Ja bila po testove i sad vidim da je to od 25ml…nema onih slabijih 😂 i sad si mislim, sutra je 8dnt, nema smisla da ga napravim…pretpostavljam ako i je bit Ce neg…
Iako sve mi se cini da nista od svega i ovaj put…
Jurky sretno danas 🙈😊🥰 bit Ce to good
Ja cu danas u Muller po testove, ali ne znam koje da kupim? Sta to znaci 25ml? Nemam bas iskustva po tom pitanju 🤷🏻♀️
Bebolina2207 paaaaa razmisljala sam moooozda u subotu prvi napravim, ako budem imala hrabrosti. 🙈
To ti znači osjetljivost testa. Probaš vidjeti ako ima koji osjetljiviji možda oko 10ml.
Fashionista ja inače isto ne volim testove. Tako da sumnjam da ću piškiti koji. Radije bi čekala betu. Predomislit se mogu samo ako imam neki baš vidljivi simptom tako da znam da ga nisam umislila ali inače preskačem.
Love imam i ja dijete i kad sam krenula u to mislila sam ako i bude neuspješno nije da će me to sve pogađati. Ali na kraju svaki minus iz mjeseca u mjesec mi je teško padao. I nije da smo nezahvalne jednostavno imamo želju za djetetom i to je normalno. Ali svakako curama koje nemaju djecu je još gore.
NPelica ako imaš Netflix ja sam sad na Virgin River baš mi je onako lagana i opuštajuća. Ostale dobre su mi Noćni agent, The fall, Seks i život. Imaš ti kakvu preporuku?
Daa Bebolina bas tako, i ja sam mislila da neće pogađati me ako ne uspije jer imam svoju curu dapače čak sam mislila da će uspjeti iz prve/druge...Ali treći put me baš ubilo, sad sam se uzdigla, pa ćemo vidjeti u 4mj da li sam jača ili će opet biti nalet emocija i depre🙈
A sigurno da je curama koje rade na prvom djetetu najgore i gore nego nama i razumijem ih u potpunosti kada je meni ovako, onda kako tek njih pogodi i razocara taj minus 😞
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Pozdrav žene 👋
Nisam se javljala neko vrijeme, trebao mi je malo odmor od svega. U 1.mjesecu je bila biokemijska. Sad sam PUPO 3 dan od transfera pa cemo vidjeti sta ce biti 🙆♀️ rekla sam sebi nema sanse raditi testove cak idemo i na putovanje u ovih 14 dana do bete. Bas zelim nekako glavu rasteretiti koliko uspijem, ne zelim se lazno nadati ali ni deprimirati bezveze 😂 danas osjecam probadanja u donjem djelu trbuha ne znam jeli to normalno, kao u ovulaciji ili pred mengu? Nije konstantna bol nego bas ponekad probode.
Sretno svima💕
Sretnoo 🤗 neka se mrva primi ❤️🙏
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Hej cure, jel bolovanje od transfera do bete obavezno i kao tebalo bi biti na bolovanju ili vi to same tražite/ želite..? Ili ide po vrsti posla koji radim?🤷♀️
Svima koji nesto danas imaju ili čekaju, sretno!😁
Ne ,mozes normalno raditi pogotovo nakon transfera,ja sam ravno nakon njega isla radit i to ne bas lagan posao
Ali ovisi o dr ..mene nisu ni pitali di radim ni dal' radim nego mirovanje, no keks i ne dizat tesko. Samo sto ja nisam digla bolovanje, pratim upute koliko mogu. Ne mogu bas biti biljka doma
I meni uvijek na nalazu piše mirovanje ( vjerojatno kako bih na temelju toga kod svog socijalnog gin otvorila bolovanje ili dr opće prakse - ne znam ni tko otvara 🤣)
Ja uzmem dan godišnjeg da transfer i eventualno punkciju I sutra idem raditi, radim uredski posao, sjedim 8 sati pa mi lakše bude na poslu nego doma jer nemam majku ni svekrvu da mi uskoce, pa tih 8 sati izbjegnem kućanske poslove 🤣🤣🤣
A i 2 put mi je punkcija spala za vikend i 1 transfer ( sub ili ned ) pa nisam ni trebala uzimati dan godišnjeg. Mislim da je i bolje ići raditi ako nije baš baš teško fizički jer doma izludis od svih misli..ovako pola dana prođe 😊
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
Mislim, ja svakako idem na bolovanje od dana prije Praga i 7 dana smo tamo, tako da sam jedan tjedan sigurno na bolovanju kad nisam u Hr.
