Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tikvica
    05. Svibanj 2023. 21:07

Pbtab znaci to mi je nevjerojatno, strava. Ja sam na Sv Duhu bila u dnevnoj, ipak pod kontrolom, sve prate, odma ides nauzv da vide jel se sve ocistilo i sestra je uz tebe i dobivas i travenizno protiv bolova. 
    Ovo tvoje mi je uzas zivi, nigdje nije ugodno i svuda je bolno ali ipak nekako tamo barem znas jel sve sto se dogadja ok. Bas mi je zao sto si to tako prosla😞
    Drzi se. Kod mene sve ok, sutra je transfer, nadam se da su se sve oplodila, ali sutra cu znat🙏

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Joka95
    05. Svibanj 2023. 21:20

Love83 mene ti je poslala Marusicka na to odmah zbog 3 neuspjela postupka i preporučila Maricica jer je kao najbolji u Hrvatskoj zbog dijagnostike i ima te neke posebne boje za bojanje tih endometritisa. U bolnici to isto rade Al kao on je vrh vrhova. Ma otic ću i na Sibir ako treba 🤣 
    I nazovem ja kliniku i kažu mi da se javim prvi dan ciklusa pa će mi to radit 7i dan ciklusa. I naručim se ja,moraš imat samo negativan brzi il pcr zavisi iako je sad to ukinuto meni se čini. I dobro odem ja na to,dođem gore prvo udes u dr. Maricica koji te upozna pogleda nalaze i poprica i objasnio cijeli postupak histeroskopije. Uglavnom ušla ja unutra u salu,na ginekoloski stol. Nema spekuluma hvala ti Boze🤣 
    Ude s uskim kateterom na kojem ima sve šta mu treba doslovno. Sestra nu pušta fiziološku i oni tako šire maternicu da bolje vidi. Meni je odma rezo cerviks tri puta jer je uzak i to nisam ni skuzila samo osjetis nešto skaklje🤣 uđe unutra pogleda kako izgleda maternica ima li izraslina ista neobično boja maternice i onda uzme uzroke za bojanje to i nk stanice te. I uz to napravio endoscratch. Ja sam se naručila na dijagnostičku i na kraju je ispala operacijska jer je moro rezati Al nema veze ponovila bi 100 puta da moram. I tu ti gleda na tim uzorcima jeli imaš neki oblik endometritita i te nk stanice
    I onda uvede th. Meni je dao decortin 20 mg 7 dana i onda da smanjim na 10 mg. Zbog povišenim nk cells Al maternica je reko da je predivna 🤣 

I onda je ušla kacusha u sobu kad sam se vratila iz sale 🤣

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Ms.Marina007
    05. Svibanj 2023. 21:26

Saniii

anii208

Saniii

Marina, Ninaniksy žao mi je curke 😔😔
    Laugh nek se mrvica primi 🤞
    Maslačak ja otkako sam si kupila IPL uređaj nemam tih problema i dilema 😁, doslovno sam se preporodila i to mi je najbolja beauty investicija dosad 😁. Prije dok sam obavljala brazilsku sam redovno viđala trudnice u salonu. I ja nisam nikad baš sve skidala, ostavim mali trokutić jer mi je ružna skroz ćelava 😁🤪 i nikad nikakve infekcije. Po meni veći rizik imaš od britvice, porezotine, infekcije i sl…
    Naš problem je što preispitujemo svaki pokret a zapravo se trebamo ponašati skroz normalno. ❤️
    Rainbow puse za tebe i tvoju zahtjevnu princezu S 😘😘❤️❤️
    Saniii ti s IPL-ok rjesavas i dolje sve?😂 Ne samo bikini zonu?
    Ja isto imam IPL, od Brauna ali u uputama pise samo bikini zona🤔

Yes 😁, js imam Lumeu i može za kompletno intimno područje. Znam kombinirati Lumeu i depilaciju secernom pastom i budem mirna po 1,5-2mj, fakat preporod 😍.
    Ms-Marina itekako se isplati prirodnjak sa niskim amh, jer ti i sa stimulacijom ne dobiješ puno pa onda se isplati loviti tu jednu js u prirodnom ciklusu. Da li si radila ista od proširenih pretraga, trombofiliju, histeroskoiju? Provjeri svakako vit D I feritin.
    Tikvica 🤞za sutra 😘

Pozdrav mila, histeroskopiju nisam trombofiliju jesam to je sve ok. S ovim ciklusom krećem na folikulometrije pa ću pitati doktoricu za histero svakako. Puno ti hvala ❤️

💃34god, AMH 2.8 pmol/l, ostalo 🔝
    🕴️33god, 🔝
    10/21 prirodna trudnoća, spontani u 10 tj💔
    1.IVF Sv.Duh 05/22 1 folikul, 1 🥚, ET 06/22beta 24.06 ❌
    2.IVF Sv.Duh 4/23 4 folikula, 3🥚, ET 2 četverostanična 21.04. Beta 05.05❌
    3.IVF prirodni ciklus 22.05 🥚, 24.05. ET 🍀. Beta 07.06. ❌
    To be continued...

• nikita88
    05. Svibanj 2023. 21:31

Love83

Joka95

Love83

Joka95

Dunja12 dobro je napisala love83. Samo 2 ciklusa iza je uspilo. Histero I scratching napravljen i evo Bože podrži da se nastavi pravilno duplat! 🙏🙏🙏🙏😁❤️❤️❤️

Hoće draga, bit će u redu ❤️🤗
    Ja sam pitala Poljaka jel bi prije ovog feta radio možda histero a on da ne bi.. ne znam ništa o tome, pa ne znam šta da napravim ili tražim..

Bože podrži! 🙏🙏❤️
    Ja bi ti preporučila da odeš. Imam prijateljicu koja je isto kod Poljaka u postupcima,6 neuspjelih uključujući ET i FET. Išla je prije 2 mjeseca na histero kako sam ja išla pa je odlučila i ona probati da vidi i imala je dva polipa na cerviksu samome,otkrili uzrok nepravilnom krvarenja. I kronični endometritis ima na kraju i nk cells pozitivne. Tako da ako možeš ja bi ti preporučila dr. Maricica u Zagrebu ivf poliklinika. Meni su bili stvarno super dođe oko 650 eura tako sama histeroskopija,zahvat i dijagnostika. A doslovno odeš kući nakon 2 sata od zahvata i nema ni anestezije ni ničega. Moja preporuka. Jer nitko dok ne uđe unutra ne zna kako je u biti stanje zar ne

Stvarno mi nije jasno zašto mi ne preporuci histero sad nakon 4 neuspjeha ako se sve ne može vidjeti uzv i pregledom..znači mogu imati i polip u biti, a da se ne vidi, jesam li dobro shvatila ? S obzirom na moj amh i to šta sam rodila bez problema prirodno smatram da ima neki skriveni problem što ne mogu ostati trudna godinu prirodno bez čuvanja i pola godine 4 ivf postupka.. reci mi jesi li zvala telefonski i naručila se prvo za razgovor u Zg, pa onda histero ili si sve dogovorila mailom telefonom i u 1 dan sve riješila? Želim učiniti sve što mogu da se ne kajem sutra.. nema anestezije, nije bolno? Jesu tebi što unutra našli ili ? Možeš li mi još što reći što mi je bitno vezano za to ?

Možeš, ja sam imala polip od 1 cm i histroskopski su ga ustanovili pa i skinuli. Navodno je po mojoj novoj doktorici to i bio razlog prijašnjih neuspjeha.

Ja 1988, MM 1988
    Kod mene sve ok, MM Azoospermia
    2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
    1 ICSI ✖️
    1 FET ✖️, 2 FET ✖️
    2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
    10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️

• Love83
    05. Svibanj 2023. 21:51

Nikita88 

Eto vidiš, a ja sam stekla dojam da se histero kao ni ne radi ako ne vidi ništa na uzv čudno..ja sam gotovo  uvjerena da nešto unutra koči implantaciju.. ne razumin zašto mi to nije predložio sada, pa ipak su 4 neuspjeha..nakon 3 puta je stvarno učinio ok, i schretch i taj prp i trombofiliju smo otkrili, ali trebao je sada i histero, pa nije mi 25 god..nemam vremena toliko, a uz to možda bi bilo bolje napraviti histero pa onda fet šta misliš? On je meni sada rekao da ne bi ništa prije feta slijedećeg 🤔

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• Love83
    05. Svibanj 2023. 22:01

Draga Joke, hvala ti od srca na opširnom opisu❤️
    Malo si me sada zamislila da sam skoro u svojoj glavi već smislila plan nakon ovog feta.. mogla bi kontaktirati polikliniku..znači u jedan dan si sve obavila u zg, nema potrebe nocit? Ja sve mislim da i od ovog feta ništa jer po meni očito nesto koči..stanice kao odlicne, embriji budu super i nista.. ne moram biti u pravu ali eto treba pokušati.. i ovaj dio kad kacusha usla u sobu mi je vrh 🤣🤣

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

Joka95
    05. Svibanj 2023. 22:07

I drugi put 😍❤️ 
    Doslovno sam sve napravila u jednom danu. Narucena bila u 11 izašla u 13. Ko da sam na kavi bila 🤣 
    Ma meni su isto stanice bile super iako su 2 i embriji top Al evo očito je negdi bio problem još. Moja topla preporuka je da odeš. Ako možeš i prije feta. Nalaz se čeka 14 dana da dođu ti rezultati. 

Hahaha šta ti je život, kad se najmanje nadas sretneš svoje ljude ❤️

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

• Love83
    05. Svibanj 2023. 22:12

Joka95

I drugi put 😍❤️
    Doslovno sam sve napravila u jednom danu. Narucena bila u 11 izašla u 13. Ko da sam na kavi bila 🤣
    Ma meni su isto stanice bile super iako su 2 i embriji top Al evo očito je negdi bio problem još. Moja topla preporuka je da odeš. Ako možeš i prije feta. Nalaz se čeka 14 dana da dođu ti rezultati.

Hahaha šta ti je život, kad se najmanje nadas sretneš svoje ljude ❤️

Onda bi trebala preskočiti ovaj fet.. sad si mi bas dala za razmisliti, vidjet ću i pitati ću poljaka namjerno idući tj na folikulo kad dođem da mi objasni i da svoje mišljenje

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

Joka95
    05. Svibanj 2023. 22:20

Love83 oprosti ako sam krivo 🙈 
    Al msm to je ipak vaše dijete i zašto ti koja to sve plaćaš ne bi imala pravo probati još nešto napraviti da bi uspjelo. Razmisli i popričaj s njim reci da bi htjela. Znam da je on malo težak ali ipak je to vaše pravo 

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Amelie
    05. Svibanj 2023. 23:41

Bok curee.. nije me bilo jako dugo, ali evo bih dana malo više mislim na vas.. sve nekako kako počinjem razmišljati o drugom transferu i planirati kad bi to moglo biti.. A sad kad sam došla vidim da je Tiki, Maslačak, Rainbow (čestitam na curki🥰).. kako ste mame?:)) 
    Sani kako si ti? Promijenila si kliniku? Nadam se da će biti uspješno 😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.