Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vitara
    04. Travanj 2023. 06:29

Stela, nisam Inovo, Chirolofol, gynositol uzimala u isto vrijeme već kroz godine malo jedno, malo drugo, pa treće,..... 🤷 Tražiš dobitno.
    Znam da je naglasak na prehrani i smanjenju tt. Pokušala, ali teško ide. Nakon 2 mj vježbanja 4x tj i redukciji prehrane, izgubila samo 3 kg i to me ubilo u pojam. Ne znam više što napraviti, jednostavno kile ne idu, a od dr mi nitko ne vjeruje da sam pokušavala. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Vitara
    04. Travanj 2023. 06:30

Sretno cure danas na transferima, uzv i svima koje čekaju!!! 🤞🤞🤞

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

NPelica
    04. Travanj 2023. 06:42

Sretno cure danas ❤️❤️ 
    Hope neznam ništa o tome, ali znam da je psiha čudo 🤷‍♀️ 
    Anci žao mi je zbog hematoma, ali vjerujem da će sve biti dobro, bebice su tu, i njih dve su jače od njega ❤️ 
    Tikvica i Lucky neka se mrve prime ❤️🙏 
    PBTAB sretno na uzv, brzo nam dođi sa dobrim vijestima ❤️ 

Ja još nisam prokrvarila..u petak sam prekinula terapiju.. ako do sutra eventualno četvrtak ne prokrvarim, predložili su mi tablete.. ima netko iskustva sa tim tabletama za čišćenje? 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

korni
    04. Travanj 2023. 07:01

NPelica

Sretno cure danas ❤️❤️
    Hopeneznam ništa o tome, ali znam da je psiha čudo 🤷‍♀️
    Ancižao mi je zbog hematoma, ali vjerujem da će sve biti dobro, bebice su tu, i njih dve su jače od njega ❤️
    PBTABsretno na uzv, brzo nam dođi sa dobrim vijestima ❤️

Ja još nisam prokrvarila..u petak sam prekinula terapiju.. ako do sutra eventualno četvrtak ne prokrvarim, predložili su mi tablete.. ima netko iskustva sa tim tabletama za čišćenje?

Ja sam bila na medikamentoznom u bolnici, i evo moje iskustvo. Jedan dan dodjes po prvu tabletu (s kojom se nista vidljivo ne dogadja), i za dva dana dobijes drugu i tad ostajes.  Meni su bolovi brzo krenuli, ali mi je trebalo jako dugo da prokrvarim. bili su ubitacni bolovi i grcevi, praceni povracanjem, proljevom i vrtoglavicom, i samo sam cekala da sve zavrsi. Nakon par sati ides na pregled da vide da li sve ocistilo. Meni je plod ostao na 6+4, iako sam ja bila 9tt, i sve mi se odmah ocistilo. Cure koje su bile sa mnom su to puno lakše prosle, ali kod mene je bilo ovako 🤷 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Tikvica
    04. Travanj 2023. 07:02

Hvala curke svima idem se urokat i krecemo 🤗
    Npelica imam ja ako ti nitko ne odgovori, objasnim cim dodjem doma kasnije 😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

NPelica
    04. Travanj 2023. 07:07

Tikvica

Hvala curke svima idem se urokat i krecemo 🤗
    Npelicaimam ja ako ti nitko ne odgovori, objasnim cim dodjem doma kasnije 😘

Sretnoo❤️❤️ neka prođe bezbolno 
    Samo ti napiši kad se vratiš, zanimaju me sva iskustva ❤️ 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

NPelica
    04. Travanj 2023. 07:10

korni

NPelica

Sretno cure danas ❤️❤️
    Ancižao mi je zbog hematoma, ali vjerujem da će sve biti dobro, bebice su tu, i njih dve su jače od njega ❤️

Ja sam bila na medikamentoznom u bolnici, i evo moje iskustvo. Jedan dan dodjes po prvu tabletu (s kojom se nista vidljivo ne dogadja), i za dva dana dobijes drugu i tad ostajes. Meni su bolovi brzo krenuli, ali mi je trebalo jako dugo da prokrvarim. bili su ubitacni bolovi i grcevi, praceni povracanjem, proljevom i vrtoglavicom, i samo sam cekala da sve zavrsi. Nakon par sati ides na pregled da vide da li sve ocistilo. Meni je plod ostao na 6+4, iako sam ja bila 9tt, i sve mi se odmah ocistilo. Cure koje su bile sa mnom su to puno lakše prosle, ali kod mene je bilo ovako 🤷

Zao mi je da si to prosla ❤️🤗
    Uuu.. dobro, kad inače imam m imam užasne bolove, povraćanje i proljev. Tako da mi je nažalost to pod "normalno "
    Iako pretpostavljam da su bolovi još gori. Citam da je bolje ovako nego kiretažu radit.. Al opet.. strah me nekako.  stvarno se nadam da ću prokrvarit do kraja tjedna.. 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

korni
    04. Travanj 2023. 07:29

NPelica

korni

NPelica

Sretno cure danas ❤️❤️

Ja sam bila na medikamentoznom u bolnici, i evo moje iskustvo. Jedan dan dodjes po prvu tabletu (s kojom se nista vidljivo ne dogadja), i za dva dana dobijes drugu i tad ostajes. Meni su bolovi brzo krenuli, ali mi je trebalo jako dugo da prokrvarim. bili su ubitacni bolovi i grcevi, praceni povracanjem, proljevom i vrtoglavicom, i samo sam cekala da sve zavrsi. Nakon par sati ides na pregled da vide da li sve ocistilo. Meni je plod ostao na 6+4, iako sam ja bila 9tt, i sve mi se odmah ocistilo. Cure koje su bile sa mnom su to puno lakše prosle, ali kod mene je bilo ovako 🤷

Uuu.. dobro, kad inače imam m imam užasne bolove, povraćanje i proljev. Tako da mi je nažalost to pod "normalno "
    Iako pretpostavljam da su bolovi još gori. Citam da je bolje ovako nego kiretažu radit.. Al opet.. strah me nekako. stvarno se nadam da ću prokrvarit do kraja tjedna..

Hvala ti ❤️ da, meni su rekli da neka ocekujem bolove kao kod malo jacih stvari, ali su bili jaci. S tim da sam ja dosta sitna, i opcenito sve tablete djeluju jace na mene, pa je mozda zato i s ovima bilo tako. I odmah su mi rekli tablete, nisu ni spominjali kiretazu (mislim da se ona radi nakon vecih trudnoca). Nisam te htjela prestrasiti s mojim iskustvom..nadam se da ces prokrvariti i da ce ti sve proci bezbolno i brzo. 😘 I onda mozes na odmor i spremna si za nove pobjede ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

NPelica
    04. Travanj 2023. 07:33

korni

NPelica

korni

NPelica

Sretno cure danas ❤️❤️

Iako pretpostavljam da su bolovi još gori. Citam da je bolje ovako nego kiretažu radit.. Al opet.. strah me nekako. stvarno se nadam da ću prokrvarit do kraja tjedna..

Hvala ti ❤️ da, meni su rekli da neka ocekujem bolove kao kod malo jacih stvari, ali su bili jaci. S tim da sam ja dosta sitna, i opcenito sve tablete djeluju jace na mene, pa je mozda zato i s ovima bilo tako. I odmah su mi rekli tablete, nisu ni spominjali kiretazu (mislim da se ona radi nakon vecih trudnoca). Nisam te htjela prestrasiti s mojim iskustvom..nadam se da ces prokrvariti i da ce ti sve proci bezbolno i brzo. 😘 I onda mozes na odmor i spremna si za nove pobjede ❤️

A kod mene baš suprotno,  kod mene ništa ne djeluje 😅 a nije da sam mrga😅 
    A dobro, vidjet cemo do četvrtka, ako i ne prokrvarim sigurno će cekat da prođe Uskrs.. samo mene strah dali se nešto može zakomplicirat ako se duže čeka..  a npr da mi beta i dalje raste.. no dobro, bit ćemo pametniji za koji dan 🤗 ❤️

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

BAJOMA
    04. Travanj 2023. 07:34

Lucky❤️❤️🙏🙏🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.