Taj dan kad obavimo transfer, koliko sam skuzila, idemo odmah kući. Pa sam mislila možda 2,3 dana još ostat kod kuce i onda normalno na posao. Radim fizički zahtjevan posao, pa ne znam što će mi reći u Pragu.. al dobro, svakako ću ih poslušat.😎
Meni je moj gin čim je čuo da je ivf u pitanju otvorio bolovanje doslovno preko maila, volim te nezahtjevne dr 🙈😂
Ako radis fizički zahtjevan posao, moj savjet ti je ostani kući i odmaraj, par dana bolovanja nece naškodit poslu a ni gazdi 😊🤞
Mislim, ja svakako idem na bolovanje od dana prije Praga i 7 dana smo tamo, tako da sam jedan tjedan sigurno na bolovanju kad nisam u Hr.
Taj dan kad obavimo transfer, koliko sam skuzila, idemo odmah kući. Pa sam mislila možda 2,3 dana još ostat kod kuce i onda normalno na posao. Radim fizički zahtjevan posao, pa ne znam što će mi reći u Pragu.. al dobro, svakako ću ih poslušat.😎
Ja radim isto dosta fizički stresno, pa mi je dr rekla da umjereno mirujem nakon transfera, gin mi je odmah otvorio bolovanje.. svakako ih poslušaj što oni kažu ❤️ i sretno 🙏❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Ja odradila svoj trening nakon dugo vremena.
Baš mi je falilo. 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Moram se dovesti u red. Natukla sam 5 kila od 10 mjeseca. Užas
Ja od kada sam u postupku od 11mj smršavila 7kg. Strava, ja bi se voljela nadebljati, svi se udebljaju od lijekova a ja smršavim 🤔 baš sam naopaka 🤣
Uh ideš mi nq živce sada.🤣🤣🤣🤣🤣
Pa kak ti jw to uspjelo.
🤣🤣🤣 a ne znam šta bih ti rekla, možda i od stresa sam smršavila u ovoj situaciji, znaš da je moguće od stresa sve..Ali baš ocijedila, muž mi se zabrinuo 🙈
A moguće je i što sam slatko izbacila iz prehrane zbog ponavljajućih gljivica koje su me satrale..slatko nas ipak najviše deblja 😁
Ja sam isto izbacila slatko. Sad čekam da kile krenu dolje
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kruh i slatko sam, kruh zbog kvasca s kojim gljivice rastu bujaju, a slatko zbog šećera kojim se hrane, kavu pijem bez šećera i navikla se sada i paše mi 🤣
Ali vjeruj mi kruh i slatko će ti pomoći da spustiš koju kilu sigurno..ja sam jela puno kruha🙈
Sad nemam smetnji već neko vrijeme..Ali su me izludile još posebno od kad sam u postupku pa nas stalno čačkaju dolje a guraš utriće, svašta nešto, jadna "ona" 🤣🤣🤣
Ma nemam ja previše kila, dapače u normali sam.al bi se ja osjećala bolje sa 5 kila manje.
Kruh ne jedem odavno. Sad aam samo na mesu i povrću.
Hvala Bogu pa su mi i brisevi i papa uvijek super.
Meni uvijek brisevi sterilni i papa uredan ali gljivice su me jednom vrijeme mucile, možda pad imuniteta, stres svašta nešto...radila sam ih u 09mj prošle god i sad ponovila nakon 6mj radi schretchinga endometrija da ne daj bože ako je kakva infekcija da se ne proširi..
