
    Sretno svima 🤗

Hvala ti 🤗 kako si mi ti? Nešto si tiha🥰❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Ivfka
    28. Lipanj 2023. 16:25

Ivfka

Saniii

Ikar jako zanimljiv pristup, u pozitivnom smislu, vidi se da je dr dao si truda 👍.
    Love 🤗 svima nam treba nekad predaha i treba osluskivati svoje tijelo i um 🤗. Nadam se da ce histero biti ključ uspjeha 🙏. Tu smo kad god što treba 🤗
    Silmarilion žao mi je jako 😔, drži se 🤗
    Korninije mi poznato to sa tockicama na js, znam da embriji mogu biti fragmentirani, ali onda se sporije i razvijaju. Pitaj embriologa za detalje kad se cujete. I super za sgram 👍, promjena stila života uz suplemente daje uspjeh zagarantirano.
    Zelena super da nema više odgode👍 sretno 🤞
    MalaG cuuuj 2 UZVa za cijelu trudnoću od 9mj 😬🙈, čovjek bi rekao da je tamo negdje sve suvremenije i bolje, a vidi ti zablude 😁. Možda je drugačije sa ivf trudnoćama 🤷‍♀️
    TIvyčestitke na 2 mrve ❤️❤️, predivno, nek dalje bude sve uredu 🙏🤞
    Butterfly čitam tvoj potpis i vidim da ti ipak dobiješ dosta js, jel sve budu zrele za oplodnju ? Koje si protokole imala, da li su ti mijenjali terapiju? Endometrioza jako narusava kvalitetu js, ne znam koliko si posvećena tome i da li si istrazivala što možeš napraviti. Jako ste mladi i vjerujem da je samo pitanje vremena kad će se potrefiti dobitni embrij, ne gubite nadu 🤗. Možda da promijenite kliniku za pocetak,.. Ima dosta cura koje su uspjele sa trodnevnim mrvama a nisu imale puno embrija kao Maslačak, Tikvica..
    Ivfkakoji si dnt ili dno?
    Bubicaimaš jako puno sredstava za čišćenje bez štetnih kemikalija a jednako učinkoviti 🙂, ili barem dobro provjetri kupaonu i koristi ffp2 masku za lice ako koristis nesto agresivnije 🤗.
    Tikvica ajme 😍, malo sam i zasuzila 🥹, predivno i predrago mi je zbog vas 🤗, fakat ste zaslužili ❤️. A hematom je sastavni dio ivf trudnoce, ništa neuobičajeno, miruj i bit će sve ok i ne panicari ako krene smeđe jer to mora izaci 🤗
    Leeloo svakako se isplati pokušati prirodni, kad se js ulovi i oplodi zapravo je ista šansa kao i u stimulaciji. Ulje nocurka je super za sluz i za ovulaciju, pije se u prvom dijelu ciklusa do ovulacije, onda pauza 🤗

Dpt 9, dpš 7 dana, ET bio 19.6, jucer i dabas poz.kucni test, beta 6.4 danas

*FET 19.6 (2 blastoc.)

• Marada
    28. Lipanj 2023. 16:39

Pozdrav svima:)
    Butterfly 
    Ja sam odradila 3 postupka, nikad smrzlića, uvijek se 2 jajne stanice oplode, jedam embrij vrate 3. dan, a druga stane s razvojom.
    Treći postupak je bio uspješan (tad su mi vratili 4. dan), evo curica napunila 2 godine.
    Sad idemo u postupke za 2. dijete.

Cure, molim vas info jese Brevactid čuva u frižideru? Ne sjećam se kako je išlo s njim.
    Hvalaa i sretno svima.

Ja - jedan jajnik, AMH 3.9 pmol/L
    mm - od normo do OAT
    2020.
    3 postupka -> prva 2 u IVFu, treći uspješan u Repromedu, curica :)

• Marada
    28. Lipanj 2023. 16:42

Butterfly
    Jos da kažem da smo treći put išli u Repromed upravo zbog biologa, a prva 2puta u IVF. 

Ja - jedan jajnik, AMH 3.9 pmol/L
    mm - od normo do OAT
    2020.
    3 postupka -> prva 2 u IVFu, treći uspješan u Repromedu, curica :)

Jube2
    28. Lipanj 2023. 16:46

Marada predivno, to mi je najljepse 🥰
    Ja sve frknem u frizider i ond vadim pol sata pije pikanja ...
    Tikvica prepredivno 🥰
    Ifka bila je biokemijska... Test je ocitao tu malu vrijednost, ali na 14dno (dan ocekivane M) crta bi trebala biti debela..  a beta oko 100... 
    Napravi test ponovo ili ponovi betu za koji dan....

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1
    5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞

Jube2
    28. Lipanj 2023. 16:46

Dunja uhvatila sam tvoju lijepu betu 🙏🤞

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1

PBTAB
    28. Lipanj 2023. 16:50

Žene, evo nisam izdržala i morala sam otic po testić 😂
    Sad sam upravo pišnula, 7dpt 🙈 
    https://ibb.co/gWJxsX2

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Jube2
    28. Lipanj 2023. 16:50

Butterfly ja sam doduše znala imati blasticu prije 2 god kad sam bila u postupku. Ipak, moja je beba bila 3dnevni embrij 😜 Nije blastica garancija ničeg, samo dodatna selekcija pa ustedi vrijeme mamici... Ne mozes znati koji je dobar embrij, treba pokusavati.

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.