Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NPelica
    11. Svibanj 2023. 14:25

Vjeverice super za betu 🥰🥰 neka se I dalje dupla kako treba 😊😊 
    Mene danas baš boli jajnik, valjda. Desni. Jedva i hodam. Možda je ovulacija.. hm 🤔 baš jedva čekam ovu vješticu,  da mogu krenut po svoju smrzlicu 🥰🥰 
    Sretno svima cure 😘🤗

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Jurky32
    11. Svibanj 2023. 14:29

Razumna

Jurky32

Stela i Bebolina, hvala cure 🤗
    Vjeverice, neka se lijepo dupla 🤞🤞🥰
    Razumna, da da skupa smo 😃🥰

Ti znači ideš samo na transfer? Ili si bila u utorak na punkciji?

Ja sam jučer bila na punkciji, prirodni ciklus..

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Razumna
    11. Svibanj 2023. 14:33

Jurky32

Razumna

Jurky32

Vidim ti u potpisu, ti se stvarno trudiš. Svaka čast. Mlada si, sigurno će biti beba. 
    Što si uzimala u ovom ciklusu? Barem klomifen? 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Jurky32
    11. Svibanj 2023. 14:41

Razumna

Jurky32

Razumna

Jurky32

Vidim ti u potpisu, ti se stvarno trudiš. Svaka čast. Mlada si, sigurno će biti beba.

Jednom hoće, ja sam takvog mišljenja 😊
    U ovom ciklusu osim štoperice ništa, došla na konzultacije, doc me pitala hoćemo u prirodni ove ture, reko ajmo probat i u roku tjedan i po eto me sutra na transferu 😃

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Vitara
    11. Svibanj 2023. 15:08

Vjeverice, čestitke!!!! 🥳🥳🤞🍀
    Ovako, ne znam jesam li ja previše osjetljiva i lako mi krenu suze na oči ili što?? 
    Prvo sam čekala 40 min, ispričali su se za to i ok. Ja od njih trk na posao, ali stigla sam. 
    Kažem dr sve, pokažem nalaze, tražim da mi preporuči još pretraga koje bih mogla obaviti. On kaže koje pretrage bi ja htjela??? Nisam znala da sam došla u sobu želja. 🙄 Da mi nismo ni trebalo u ivf jer ivf nije za nas jer nemamo nikakav problem. Kažem ja, pa nisam ja tražila da idem u ivf. Da, gurnuli su vas. Ja čitam puno po forumu i umislila sam svašta i otišla u dubinu. Naš problem je prizemni. Što god to značilo. Komentar na dosadašnje embrije, nisu loši, 3.dan šestostanični, možda je do laba!!! Ali imala sam 3 prirodne biokemijske!!?? Embriji nisu dobri. Dao da ponovim amh, tsh, b12 i antitijela štitnjače valjda i to je to. 🤷 Nalaze te sve imam i sve je ok!!!! Osim b12 nisam vadila, ali sam ga pila kao dodatak jer mi ga je endokrinolog preporučio. 
    Očito što ne mogu zatrudniti 4 g nije problem. Očito ove biokemijske nisu problem,problem je gdje??? Što ja puno čitam. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Vitara
    11. Svibanj 2023. 15:24

Bebolina2207

Vitara

Ovako, ne znam jesam li ja previše osjetljiva i lako mi krenu suze na oči ili što??
    Prvo sam čekala 40 min, ispričali su se za to i ok. Ja od njih trk na posao, ali stigla sam.
    Kažem dr sve, pokažem nalaze, tražim da mi preporuči još pretraga koje bih mogla obaviti. On kaže koje pretrage bi ja htjela??? Nisam znala da sam došla u sobu želja. 🙄 Da mi nismo ni trebalo u ivf jer ivf nije za nas jer nemamo nikakav problem. Kažem ja, pa nisam ja tražila da idem u ivf. Da, gurnuli su vas. Ja čitam puno po forumu i umislila sam svašta i otišla u dubinu. Naš problem je prizemni. Što god to značilo. Komentar na dosadašnje embrije, nisu loši, 3.dan šestostanični, možda je do laba!!! Ali imala sam 3 prirodne biokemijske!!?? Embriji nisu dobri. Dao da ponovim amh, tsh, b12 i antitijela štitnjače valjda i to je to. 🤷 Nalaze te sve imam i sve je ok!!!! Osim b12 nisam vadila, ali sam ga pila kao dodatak jer mi ga je endokrinolog preporučio.
    Očito što ne mogu zatrudniti 4 g nije problem. Očito ove biokemijske nisu problem,problem je gdje??? Što ja puno čitam.

Nemate nikakav problem, 4 godine pokušavate i kao vama ne treba IVF. Pa kako oni to misle, ako radimo na trudnoći duže vrijeme i ništa se ne događa očito nešto ne štima i trebamo pomoć. Da ne trebamo pomoć ne bi bile na ovoj temi ni po bolnicama nego bi već gurale kolica. Jesmo li osjetljivije ili nismo, ne znam možda ali malo više susretljivosti i suosjećanja bilo bi u redu s njihove strane.
    I ja sam sad nedavno išla plačući od ginekologa i mislim si što meni to treba i baš me pitao jel imam još kakvu želju. Pa mislim bezobrazno da ne može biti bezobraznije.

