Kako smo decko i ja u fazi prikupljanja svih mogucih nalaza prije prvih konzultacija za MPO 20.3. u Beti+, za sad sve ok samnom, al evo danas došli nalazi cv briseva i ko za vraga nasli u brisu na aerobe streptokok grupe B. Znamo da moramo bit sterilni da bi krenili s postupkom. Rečeno mi je da se partner ne mora liječiti.
Dobila sam antibiotik koji moram pit 8 dana i onda nakon njega za 3 tjedna ponovit bris. Preporučeno mi je da pijem i puno probiotika. Je li neka od vas imala borbu s time? 😐
Nisam imala s time problema za sada, međutim najbolje da tako napravite kako su rekli, probiotici čuvaju floru za vrijeme uzimanja antibiotika pa se svakako preporučuju.... Koliko znam, neće vas uzeti u postupak dok nije sve čisto. I nama su se prošle godine razvukli prvi nalazi zbog ponavljanja spermiograma, pa ponavljanja amh... tu smo izgubili 2 mjeseca (pa na kraju odustali od postupka iz drugih razloga). Vrijeme proleti, važno da sada to riješite pa onda dalje u nove pobjede. Sretno!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
MakiST odlično ženo 🥳🥳😁😊🤭❤️❤️
Razumna ne znam zšt "izbjegavaš" histero u tvom slučaju nakon dva spontana ne bi bilo loše pogledati jel sve ok I ujedno napraviti biopsiju maternice...
Ritamodličan rezultat 🤭😊❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Razumna ne znam zšt "izbjegavaš" histero u tvom slučaju nakon dva spontana ne bi bilo loše pogledati jel sve ok I ujedno napraviti biopsiju maternice…
Ma daleko od toga da je izbjegavam, ne daj Boze, sve za zdravlje i bebicu, nego bi voljela da sad na pregledu nema razloga za neke invazije. Inače, 21.3 idem u Vinogradsku na pregled pa ću onda valjda znati kad ću na histeroskopiju ili sto će već biti.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna ne znam zšt "izbjegavaš" histero u tvom slučaju nakon dva spontana ne bi bilo loše pogledati jel sve ok I ujedno napraviti biopsiju maternice…
Ma daleko od toga da je izbjegavam, ne daj Boze, sve za zdravlje i bebicu, nego bi voljela da sad na pregledu nema razloga za neke invazije. Inače, 21.3 idem u Vinogradsku na pregled pa ću onda valjda znati kad ću na histeroskopiju ili sto će već biti.
Mislim stvarno ne bi bilo loše da ju napraviš da se vidi jel sve ok, ali isto tako je def najbolja opcija da se sve lijepo samo očisti i da si sa te strane mirna 😊
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Jutro. 🤣🤣🤣🤣 Ova kombinacija južine i niskog tlaka me satrala.
Maksit Rina super cure. Neka i dalje bude sve kao i do sada.
Razumna neka sve ode sada s mengom pa da uskoro krenes ponovno.
Moj amh je isto nizak al za moje godine je cisto ok i ja sam od 9 folikulq dobila 6 stanica i samo su se dvije oplodile do blastica. Bilo mi je žao što nije više ali tako je kako je.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Lucky&Stela da ono u prvih oar potupaka sam to nekak jos gurala, a sad mi tlak na 1000 poraste na bilo kakvo pitanje 🙊🙈
Cak sam frendici rekla u jednom trenu, i kak je tebi? Jesi se seksala kaj jucer? Danas? Kad si? Kak je bilo? I onda me u cudu gledala pa sam joj rekla da mi nekad ta pitanja tocno tak sjedaju. Jeddnostavno mi se neda. I sad nikad ne govorim nis, ali doslovno tih par frendiva kad pitaju velim u kojij sam fazi ali i vec znaju da mi ide na zivce ispitivanje pa su svi 🤐
Rina odlicno ❤️
Maki sjajno 🥰🥰🥰😘😘😘😘😘
Razumna samo nek ode sve van 🙏
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Drage žene lavice, imam potrebu vam napisati svoju priču ukratko i kako stvarno nikada ne treba gubiti nadu. Uglavnom...prošli smo 5 postupaka,full stimulacija, u zadnjih 4 god. Dva su bila kod doktora L i 3 u Petrovoj, zadnji postupak totalni fijasko ni jedna oplođena stanica, spermiogram jako loš, jajne stanice isto-to je bilo u listopadu 2022. Od tada sam izgubila vjeru i baš izmučena bila. Svašta smo prošli, zadnje je biopsija endometrija sada u prvom mjesecu.
