Nikitta a navijati ćemo za što više bc🙏🤞
Love vit D dokazano utječe na implantaciju pa svakako provjeri, neki dr čak ne puštaju u postupak ako vit D nije na razini. Uputnicu ti može dati i gin i LOM.
Fashionista pa vi niste sjedili skrstenih ruku 😃, super ste odradili konze, nadam se da vam je sad lakše donijeti odluku. I dijelimo isto mišljenje o dr A 😍, i da, njegov stav je da je ključna kvalitetna js, pa onda ostalo, jednostavno trebamo potrefiti dobitni ciklus.
Super Sani, hvala ti puno, poslala sam gin mail da mi pusti uputnicu za vitamin D I feritin pa ću izvaditi odmah sutra.🤗
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Pozdrav drage zenice!
Imam pitanje 🙂
Do petka trebam piti Duphastone 2x1 tbl, potom kad dobijem menstruaciju 3-7 dc piti Letrozol.
Međutim, jucer sam prokrvarila, podosta sluzi sa umjerenom sukrvicom/povremeno krvi. Otisla sam odmah kod ginekologa koji mi se nije javljao ni na telefon, ni na mail. Zatekla sam samo sestru u ordinaciji koja mi je rekla da samo nastavim piti do kraja bez da je saslusala sto uopce zelim pitati.
Dakle, da li uistinu nastavljam do petka, pa onda kad dobijem brojim dane ciklusa i pocinjem piti Letrozol? Ili da prestanem piti i brojim menstruaciju od jucer pa sutra (3dc) krenem sa Letrozolom?
Jedino sto mi je ona rekla ako ne trebate ulozak nije menstruacija 🙄
Nije ni pitala koliko krvarim niti da li moram koristiti ulozak.
Strasno.
Ja sam imala sličnu situaciju, dr je rekla da prestanem s duphastonom jer je krenulo krvarenje. Ionako bi trebala piti do sutra, znači dan razlike. Po meni možeš prestati, ja bih da mi se to opet desi.
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2
Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
Pozdrav curke, plratim vas ali nista ne pisem jer sam bas bila koma sa svim odlukama i ovdje se tako zaredalo lose da nemam vam ni snage svima pisati koliko mi je zao, znate i same suosjecam uzasno sa svima i samo jedva cekam da netko javi neke lijepe vijesti. 🙏🏻
Imam sad lagani update Luliihvala na pitanju, morala sam bas otkazati operaciju zbog poslovnog puta.
No u meduvremenu sam jos bila kod dr. Alebica koji je isto rekao kako tu maternicu ne treba dirati i kako je to sve u redu samo malo drukcijeg oblika. Jako ugodan doktor i vrll detaljan (to jos nisam dozivjela od drugih doktora). I vrlo iskren i realan on smatra kako je sve samo do kvalitete jajnih stanica.
Isto tako nedavno smo bookirali i Skype call sa jednom od najboljih klinika u Americi u LAu gdje smo im poslali sve papire i objasnili nas put i sve, jednostavno smo htjeli cuti sto specijalisti tamo kazu (to je bila zelja mog dragoga). Oni su rekli da je isto sve samo u kvaliteti jajne stanice. Oni kazu kako vec 10 godina ne vracaju 3-dnevne zametke vec cekaju do 5 dana i onda naprave biopsiju embrija te ih zamrzmu i gdje PGT pokaze da je blastica dobra to vracaju u FETu. Isto su rekli dok se ne dokaze da radimo kvalitetne embrije nema potrebe dirati maternicu. Ako se pokaze da radimo dobre embrije i onda ne dolazi do trudnoce onda da se moze dirati.
Tikvice drzi mi se, doci ce i nase vrijeme! 🙏🏻💖
Lornanadam se da je ovog puta to to! Drzim foge cvrsto! 🤞🏻
Sanistvarno se nadam da ce dr. A donjet srecu i da je to taj dobitni postupak! 🤞🏻🙏🏻💖
Jokacestitam na trudnoci i neka si malo tazbila taj losi niz ovdje!
Neka bude skolska! 🙌🏻🙌🏻💜
Svim ostalim curkama saljem hugs u punoooo punoooo srece!! 🤗🤗🤗🤗
Eto vidiš kako se nekad stvari same od sebe poslože. Može biti najveći stručnjak, ali ako se ja kod njega ne osjećam sigurno ne dam mu se u ruke. Nakon toliko oprečnih mišljenja baš mi je drago da si došla do liječnika s kojim si zadovoljna. Nadam se da nećeš ni morati na zahvat!
Hvala ti što si s nama podijelila informacije američke klinike 🙂
Joka tvoja lijepa beta dočekana kao sunce, napokon veselje u bojnim redovima! Čestitke od srca 🥰
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2
Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
Nikitta a navijati ćemo za što više bc🙏🤞
Love vit D dokazano utječe na implantaciju pa svakako provjeri, neki dr čak ne puštaju u postupak ako vit D nije na razini. Uputnicu ti može dati i gin i LOM.