Zašto ne probaš Sveti Duh, ako ti je blizu?
    Sad nas ima dosta tamo i dosta brzo dođeš na red i možeš probati. Sad samo čekam da mi kod njih počnemo ostvarivati svoje plusiće. Nekoliko nas je s ove teme tamo u postupku pa se nadam da će krenuti plusići.
    Drži se draga. Nadam se da će uskoro doći tvoj plusić i da će sve ovo biti iza tebe. 😘🤗

Hvala. ❤️
    Nemam više postupaka preko hzzo-a. A već ako ću plaćati, ne čeka mi se po bolnicama. Nisam iz Zg, tako da mi ni jedna bolnica ili klinika nisu baš blizu. 
    A rekla sam da ne bi više u postupke bez nekih dodatnih pretraga jer ne vidim smisao filati se hormonima bez rezultata. Već sam pisala da mi je od 14 oplođenih stanica u 3 postupka, samo 1 došla do blastice!!!!  

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

PBTAB
    11. Svibanj 2023. 15:29

Vitara

Jako mi je žao što si izašla nezadovoljna. Žao mi je što čujem ovakve stvari, nema opravdanja za takav pristup. 
    Ovo je dr.R, specifičan, kao i svaki drugi dr. Njega ili voliš ili ne voliš, nema između. Prošla sam svakakve dr i niti jedan me nije mazio perom po guzi tako da sam navikla na svašta i njegov stav me nije začudio. Mlada sam ali ja se njemu suprotstavim i ako treba mi se znamo i posvađati na mrtvo ime ali na kraju balade izademo zagrljeni, ja njega jako volim. Jednom prilikom smo se dotakli teme foruma i njemu kao i sestri je krenula para iz ušiju, čovjek sve zna i zna sto se pise i ljuti ga jer smatra da koliko ima korisnih info ima i onih koji su totalna glupost. 
    Žao mu je kad žene tek kad sve naprave, kad se njihovo tijelo izmrcvari sa hormonima i vise se nema sto napraviti, kad je vec 5 do pola 12,dolaze kod njega i ocekuju cudo i mole za pomoc. 
    Iskreno mi je žao draga moja, ja sam se bas veselila i cekala tvoj info sa konzultacija 🙁

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Razumna
    11. Svibanj 2023. 15:38

Jurky32

Razumna

Jurky32

Razumna

Jurky32

U ovom ciklusu osim štoperice ništa, došla na konzultacije, doc me pitala hoćemo u prirodni ove ture, reko ajmo probat i u roku tjedan i po eto me sutra na transferu 😃

Onda bi ovo mogao biti dobitni. Tijelo ti je još puno hormona a nije izmučeno. Najbolje stvari u životu dolaze spontano. 
    Pbteb najviše na svijetu pazim da pred dr ne spomenem forum. Doktori su kao oni muškarci koji vole neiskusne žene 🤪😂
    Vjeverice čestitam od 💙 neka bude školska 💙🙏💙
    Btw moja prijateljica vjeruje u horoskop, i sva je sad u retrigradnom Merkuru, ništa ne čini i stalno govori da samo on prođe pa da nastavi živjeti i jučer si ja mislim mora da je taj Merkur i zeznuo sve nas na forumu 😂 glupo, ali stvarno se poklapa 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• lola08
    11. Svibanj 2023. 15:39

Jurky32

Razumna

Jurky32

Razumna

Jurky32

Vidim da imamo istu terapiju na Sv. Duhu, pa samo da provjerim da li kad uvedem Cetrotide (danas, 6. dan) i dalje nastavljam pikanje i sa Menopurom i Ovaleapom? Koliko sam shvatila da, samo trebam još jednom potvrdu 🙈😊

👰 29 godina
    🤵 31 godina
    Pokušavamo od 2020.
    Spermiogram uredan.
    AMH niži- 7.6 (normalna plodnost 8.1-18.3)
    Sono HSG- uredan. Folikulometrije uredne.
    Ovulacije u 95% slučajeva na desnom jajniku koji je pozicioniran iza uterusa.
    2023. KB Sv. Duh- IVF, dr. Luetić

• Vitara
    11. Svibanj 2023. 15:47

Bebolina2207

Vitara

Bebolina2207

Vitara

Nemate nikakav problem, 4 godine pokušavate i kao vama ne treba IVF. Pa kako oni to misle, ako radimo na trudnoći duže vrijeme i ništa se ne događa očito nešto ne štima i trebamo pomoć. Da ne trebamo pomoć ne bi bile na ovoj temi ni po bolnicama nego bi već gurale kolica. Jesmo li osjetljivije ili nismo, ne znam možda ali malo više susretljivosti i suosjećanja bilo bi u

Hvala. ❤️
    Nemam više postupaka preko hzzo-a. A već ako ću plaćati, ne čeka mi se po bolnicama. Nisam iz Zg, tako da mi ni jedna bolnica ili klinika nisu baš blizu.
    A rekla sam da ne bi više u postupke bez nekih dodatnih pretraga jer ne vidim smisao filati se hormonima bez rezultata. Već sam pisala da mi je od 14 oplođenih stanica u 3 postupka, samo 1 došla do blastice!!!!

Prirodne si isto prošla?
    Da problem ako ti nije ništa blizu.
    Sretno za koju god kliniku se odlučiš 🤞🤞

Imam još 1 prirodni. Ali gle, ja mogu i prirodno zatrudniti. Problem je kasnije, da embrij opstane. 🤷 A tu se očito ništa ne može. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.