Ja bila po testove i sad vidim da je to od 25ml…nema onih slabijih 😂 i sad si mislim, sutra je 8dnt, nema smisla da ga napravim…pretpostavljam ako i je bit Ce neg…
Iako sve mi se cini da nista od svega i ovaj put…
Jurky sretno danas 🙈😊🥰 bit Ce to good
Imala si transfer blastice ili?
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Ja bila po testove i sad vidim da je to od 25ml…nema onih slabijih 😂 i sad si mislim, sutra je 8dnt, nema smisla da ga napravim…pretpostavljam ako i je bit Ce neg…
Ja cu danas u Muller po testove, ali ne znam koje da kupim? Sta to znaci 25ml? Nemam bas iskustva po tom pitanju 🤷🏻♀️
Bebolina2207 paaaaa razmisljala sam moooozda u subotu prvi napravim, ako budem imala hrabrosti. 🙈
Ocitava beru min 25...to je otprilike vec kad kasni menga vrijednost...
Imaju one trakice od 10, ja ih nisam nasla ovdje tako da imam sto imam.
Nee, bio je trodnevni 9-stanicni, sutra je 8dnt
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Ja cu danas u Muller po testove, ali ne znam koje da kupim? Sta to znaci 25ml? Nemam bas iskustva po tom pitanju 🤷🏻♀️
Bebolina2207 paaaaa razmisljala sam moooozda u subotu prvi napravim, ako budem imala hrabrosti. 🙈
To ti znači osjetljivost testa. Probaš vidjeti ako ima koji osjetljiviji možda oko 10ml.
Fashionista ja inače isto ne volim testove. Tako da sumnjam da ću piškiti koji. Radije bi čekala betu. Predomislit se mogu samo ako imam neki baš vidljivi simptom tako da znam da ga nisam umislila ali inače preskačem.
Love imam i ja dijete i kad sam krenula u to mislila sam ako i bude neuspješno nije da će me to sve pogađati. Ali na kraju svaki minus iz mjeseca u mjesec mi je teško padao. I nije da smo nezahvalne jednostavno imamo želju za djetetom i to je normalno. Ali svakako curama koje nemaju djecu je još gore.
NPelica ako imaš Netflix ja sam sad na Virgin River baš mi je onako lagana i opuštajuća. Ostale dobre su mi Noćni agent, The fall, Seks i život. Imaš ti kakvu preporuku?
To sam sve odgledala😅 night agent cekam muza pa cemo zajedno.. preporuka za good girls ta mi je baš okej , Firefly lane, sweet magnolia, te su mi onako lagane i opustajuce.. ima ih još. Samo dok se sjetim 😅
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
kaya, sretno sa testićem, meni osobno u cijeloj ovoj avanturi je najljepši i najuzbudljiviji trenutak bio kad sam vidjela pozitivan test i kako je tamnio iz dana u dan, osobno mi je drago da nisam čekala do bete. Naravno, pozitivna beta i svaki sljedeći uzv su bili šlag na sve. ❤️
Sretno curama koje čekaju betu!
Stela, oprosti, nisam čitala sve stranice, jesi na kraju vadila betu ili?
Lucky, kako si?
Tikvice, kakva je kod tebe situacija?
Pusa svima
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hej cure, jel bolovanje od transfera do bete obavezno i kao tebalo bi biti na bolovanju ili vi to same tražite/ želite..? Ili ide po vrsti posla koji radim?🤷♀️
Svima koji nesto danas imaju ili čekaju, sretno!😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hej cure, jel bolovanje od transfera do bete obavezno i kao tebalo bi biti na bolovanju ili vi to same tražite/ želite..? Ili ide po vrsti posla koji radim?🤷♀️
Ne ,mozes normalno raditi pogotovo nakon transfera,ja sam ravno nakon njega isla radit i to ne bas lagan posao
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ne ,mozes normalno raditi pogotovo nakon transfera,ja sam ravno nakon njega isla radit i to ne bas lagan posao
Ali ovisi o dr ..mene nisu ni pitali di radim ni dal' radim nego mirovanje, no keks i ne dizat tesko. Samo sto ja nisam digla bolovanje, pratim upute koliko mogu. Ne mogu bas biti biljka doma
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Mislim, ja svakako idem na bolovanje od dana prije Praga i 7 dana smo tamo, tako da sam jedan tjedan sigurno na bolovanju kad nisam u Hr.
Taj dan kad obavimo transfer, koliko sam skuzila, idemo odmah kući. Pa sam mislila možda 2,3 dana još ostat kod kuce i onda normalno na posao. Radim fizički zahtjevan posao, pa ne znam što će mi reći u Pragu.. al dobro, svakako ću ih poslušat.😎
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Mislim, ja svakako idem na bolovanje od dana prije Praga i 7 dana smo tamo, tako da sam jedan tjedan sigurno na bolovanju kad nisam u Hr.
Taj dan kad obavimo transfer, koliko sam skuzila, idemo odmah kući. Pa sam mislila možda 2,3 dana još ostat kod kuce i onda normalno na posao. Radim fizički zahtjevan posao, pa ne znam što će mi reći u Pragu.. al dobro, svakako ću ih poslušat.😎
Meni je moj gin čim je čuo da je ivf u pitanju otvorio bolovanje doslovno preko maila, volim te nezahtjevne dr 🙈😂
Ako radis fizički zahtjevan posao, moj savjet ti je ostani kući i odmaraj, par dana bolovanja nece naškodit poslu a ni gazdi 😊🤞
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pozdrav žene 👋
Nisam se javljala neko vrijeme, trebao mi je malo odmor od svega. U 1.mjesecu je bila biokemijska. Sad sam PUPO 3 dan od transfera pa cemo vidjeti sta ce biti 🙆♀️ rekla sam sebi nema sanse raditi testove cak idemo i na putovanje u ovih 14 dana do bete. Bas zelim nekako glavu rasteretiti koliko uspijem, ne zelim se lazno nadati ali ni deprimirati bezveze 😂 danas osjecam probadanja u donjem djelu trbuha ne znam jeli to normalno, kao u ovulaciji ili pred mengu? Nije konstantna bol nego bas ponekad probode.
Sretno svima💕
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Sortiraj odgovore