Stela i Bebolina, hvala cure 🤗
Vjeverice, neka se lijepo dupla 🤞🤞🥰
Razumna, da da skupa smo 😃🥰
Ti znači ideš samo na transfer? Ili si bila u utorak na punkciji?
Ja sam jučer bila na punkciji, prirodni ciklus..
Vidim ti u potpisu, ti se stvarno trudiš. Svaka čast. Mlada si, sigurno će biti beba.
Što si uzimala u ovom ciklusu? Barem klomifen?
Jednom hoće, ja sam takvog mišljenja 😊
U ovom ciklusu osim štoperice ništa, došla na konzultacije, doc me pitala hoćemo u prirodni ove ture, reko ajmo probat i u roku tjedan i po eto me sutra na transferu 😃
Vidim da imamo istu terapiju na Sv. Duhu, pa samo da provjerim da li kad uvedem Cetrotide (danas, 6. dan) i dalje nastavljam pikanje i sa Menopurom i Ovaleapom? Koliko sam shvatila da, samo trebam još jednom potvrdu 🙈😊
Ja sam bila na Gonalu. A Cetrotide mi je uvedena 6dc bez provjere koliki su mi folikuli jer je to bio onaj vikend na 1.Maj. Tako da sam na folikulometriju išla tek 8dc. Pa 10dc, pa 11 dc i na kraju 13dc na hitnu. Mislim da nisam za ništa zakinuta što se njih tiče.
Inače sam bas jako optimistična ali od jučer su mi potonule sve lađe. Vjerujem da puno žena rodi zdravo dijete nakon 35g, ali se pitam ako nisam do sad hoću li uopće. I nešto me smorilo, te posao, te postupak i pitam se hoću li moći izdržati još min 5 postupaka na koje po zakonu imam pravo. Ovo mi je tek treći a ja sam već smorena. Tako se trenutno osjecam
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Bok, evo da se i zvanično pridružim vama :)
Odabrali smo vinogradsku i na prvi pregled smo bili kod dr. Tomića, malo je reći da sam htjela pobjeći.
Kako smo novi u tome, dao nas je upisati na 8/23 uz ponovljeni spermiogram i pregled endokrinologa.
Kako smo u 8 mj planirali na more, pitala sam ga koja je procedura, na što sam dobila odgovor da ću saznati kad dođem po lijekove 🤷
Da li bi bila jedna od vas voljna napisati kako ide postupak, ili dati link gdje bih to mogla pronaći 🤷
Unaprijed hvala ☺️
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Stela i Bebolina, hvala cure 🤗
Vjeverice, neka se lijepo dupla 🤞🤞🥰
Razumna, da da skupa smo 😃🥰
Ti znači ideš samo na transfer? Ili si bila u utorak na punkciji?
Ja sam jučer bila na punkciji, prirodni ciklus..
Vidim ti u potpisu, ti se stvarno trudiš. Svaka čast. Mlada si, sigurno će biti beba.
Što si uzimala u ovom ciklusu? Barem klomifen?
Jednom hoće, ja sam takvog mišljenja 😊
U ovom ciklusu osim štoperice ništa, došla na konzultacije, doc me pitala hoćemo u prirodni ove ture, reko ajmo probat i u roku tjedan i po eto me sutra na transferu 😃
Vidim da imamo istu terapiju na Sv. Duhu, pa samo da provjerim da li kad uvedem Cetrotide (danas, 6. dan) i dalje nastavljam pikanje i sa Menopurom i Ovaleapom? Koliko sam shvatila da, samo trebam još jednom potvrdu 🙈😊
Da, da ove dvije plus Cetrotide.. tek kad dođe to štoperice onda se daje samo ona..
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Razumna, sretno nam sutra, pa kako bude 🤞🤞
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Odabrali smo vinogradsku i na prvi pregled smo bili kod dr. Tomića, malo je reći da sam htjela pobjeći.
Kako smo novi u tome, dao nas je upisati na 8/23 uz ponovljeni spermiogram i pregled endokrinologa.
Kako smo u 8 mj planirali na more, pitala sam ga koja je procedura, na što sam dobila odgovor da ću saznati kad dođem po lijekove 🤷
Da li bi bila jedna od vas voljna napisati kako ide postupak, ili dati link gdje bih to mogla pronaći 🤷
Unaprijed hvala ☺️
Draga, ja kad sam se krenula liječiti krenula sam kod dr Tomića. I kako ti kažeš došlo mi je da pobjegnem pa sam doslovno i pobjegla. Čekala sam 2mj na konzultacije da bi mi on u nekoj sobici dao neku papir i zaokružio nalaze koje trebam. Onda sam ja obavila te nalaze i opet došla na konzultacije pa mi je rekao da trebam još neke nalaze... Onda sam ja otisla na forum, sama sve provjerila, povadila te nalaze i onda je počela korona a ja sam otisla privatno. Ta Vinogradska mi se čini kao najgora bolnica u svakom pogledu. Ispričavam se ako sam nekoga ovom rečenicom uvrijedila
2/22 FET 2xmorula👎
Bit će nam kako će biti 😀 ja sam već odlučila na sv Duhu obaviti 2 stimulirana i jedan prirodni. Onda prelazim u betu+. Pa kako bude. Za dr Škvorca stvarno nemam živaca ni volje. Žali Boze para koje sam bacila na konzultacije. Jebala me dr Sirovec, stvarno je nesvjesna žena. Ne daj Boze nikome takve doktorice.
2/22 FET 2xmorula👎
Vjeverice, čestitke!!!! 🥳🥳🤞🍀
Ovako, ne znam jesam li ja previše osjetljiva i lako mi krenu suze na oči ili što??
