Tockica i Flo zao mi je da ste to morale prolazit ❤️🤗
Hvala na pojašnjenju.. Ja bi svakako to htjela izbjeći, ali ako nažalost sama ne prokrvarim drugo mi ne preostaje.. znači kada se očistim, dobijem prvu menstruaciju nakon toga, mogla bih u FET?
Tako je..oni ti tamo odmah vide jesi li se očistila kako treba ili nisi. Nakon toga krvariš oko 7 dana, nakon toga sam imala neka 2,3 tjedna smeđarenja što je normalno...i prva menstruacija mi je stigla za 38 dana te sam s tim ciklusom išla u FET.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jutro ženske.
Evo dobila ja nalaz bete koji je negativan i mail od sestara i Petrove u kojem me obavještavaju da se javim ili na Markur ili na Sv.Duh ili na Sestre miloardnice i da ih obavijestim gdje sam se javila.
Pcelice moja nadam se da ćeš uskoro procuriti.
Pbtb - mila sretno na UZV
Anci ma kakva sikirqcija, sad će bebaci poceti još vise rasti i izgurati hematom. Sve će biti u redu. A ti slušaj doktora.
Svim ostalim curama puno sreće i samo jako.
Vama koje imate neg bete šaljem puno zagrljaja da tuga prođe cim prije i da uskoro krenete u nove pobjede. 🤗🤗🤗🤗
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Loornamislila sam jesi dobro? Nema te nekoliko dana pa se nadam da je sve u redu.
Jesam mila dobro sam. Uhvatila se čisćenja ko manijak. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pa nisam bila na forumu.
Sad čekam da procurim pa u nove pobjede ako Bog da.
Kako si ti?
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Hvala na pojašnjenju.. Ja bi svakako to htjela izbjeći, ali ako nažalost sama ne prokrvarim drugo mi ne preostaje.. znači kada se očistim, dobijem prvu menstruaciju nakon toga, mogla bih u FET?
Tako je..oni ti tamo odmah vide jesi li se očistila kako treba ili nisi. Nakon toga krvariš oko 7 dana, nakon toga sam imala neka 2,3 tjedna smeđarenja što je normalno…i prva menstruacija mi je stigla za 38 dana te sam s tim ciklusom išla u FET.
Hvala ti puno ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Tako je..oni ti tamo odmah vide jesi li se očistila kako treba ili nisi. Nakon toga krvariš oko 7 dana, nakon toga sam imala neka 2,3 tjedna smeđarenja što je normalno…i prva menstruacija mi je stigla za 38 dana te sam s tim ciklusom išla u FET.
I da, meni osobno je draže da sam bila u bolnici jer mi je stvarno bilo bolno...bilo je žena koje su brutalno krvarile i morale su bit pod nadzorom. I bonus svega je što te nakon 5 sati ginekolog prekontrolira da znaš jel sve ok ili nije. Mene bi doma uz te bolove ulovila panika. Nadam se da nećeš morat ić, al ako budeš morala ić, uzmi kao pozitivno da vjerojatno neće bit nekakvih zaostataka u maternici, brzo ćeš se oporavit i ić po novu bebu. ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jutro ženske.
Evo dobila ja nalaz bete koji je negativan i mail od sestara i Petrove u kojem me obavještavaju da se javim ili na Markur ili na Sv.Duh ili na Sestre miloardnice i da ih obavijestim gdje sam se javila.
Pcelicemoja nadam se da ćeš uskoro procuriti.
Anci ma kakva sikirqcija, sad će bebaci poceti još vise rasti i izgurati hematom. Sve će biti u redu. A ti slušaj doktora.
Vama koje imate neg bete šaljem puno zagrljaja da tuga prođe cim prije i da uskoro krenete u nove pobjede. 🤗🤗🤗🤗
Lornica❤️❤️ baš sam mislila na tebe kako te nema.. još malo i ti u nove pobjede ❤️🤞
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
I da, meni osobno je draže da sam bila u bolnici jer mi je stvarno bilo bolno…bilo je žena koje su brutalno krvarile i morale su bit pod nadzorom. I bonus svega je što te nakon 5 sati ginekolog prekontrolira da znaš jel sve ok ili nije. Mene bi doma uz te bolove ulovila panika. Nadam se da nećeš morat ić, al ako budeš morala ić, uzmi kao pozitivno da vjerojatno neće bit nekakvih zaostataka u maternici, brzo ćeš se oporavit i ić po novu bebu.❤️
Da, to sam i ja pomislila. Neznam što bi da moram biti doma.. nebi znala što je normalno a što nije. Panicarila bi sigurno.. Iako bi mi draže bilo da to sve prođem sama, ali opet, bolje je bit pod nadzorom.. vidjet ćemo do kraja tjedna.. stalno sam na wc i gledam jel šta krenulo 😅
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Lorna41 - generacijo idemo naprijed 💪💪
Npelica - mozes odmah u FET sa sljedecom M 🤞
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Jutro ženske.
Lornica❤️❤️ baš sam mislila na tebe kako te nema.. još malo i ti u nove pobjede ❤️🤞
Da mila još malo. Trebala bih po procjeni dokice procuriti 17.4. pa se tad i javljam na prvi UZV.
Jel te boli šta?
👱♀️41 - amh 7.8
Jutro ženske.
Da mila još malo. Trebala bih po procjeni dokice procuriti 17.4. pa se tad i javljam na prvi UZV.
Jel te boli šta?
Neka brzo prode vrijeme do tada ❤️
Ma ništa ne boli.. dobro se osjećam..
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji