Minnie daj Bože da se oplodi 🙏.
Čufta sretno
❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻
🙆♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)
-2015.g operirana cista(endometrioza)
- AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
-03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
-06/22 prve konzultacije, Petrova
-11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
-10/23 dr. Šparac
*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *
Pozdrav svim trudilicama 👋
Nakon puno čitanja odlučih vam se i ja pridružiti 😊
Što i kako smo do sada radili piše u potpisu (nadam se da sam to dobro😀)..
Trenutno sam na stimulaciji.. na 8 d.c. (jučer) imamo 4 folikula(desno 15,12,12, lijevo 13), s obzirom na moj nizak amh, doktorica kaže da je to dobro. Idući pregled slijedi u ponedjeljak.. U zraku je užasna nervoza zbog straha da folikuli ne puknu prije, ciklus mi je inače kraći, a simptomi ovulacije su već tu 🤨
Jesi kod dr. Tikvice? Jer znam da je ona pon, sri i petkom. A i imam potpuno istu terapiju kao i ti. Jel ti ovo sad prvi UZV u ovom ciklusu ili si bila već na kojem prije koji dan? I ja sam dobila tu istu terapiju samo što Ovaleapa imam 150. Ja čekam M ( koja danas treba stići) i krećem 2. dan se pikati.
Javljaju dalje situaciju. Neće puknuti bez brige, navijam da sve prođe odlično 🤞🤞
Daaa, kod nje sam.. Ovo je prvi UZV od početka pikanja.. Idući u ponedjeljak 🤞
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hvala vam svima na lijepim željama <3
Ipak ništa i ovaj put, natrag na boostanje kvalitete jajnih stanica, mislim da ću dva ciklusa pauze napraviti. Već sam se čula s dr. mijenjati će mi protokol, nešto će valjda jednom upaliti. Nisam točno shvatila što znači sa stimulacije injekcijama na tablete, a nisam imala mentalne snage ga dalje propitivati. Budem na konzultacijama.
👩 40g, endo, AMH 2.4 pmol/l (2022), AMH 5.8 pmol/l (2023)
👨 44g. normo
Repromed
1. 12/2022 - 1JS - ET 3dnevni 30.12. - beta neg.
2. 02/2023 - 1JS - ET četverodnevni 28.02. - beta neg.
3. 05/2023 - 3JS - 1 blastica - beta neg.
4. 07/2023 - 4JS - 2 blastice - FET 04/2024 - 11dnt beta 224; 13 dnt beta 201; 15 dnt beta 64 - biokemijska // FET 06/2024 beta neg.
5. 07/2023 - 2JS - 1 blastica - ET
Trenutno sam na stimulaciji.. na 8 d.c. (jučer) imamo 4 folikula(desno 15,12,12, lijevo 13), s obzirom na moj nizak amh, doktorica kaže da je to dobro. Idući pregled slijedi u ponedjeljak.. U zraku je užasna nervoza zbog straha da folikuli ne puknu prije, ciklus mi je inače kraći, a simptomi ovulacije su već tu 🤨
Jesi kod dr. Tikvice? Jer znam da je ona pon, sri i petkom. A i imam potpuno istu terapiju kao i ti. Jel ti ovo sad prvi UZV u ovom ciklusu ili si bila već na kojem prije koji dan? I ja sam dobila tu istu terapiju samo što Ovaleapa imam 150. Ja čekam M ( koja danas treba stići) i krećem 2. dan se pikati.
Javljaju dalje situaciju. Neće puknuti bez brige, navijam da sve prođe odlično 🤞🤞
Meni je rekla doći 6. i 7. dan, pa sam zato mislila da si već bila bar na jednom. Super, baš me zanima kako će sve ići. Baš sam si malo računala dane i mislim si da moguće da oni odrade prije transfer ako ide vikend. Jer ako je 3. dan u petak a u Ned bi bila blastica onda vjerujem da rade transfer 3. dan a ne 6. jer vikendom ne rade.
Meni je odmah rekla da dođem osmi dan, iako znam da se prvi puta dolazi 6.,7. ili 8. Slušam nju pa kako bude 🤞 Meni je ovo prvi puta tamo pa nisam još baš upućena 🤷♀️
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Cufta, zao mi je..
Anii, navijam za test 🤞
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lena predivno, neka te do kraja prati uredna trudnoća ❤️❤️
Sani kako si 😊❤️❤️ brzo će i peti mjesec 🤭❤️ zbunila si me s nickom pa sam išla čitati potpis da vidim jesi li to ti🤣
Anii 🤞🤞🤞🤗❤️
NPelica držim 🤞🤗❤️
Minnie neka se ta jedna lijepo oplodi i čvrsto ugnijezdi kod mame 🤭🤞❤️
Ćufta žao mi je draga 🥺 grlim 🤗❤️❤️
MalaG žao mi je zbog mučnine nadam se da će brzo proći i javi se nakon uzv 🤗🤭❤️❤️
Odg tebi i Tikvici imala sam dns uzv endo je 8,2 mm a folikul 15 mm tako da idem opet u pon 🤣🤣 ja mislila sad će folikul biti na 18, a ono ništa od te priče 🤣🤣 ja kako sam krenula idem stopama naše Miss Ivy imat ću kasno transfer još da mi dođe kao kod nje jedan ljepotan poput Borne neću se buniti 🤭
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ipak ništa i ovaj put, natrag na boostanje kvalitete jajnih stanica, mislim da ću dva ciklusa pauze napraviti. Već sam se čula s dr. mijenjati će mi protokol, nešto će valjda jednom upaliti. Nisam točno shvatila što znači sa stimulacije injekcijama na tablete, a nisam imala mentalne snage ga dalje propitivati. Budem na konzultacijama.
Bas mi zao😳😳😳
A koliko inace si imala folikula i jajnih na transferu?
Nemas smrzlica ?
Minnie25 javljaj bit ce to super🥰
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Meni je rekla doći 6. i 7. dan, pa sam zato mislila da si već bila bar na jednom. Super, baš me zanima kako će sve ići. Baš sam si malo računala dane i mislim si da moguće da oni odrade prije transfer ako ide vikend. Jer ako je 3. dan u petak a u Ned bi bila blastica onda vjerujem da rade transfer 3. dan a ne 6. jer vikendom ne rade.
Meni je odmah rekla da dođem osmi dan, iako znam da se prvi puta dolazi 6.,7. ili 8. Slušam nju pa kako bude 🤞 Meni je ovo prvi puta tamo pa nisam još baš upućena 🤷♀️
I meni je isto prvi put pa zato sve pitam. Sretno u ponedjeljak!
Hvalaaa.. i tebi sretno, s pikanjem i svim ostalim 🥰
Baš mi je žao. Odmori i skupi snage za dalje. Jednom moraju pogoditi terapiju.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Sortiraj odgovore
Najstariji