Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Love83
    05. Svibanj 2023. 13:59

Ninaniksy

I moja beta danas negativna, testovi su me na to sva sreća pripremili pa sam to danas očekivala i nekako puno lakše podnesla… Sad ćemo vidjeti kad možemo u novi Fet.

Sretno svima danas koji nesto imaju, vrijeme je da se zaredaju malo lijepe vijesti 🤗

Draga Ninaniksy bas mi je žao.. mene ti ovaj put test nije uopće pripremio jer je bila lažna crta osmi dan pa sam se ponadala..bas bas me dotuklo ovaj put bez obzira šta sam mislila da sam u glavi spremna na negativno 😔 i ovi svi negativni testovi na forumu bas deprimiraju..nemaš nikakvu nadu ni optimizam kad čitaš svima negativno jedino joka pozitivno..🙏
    Jutros sam vadila vitamin D I feritin 

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• laugh_lov3_live
    05. Svibanj 2023. 14:34

Čao svim curama, evo ja sam imala transfer 29.4. Test radim 10.5., dvodnevna mrvica koja je dobila 10 posto šanse da preživi 🥰💪 

Simptomi od prvog dana do 4. dana mi je bio osjećaj kao da ću dobit menstruaciju i bolne grudi 
    5.dan prestaju bolovi u jajnicima tokom cijelog dana i javljaju se samo navečer, grudi i dalje bolne, javila mi se temperatura od 37 pa na gore inače sam hladna ( -) negativan RH faktor ali to može biti i od utrića
    6.dan sve isto, temp, bolne bradavice i grudi, bolovi se javljaju navečer i imam osjećaj kao da lovim dah čak i dok ležim i to bi bilo to i nastavilo se i danas na sedmi dan. Inače sam mirna i ne paničarim. Prvi postupak i u mm je problem samnom sve savršeno 
    Ako ima koja da se pratimo weeee super, nadam se da ste sve ok 🥰🥰🥰💪💪💪💪

• Love83
    05. Svibanj 2023. 14:46

maslačakx2

Cure ja sam danas prepuna glupih pitanja. Išla sam na brazilku prije cca 8 9 dana, ne sicam se točno, i ne bi tila zbunje pustit jer me manje boli kad idem svako 15ak dana, kad se skupi ugusto boli me hahaha
    Smim li idući tjedan to obavit, bol je minimalna i mislim da ne bi tribala imat nikakva bolna grčenja koja će smetat implantaciji. A ako pustim da izraste, radit će bojim se žilet ko i u ovoj trudnoći, jer sam se bojala da od boli ne stisnem stomak 😂
    Jeste vi radile brazilku u tako ranoj trudnoći? I imate li češće neke urovaginalne infekcije kad ste bez dlaka? Ja nisam primijetila da mi to smeta, al znam da kažu da dlake pomažu protiv infekcija. Ugl jako glupa i debilna pitanja imam, bas mi je neugodnjak, al ono, koga da pitam 😂

Nasmijala si me 🤣🤣🤣 ma nisu uopće glupa pitanja jer sam i ja depilaciju se bojala odraditi nakon transfera pa bi samo noge i lagano prepone sa strane, ostalo žilet. Ja sam ti se isto to pitala jel smijem uopće trpiti takvu vrstu boli i jel smeta zapravo ali nisam nikog pitala 🤣🤣 i što se tiče infekcija sigurno da dlake imaju svoju funkciju ali eto, svi to skidamo više zbog higijene,bar ja...čak mi malo i je osjetljivije  dolje kada skroz izdepiliram🤣🤣

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

• Ninaniksy
    05. Svibanj 2023. 14:58

Loorna41

Stela_M

Maslačak držim fige da Judita dobije bracu ili seku🤭🤞🥰
    Joka držim 🤞🤞🥰🥰
    Roxy šaljem veliki hug drago mi je što si se javila i da se plan lagano kuha🤭🤞🥰🥰
    Tikvice pa jel te embriolog ne zove da ti kaže kako sve napreduje?
    Afrodita ako nas čitaš javi jesi li u komadu 🤭🥰
    Pbtab žao mi je što to moraš prolaziti, grlim🤗🤗🥰🥰
    Razumna sretno na uzv 🤞🥰
    Jurky sretno 🤞🤞🥰
    Ms.Marina007 i Ninaniksy žao mi je cure za neg betu 🥰
    Maslačak mudro zboriš fakat je vrijeme da se preokrene ovaj loš niz 🤞💪🥰
    Tiki vidim da krećeš u nove pobjede sretnooo da Doris dobije pojačanje 💪🤞🥰
    Aniii pupoooo neka se mrva čvrsto primi to ti od srca želim 🤗🤗🥰
    Lorna koji je dpt u nedjelju? 🤞🤞
    Panda, MalaG, Kacusha 🤗🤗🥰🥰

Bio bi to mila 9dnt trodnevnih. Mislis da je rano tad za test?

