Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fashionista
    04. Travanj 2023. 11:28

Tikvica

Curke evo me, jedna js se oplodila i odlicna je opet, druga nazalost nije 😞 ali, dovoljna je i jedna🙏❤️
    Transfer je bio bolan, ali sam ovaj put popila ketonal i normabel pa je bilo mrvicu lakse nego prosli put ali dobro, kratko traje pa sam izdrzala ali voljela bi daudjem u utra i izadjem van kao vecina cura🙈
    Jos sam bila sa jednom curkom mojih godina (cam par mjeseci starija) pa smo se zeke, pricale, tak da su usli dapitaju jel smo dobro jer nas oprao smijeh 🤣🤣🤣
    Nitko se ne razumije bolje nego u poliklinici i mi ovdje
    Kad sam im danas spomenula da mislim da je ti zadnji svi oni kao pa da, sad bude trudnoca, a ja reko kako god, zadnji je, onda su me svi pogledali kao kaaaaaj?!
    No dobro, Hopebeta je 18.04. 😘

Sretno pupo neka to bude napokon to, drzim fige cvrsto! 🤞🏻🤞🏻💖

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Žvrkljić
    04. Travanj 2023. 11:31

Bebolina2207

Žvrkljić

Evo mene, ja ne znam jesam luda jeli postajem luda ili sta?!
    Imam ogromnu mucninu jutros, bas se suzdrzavam da ne povratim. Danas je 8dnt nema sanse da radim test, jer sam se prošli put razocarala. beta je 11.4. Jeli moguce da je mucnina od tableta? Uzimam Cyclogest, Estroferm, Decortin, Folacin

I moja beta isti dan. Kod mene ništa što nisam imala i prije transfera. Jedino krenula nervoza a ona me inače pere pred M. Uzimam sve isto osim Decortina i nemam mučnine niti išta. Jesi možda nešto krivo pojela? Možda bolje povratiti pa možda prođe. A možda i neće proći neko vrijeme ako je uspješan ciklus. Sretno 🤞

Ma prije da je od tableta, nego me samo psihicki zeza 😂
    Nadamo se da ce nam objema taj utorak biti dobitan🥳 iako nisam optimist 😂

🙋‍♀️/27g - MTHFR homozigot
    🙋‍♂️/28g- oligoozospermia
    11/22-u postupku KBC Split
    7🥚- 5 blastoicista-
    1 ET- 4 🐧- ❌
    FET-1🐧-biokemijska ❌
    FET 2🐧- ❌
    FET 3 🐧- ❌
    FET 4🐧-❌
    Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻

Stela_M
    04. Travanj 2023. 11:34

Hope ta tvoja kuja baš zaj, nadam se da će uskoro 🤞🤗❤️
    NPelica ja ti nemam kako pomoći cure su ti sve rekle, držim ti 🤞🤞 da samo krene 🤗❤️
    Loorna odlično da je beta pala sad hrabro u nove pobjede 🤞🤗❤️
    Vitara slažem se sa Sani sve bi mi htjele da te kile odu rapidno dole ali i sama znaš da to nije zdravo i da nakon toga slijedi klasični jojo efekt,meni je trebalo godinu dana da skinem 10 kg i sad sam stalno na istoj kilaži bez obzira što više ne pazim tako strogo na prehranu, dok recimo moja frendica sa sličnom prehranom kao ja je tih 10 kg skinula u 5 mj jer je zdrava i nema popratnih "problemčića" sa hormonima i usporenim metabolizmom, samo ne treba odustati, sad ti dolazi ljepše vrijeme iskoristi to za sebe i za šetnju bitno je samo pokrenuti se, ostani doslijedna jednom suplemenatu tipa uzimaj samo myoinositol nema smisla svakih par mj kupovati novi dodataka jer to nema efekta, kod myoinositola pogodotovo za IR, pcos itd je bitan kontinuitet, niti jedan dodatak prehrani nije magični lijek koji će napraviti čudo u par mj...ako te što zanima samo pitaj😁
    Tikvice jedna ali vrijedna neka bude dobitna to ti od ❤️ želim 🤗❤️
    Žvrkljić meni je tako bilo od estrofema, e sad možda je od lijekova, a možda se nešto zakuhalo 🤭🙏🤰🏼
    LolaBunny povišena temperatura je moguća od progesterona, ako bude rasla onda ipak nazovi u bolnicu, sretno😁
    Pbtab 🙏❤️❤️
    Lucky pupoooo neka se ove tri tvrdoglave mrve čvrsto prime 🙏😁❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Loorna41
    04. Travanj 2023. 11:37

Hope1982

Lorna41 - generacijo idemo naprijed 💪💪
    Npelica - mozes odmah u FET sa sljedecom M 🤞

Baš tako generacijo. Samo jako.💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    04. Travanj 2023. 11:40

Bebolina2207

Loorna41

Bebolina2207

Loornamislila sam jesi dobro? Nema te nekoliko dana pa se nadam da je sve u redu.

