Ja sam se došla požaliti 😔 jučer je krenulo neko smeđarenje, čudno skroz, i jutros sam radila test koji je negativan. Pa prema tome očito dolazi menstruacija. Ali prema kalendaru prerano, 5 dana prerano. Zašto, kako?? Jel se kome to dogodilo? Jel čest slučaj da se toliko poremeti ciklus? (ako je uopće tako, neznam sto drugo reći) Cijelo jutro se samo pitam sto sam krivo napravila 😮💨
Koji je dan danas od transfera i sta ste vracali?
Vraćali smo petodnevnu blasticu, danas je 9.dan. Trebala sam sutra raditi test kako su mi rekli, ali zbog tog smeđarenja sam ipak jutros radila
9dnt blastice plus 5 dana od aspiracije je kao 14 dno i taman vrijeme ako se nije primilo da dodje M, samo što nekima dodje tek kad stanu sa terapijom a nekima pod terapijom ( meni uvijek pod terapijom i to 6,7dnt). Isto tako stimulirani ciklus nikada ne treba porediti sa prirodnim ciklusom jer je upravo to- stimuliran, stimulirana je folikularna faza dakle ne traje onoliko kao u prirodnom ciklusu, zatim sve ostale faze ciklusa, imamo aspiraciju (ovulaciju) I onda umjetnu podršku žutom tijelu-utriće, dakle ništa nije kao u prirodnom ciklusu. Žao mi je što nije uspjelo, ali ti nisi ništa kriva, da je embrij bio dobar i endometrij receptivan primilo bi se. Vama je koliko vidim tek prvi postupak, rijetkima uspije iz prve, znam da ti to nije utjeha ali to su činjenice. Drži se, odmori, skupi snage I idemo dalje, šaljem ti utješni 🤗,
Sani meni je danas 7 dan dva trodnevna. Reci mi po tebi kad najranije test mogu, u srijedu primila hcg injekciju..hvalaa😘
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Ja sam se došla požaliti 😔 jučer je krenulo neko smeđarenje, čudno skroz, i jutros sam radila test koji je negativan. Pa prema tome očito dolazi menstruacija. Ali prema kalendaru prerano, 5 dana prerano. Zašto, kako?? Jel se kome to dogodilo? Jel čest slučaj da se toliko poremeti ciklus? (ako je uopće tako, neznam sto drugo reći) Cijelo jutro se samo pitam sto sam krivo napravila 😮💨
Koji je dan danas od transfera i sta ste vracali?
Vraćali smo petodnevnu blasticu, danas je 9.dan. Trebala sam sutra raditi test kako su mi rekli, ali zbog tog smeđarenja sam ipak jutros radila
9dnt blastice plus 5 dana od aspiracije je kao 14 dno i taman vrijeme ako se nije primilo da dodje M, samo što nekima dodje tek kad stanu sa terapijom a nekima pod terapijom ( meni uvijek pod terapijom i to 6,7dnt). Isto tako stimulirani ciklus nikada ne treba porediti sa prirodnim ciklusom jer je upravo to- stimuliran, stimulirana je folikularna faza dakle ne traje onoliko kao u prirodnom ciklusu, zatim sve ostale faze ciklusa, imamo aspiraciju (ovulaciju) I onda umjetnu podršku žutom tijelu-utriće, dakle ništa nije kao u prirodnom ciklusu. Žao mi je što nije uspjelo, ali ti nisi ništa kriva, da je embrij bio dobar i endometrij receptivan primilo bi se. Vama je koliko vidim tek prvi postupak, rijetkima uspije iz prve, znam da ti to nije utjeha ali to su činjenice. Drži se, odmori, skupi snage I idemo dalje, šaljem ti utješni 🤗,
Hvala hvala na ovom dodatnom objašnjenju i ohrabrenju!! 🥰
Da, prvi postupak. Nada uvijek postoji, haha. 😅Ali bit ću ok, idemo dalje. Kako dalje funkcionira sve, jel mogu odmah u novi postupak ili? Na sto da se pripremim?
Nemoj se obeshrabriti, što je netko rekao svaki poraz nam je korak bliže onom što želimo❤
I ja sam mislila iz prve će uspjeti jer su mi svi nalazi u redu i jer sam imala prirodnu trudnoću ali evo me 4.-ti put čekam betu i rezultat svega..doci će sve, treba biti uporan u onom što želiš, a i mlada si još, ima vremena, budi pozitivna i vjeruj 🙏
Za novi postupak ćeš upitati svog mpo doktora, ovisi sve kako koji prakticira..ja kad sam imala stimulirani postupak ( aspiracija I lijekovi ) preskočila bi samo jedan mjesec, a kod Fet transfera nisam trebala preskočiti nego odmah u iduci ciklus..sretno ❤
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
Pravilo je da pravila nema 😁. Ja sam nakon trećeg neuspjesnog transfera obavila sve pretrage. Kod mene u potpisu piše gdje smo sve bili a sad se spremamo isto privatno u Aleu fertility. Isto tako dosadasnji rezultat je samo jedna biokemijska, ali ona mi i daje nadu jer ocito mogu ostati trudna samo se treba poklopiti mali milion drugih stvari 😊. Ako su svi pokušaji bili kod istog dr možda da promijenite kliniku, nekad i promjena pristupa urodi plodom. Ako ništa barem obavi histeroskopiju jer možda postoji nekakav skriveni problem unutar maternice koji ometa implantaciju. Kako god sretno nam svima 🤞🤞
Wonderwoman mene inače lupi kad krene M i treba mi par dana da tulum i budem jadna i plačem i tek nakon toga mogu doći sebi, stati na noge i krenuti dalje 🤪. Nekako mi je to slab score na tvoj amh, ali prvi postupak i jeste probni da se vidi kako tijelo reagira. Uzimas li što za kvalitetu js, prouci prve stranice imaš popis suplemenata za sebe i muza.
