Jednaobicnacekalica zao mi je 😔glavu gore 🫶
Hvala ti puno @Hope1983. Naravno, svakim porazom idemo još jače💪🏻🫶🏻🥰
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Cekalice samo hrabro, sve se događa s razlogom..ja tako uvijek gledam..doći će kada bude vrijeme za to..a pozitivno je da si mlada, imaš samo 30 god, "samo" 10 godina mlađa od mene 🙈🙉 ponekad se treba pomučiti malo više nego netko drugi, ali rezultat je bitan i doći će, nisam ni ja izgubila još pozitivu a meni je 40 🤗😘
Naravno. Nema još predaje, tek sam počela😅💪🏻. Ali opet ponekad se ulovim u tim razmišljanjima, kako i zašto ne uspije, a sve se čini obećavajućim. S tim, da nije imalo zašto ne uspjeti, pa eto, čorak! Sve dok možemo, gurati ćemo, polako ali sigurno, i doci će i taj dan, kada se sve zvijezde i mjesec spoje, pa će i nama uspjeti! Znam to! 🥰🫶🏻.
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Love ako je od 5000ij treba joj sigurno 3 max 4 dana da izađe iz organizma, tako da možeš u nedjelju napraviti test, kupi muller trakicu, dokazano pouzdane. 🤞➕️
Cekalica za većinu ovih dodatnih pretraga treba se naručiti ako ideš na uputnicu, privatno su jaaako skupe. Jedino histetoskopiju možeš obaviti privatno, vjerovatno i u tvojoj klinici rade.. I taman sam htjela napisati da provjeriš zeljezo i feritin, obavezno i vitamin D jer on jedino znanstveno dokazano utječe na implantaciju, to mozes sad uz betu. Ja sam nizak feritin podigla sa kendural C I par kutija Siderala. Piješ li uz heferol vitamin C jer za bolju absorbciju željeza treba piti i vit C.
Znaci, to sve ide preko uputnice?
Muz mi je dr takodjer, radi u bolnici pa ću vidjeti s njim da odmah pokušamo sve to izvaditi sa betom sto se može. Trombofilija, željezo, feritnu, vitamin D, i sto si još rekla?
Pijem ga uz vitamin C, limunadu, cedevitu i sl.
Sto je sideral? Za to nisam ni cula..ali svakako dobro da si ga uspjela podici i da si spremna za dalje! 🥰 💪🏻🫶🏻
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
Beta - ništa
Love ako je od 5000ij treba joj sigurno 3 max 4 dana da izađe iz organizma, tako da možeš u nedjelju napraviti test, kupi muller trakicu, dokazano pouzdane. 🤞➕️
Cekalica za većinu ovih dodatnih pretraga treba se naručiti ako ideš na uputnicu, privatno su jaaako skupe. Jedino histetoskopiju možeš obaviti privatno, vjerovatno i u tvojoj klinici rade.. I taman sam htjela napisati da provjeriš zeljezo i feritin, obavezno i vitamin D jer on jedino znanstveno dokazano utječe na implantaciju, to mozes sad uz betu. Ja sam nizak feritin podigla sa kendural C I par kutija Siderala. Piješ li uz heferol vitamin C jer za bolju absorbciju željeza treba piti i vit C.Saniii pričekati cu onda koji dan još. Vidjela sam u mullera 2 pakiranja, jedno sa jednom trakicom a drugo pakiranje sa dvije trakice. Jel svejedno koju kupim ?
Cekaliceza trombofiliju znam jer sam vadila, u splitu je to na odjelu patologije, pretpostavljam i u Zg, nema reda, gužvi ni cekanja. Jedino sam morala ujutro do 9:30h, a za kariogram ne znam, to nisam radila..mislim da je to dosta skupo privatno ako sam dobro zapamtila iz čitanja postova..
Hmm, to si sve preko uputnice normalno išla? Bas pišem Sanii da mi muz inače dr u bolnici pa ću ga malo Iskoristi za sve dodatne nalaze sto će trebati. Zvati ću kliniku u utorak prije vađenja bete da pitam sto da sve povadim iz krvi, nek ja imam sve za svaki slucaj pa da vidimo kakva je situacija..ali znam da mi je željezo loše (ne jedem crveno meso), pa me to oduvijek pratilo iako pijem heferole ali sumnjam da je to nešto značajno podiglo..i uz njih mi je prošli put bilo na nižoj granici😳.
