Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    30. Ožujak 2023. 10:08

Love83

Loorna41

Love83

Loorna41

Ja odradila svoj trening nakon dugo vremena.
    Baš mi je falilo. 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
    Moram se dovesti u red. Natukla sam 5 kila od 10 mjeseca. Užas

Ja od kada sam u postupku od 11mj smršavila 7kg. Strava, ja bi se voljela nadebljati, svi se udebljaju od lijekova a ja smršavim 🤔 baš sam naopaka 🤣

Uh ideš mi nq živce sada.🤣🤣🤣🤣🤣
    Pa kak ti jw to uspjelo.

🤣🤣🤣 a ne znam šta bih ti rekla, možda i od stresa sam smršavila u ovoj situaciji, znaš da je moguće od stresa sve..Ali baš ocijedila, muž mi se zabrinuo 🙈
    A moguće je i što sam slatko izbacila iz prehrane zbog ponavljajućih gljivica koje su me satrale..slatko nas ipak najviše deblja 😁

Ja sam isto izbacila slatko. Sad čekam da kile krenu dolje
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    30. Ožujak 2023. 10:10

Jurky32

Jutro cure.. Hvala na podršci.. Krv izvadila, rezultate ćemo znati popodne 🤞🤞🥰

Sretno mila od srca.❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

NPelica
    30. Ožujak 2023. 10:10

PBTAB

NPelica

PBTAB

ONPelica

PBTAB

Jurky32

Sretno draga 🙏🏻💗 držim 🤞za veliku betu 😊

Hejj, si uzbuđena za UZV? 💜 Kako se osjećaš? 🤗

Hej, jedva čekam uzv kako bi vidjela dali tu ima išta 🙈
    Osjećam se super, do neki dan me bolio trbuh intenzivnije, a sad ponekad samo, i dalje bez simptoma ali neću se opterečivati time, nadam se najboljem. Dr. je uvjeren da je sve super pa moram biti i ja 🙈

Naravno da ima 😍 pusti simptome, lako za njih.. bitno da si ti dobro, brzo će proc i ovih par dana, i uzv samo što nije ❤️

Hvala ti na lijepim riječima, to puno znači jer ovdje se mi razumijemo ❤️ rijetko da netko sa strane tko ne prolazi kroz cijeli ovaj proces može razumjeti..
    Jako sam emotivna i plačem na svaku sitnicu, puno mi pomažu šetnje sa psom koji je terapija samo takva 🙈

Točno znam kako se osjecas. ❤️ i ja sam emotivna, I strepim od sutra. Hoće li se nešto pokazat, ili neće. Ali kako bude bude. Spremna sam na sve.. Mi ovdje bas sve prolazimo isto, borbu za obitelj. Ali dat će nam svima dragi Bog da nam se želje ostvare. Nekom prije nekom kasnije, ali hoće ❤️
    I ja sam stalno u šetnji 😅 ja i moja pasica haramo šumama, beremo šparoge, medvjedi luk 😅 terapija samo takva. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

NPelica
    30. Ožujak 2023. 10:11

Love83

Bebolina2207

NPelica

Bebolina2207

La3arica

Hej cure….mene su jutros probudili takvi bolovi da sam bila ubijedjena da sam dobila. Sad je malo manje, ali imam osjecaj da cu svakog trena dobiti. Nisam sigurna jesi se tiNPelica zalila na bolove u stomaku nakon orgazma u snu? Ne znam da li ove bolove da povezem sa tim jer sam sanjala s.x neposredno prije budjenja 🤔😂🙈

Menga bolovi se javljaju u početkom trudnoće. Pa može biti dobar znak. Jesi ti doživjela orgazam ili si samo sanjala keks? Jer ako nisi doživjela ne bi te trebalo onda od snova boljeti. A nije nam lako kad nam jedino preostaje sanjati keks 😊🙃😂🤗

Mene je znalo bolit malo i kada se malo na*alim😅 tako da obzirom da je bila u poslu u snu, možda i jesu malo kontrakcije bile 🙈

Došla je do cilja ali nije prešla liniju 😂. Više sreće drugi put.
    Peglanje se smatra fizički posao i moramo izbjegavati ili ipak mi to neće proći 🙈. Mislim da se ne budem izvukla i da ću morati peglati. 🙃
    Bebolinapočasti se kao ja sa parnom postajom i peglanje ćeš zavoljeti🤣🤣🤣
    Ozbiljno, užitak je peglati, brzo, lagano efikasno 😊

Eee to si dobro rekla 😅 i ja sam se počastila parnom,  I peglanje je baš brzo 😅 
    Reklama 🤣🤣

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

Loorna41
    30. Ožujak 2023. 10:13

PBTAB

NPelica

PBTAB

ONPelica

PBTAB

Jurky32

Sretno draga 🙏🏻💗 držim 🤞za veliku betu 😊

Hejj, si uzbuđena za UZV? 💜 Kako se osjećaš? 🤗

Hej, jedva čekam uzv kako bi vidjela dali tu ima išta 🙈
    Osjećam se super, do neki dan me bolio trbuh intenzivnije, a sad ponekad samo, i dalje bez simptoma ali neću se opterečivati time, nadam se najboljem. Dr. je uvjeren da je sve super pa moram biti i ja 🙈