Prvo sam čekala 40 min, ispričali su se za to i ok. Ja od njih trk na posao, ali stigla sam.
Kažem dr sve, pokažem nalaze, tražim da mi preporuči još pretraga koje bih mogla obaviti. On kaže koje pretrage bi ja htjela??? Nisam znala da sam došla u sobu želja. 🙄 Da mi nismo ni trebalo u ivf jer ivf nije za nas jer nemamo nikakav problem. Kažem ja, pa nisam ja tražila da idem u ivf. Da, gurnuli su vas. Ja čitam puno po forumu i umislila sam svašta i otišla u dubinu. Naš problem je prizemni. Što god to značilo. Komentar na dosadašnje embrije, nisu loši, 3.dan šestostanični, možda je do laba!!! Ali imala sam 3 prirodne biokemijske!!?? Embriji nisu dobri. Dao da ponovim amh, tsh, b12 i antitijela štitnjače valjda i to je to. 🤷 Nalaze te sve imam i sve je ok!!!! Osim b12 nisam vadila, ali sam ga pila kao dodatak jer mi ga je endokrinolog preporučio.
Očito što ne mogu zatrudniti 4 g nije problem. Očito ove biokemijske nisu problem,problem je gdje??? Što ja puno čitam.
Ma gle, sve smo mi osjetljive na svoj način. Nijedna žena kroz ovo ne prolazi hladne glave i kao da ide u shopping. Mogu oni biti ne znam kakvi stručnjaci, ali neki jednostavno nemaju takta. Neki su više, neki manje direktni. Ali negirati problem koji očito postoji nikako nije u redu. Daj Bože da si jedna od onih koje iza sebe imaju brdo pokušaja pa kad odustanu od svega prirodno ostanu trudne, ali to nitko ne zna pa ni on. Da je svima tako sve bi ispucale postupke i nadale se čudu. Nije u redu da ti je tako rekao i točka.
Meni je na prvom postupku velika profesorica rekla da ću prije ući u menopauzu nego ostati trudna. Raspala sam se na mjestu, bosa, u spavaćici na sred sale nakon bolne punkcije... Iako još nisam odustala, ispada da je bila u pravu, ali to se tako ne radi!
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2
Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
Bit će nam kako će biti 😀 ja sam već odlučila na sv Duhu obaviti 2 stimulirana i jedan prirodni. Onda prelazim u betu+. Pa kako bude. Za dr Škvorca stvarno nemam živaca ni volje. Žali Boze para koje sam bacila na konzultacije. Jebala me dr Sirovec, stvarno je nesvjesna žena. Ne daj Boze nikome takve doktorice.
Ja planiram u 8. mj u stimulirani i mislim da neću birati dr nego tko god da je dostupan jer ne znam kad planiraju na go. Idem skinuti sad malo kila. Ima termin i kod nutricioniste, smanjila sam obroke i izbacila večeru pa je već malo bolje. Sad dok mi prođu stvari krećem s aktivnostima. Taman da do mora i ode koja kilica još jer treba se skinuti u badić.
Ali nekako mislim da ću s ovom godinom zatvoriti ovo poglavlje.
Ja isto ako ovo ne upali idem dalje skidati kg i pripremam se za 9mj. A ako od smrzlica ne bude ništa i dr predloži da dodem odmah u prirodni idem.
Ionako sam se sa svima na poslu posvađala zbog ovog bolovanja. Pa ću onda opet na bolovanje pa da vidim što mi mogu, a ne mogu mi ništa 🤪
2/22 FET 2xmorula👎
Unaprijed hvala ☺️
Draga, ja kad sam se krenula liječiti krenula sam kod dr Tomića. I kako ti kažeš došlo mi je da pobjegnem pa sam doslovno i pobjegla. Čekala sam 2mj na konzultacije da bi mi on u nekoj sobici dao neku papir i zaokružio nalaze koje trebam. Onda sam ja obavila te nalaze i opet došla na konzultacije pa mi je rekao da trebam još neke nalaze… Onda sam ja otisla na forum, sama sve provjerila, povadila te nalaze i onda je počela korona a ja sam otisla privatno. Ta Vinogradska mi se čini kao najgora bolnica u svakom pogledu. Ispričavam se ako sam nekoga ovom rečenicom uvrijedila
Ja sam izabrala vinogradsku jer sam tamo bila sa alergijama na pretragama i činilo mi se sve super.
Dat ću priliku kad sam već tamo... Pa šta bude. Samo taj jedan pokušaj, kad je već sve upisano 🤷 nadam se da on nije jedini doktor tamo
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Unaprijed hvala ☺️
Draga, ja kad sam se krenula liječiti krenula sam kod dr Tomića. I kako ti kažeš došlo mi je da pobjegnem pa sam doslovno i pobjegla. Čekala sam 2mj na konzultacije da bi mi on u nekoj sobici dao neku papir i zaokružio nalaze koje trebam. Onda sam ja obavila te nalaze i opet došla na konzultacije pa mi je rekao da trebam još neke nalaze… Onda sam ja otisla na forum, sama sve provjerila, povadila te nalaze i onda je počela korona a ja sam otisla privatno. Ta Vinogradska mi se čini kao najgora bolnica u svakom pogledu. Ispričavam se ako sam nekoga ovom rečenicom uvrijedila
Ja sam izabrala vinogradsku jer sam tamo bila sa alergijama na pretragama i činilo mi se sve super.
Dat ću priliku kad sam već tamo… Pa šta bude. Samo taj jedan pokušaj, kad je već sve upisano 🤷 nadam se da on nije jedini doktor tamo
Imaš pravo. Možda ti uspije od prve, netko i tamo uspije. A ako i ne uspije dovoljno si mlada. Bit će to ok
2/22 FET 2xmorula👎