Ja sam krenula 9dnt, pazi molim te da nemas clearblue testove, napravila sam 3 clearblue testa, i sva su pokazala blijedu plavu crtu koja je očito evaporacijska crta jako te lako zbuni, tako da ja nikad više clearblue, obavezno uzmi neki jako osjetljiv test. 

👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
    2016 vanmaterična
    2017 ivf 1 j.s.beta ❌
    2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
    2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
    4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
    Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
    04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
    17.04. ET 2 blastice
    30.04.2024 beta ❌
    (4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
    Fet 10/2024 ❌
    Fet 11/2024❌

• Ninaniksy
    05. Svibanj 2023. 15:04

Love83

Ninaniksy

I moja beta danas negativna, testovi su me na to sva sreća pripremili pa sam to danas očekivala i nekako puno lakše podnesla… Sad ćemo vidjeti kad možemo u novi Fet.

Sretno svima danas koji nesto imaju, vrijeme je da se zaredaju malo lijepe vijesti 🤗

Draga Ninaniksy bas mi je žao.. mene ti ovaj put test nije uopće pripremio jer je bila lažna crta osmi dan pa sam se ponadala..bas bas me dotuklo ovaj put bez obzira šta sam mislila da sam u glavi spremna na negativno 😔 i ovi svi negativni testovi na forumu bas deprimiraju..nemaš nikakvu nadu ni optimizam kad čitaš svima negativno jedino joka pozitivno..🙏

Ja sam se nekako naplakala na tim testovima, i tu rekla da to nije to, i danas sam isla to izvaditi samo da imam službeno, ti si booster ono primila koji je vjerovatno pozitivan test ti napravio jako me zanima koliki će ti biti vitamin D, mislim da ne poznam osobu koja ga je vadila a da joj nije bio nizak, ali eto ni to nije pomoglo u mom slučaju, nikako se implantirati, a i sad punim 41 godinu, i to je ono što me najviše strah, jednostavno mislim da organizam više neće za godinu-dvije biti za neku trudnoću, pa ako kroz godinu ne uspijemo, nažalost morat prihvatiti da je to to... 

👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
    2016 vanmaterična
    2017 ivf 1 j.s.beta ❌
    4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
    17.04. ET 2 blastice
    30.04.2024 beta ❌
    Fet 10/2024 ❌
    Fet 11/2024❌

Loorna41
    05. Svibanj 2023. 15:18

Ninaniksy

Loorna41

Stela_M

Maslačak držim fige da Judita dobije bracu ili seku🤭🤞🥰
    Joka držim 🤞🤞🥰🥰
    Roxy šaljem veliki hug drago mi je što si se javila i da se plan lagano kuha🤭🤞🥰🥰
    Tikvice pa jel te embriolog ne zove da ti kaže kako sve napreduje?
    Afrodita ako nas čitaš javi jesi li u komadu 🤭🥰
    Pbtab žao mi je što to moraš prolaziti, grlim🤗🤗🥰🥰
    Razumna sretno na uzv 🤞🥰
    Jurky sretno 🤞🤞🥰
    Ms.Marina007 i Ninaniksy žao mi je cure za neg betu 🥰
    Maslačak mudro zboriš fakat je vrijeme da se preokrene ovaj loš niz 🤞💪🥰
    Tiki vidim da krećeš u nove pobjede sretnooo da Doris dobije pojačanje 💪🤞🥰
    Aniii pupoooo neka se mrva čvrsto primi to ti od srca želim 🤗🤗🥰
    Lorna koji je dpt u nedjelju? 🤞🤞
    Panda, MalaG, Kacusha 🤗🤗🥰🥰

Bio bi to mila 9dnt trodnevnih. Mislis da je rano tad za test?

Ja sam krenula 9dnt, pazi molim te da nemas clearblue testove, napravila sam 3 clearblue testa, i sva su pokazala blijedu plavu crtu koja je očito evaporacijska crta jako te lako zbuni, tako da ja nikad više clearblue, obavezno uzmi neki jako osjetljiv test.