Naravno da ima 😍 pusti simptome, lako za njih.. bitno da si ti dobro, brzo će proc i ovih par dana, i uzv samo što nije ❤️

Hvala ti na lijepim riječima, to puno znači jer ovdje se mi razumijemo ❤️ rijetko da netko sa strane tko ne prolazi kroz cijeli ovaj proces može razumjeti..
    Jako sam emotivna i plačem na svaku sitnicu, puno mi pomažu šetnje sa psom koji je terapija samo takva 🙈

Nemoj se sikirati. Biti će sve u redu. Tvoja beta se baš lijepo i školski poduplala i u startu je lijepa brojka bila. 
    ❤️❤️❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8

La3arica
    30. Ožujak 2023. 10:15

Fashionista

NPelica

La3arica

Hej cure….mene su jutros probudili takvi bolovi da sam bila ubijedjena da sam dobila. Sad je malo manje, ali imam osjecaj da cu svakog trena dobiti. Nisam sigurna jesi se tiNPelica zalila na bolove u stomaku nakon orgazma u snu? Ne znam da li ove bolove da povezem sa tim jer sam sanjala s.x neposredno prije budjenja 🤔😂🙈

Daa 🙈 ja sam nakon noćnog orgazma imala bas bolove dole. Probudila me bol, I baš sam mislila evo gotovo dobit ću 😅 ali ništa. Taj dan me malo bolilo onako, ali nakon toga nit sam imala orgazam vise u snu nit ništa. Tako da moguće da ti je to 🤣

Ajme jel moguce ja isto nocas orgazam u snu 🤣 ali meni to nije novost bas cesto to dozivim tipa jednom mjesecno ili jednom u dva mjeseca ali sto je bilo drukcije da je bilo vise bolno nego inace. 🙈 Inace se desi mmmm ok spavam dalje a sad auuc 🤣 al ono ne sad bas jako.. Jos sam pukla od smijeha, mislim si ksd curama napisem ujutro! 🤣🤣
    i jos od jucer simptomi na 5 dan tu i tamo kao maleni nista strasno ovulacijski grcevi i uvijek lijevo ili desno. E sad sto je novo, to nikad jos do sad nisam osjetila: lagano bucnjanje po sredini ispod pupka dolje nisko. Ne znam kako bih uopce opisala, kao ustip na tom mjestu i lagana bol buckanje hahaaaa ne znam kako bolje opisati! 🙈

Hehehe bas smo se uskladile. Ja ih imam ponekad, ali gotovo iskljucivo kad mi je bas pun mjehur po noci. Mozda mi on nesto pritisne 😂😂😂 ali jutros nije bio pun. A i dalje imam taj tupi bol kao kad dobijem. 

👩🏻‍🤝‍👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
    1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
    2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
    3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
    4. …

Loorna41
    30. Ožujak 2023. 10:18

Točno znam kako se osjecas. ❤️ i ja sam emotivna, I strepim od sutra. Hoće li se nešto pokazat, ili neće. Ali kako bude bude. Spremna sam na sve.. Mi ovdje bas sve prolazimo isto, borbu za obitelj. Ali dat će nam svima dragi Bog da nam se želje ostvare. Nekom prije nekom kasnije, ali hoće ❤️
    I ja sam stalno u šetnji 😅 ja i moja pasica haramo šumama, beremo šparoge, medvjedi luk 😅 terapija samo takva.

Pcelice i ti još malo pa UZV. Kako god da ispadne uz tebe smo. ❤️❤️❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8

NPelica
    30. Ožujak 2023. 10:21

Loorna41

Pcelicei ti još malo pa UZV. Kako god da ispadne uz tebe smo. ❤️❤️❤️❤️❤️

Hvala ti draga moja ❤️ sutra je taj dan.. bit ćemo pametniji u svakom slučaju.. 
    Kako bude bude.. samo da ako prolazi, neka prode bezbolno, I bez komplikacija ❤️ kako si mi ti? 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

NPelica
    30. Ožujak 2023. 10:23

Bebolina2207

Kod mene ništa od takvih orgazama općenito u snu.
    Meni su rekli sve normalno mogu samo ništa teže raditi ili dizati. Tako da šalim se ja, budem ja danas peglala a onda serija i popodnevni odmor.
    NPelica sretno sutra.
    Anchyyy super što će biti IVF, daleko bolje nego insemimacija.
    Fashionista i La3arice jeste planirale testić za koji dan? Ovo kod vas zvuči dobro.

Hvala ti draga ❤️ koja serija se gleda 😅 ponestaje mi ideja🤣  

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

Fashionista
    30. Ožujak 2023. 10:31

Bebolina ne znam sto bih ti reka nije mi dobro na pomisao da moram raditi ili ici vaditi betu, imam osjecaj da ne mogu vise se nositi s tim.. Toliko puta taj test i bete u ove 3,5 godine nemam snage opet se razocarati po stoti put.. 
    Vi ste sve tako hrabrei lakse mi je kad vidim vas ali ja ne znam kako cu taj test napraviti ni kad.. 

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.