Sad ih neću radit 5 godina više mi puna kapa 🙈🙈
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
Ane91 - super da idete. 👏👏👏 upisala sam i drzimo ti 🤞
PBTAB - jao peseki 😍 evo ti slika da vidim moje. Ovaj bijeli nam je novi clan. S nama je sada 4 mjeseca inace ima 8 a crni je s nama 13 godina. Ne mogu zamisliti svoj zuvot bez psa. Imam 41godinu i samo 15 godina nisam imala psa. Oni su lijek za sve. Ono kad ti se ne zivi ja izadem s njima van i dodem k sebi.
Lorna41 - ja sma izbacila slatko al nis nisam smrsala 🤔🫣
kaya - a misa mu pa kako tako 😂🫣
Zvrkljic - sretno 🤞
———————
Ovdje u Njemackoj postoji jedan zakon. Naime poslodavac MOZE i NE MORA platiti zeni kad ode na bolovanje radi MPO. To su ostavili poslodavcu na izbor. To sam osjetila na svojoj kozi jer sam radila 2 mjeseca za 100 eura a da nisam ni znala dok nisam dobila/ ne dobila placu. Naime oni su meni isplatili place ali su mi u trecem mjesceu uzeli za oba odnosno onaj dio di sam bila na bolovanju. Zato jer je moje bolovanje imalo zig od Kinderwunschzentruma. Od tada ja sva bolovanja vezana za MPO trazim od doktora opce prakse ili ginekologa.
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Ane91 - super da idete. 👏👏👏 upisala sam i drzimo ti 🤞
PBTAB - jao peseki 😍 evo ti slika da vidim moje. Ovaj bijeli nam je novi clan. S nama je sada 4 mjeseca inace ima 8 a crni je s nama 13 godina. Ne mogu zamisliti svoj zuvot bez psa. Imam 41godinu i samo 15 godina nisam imala psa. Oni su lijek za sve. Ono kad ti se ne zivi ja izadem s njima van i dodem k sebi.Lorna41 - ja sma izbacila slatko al nis nisam smrsala 🤔🫣
kaya - a misa mu pa kako tako 😂🫣
Zvrkljic - sretno 🤞
———————
Ovdje u Njemackoj postoji jedan zakon. Naime poslodavac MOZE i NE MORA platiti zeni kad ode na bolovanje radi MPO. To su ostavili poslodavcu na izbor. To sam osjetila na svojoj kozi jer sam radila 2 mjeseca za 100 eura a da nisam ni znala dok nisam dobila/ ne dobila placu. Naime oni su meni isplatili place ali su mi u trecem mjesceu uzeli za oba odnosno onaj dio di sam bila na bolovanju. Zato jer je moje bolovanje imalo zig od Kinderwunschzentruma. Od tada ja sva bolovanja vezana za MPO trazim od doktora opce prakse ili ginekologa.
Ja svaki put odem na bolovanje bar jedan dio. Ali za MPO je nemoguće da ga otvori opća praksa jer oni ni nemaju šifru za to. Jedino ako ti upiše bolovanje pod nekom drugom dijagnozom. Bar u RH. Moja ginekologica je super. Odmah otvara bolovanje čim spomenem MPO
🙎♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧
Evo meni lagano neki pritisak dolje i bole me leđa jučer i danas.... ko pred mengu
Sve me strah sad jer do sada nije bilo ničeg. M po rasporedu bila u ponedjeljak.
Joj..... ne želim napraviti test.... nego hrabro čekam betu sutra pa kakva bila bila.
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
Drage sve, čekam danas pozitivne rezultate od Jurky te od vas svih koje sutra vadite betu..
Hope psići su ti preslatki.. baš su posebni...
Stela žao mi je.. znaš sve, kao što mi cure s dužim stažom znamo sve ovo.. čak se nekada mislim da bi me više iznenadio pozitivan rezultat nego negativan.. drži se i tu smo uz tebe.. kad budeš spremna onda u napad po svoje preostale smrzliće..