Jesam mila dobro sam. Uhvatila se čisćenja ko manijak. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pa nisam bila na forumu.
    Sad čekam da procurim pa u nove pobjede ako Bog da.
    Kako si ti?

Kod mene ništa posebno. Krenula je nervoza a to mi obično krene pred M. Kod mene ništa od previše čišćenja za Uskrs kad čekam betu. Doma malo speglam, skuham, perem suđe i teško ništa ne radim niti ne dižem.
    A zašto im moraš javiti gdje si se javila? Jesi im rekla da si krenula u Betu+? Sretno!

Pa nemam pojma zašto. Da javila sam da smo odabrali Betu+. 
    Od srca ti želim pozitivnu betu.
    Ma nisam ja radi Uskrsa već radi nereda. 🤣🤣🤣 One prašine ima mamu joj ko da godinama nisam čistila.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    04. Travanj 2023. 11:42

Tikvica

Curke evo me, jedna js se oplodila i odlicna je opet, druga nazalost nije 😞 ali, dovoljna je i jedna🙏❤️
    Transfer je bio bolan, ali sam ovaj put popila ketonal i normabel pa je bilo mrvicu lakse nego prosli put ali dobro, kratko traje pa sam izdrzala ali voljela bi daudjem u utra i izadjem van kao vecina cura🙈
    Jos sam bila sa jednom curkom mojih godina (cam par mjeseci starija) pa smo se zeke, pricale, tak da su usli dapitaju jel smo dobro jer nas oprao smijeh 🤣🤣🤣
    Kad sam im danas spomenula da mislim da je ti zadnji svi oni kao pa da, sad bude trudnoca, a ja reko kako god, zadnji je, onda su me svi pogledali kao kaaaaaj?!

Babac moj sretno od srca. Sad si PUPO. Uživaj ove dane. A uskoro i papanje fine klopice. Ima bwbuška da se ulovi samo tako.

👱‍♀️41 - amh 7.8

Saniii
    04. Travanj 2023. 12:05

Tikvica PUPO sretno od ❤️, nek se mrvica primi 🙏🤞🤗
    ..
    Ajme čitam ova vaša iskustva, zapravo kad god pročitam da je neka imala spontani, inducirani ili bilo kakav pobačaj jeza me uhvati 😔. Nadam se da će svaka od vas biti nagrađena na kraju, pogotovo u ovom našem mpo putu to ipak teže pada jer ionako sto muka treba proći do bi dobile pozitivnu betu. ❤️❤️
    Npelica drži se, da prodje što bezbolnije 🙏🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

• Tikvica
    04. Travanj 2023. 12:22

Hvala vam curke svima, neprocjenjiva je ova vasa podrska ovdje ❤️
    Znaci ja bi vas stvarno sve htjela upoznati, moramo organizirati neki dejt 🤗🤗
    Lucky ljube jesi gotova? Jel sve ok proslo? 🙏❤️

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Suncicaa
    04. Travanj 2023. 12:30

Tikvica

Tikvice sad uživaj sa svojom mrvom i držim 🤞🤞🤞🤞da se lijepo ugnjezdi kod mame 🙏♥️ samo opušteno do bete 🤗

👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
    KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
    10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
    2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
    FET🐧10/22❌
    Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
    3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
    4/23 prc, nije bila dobra stanica
    Repromed/Hilarus
    9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
    11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
    5/24 7🥚, 2 bc❄️
    1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔

Loorna41
    04. Travanj 2023. 12:43

Bebolina2207

Žvrkljić

Bebolina2207

Žvrkljić

Evo mene, ja ne znam jesam luda jeli postajem luda ili sta?!
    Imam ogromnu mucninu jutros, bas se suzdrzavam da ne povratim. Danas je 8dnt nema sanse da radim test, jer sam se prošli put razocarala. beta je 11.4. Jeli moguce da je mucnina od tableta? Uzimam Cyclogest, Estroferm, Decortin, Folacin

I moja beta isti dan. Kod mene ništa što nisam imala i prije transfera. Jedino krenula nervoza a ona me inače pere pred M. Uzimam sve isto osim Decortina i nemam mučnine niti išta. Jesi možda nešto krivo pojela? Možda bolje povratiti pa možda prođe. A možda i neće proći neko vrijeme ako je uspješan ciklus. Sretno 🤞

Ma prije da je od tableta, nego me samo psihicki zeza 😂
    Nadamo se da ce nam objema taj utorak biti dobitan🥳 iako nisam optimist 😂

Do samog kraja imamo se čemu nadati. Što bude bude, ne možemo utjecati na to. Bilo bi super da su nam pozitivne bete. I da bude suza ali samo radosnica 🤞🤞🤗
    Loorna prašine uvijek ima. Treba dobro paziti na boju namještaja pa da se manje vidi. Ja sam tako riješila problem da me manje bode u oči. Preporodila se nakon crnog namještaja. Nije da uz posao i sve ostalo stignem svaki dan po kući trčati s krpom. Sad su na mužu neki poslovi ja samo lagano

Polako se učim ne obazirati više oko te prašine. Nije ni čišćenjs bit.života. 

👱‍♀️41 - amh 7.8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.