Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    04. Travanj 2023. 09:43

NPelica

Loorna41

NPelica

Loorna41

Jutro ženske.
    Evo dobila ja nalaz bete koji je negativan i mail od sestara i Petrove u kojem me obavještavaju da se javim ili na Markur ili na Sv.Duh ili na Sestre miloardnice i da ih obavijestim gdje sam se javila.
    Pcelicemoja nadam se da ćeš uskoro procuriti.
    Pbtb - mila sretno na UZV
    Anci ma kakva sikirqcija, sad će bebaci poceti još vise rasti i izgurati hematom. Sve će biti u redu. A ti slušaj doktora.
    Svim ostalim curama puno sreće i samo jako.
    Vama koje imate neg bete šaljem puno zagrljaja da tuga prođe cim prije i da uskoro krenete u nove pobjede. 🤗🤗🤗🤗

Lornica❤️❤️ baš sam mislila na tebe kako te nema.. još malo i ti u nove pobjede ❤️🤞

Da mila još malo. Trebala bih po procjeni dokice procuriti 17.4. pa se tad i javljam na prvi UZV.
    Jel te boli šta?

Neka brzo prode vrijeme do tada ❤️
    Ma ništa ne boli.. dobro se osjećam..

Nadam se da će proći to bez ikakvih intervencija. 🙏🙏🙏🙏

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

NPelica
    04. Travanj 2023. 09:46

Loorna41

NPelica

Loorna41

NPelica

Loorna41

Jutro ženske.
    Evo dobila ja nalaz bete koji je negativan i mail od sestara i Petrove u kojem me obavještavaju da se javim ili na Markur ili na Sv.Duh ili na Sestre miloardnice i da ih obavijestim gdje sam se javila.
    Anci ma kakva sikirqcija, sad će bebaci poceti još vise rasti i izgurati hematom. Sve će biti u redu. A ti slušaj doktora.
    Vama koje imate neg bete šaljem puno zagrljaja da tuga prođe cim prije i da uskoro krenete u nove pobjede. 🤗🤗🤗🤗

Lornica❤️❤️ baš sam mislila na tebe kako te nema.. još malo i ti u nove pobjede ❤️🤞

Da mila još malo. Trebala bih po procjeni dokice procuriti 17.4. pa se tad i javljam na prvi UZV.
    Jel te boli šta?

I ja ❤️🤞 ali kod mene nikad ništa jednostavno,  pa izgleda neće ni ovo .. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Loorna41
    04. Travanj 2023. 09:50

NPelica

Loorna41

NPelica

Loorna41

NPelica

Loorna41

Jutro ženske.

Jel te boli šta?

I ja ❤️🤞 ali kod mene nikad ništa jednostavno, pa izgleda neće ni ovo ..

Stigneš jos procuriti do petka. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Fashionista
    04. Travanj 2023. 09:57

NPelica

Sretno cure danas ❤️❤️
    Hopeneznam ništa o tome, ali znam da je psiha čudo 🤷‍♀️
    Ancižao mi je zbog hematoma, ali vjerujem da će sve biti dobro, bebice su tu, i njih dve su jače od njega ❤️
    Tikvica i Lucky neka se mrve prime ❤️🙏
    PBTABsretno na uzv, brzo nam dođi sa dobrim vijestima ❤️

Ja još nisam prokrvarila..u petak sam prekinula terapiju.. ako do sutra eventualno četvrtak ne prokrvarim, predložili su mi tablete.. ima netko iskustva sa tim tabletama za čišćenje?

Imam ja draga cim su mi ustanovili da nema ploda odmah su mi dali popiti neku tabletu i ugurali neku vaginalno i mislim da sam morala i iduci dan tako doci da mi stave vaginalno jos jednu i onda je krenulo ciscenje kroz dan/dva odnosno jel mjesecnica ali bolna sa ugruscima velikim. Pripremi se da ce taj dan kad krene i iduci biti bolno dosta vise nego najgora menga. 
    Sretno da se sto prije ocistis! 🙏🏻

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

NPelica
    04. Travanj 2023. 10:04

Fashionista

NPelica

Sretno cure danas ❤️❤️
    Hopeneznam ništa o tome, ali znam da je psiha čudo 🤷‍♀️
    Ancižao mi je zbog hematoma, ali vjerujem da će sve biti dobro, bebice su tu, i njih dve su jače od njega ❤️
    Tikvica i Lucky neka se mrve prime ❤️🙏
    PBTABsretno na uzv, brzo nam dođi sa dobrim vijestima ❤️

Ja još nisam prokrvarila..u petak sam prekinula terapiju.. ako do sutra eventualno četvrtak ne prokrvarim, predložili su mi tablete.. ima netko iskustva sa tim tabletama za čišćenje?

Imam ja draga cim su mi ustanovili da nema ploda odmah su mi dali popiti neku tabletu i ugurali neku vaginalno i mislim da sam morala i iduci dan tako doci da mi stave vaginalno jos jednu i onda je krenulo ciscenje kroz dan/dva odnosno jel mjesecnica ali bolna sa ugruscima velikim. Pripremi se da ce taj dan kad krene i iduci biti bolno dosta vise nego najgora menga.
    Sretno da se sto prije ocistis! 🙏🏻

Hvala ti draga ❤️❤️

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

WonderWoman
    04. Travanj 2023. 10:36

Pozdrav! Vjerojatno česta rečenica ali... - čitam Vas, upijam informacije, ali evo odlučih i upitati nesto. U nedjelju sam krenula sa rekovelle i jutros dobila menstruaciju (26dc, uranila, ne sjećam se da mi je ikad dosla ranije, inače je godinama točna na 30.dan), zvala sam kliniku i rekli su da je sve ok, da dodem u četvrtak normalno na uzv kako sam naručena. No zanima me jel se sad nesto bude promijenilo sto se protokola i daljnjih "akcija" oko svega tiče? Ili je zaista sve to ok? 

🙋‍♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
    🙋‍♂️33god., asthenozoo(1/23)
    🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
    4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
    5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
    11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359

Mehro
    04. Travanj 2023. 10:46

Saniii

Hope ja su u trakice ne kužim ali sam par puta mjerila bazalnu temperaturu a i po cervikalnoj sluzi znam točno kad mi je O. A baš sam kao i Lucky htjela napisati da su ti trebali na UZVu potvrditi O, jer iza pucanja folikula ostaje žuto tijelo I to su trebali potvrditi pogotovo jer si išla i na taj zahvat koji je vezan uz O 🤷‍♀️. Isto tako psiha itekako može blokirati M kao što je i poznato da je stres uzrocnik raznih zdravstvenih problema. Zato draga opusti se 😁🤗
    Vitara ali 3kg u 2mj nije malo, da si nastavila tim tempom za pola godine ode par kg , za godinu desetak… i to je zdravo mršavljenje. Na kraju krajeva ako tebi samoj ne ide potražiš savjet stručnjaka, danas na svakom koraku se bave nutricionizmom i savjetovanjem. Ili možeš voditi dnevnik sa unosom svega što pojedes kroz dan i tako otprilike vidjeti koliko kalorija uneses, jer nemoguce je uz reguliranu prehranu i vježbanje da višak kg ne ide dole , onda nešto krivo radiš 🤷‍♀️ . Visok bmi itekako utječe na plodnost kao i na sva ostala zdravstvena stanja, o tome imaš brdo istrazivanja. Samo trebaš skupiti volje za borbu 🤗
    Fashionista i La3arica žao mi je zbog negativnih testova, ali idemo dalje ako se ima volje i snage 💪💪🤗🤗
    Mehro tvoja beta je na 12dnt blasti 56? Svakako ju izvadi više puta da vidiš jel ide u dobrom smjeru, držim 🤞🙏
    Lucky, Tikvica sretno curke danas 🤞🤞🤗🤗
    Sretno i svima ostalima 🤞🤞

Hvala ti Sani, hoću svakako.. Ja sam isto očekivala malo veću, ali sam po testu vidjela da vjerojatno neće biti jako visoka. Utješili su me iz bolnice kada su rekli da je to ok beta, ali svejedno ću vaditi i u srijedu i u petak. S time da sam tek jučer imala malo smećkasti iscjedak, tako da vjerujem da se tek sad mrvica pošteno čahuri. Bar se nadam da je tako 😬🤞. Baš osjetim s vremena na vrijeme na tom jednom mjestu, kao da me pecka, žiga onako, baš čudan osjećaj. Tako da vjerujem da je to to :) ali sve ćemo vidjeti 🤞
    Ostale cure sretno sa svime danas i ovih dana ❤️ raspusane ste ovih dana, to baš volim, samo mi je teško sve popratiti 😅
    Ane žao mi je baš pto imaš takvo iskustvo u Vinigradskoj, kod mene je zaista sve išlo nekako školski kod njih. Mijenjaj ustanovu svakako dok još imaš fore preko hzzo

🙋‍♀️ 28 - AMH 6,8
    💁‍♂️32 - asthenozoospermia ➡️ normozoospermia
    👶 Pokušavamo od 2021.
    3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
    7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜

• Tikvica
    04. Travanj 2023. 10:46

Curke evo me, jedna js se oplodila i odlicna je opet, druga nazalost nije 😞 ali, dovoljna je i jedna🙏❤️
    Transfer je bio bolan, ali sam ovaj put popila ketonal i normabel pa je bilo mrvicu lakse nego prosli put ali dobro, kratko traje pa sam izdrzala ali voljela bi daudjem u utra i izadjem van kao vecina cura🙈
    Jos sam bila sa jednom curkom mojih godina (cam par mjeseci starija) pa smo se zeke, pricale, tak da su usli dapitaju jel smo dobro jer nas oprao smijeh 🤣🤣🤣
    Nitko se ne razumije bolje nego u poliklinici i mi ovdje
    Kad sam im danas spomenula da mislim da je ti zadnji svi oni kao pa da, sad bude trudnoca, a ja reko kako god, zadnji je, onda  su me svi pogledali kao kaaaaaj?! 
    No dobro, Hope beta je 18.04. 😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

NPelica
    04. Travanj 2023. 10:53

Tikvica

Curke evo me, jedna js se oplodila i odlicna je opet, druga nazalost nije 😞 ali, dovoljna je i jedna🙏❤️
    Transfer je bio bolan, ali sam ovaj put popila ketonal i normabel pa je bilo mrvicu lakse nego prosli put ali dobro, kratko traje pa sam izdrzala ali voljela bi daudjem u utra i izadjem van kao vecina cura🙈
    Jos sam bila sa jednom curkom mojih godina (cam par mjeseci starija) pa smo se zeke, pricale, tak da su usli dapitaju jel smo dobro jer nas oprao smijeh 🤣🤣🤣
    Kad sam im danas spomenula da mislim da je ti zadnji svi oni kao pa da, sad bude trudnoca, a ja reko kako god, zadnji je, onda su me svi pogledali kao kaaaaaj?!
    No dobro, Hopebeta je 18.04. 😘

Jedna ali vrijedna ❤️ 
    Želim ti od ❤️ da se mrva lijepo ugnjezdi kod mame, I da se upoznate za nekih 9 mjeseci ❤️ neka ti brzo prode vrijeme do pozitivne bete ❤️🤞🙏 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

Mehro
    04. Travanj 2023. 10:56

Tikvica

Kad sam im danas spomenula da mislim da je ti zadnji svi oni kao pa da, sad bude trudnoca, a ja reko kako god, zadnji je, onda su me svi pogledali kao kaaaaaj?!
    No dobro, Hopebeta je 18.04. 😘

Joj Tikvice baš ti želim da uspije ❤️ nadam se da je mrva čula ovo kaj si rekla, da je ovo zadnji 😅 

🙋‍♀️ 28 - AMH 6,8
    💁‍♂️32 - asthenozoospermia ➡️ normozoospermia
    👶 Pokušavamo od 2021.
    3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
    7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.