Trebala sam vaditi prvu betu u ponedjeljak, ali sam danas odjednom pukla od nervoze i znatiželje i sjurila se u Breyer u 11:00. Danas mi je 11 dan nakon transfera, pretpostavljam da bi neke razine trebala biti ako je došlo do implantacije.
A bila sam strpljiva 10 dana
👩 40g, endo, AMH 2.4 pmol/l (2022), AMH 5.8 pmol/l (2023)
👨 44g. normo
Repromed
1. 12/2022 - 1JS - ET 3dnevni 30.12. - beta neg.
2. 02/2023 - 1JS - ET četverodnevni 28.02. - beta neg.
3. 05/2023 - 3JS - 1 blastica - beta neg.
4. 07/2023 - 4JS - 2 blastice - FET 04/2024 - 11dnt beta 224; 13 dnt beta 201; 15 dnt beta 64 - biokemijska // FET 06/2024 beta neg.
5. 07/2023 - 2JS - 1 blastica - ET
Curke evo mene s aspiracije.. Nakraju smo dobili 1 jajnu stanicu 💪🏻💪🏻 u svakom slučaju bolje nego nijedna 😁 sutra ćemo znati da li se oplodila i kad je transfer.. 😉😉
🙆♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)
-2015.g operirana cista(endometrioza)
- AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
-03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
-06/22 prve konzultacije, Petrova
-11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
-10/23 dr. Šparac
*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *
Drage žene lavice, imam potrebu vam napisati svoju priču ukratko i kako stvarno nikada ne treba gubiti nadu. Uglavnom…prošli smo 5 postupaka,full stimulacija, u zadnjih 4 god. Dva su bila kod doktora L i 3 u Petrovoj, zadnji postupak totalni fijasko ni jedna oplođena stanica, spermiogram jako loš, jajne stanice isto-to je bilo u listopadu 2022. Od tada sam izgubila vjeru i baš izmučena bila. Svašta smo prošli, zadnje je biopsija endometrija sada u prvom mjesecu.
A sada..smo uspjeli prirodno, srce već kuca, trudnoća 6 tjedana, kako? Ne znamo, nismo mislili uopće o postupku tako skoro, na kraju nam se dogodilo malo čudo, nakon godina borbe i ni jedne pozitivne bete.
Čula sam svašta i upoznala puno ženica i mislila ma meni se to nikada neće dogoditi, a eto ipaksmo dobili dar od Boga😊 još uvijek smo jako oprezni jer smo na samom početku, ali zaista ima nade za sve i želim vam svima punooo sreće😊 ps. cula sam da je nakon biopsije maternice zaista dosta puta uspjelo pa eto možda vrijedi pokušati.
Hvala na lijepoj priči.
Baš se sve posložilo.
❣️
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Cure, djevojke, žene moje pratim vas iz pozadine i navijam za svaku od vas i tugujem sa svakom negativnom i lošom betom.
Htjela bi se osvrnuti na ove dušebrižnike koji imaju popis toga što je po Božjem ispravno ili neispravno. Moj stav je da danas svaka šuša misli da ima pravo na javno mišljenje i savjet iako ju nitko nije tražio. Protivnike MPO samo u tim slučajevima pitam zašto idu kod liječnika, zašto idu na operacije, zašto piju tablete. Pa Bog želi da ti imaš visok tlak, Bog želi da ti srce otkaže ranije a ne da ti ugrađuju stand, Bog želi da kad dobiješ upalu slijepog crijeva je to to. Zašto su sva druga liječenja prihvatljiva a ovo se ne smatra liječenjem?
Za mene nema priziva savjesti ako radiš na ginekologiji. Prizovi se na savjest ali onda kad se zapošljavaš pa reci hvala ali meni vjera brani sudjelovati u tome. Onda svi šute. Kako nijedan kirurg nije ima priziv savjesti kad je trebao napraviti transplataciju srce. Hej!!!!! Ugrađuješ jednom čovjeku srce drugoga!!!!!! To Bog sigurno odobrava i plješče ti.
Da se razumijemo, ja sam vjernik i vjerujem u Boga ali odvajam ljudsku pokvarenosti od nečega što treba predstavljati milosrđe i dobrotu. Svatko treba imati svoje mišljenje ali ga legendo i zadrži za sebe! Amen
Ajme super napisano. !
Je,još je MPO kontroverza nekima.
Ali nažalost tako je kod nas.
A kad vide da nemaš još djecu,onda kako to ,pa šta se čeka?!
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Lucky planiram u srijedu-četvrtak test 🤞🏻 iz tvojih usta …😂
ružice hvala ti sto si se javila, nadam se da je i kod mene to dobar znak🤗 Uživaj u trudnoci 🤗
Hope1982 nadam se toplo da bi moglo bit implantacija, ali onaj realist u meni govori da moze biti svasta😂😂😂 U svakom slučaju nadam se i jedva cekam iduci tjedan da probam s testom🙈
Lorna41 nisam te dobro polovila, sto si i ti kod Vrcica ? Kad ti je reko da vadis betu utorak?
NPelica drzim fige da se beta nastavi duplat kako treba🤞🏻
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Trebala sam vaditi prvu betu u ponedjeljak, ali sam danas odjednom pukla od nervoze i znatiželje i sjurila se u Breyer u 11:00. Danas mi je 11 dan nakon transfera, pretpostavljam da bi neke razine trebala biti ako je došlo do implantacije.
A bila sam strpljiva 10 dana
Oh ima nas očito još nestrpljivih.😁😁😁🤞🤞🤞🤞🤞🤞
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Lucky planiram u srijedu-četvrtak test 🤞🏻 iz tvojih usta …😂
ružice hvala ti sto si se javila, nadam se da je i kod mene to dobar znak🤗 Uživaj u trudnoci 🤗
Hope1982 nadam se toplo da bi moglo bit implantacija, ali onaj realist u meni govori da moze biti svasta😂😂😂 U svakom slučaju nadam se i jedva cekam iduci tjedan da probam s testom🙈
Lorna41 nisam te dobro polovila, sto si i ti kod Vrcica ? Kad ti je reko da vadis betu utorak?
NPelica drzim fige da se beta nastavi duplat kako treba🤞🏻
Ani da ja sam u Petrovoj kod Vrčića. U črtvrtak mi je rekao da vadim u utorak jer sam u čet bilq na UZV i samo je utvrdio da je trudnoća u maternici ali se još ništa ne vidi jer je beta bila niska tada.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Curke evo mene s aspiracije.. Nakraju smo dobili 1 jajnu stanicu 💪🏻💪🏻 u svakom slučaju bolje nego nijedna 😁 sutra ćemo znati da li se oplodila i kad je transfer.. 😉😉
Jedna ali vrijedna i dovoljna.🤞🤞🤞🤞🤞
👱♀️41 - amh 7.8
Tako jeeeee 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Uzdam se u Boga i molim ga za čudo.. 🙏🏻🙏🏻🥰🥰
🙆♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)
-2015.g operirana cista(endometrioza)
- AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
-03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
-06/22 prve konzultacije, Petrova
-11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
-10/23 dr. Šparac
*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *
Tako jeeeee 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Uzdam se u Boga i molim ga za čudo.. 🙏🏻🙏🏻🥰🥰
Vidiš sa na forumu sve nešto dobro se događa. Biti će i tvoje čudo.🙏🙏🙏❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji