Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    20. Ožujak 2023. 10:48

Cuureeee pa sretan vam prvi dan proljeća. 🌸🌸🌸⚘️⚘️⚘️⚘️🌺🌺🌺
    Nadam se da će novo buđenje života svima vama koje ste tužne donijeti ipak puno više sretnih vijesti. 🤗🤗🤗🤗
    Vama koje ste trudne i PUPO da se malci razvijaju i pupaju kao proljetno cvijeće. ❤️❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

NPelica
    20. Ožujak 2023. 10:52

Lorna ti si lavica ❤️ Mislim na tebe, i šaljem hug. Želim da samo sve prođe bez komplikacija, i da slijedeći bude dobitni ❤️❤️ odlično da imas plan za dalje, slijedeći je dobitan 🙏🤞 
    Maus žao mi je ❤️ uzmi si vremena koliko ti treba ❤️ šaljem puno zagrljaja da tuga prode čim prije ❤️
    Rina PUPO uzivaj.. i neka se mrva primi ❤️❤️🙏🤞 
    PBTAB ajme toooop🥳🥳 beta odlicna..  bravo bravooo🙏😍 jako sam sretna ❤️ neka i dalje sve bude kako treba 🩵

Što se mene tiče i mog UZV mislim da ništa od toga svega, neznam. Kad vidim sve ove bete ovdje, teško mi je bit optimistična.  Prihvatila sam još na prvoj beti da je to to.. a u petak ćemo potvrdit.. možda se desi čudo 🙏❤️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Loorna41
    20. Ožujak 2023. 10:56

NPelica

Lorna ti si lavica ❤️ Mislim na tebe, i šaljem hug. Želim da samo sve prođe bez komplikacija, i da slijedeći bude dobitni ❤️❤️ odlično da imas plan za dalje, slijedeći je dobitan 🙏🤞
    Maus žao mi je ❤️ uzmi si vremena koliko ti treba ❤️ šaljem puno zagrljaja da tuga prode čim prije ❤️
    PBTAB ajme toooop🥳🥳 beta odlicna.. bravo bravooo🙏😍 jako sam sretna ❤️ neka i dalje sve bude kako treba 🩵

Što se mene tiče i mog UZV mislim da ništa od toga svega, neznam. Kad vidim sve ove bete ovdje, teško mi je bit optimistična. Prihvatila sam još na prvoj beti da je to to.. a u petak ćemo potvrdit.. možda se desi čudo 🙏❤️

Dobro je biti realan ali i vjerovati u čuda i biti pozitivan. Nada umire zadnja. 🙏🙏❤️❤️❤️
    Ma ja idem još jwdnom probati prije tih famoznih 42 pa kud puklo da puklo. A sad koliko ću puta stići do tih 42 nemam pojma. 
    Uglavnom sa 42 stajem i to je to. Ako bude sta Bogu hvala ako ne bude opet je to njegov plan. Tko sam ja da ispitujem i sumnjam u Njega. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

NPelica
    20. Ožujak 2023. 11:00

Loorna41

NPelica

PBTAB ajme toooop🥳🥳 beta odlicna.. bravo bravooo🙏😍 jako sam sretna ❤️ neka i dalje sve bude kako treba 🩵

Što se mene tiče i mog UZV mislim da ništa od toga svega, neznam. Kad vidim sve ove bete ovdje, teško mi je bit optimistična. Prihvatila sam još na prvoj beti da je to to.. a u petak ćemo potvrdit.. možda se desi čudo 🙏❤️

Dobro je biti realan ali i vjerovati u čuda i biti pozitivan. Nada umire zadnja. 🙏🙏❤️❤️❤️
    Ma ja idem još jwdnom probati prije tih famoznih 42 pa kud puklo da puklo. A sad koliko ću puta stići do tih 42 nemam pojma.
    Uglavnom sa 42 stajem i to je to. Ako bude sta Bogu hvala ako ne bude opet je to njegov plan. Tko sam ja da ispitujem i sumnjam u Njega.

Bog je velik. Kako je odlučno biti će. Na nama je da samo prihvatimo. 
    Naravno da do petka traje nada da iz ovog svega izađe dobro, ali kako bude bit će. Idemo dalje.. ❤️ 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

Stela_M
    20. Ožujak 2023. 11:03

Lucky 🍀

Cure imam situaciju, sorry ali stvarno nista nisam stigla pratiti, budem ovih dana, malo mi je kaos, uglavnom ovako, trebam estramom od 100, ali u ljekarnama ih nemaju i narucili su mi ih ali doci ce tek za 2, 3 dana, ako itko ima jedan ili dva flastera iz zg ili okolice, da mi proda, platit cu ga kao suho zlato 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ušla sam zbog tebe samo imam ja jedno 4,5 kom za kada to treba??
    Kasnije vas čitanm❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• kaya
    20. Ožujak 2023. 11:15

PBTAB

Stigla je beta, pise 448,58

Čestitam draga 😀

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

Loorna41
    20. Ožujak 2023. 11:18

NPelica

Loorna41

NPelica

Bog je velik. Kako je odlučno biti će. Na nama je da samo prihvatimo.
    Naravno da do petka traje nada da iz ovog svega izađe dobro, ali kako bude bit će. Idemo dalje.. ❤️

Baš tako mila. Nije gotovo dok on ne kaže da je gotovo. 

👱‍♀️41 - amh 7.8

• kaya
    20. Ožujak 2023. 11:25

Evo odradena aspiracija, na živo. Vidila sam i pobrojana sve zvijezde...ipak samo jedna zrela...23.3. je transfer

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

NPelica
    20. Ožujak 2023. 11:27

kaya

Evo odradena aspiracija, na živo. Vidila sam i pobrojana sve zvijezde…ipak samo jedna zrela…23.3. je transfer

Neka ta jedna bude dobitna 🤞❤️ 
    Kako se osjećaš, hoćeš ići radit? 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

Loorna41
    20. Ožujak 2023. 11:27

kaya

Evo odradena aspiracija, na živo. Vidila sam i pobrojana sve zvijezde…ipak samo jedna zrela…23.3. je transfer

Uh svaka ti čast. Sretno dalje.❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.