Jednom sam gq napravilq i više nikad taj cler blue. 
    Imam iz DM-q trakice first sign 
    Ako ne pokažw ništa u nedjelju ili pon ondq se nemam čemu nadati. Svjesna sqm toga. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    05. Svibanj 2023. 15:23

Ninaniksy

Love83

Ninaniksy

Ja sam se nekako naplakala na tim testovima, i tu rekla da to nije to, i danas sam isla to izvaditi samo da imam službeno, ti si booster ono primila koji je vjerovatno pozitivan test ti napravio jako me zanima koliki će ti biti vitamin D, mislim da ne poznam osobu koja ga je vadila a da joj nije bio nizak, ali eto ni to nije pomoglo u mom slučaju, nikako se implantirati, a i sad punim 41 godinu, i to je ono što me najviše strah, jednostavno mislim da organizam više neće za godinu-dvije biti za neku trudnoću, pa ako kroz godinu ne uspijemo, nažalost morat prihvatiti da je to to…

E ovo je i moje razmišljanje. Ako sada u ovom ET i FET-u smrzlica ne bude nista to je to. Ja ću uskoro 42 i to mi je granica neka. 
    Ja nisam primila nikakve inekcije poslije ET tako da kod mene i ako bude + onda je +. 
    Ako pokaže - odmah ovaj ciklus idemo na FET prirodni ako bude zadovoljan tj ako bude ovulacija a bude jer ja imam uredne ovulacije.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Love83
    05. Svibanj 2023. 15:39

Ninaniksy

Love83

Ninaniksy

Ja sam se nekako naplakala na tim testovima, i tu rekla da to nije to, i danas sam isla to izvaditi samo da imam službeno, ti si booster ono primila koji je vjerovatno pozitivan test ti napravio jako me zanima koliki će ti biti vitamin D, mislim da ne poznam osobu koja ga je vadila a da joj nije bio nizak, ali eto ni to nije pomoglo u mom slučaju, nikako se implantirati, a i sad punim 41 godinu, i to je ono što me najviše strah, jednostavno mislim da organizam više neće za godinu-dvije biti za neku trudnoću, pa ako kroz godinu ne uspijemo, nažalost morat prihvatiti da je to to…

Draga moja to ti meni i je najgore i najveći pritisak, te vražje godine..napunila sada 40god I ja sam ti od 12mj 2022 u postupku a sad je 5mj, znači sada cu 5ti put u svega 6mj..ja sam iscrpljena, smrsavila sam, psihički bas teško podnosim ovaj neuspjeh.. netko će reći da imam djete pa kao šta ima veze, ali oduvijek sam htjela još jedno djete ali spletom životnih okolnosti, razvoda koji me zatekao nakon 7 godina braka, našla sam se u ovoj situaciji  gdje u ovim godinama pokušavam ostvariti žarko trudnoću sa drugim suprugom koji nema djece i tako bi htjela da ta želja me vjerojatno ubija iznutra.. njegov spermio prvi je bio loš ali drugi je bio normo, moji svi nalazi uredni, amh za godine i visok ali ipak mislim da godine čine svoje i kvaliteta jajnih stanica slabi.. prva trudnoća je bila doslovno iz drugog mjeseca ostvarena, zato ovo nisam očekivala, ko pleska me dočekalo..

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

Rainbow_Hope 🌈
    05. Svibanj 2023. 15:54

Tiki ja u B+ nisam plaćala FET ako je postupak bio preko HZZO-a, inače se plaća. Koliko znam, moraš imati frišku papu, briseve, a za markere nisam sigurna za FET. Pusa tebi i Doris 😘😘😘
    Maslačak ja sam normalno išla na brazilku cijelu trudnoću, sve je bilo okej 🤗
    Puse svim curama, ne stignem puno čitati jer je princeza zahtjevna, ali držim svima fige i mislim na vas, posebne puse Sani, Stela, Anii, Roxy  😘😘😘

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Ninaniksy
    05. Svibanj 2023. 16:15

Loorna41 da i meni je granica 42, moj muž je mlađi, ali i on je svjestan da godine čine svoje, tako da eto pokušati još jedan postupak, pa ako ne ide, nekako to prihvatiti, posložiti u glavi da smo krenuli u vezu jedno zbog drugog...

Love83 da točno tako, iscrpi to fizički i psihički, i moj AMH odličan, čak mi je rekla da su embriji sad odlični, ali eto implantacija je problem, i nikako mi nije jasno zasto, jer sam imala spontanu trudnoću 2021, koja je nažalost završila iz drugih razloga, što kažeš nebitno što već imaš dijete, prolaziš istu agoniju kao i svi, mog muža djeca obožavaju, pa mi to sve pada još teže, jer je on baš oni osoba koja žarko želi svoje dijete, a ono nikako pa nikako.... 

2016 vanmaterična
    2017 ivf 1 j.s.beta ❌
    17.04. ET 2 blastice
    30.04.2024 beta ❌
    Fet 10/2024 ❌
    Fet 11/2024❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.