Stela napravi kako god tebi paše, tvoji 🐧 tebe strpljivo čekaju 😘🤗.
Love od koliko jedinica je booster, jel Brevactid ili Decapeptyl?
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Jednaobicnacekalica zao mi je 😔glavu gore 🫶
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Curke, ako mi je Gonal pen pri kraju trebala sam uspricati 187,5, došlo mi je samo do 112,5. Onda tu dozu od 112,5 namjestim na novom penu i nastavim… jel tako 🙈🙈🙈
Ja 1988, MM 1988
Kod mene sve ok, MM Azoospermia
2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️
Jednaobicnacekalica bas mi je zao… vjerovala sam da je i kod tebe uspjelo, s obzirom da nemate nekih većih problema…
Čudna je i zbunjujuća ova borba…
Eto ne znam jesi radila ikako histeroskopiju, meni je navodno tu ležao razlog neuspješnih postupaka…imala sam mali polip koji je sprječavo implataciu i zaista kad sam ga skinula u idućem ciklusu sam i uspjela…
Ja 1988, MM 1988
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
Pravilo je da pravila nema 😁. Ja sam nakon trećeg neuspjesnog transfera obavila sve pretrage. Kod mene u potpisu piše gdje smo sve bili a sad se spremamo isto privatno u Aleu fertility. Isto tako dosadasnji rezultat je samo jedna biokemijska, ali ona mi i daje nadu jer ocito mogu ostati trudna samo se treba poklopiti mali milion drugih stvari 😊. Ako su svi pokušaji bili kod istog dr možda da promijenite kliniku, nekad i promjena pristupa urodi plodom. Ako ništa barem obavi histeroskopiju jer možda postoji nekakav skriveni problem unutar maternice koji ometa implantaciju. Kako god sretno nam svima 🤞🤞
Wonderwomanmene inače lupi kad krene M i treba mi par dana da tulum i budem jadna i plačem i tek nakon toga mogu doći sebi, stati na noge i krenuti dalje 🤪. Nekako mi je to slab score na tvoj amh, ali prvi postupak i jeste probni da se vidi kako tijelo reagira. Uzimas li što za kvalitetu js, prouci prve stranice imaš popis suplemenata za sebe i muza.
Stelanapravi kako god tebi paše, tvoji 🐧 tebe strpljivo čekaju 😘🤗.
Prvi dio komentara je za cekalicu 🙈
Nikitta ako si ubrizgala 112,5 trebaš jos 75 iz novog pena da bi imala dozu od 187,5., dakle namjestiš na 75 i apliciraš.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Cekalice dobro ti je Saniii rekla, nakon 3 neuspjela bi trebalo dodatne pretrage..trombofilija, kariograme, schretching endometrija ili histero.. meni je sad moj mpo nakon 3 neuspjela poslao da napravim phd nalaz, i uspostavilo se da imam trombofiliju urođenu i to više mutiranih gena, tako da od ovog 4.tog postupka sam dobila injekcije fragmina za trombo koje dajem svaku večer..radio mi je i ovo struganje endometrija prije transfera I radila sam PRP metodu ( izvadi ti krv u posebnu epruvetu koja ide u neki stroj na centrifugu da odvoji tu hranjivu plazmu odnosno trombocite i onda to vrati u maternicu).. napravio je maksimum sada prije ovog četvrtog puta, a sad hoće uspit ili ne to ćemo vidjeti.. po meni ti je trebao nakon trećeg puta nešto dodatno tražiti..
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
Wonderwomanmene inače lupi kad krene M i treba mi par dana da tulum i budem jadna i plačem i tek nakon toga mogu doći sebi, stati na noge i krenuti dalje 🤪. Nekako mi je to slab score na tvoj amh, ali prvi postupak i jeste probni da se vidi kako tijelo reagira. Uzimas li što za kvalitetu js, prouci prve stranice imaš popis suplemenata za sebe i muza.
Saniii ajme ne znam od koliko ali bila je choragon ako se ne varam, nogu vidjeti doma popodne na nalazu kada dođem s posla da ne govorim na pamet od koliko jedinica 🙈
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
Prvi dio komentara je za cekalicu 🙈Nikitta ako si ubrizgala 112,5 trebaš jos 75 iz novog pena da bi imala dozu od 187,5., dakle namjestiš na 75 i apliciraš.
Ja sam namjestila na dozu normalnu svoju 187,5 i PEN je došao do 112,5 i stao… sto bi trebalo značiti da sam ubrizgala sa starog 75 i onda bi trebala još 112,5 sa novog… ako se dobro sjećam…
Ja 1988, MM 1988
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
Sortiraj odgovore
Najstariji