Fashionista pa vi niste sjedili skrstenih ruku 😃, super ste odradili konze, nadam se da vam je sad lakše donijeti odluku. I dijelimo isto mišljenje o dr A 😍, i da, njegov stav je da je ključna kvalitetna js, pa onda ostalo, jednostavno trebamo potrefiti dobitni ciklus.
Super Sani, hvala ti puno, poslala sam gin mail da mi pusti uputnicu za vitamin D I feritin pa ću izvaditi odmah sutra.🤗
Da da obavezno vitamin d, donja granica je 70, a za trudnoću je poželjno da je iznad 100, ja sam ga vadila krajem prošle godine prvi put, kad ono šok, samo 19, onda sam 8 tjedana pila ampule vitamina D, i sad kontrolirala, sad je 130, realno živimo u podneblju gdje je teško kroz hranu i sunce dobiti dovoljnu količinu vitamina d, tako da svi trebamo nadomjestiti ga putem preparata, ali ako je izrazito nizak, tablete tu ne pomažu, nego bas trebaju ampule, pogotovo sve žene svijetle puti, svijetlih očiju i kose, one su u posebnoj skupini ljudi kojima sigurno fali vitamina D.
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Cure moje hvala vam od srca sto držite palčeve. Odradila FET danas❤️ Trenutno sam jako mirna i chill i zasad je plan da ne vadim betu prije 12.-og dana to pada 16.5. Testove ne želim ni vidjet u svojoj blizini jer meni su testovi puno stresniji od bete.
Sad želim sama sebi dokazati da mogu cekati 12 dana na betu😂 Bit ce kriza, sve znam ali sad prvih tjedan dana planiram uzivati i biti bez brige a nakon tjedan dana neka mi bog pomogne 😂
Mislim na svaku od vas i drzim fige najjace da napokon s proljećem krenu i dobre vijesti😘 Ljubim vas sve😘
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Cure moje hvala vam od srca sto držite palčeve. Odradila FET danas❤️ Trenutno sam jako mirna i chill i zasad je plan da ne vadim betu prije 12.-og dana to pada 16.5. Testove ne želim ni vidjet u svojoj blizini jer meni su testovi puno stresniji od bete.
Sad želim sama sebi dokazati da mogu cekati 12 dana na betu😂 Bit ce kriza, sve znam ali sad prvih tjedan dana planiram uzivati i biti bez brige a nakon tjedan dana neka mi bog pomogne 😂
Mislim na svaku od vas i drzim fige najjace da napokon s proljećem krenu i dobre vijesti😘 Ljubim vas sve😘
PUPO držim 🤞 na najjače, i napravi onako kako tebi paše 😘🤗
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Pozdrav svima koji me znaju i ne znaju.
Trebala bih jednu informaciju od zena koje su trenutno u BetaPlus poliklinici pa znaju mozda iz prve ruke. Naplacuje li se i dalje FET neovisno da li je postupak u kojem su smrznuti embriji bio preko Hzzo-a ili ne? 2020. FET nije isao preko Hzzo-a, zanina me da li se sto promijenilo u ove tri godine. Također, zanima me koji su sve potrebni nalazi za FET u istoj klinici? Unaprijed hvala za odgovore, ako ih bude 😅.
Pozdrav svima od moje curke i mene ❤️😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja sam imala sličnu situaciju, dr je rekla da prestanem s duphastonom jer je krenulo krvarenje. Ionako bi trebala piti do sutra, znači dan razlike. Po meni možeš prestati, ja bih da mi se to opet desi.
Dva dana razlike. Jucer je krenulo, do sutra moram piti.
Da li da onda od jucer brojim prvi dan ciklusa, pa sutra krenem sa Letrozolom ili? Ako brojim od jucer, sutra je taj 3 dc kad trebam krenuti. Al ja sam i danas popila Duphastone kak mi je sestra rekla..
Bas sam smusena. Ne znam ni sama 🙄
👩🦰36 🧔32
🏁01/2022
AMH 10 pmol/L
TSH 1,86 mIU/L
Ciklusi 28/29
Sretno PUPOOOOOOO❤️❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Čestitam Pupo ❤️, tako sam i ja ovaj put odlučila (test ni nacrtan ne želim vidjeti). Upravo kako si rekla prvi tjedan je bio skoro pa uživanje ali ovaj tjedan je baš težak. Iako ponosna što nisam poklekla testu danas panika na najjače i isčekivanje sutrašnjeg dana 😱
💃34god, AMH 2.8 pmol/l, ostalo 🔝
🕴️33god, 🔝
10/21 prirodna trudnoća, spontani u 10 tj💔
1.IVF Sv.Duh 05/22 1 folikul, 1 🥚, ET 06/22beta 24.06 ❌
2.IVF Sv.Duh 4/23 4 folikula, 3🥚, ET 2 četverostanična 21.04. Beta 05.05❌
3.IVF prirodni ciklus 22.05 🥚, 24.05. ET 🍀. Beta 07.06. ❌
To be continued...
Sortiraj odgovore
Najstariji