Žvrkljić sretno ti PUPO-ice
NPelice drži se sutra..
Razumna drago mi je da krećeš dalje..
Tikvica sretno na aspiraciji da su što kvalitetnije i da se što bolje spoje s momčadi..
PBTab slažem se sa tvojim doktorom... po super beti već vidim da će biti super i na ultrazvuku.. mislim da su one žene koje nemaju simptoma baš sretne.. a i još ti je možda rano, simptomi izraženije nekim ženama krenu kasnije.. samo ti uživaj u blagoslovljenom stanju..
Biljche kada se koristi nadomjesni progesteron (najčešće Utrogestan) ne možeš se ravnati baš po danu kada ti je trebala doći mjesečnica, jer mi u MPO-u najčešće ne dobivamo mjesečnicu dok god njih koristimo (čast izuzetcima), ja tek od 3-5 dana nakon prestanka uzimanja Utrića procurim tako da si to uzmi sa rezervom.. u MPO-u ona teorija kasni mi mjesečnica (dokaz trudnoće) baš ni ne drži vodu.. što se tiče predmenstrualne boli ona može biti i znak trudnoće i znak mjesečnice tako nemoj da te to obeshrabri.. sutra odi izvaditi betu i ona će ti biti najtočniji i najbolji znak na čemu si.. do tada razmišljaj da ti ne možeš tu ništa napraviti, sve je do nečeg drugog što nažalost nije u našoj moći... ja držim fige da te sutra pozitivna i velika beta iznenadi..
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Drage sve, čekam danas pozitivne rezultate odJurkyte od vas svih koje sutra vadite betu..Hopepsići su ti preslatki.. baš su posebni…
Stelažao mi je.. znaš sve, kao što mi cure s dužim stažom znamo sve ovo.. čak se nekada mislim da bi me više iznenadio pozitivan rezultat nego negativan..
drži se i tu smo uz tebe.. kad budeš spremna onda u napad po svoje preostale smrzliće..
Žvrkljićsretno ti PUPO-ice
NPelicedrži se sutra..
Razumna drago mi je da krećeš dalje..
Tikvicasretno na aspiraciji da su što kvalitetnije i da se što bolje spoje s momčadi..
PBTab slažem se sa tvojim doktorom… po super beti već vidim da će biti super i na ultrazvuku.. mislim da su one žene koje nemaju simptoma baš sretne.. a i još ti je možda rano, simptomi izraženije nekim ženama krenu kasnije.. samo ti uživaj u blagoslovljenom stanju..
Biljchekada se koristi nadomjesni progesteron (najčešće Utrogestan) ne možeš se ravnati baš po danu kada ti je trebala doći mjesečnica, jer mi u MPO-u najčešće ne dobivamo mjesečnicu dok god njih koristimo (čast izuzetcima), ja tek od 3-5 dana nakon prestanka uzimanja Utrića procurim tako da si to uzmi sa rezervom.. u MPO-u ona teorija kasni mi mjesečnica (dokaz trudnoće) baš ni ne drži vodu.. što se tiče predmenstrualne boli ona može biti i znak trudnoće i znak mjesečnice tako nemoj da te to obeshrabri.. sutra odi izvaditi betu i ona će ti biti najtočniji i najbolji znak na čemu si.. do tada razmišljaj da ti ne možeš tu ništa napraviti, sve je do nečeg drugog što nažalost nije u našoj moći… ja držim fige da te sutra pozitivna i velika beta iznenadi..
Znam, znam... meni kasni čak do 10 dana nakon prestanka uzimanja progesterona. Eto tješi me jer me uvijek prije oko menge grčilo a sad me ne grči. Sad imam lagani pritisak samo kad sjedim prekriženih nogu.
Možda mališani viču da ih ne stišćem
Da sutra je dan kad ću sve znati. Kukam glasno jer mi je tako lakše. Nemojte mi zamjeriti.
Svima šaljem dobre vibre i velike zagrljaje i puse
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji