Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    04. Svibanj 2023. 18:11

Bebolina2207

anii208

Cure moje hvala vam od srca sto držite palčeve. Odradila FET danas❤️ Trenutno sam jako mirna i chill i zasad je plan da ne  tebe ide sve po planu i da ćeš imati dosta jajnih stanica za punkciju. 🤞🤞

Draga, hvala što misliš na mene 🥰
    Danas sam bila na folikukometriji, čini se da je fulana terapija. Imam samo 6 folikulia veličine 13, a 10dc mi je. Endometrij je 8- troliniski. Ima jako puno folikuli ispod 10 jer ja imam visok amh....
    Optimistična sam 😀 nadam se jednoj ali dobitnoj. Očito mi brdo stanica nije donijelo sreću možda sad bude bolje. Uzimala sam 6mj suplemente, smršavila sam 12kg... Pa možda sve to i završi na dobro 😀 sad sa mojim iskustvom bolje ni ne imati transfer nego završiti sa pobačajem, barem se odmah odmah vraćaš u ring 🥊 jako sam napuhnuta. Bole me jajnici, cak me je i folikulometrija bolila ali sam navikla jer kad ti dr L špici sondu, vidiš sve zvijezde 🥴 inače jako puno pijem vode i sad to radim ali valjda bubrim jer jako malo mokrim. A mokraća je jako žute boje. Danas me prijateljica pitala jesam li bila na filerima 😂

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Loorna41
    04. Svibanj 2023. 18:12

🌼TiKi🌼

Pozdrav svima koji me znaju i ne znaju.
    Trebala bih jednu informaciju od zena koje su trenutno u BetaPlus poliklinici pa znaju mozda iz prve ruke. Naplacuje li se i dalje FET neovisno da li je postupak u kojem su smrznuti embriji bio preko Hzzo-a ili ne? 2020. FET nije isao preko Hzzo-a, zanina me da li se sto promijenilo u ove tri godine. Također, zanima me koji su sve potrebni nalazi za FET u istoj klinici? Unaprijed hvala za odgovore, ako ih bude 😅.
    Pozdrav svima od moje curke i mene ❤️😘

Ja sam isto u Beta+ i nemam pojma o tome. 
    Znam samo da će kolegica uskoro tamo na FET i da će plaćati bez obzira što su u postupku preko HZZO-a.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    04. Svibanj 2023. 18:14

Razumna

Bebolina2207

anii208

Cure moje hvala vam od srca sto držite palčeve. Odradila FET danas❤️ Trenutno sam jako mirna i chill i zasad je plan da ne tebe ide sve po planu i da ćeš imati dosta jajnih stanica za punkciju. 🤞🤞

Danas sam bila na folikukometriji, čini se da je fulana terapija. Imam samo 6 folikulia veličine 13, a 10dc mi je. Endometrij je 8- troliniski. Ima jako puno folikuli ispod 10 jer ja imam visok amh….
    Optimistična sam 😀 nadam se jednoj ali dobitnoj. Očito mi brdo stanica nije donijelo sreću možda sad bude bolje. Uzimala sam 6mj suplemente, smršavila sam 12kg… Pa možda sve to i završi na dobro 😀 sad sa mojim iskustvom bolje ni ne imati transfer nego završiti sa pobačajem, barem se odmah odmah vraćaš u ring 🥊 jako sam napuhnuta. Bole me jajnici, cak me je i folikulometrija bolila ali sam navikla jer kad ti dr L špici sondu, vidiš sve zvijezde 🥴 inače jako puno pijem vode i sad to radim ali valjda bubrim jer jako malo mokrim. A mokraća je jako žute boje. Danas me prijateljica pitala jesam li bila na filerima 😂

Koliko su dugi tvoji ciklusi?

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• kiki989
    04. Svibanj 2023. 18:19

Hej svima, nije me bilo neko vrijeme. Sretno svim cekalicama, a pozitivnim betama uzivajte u najljepsem zivotnom razdoblju. :)

Krenila sam u novi postupak, danas 6. dan ciklusa, samo 3 folikula i eno 6,7mm… skroz sam zaboravila neke informacije pa ako mi mozete pomoci… 

Hoce li se pojaviti jos folikula? Endo se deblja do ovulacije, tj. punkcije? 

Jednu bemfolu nisam do kraja zabola pa mi je kap iscurila prilikom davanje injekcije, velika stvar?

Vas sam se razocarala s brojem folikula, u proslom postupku sam imala amh 13 i dobila 11 stanica, a sada amh 8 i samo se 3 vide? 

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

Razumna
    04. Svibanj 2023. 18:25

Loorna41

Razumna

Bebolina2207

anii208

Cure moje hvala vam od srca sto držite palčeve. Odradila FET danas❤️ Trenutno sam jako mirna i chill i zasad je plan da ne tebe ide sve po planu i da ćeš imati dosta jajnih stanica za punkciju. 🤞🤞

Danas sam bila na folikukometriji, čini se da je fulana terapija. Imam samo 6 folikulia veličine 13, a 10dc mi je. Endometrij je 8- troliniski. Ima jako puno folikuli ispod 10 jer ja imam visok amh….
    Optimistična sam 😀 nadam se jednoj ali dobitnoj. Očito mi brdo stanica nije donijelo sreću možda sad bude bolje. Uzimala sam 6mj suplemente, smršavila sam 12kg… Pa možda sve to i završi na dobro 😀 sad sa mojim iskustvom bolje ni ne imati transfer nego završiti sa pobačajem, barem se odmah odmah vraćaš u ring 🥊 jako sam napuhnuta. Bole me jajnici, cak me je i folikulometrija bolila ali sam navikla jer kad ti dr L špici sondu, vidiš sve zvijezde 🥴 inače jako puno pijem vode i sad to radim ali valjda bubrim jer jako malo mokrim. A mokraća je jako žute boje. Danas me prijateljica pitala jesam li bila na filerima 😂

Ciklusi 32 do 35 dana. Inače sam kod dr L išla na punkciju 15dc i 16dc. A imala sam po 10 folikulia na svakom jajniku.... I dr L mi je  davao duplo veće doze gonala tako da to valjda sve utječe. 

2/22 FET 2xmorula👎

Lulii
    04. Svibanj 2023. 18:32

mala_plavusa36

Lulii

Ja sam imala sličnu situaciju, dr je rekla da prestanem s duphastonom jer je krenulo krvarenje. Ionako bi trebala piti do sutra, znači dan razlike. Po meni možeš prestati, ja bih da mi se to opet desi.

Dva dana razlike. Jucer je krenulo, do sutra moram piti.
    Da li da onda od jucer brojim prvi dan ciklusa, pa sutra krenem sa Letrozolom ili? Ako brojim od jucer, sutra je taj 3 dc kad trebam krenuti. Al ja sam i danas popila Duphastone kak mi je sestra rekla..
    Bas sam smusena. Ne znam ni sama 🙄

E sad, ja bi svakako prvi dan računala onda kad je krenulo. Znači jučer, onda po tome bi sutra krenula s Letrozolom. Probaj još sutra nazvati dr ili nekoga u bolnicu da budeš sigurna

Mi 41, naše ❤️ 13g
    Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
    IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
    ET/FET x 9, Missed x 1
    Hysc x 5, Lpsc x 1
    Resekcija septuma x 3
    Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
    Klinika x 2

Dear past, thank you for the lessons.
    Dear future, I am ready.

• Love83
    04. Svibanj 2023. 18:44

Ninaniksy

Love83

Saniii

Nikitta a navijati ćemo za što više bc🙏🤞
    Love vit D dokazano utječe na implantaciju pa svakako provjeri, neki dr čak ne puštaju u postupak ako vit D nije na razini. Uputnicu ti može dati i gin i LOM.
    Fashionista pa vi niste sjedili skrstenih ruku 😃, super ste odradili konze, nadam se da vam je sad lakše donijeti odluku. I dijelimo isto mišljenje o dr A 😍, i da, njegov stav je da je ključna kvalitetna js, pa onda ostalo, jednostavno trebamo potrefiti dobitni ciklus.

Super Sani, hvala ti puno, poslala sam gin mail da mi pusti uputnicu za vitamin D I feritin pa ću izvaditi odmah sutra.🤗

Da da obavezno vitamin d, donja granica je 70, a za trudnoću je poželjno da je iznad 100, ja sam ga vadila krajem prošle godine prvi put, kad ono šok, samo 19, onda sam 8 tjedana pila ampule vitamina D, i sad kontrolirala, sad je 130, realno živimo u podneblju gdje je teško kroz hranu i sunce dobiti dovoljnu količinu vitamina d, tako da svi trebamo nadomjestiti ga putem preparata, ali ako je izrazito nizak, tablete tu ne pomažu, nego bas trebaju ampule, pogotovo sve žene svijetle puti, svijetlih očiju i kose, one su u posebnoj skupini ljudi kojima sigurno fali vitamina D.

Idem odmah ujutro ga vaditi..pustio mi gin uputnicu. Moj mpo to nije ni spomenuo..

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• kiki989
    04. Svibanj 2023. 18:54

maslačakx2

kiki989

Hej svima, nije me bilo neko vrijeme. Sretno svim cekalicama, a pozitivnim betama uzivajte u najljepsem zivotnom razdoblju. :)

Krenila sam u novi postupak, danas 6. dan ciklusa, samo 3 folikula i eno 6,7mm… skroz sam zaboravila neke informacije pa ako mi mozete pomoci…

Hoce li se pojaviti jos folikula? Endo se deblja do ovulacije, tj. punkcije?

Jednu bemfolu nisam do kraja zabola pa mi je kap iscurila prilikom davanje injekcije, velika stvar?

Vas sam se razocarala s brojem folikula, u proslom postupku sam imala amh 13 i dobila 11 stanica, a sada amh 8 i samo se 3 vide?

Heej, mislim.da to za bemfolu nije velika stvar.
    Kakav ti je protokol? I super ti je endo ja 6dc, meni je 8dc bia 5, posli ga nisu komentirali i ja sad uopće nez jesam dosegla onaj minimum od 8mm. Nisam ni znala da ne deblja nakon ovulacije, sad sam.tek zbedirana 😂😂

A koji si ti danas dan? U kakvom si postupku? Bemfola 225 4 dana, od sutra bemfola i cetrotide, u pon ultrazvuk.

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

Loorna41
    04. Svibanj 2023. 19:03

Razumna

Loorna41

Razumna

Bebolina2207

anii208

Ciklusi 32 do 35 dana. Inače sam kod dr L išla na punkciju 15dc i 16dc. A imala sam po 10 folikulia na svakom jajniku…. I dr L mi je davao duplo veće doze gonala tako da to valjda sve utječe.

Mislim da je ovo bolje jer onda jajne stanice sazrijevaju polako i kvalitetno. A inako kad te našora sa hormoni sve prebrzo ide. Biti će to sve dobro kod tebe. 
    Ja sam isto ovaj puta išla kasnije na pukciju i imala sam manju dozu i oplodilo se 5 a zadnji puta samo 2. 

👱‍♀️41 - amh 7.8

Razumna
    04. Svibanj 2023. 19:39

Loorna41

Ja sam isto ovaj puta išla kasnije na pukciju i imala sam manju dozu i oplodilo se 5 a zadnji puta samo 2.

Ja se isto nadam da je ovo bolje.
    Kako se ti osjećaš? Pričaš sa svojim bebicama? 
    Ja poslje transfera uvijek pričam sama sa sobom, jel sa bebicama i uvijek mislim da se one vole voziti pa se vozam okolo i uživam. Ta dva tjedna nakon transfera bas uživam 😀

2/22 FET 2xmorula👎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.