A sada..smo uspjeli prirodno, srce već kuca, trudnoća 6 tjedana, kako? Ne znamo, nismo mislili uopće o postupku tako skoro, na kraju nam se dogodilo malo čudo, nakon godina borbe i ni jedne pozitivne bete.
Čula sam svašta i upoznala puno ženica i mislila ma meni se to nikada neće dogoditi, a eto ipak smo dobili dar od Boga😊 još uvijek smo jako oprezni jer smo na samom početku, ali zaista ima nade za sve i želim vam svima punooo sreće😊 ps. cula sam da je nakon biopsije maternice zaista dosta puta uspjelo pa eto možda vrijedi pokušati.
👱♀️36-prolaktin,vit d
🙍♂️36-asthenozo
28.02.+🥰
Drage žene lavice, imam potrebu vam napisati svoju priču ukratko i kako stvarno nikada ne treba gubiti nadu. Uglavnom…prošli smo 5 postupaka,full stimulacija, u zadnjih 4 god. Dva su bila kod doktora L i 3 u Petrovoj, zadnji postupak totalni fijasko ni jedna oplođena stanica, spermiogram jako loš, jajne stanice isto-to je bilo u listopadu 2022. Od tada sam izgubila vjeru i baš izmučena bila. Svašta smo prošli, zadnje je biopsija endometrija sada u prvom mjesecu.
A sada..smo uspjeli prirodno, srce već kuca, trudnoća 6 tjedana, kako? Ne znamo, nismo mislili uopće o postupku tako skoro, na kraju nam se dogodilo malo čudo, nakon godina borbe i ni jedne pozitivne bete.
Čula sam svašta i upoznala puno ženica i mislila ma meni se to nikada neće dogoditi, a eto ipaksmo dobili dar od Boga😊 još uvijek smo jako oprezni jer smo na samom početku, ali zaista ima nade za sve i želim vam svima punooo sreće😊 ps. cula sam da je nakon biopsije maternice zaista dosta puta uspjelo pa eto možda vrijedi pokušati.
Ajme kako je ovo super za pročitati. Čestitke od srca i da dalje sve u bude u redu sa trudnoćom. ❤️❤️❤️❤️
Čuda ae zaista događaju. Svjedoci smo ih svako malo.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Drage žene lavice, imam potrebu vam napisati svoju priču ukratko i kako stvarno nikada ne treba gubiti nadu. Uglavnom…prošli smo 5 postupaka,full stimulacija, u zadnjih 4 god. Dva su bila kod doktora L i 3 u Petrovoj, zadnji postupak totalni fijasko ni jedna oplođena stanica, spermiogram jako loš, jajne stanice isto-to je bilo u listopadu 2022. Od tada sam izgubila vjeru i baš izmučena bila. Svašta smo prošli, zadnje je biopsija endometrija sada u prvom mjesecu.
Čula sam svašta i upoznala puno ženica i mislila ma meni se to nikada neće dogoditi, a eto ipaksmo dobili dar od Boga😊 još uvijek smo jako oprezni jer smo na samom početku, ali zaista ima nade za sve i želim vam svima punooo sreće😊 ps. cula sam da je nakon biopsije maternice zaista dosta puta uspjelo pa eto možda vrijedi pokušati.
Predivna prica. Nek bude skolska i dosadna do kraja 🤞🤞🤞
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Bogu hvala na ovako lijepim vijestima. Baš sam sretna radi vas ❤️ neka vam trudnoca bude uredna do kraja, uživajte u blaženom stanju. ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sortiraj odgovore
Najstariji