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
Beta - ništa
Cekalica za većinu ovih dodatnih pretraga treba se naručiti ako ideš na uputnicu, privatno su jaaako skupe. Jedino histetoskopiju možeš obaviti privatno, vjerovatno i u tvojoj klinici rade.. I taman sam htjela napisati da provjeriš zeljezo i feritin, obavezno i vitamin D jer on jedino znanstveno dokazano utječe na implantaciju, to mozes sad uz betu. Ja sam nizak feritin podigla sa kendural C I par kutija Siderala. Piješ li uz heferol vitamin C jer za bolju absorbciju željeza treba piti i vit C.Saniii pričekati cu onda koji dan još. Vidjela sam u mullera 2 pakiranja, jedno sa jednom trakicom a drugo pakiranje sa dvije trakice. Jel svejedno koju kupim ?
Cekaliceza trombofiliju znam jer sam vadila, u splitu je to na odjelu patologije, pretpostavljam i u Zg, nema reda, gužvi ni cekanja. Jedino sam morala ujutro do 9:30h, a za kariogram ne znam, to nisam radila..mislim da je to dosta skupo privatno ako sam dobro zapamtila iz čitanja postova..
A kako si mi ti, kako se osjećaš? Ima li kakvih promjena? Tako bi voljela da nas obradujes i da ti uspije ovaj put..🤞🏻🫶🏻
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
Beta - ništa
Prvi put mi se zamjerio još prije postupka. Mi smo tek čekali na prve konzultacije i ja njega zvala i pitala jel bi mogla doći na folikulimetrije mjesec još kad nismo u postupku i on kaže naravno budete se naručili kad dođe vrijeme i obavit ćemo. I ja ga zvala i pitala jel možemo tjedan nakon napraviti folikulimetrije jer će tada negdje plodni dani i on rekao ne može jer ako ću ići kroz neki period u postupak da onda čekam i idem a da on ne radi kao za badava. I rekao doma pokrivati maksimalno kad su plodni dani i to je to. Da mi je odmah rekao da neće ih raditi ok, a ovako je znao da ću u postupak i rekao može javite se kad bude vrijeme i onda me ovako otpili. Sad ispada da ja nešto izvoljevam. Pa ja bi najviše voljela da sam se keksnula jednom i ostala trudna. Kao da nam svima nije dovoljno teško u ovoj situaciji pa nam još oni moraju otežavati.
A draga 😔 bas mi je žao.
Doktori se često ponašaju kao da smo im posao i pričaju gluposti.
Nitko na svijetu nije angažiran više od mpo žena.
Idi kod jednog ginekologa, nosi briseve na makrobiologiju, pa idi u bolnicu vadi hormone, pa petrova njihove gluposti, pa ako se zakomplicira idi na Torch, pa u drugu bolnicu na karijograme... Pa opet sve isteklo, pa iz početka.
Potpuno shvaćam zašto si plakala, taj osjećaj da nekog nešto zicas i vučeš za rukav. Nemoć da si sam pomogneš... Ja sam isto znala zaplakati. Plakala sam i nakon razgovora sa biologicom Lanom, žena me je ubila u pojam... A najgori su mi oni savjeti da moram ocvrsnuti...
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Drage moje molim vaše mišljenje. 19.4. Sam imala FET. Primila sam.ovitrelle 13 4 i jednu 19.4.. Danas mi je 9dnt, i 10 dan od zadnje ovitrelle? Da li je moguće da mi je test ovakav od boostera ili da se nadam❤️
Evo mene, evo meneee ovdje sam.🤣🤣🤣
Vraćena su 2 - desetostanična
3 - 8 i 6 stanični idu na jednu slamku na zamrzavanje i kasnije će ih odmrznuti i pustiti do blastica koja uspije
1 je odustala od razvijanja
2 dana mirovanje jače a kasnije ne moram baš toliko jako mirovati
Jajnici su miuvećani i imam tekućine u abdomenu inašpotala me jer nisam mirovala od aspiracije
9.5 test
Ako ne uspije u slijedećem ciklusu idemo na FET uprirodnom ciklusu ako ne bude ok u prirodnom onda neće ići na transfer već onda ćemo na FET stimulirani u onom slijedećem
Krumpiriće sam pojela već putem do doma
PUPO❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Drage moje molim vaše mišljenje. 19.4. Sam imala FET. Primila sam.ovitrelle 13 4 i jednu 19.4.. Danas mi je 9dnt, i 10 dan od zadnje ovitrelle? Da li je moguće da mi je test ovakav od boostera ili da se nadam❤️
A kakav ti je test?😁😁
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
A kakav ti je test?😁😁
Hahah, ne znam kako ubaciti sliku😊
Sortiraj odgovore
Najstariji