Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    09. Ožujak 2023. 18:14

Kacusha

Loorna super,bitno da se iskljucila izvanmaternicna. Držimo fige 😍
    Stelic ti polako ali sigurno… 💪 ja sam i dalje na estriofemu nemam nekih nuspojava hvala Bogu. U pon mi je uzv,pa ću znati kad je transfer. 🧡
    Tikvice kako si ti,imaš neke nuspojave?
    Ostale PUPICE? Puse svima 😘😘😘

Pa bome da. Jedna opasnost manje. A sad dalje vidjet ćemo. Hvala ti.❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Rolica
    09. Ožujak 2023. 19:09

Loorna41

Rolica

Bebolina znam, i mene je toga strah. Isto me vrijeme ubija i na pola spavam, cesto imam nisko zeljezo, i ovako se jedva drzim na granici psihicke normale i totalno me strah sto ce biti od pikalica. Tješim se, samo 2 tjedna, ali opet… 🙆 Samo da ih ne bacim u smece nakon drugog dana, ne bi bilo cudno 🙏🫣🤣 Ma po godinama smo blizu, meni je sada 37 za 2 tjedna. Javljaj svakako kako se osjecas, kako ide pikanje i sve detalje. Sretno 🍀
    Loorna hahahha da, nađeš se među ljudima pa ne znas beknuti jer si stalno u glavi s istim mislima 🤣🤣🤣
    Rina je pmol, onda imamo isti. Iako sam citala da prirodni preporucuju zenama s niskim amh, sto mi nije logicno, ne znam vise. Vjerujem da ce i mene staviti odmah na stimulirani.
    Flowerson drago mi je da vam je sada uspjelo 😊 Meni je amh pocetkom prosle god bio 7,7, a sada pao na 2,4 pa ipak mislim da mi nece dati na prirodan. Vidjet cemo 💪

Skužila sam da kad dođem na posao više od pola dana šutim.🤣🤣🤣🤣

Da to je to ahahaha, ja cak vise i ne funkcioniram kad oko mene pricaju, potreban mi je mir i tisina kucnog ureda da se udubim u sve multitaskinge 🙈😅🫣😅 Navika, navika 🤣🤣

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Loorna41
    09. Ožujak 2023. 19:14

Rolica baš baš
    Kako je psiha cudna stvar. Jučer kad sam dobila nalaz bete nista me nije probadalo i boluckalo. Danas pak opet probada. 🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

La3arica
    09. Ožujak 2023. 19:43

Stela_M pa vidi, i meni je cudno jer sam u prethodna dva stimsa pocinjala 2-3 dc 💁🏻‍♀️. I znam da obicno svi pocinju tako. Ali tad sam bila u Petrovoj, sad sam u Beta plus. Koristila sam pil za kontracepciju od 1dc prosle M, zadnja pil mi je bila 5.3. i bez obzira na ciklus, jucer mi je bio prvi Menopur po planu i programu dr. A, danas sam dobila M. Zanimalo me da li je netko imao slican ili takav program stimulacije. 🤷🏻‍♀️💞🍀

👩🏻‍🤝‍👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
    1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
    2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
    3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
    4. …

Rolica
    09. Ožujak 2023. 19:52

Loorna41

Rolica baš baš
    Kako je psiha cudna stvar. Jučer kad sam dobila nalaz bete nista me nije probadalo i boluckalo. Danas pak opet probada. 🤣🤣🤣🤣

Totalno cudna, 50% priroda, 50% placebo valjda 😅 Nadam se da ce kod vas biti sretan ishod, jedva cekam cuti sto su rekli 🙏💪

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Loorna41
    09. Ožujak 2023. 20:09

Rolica

Loorna41

Rolica baš baš

Totalno cudna, 50% priroda, 50% placebo valjda 😅 Nadam se da ce kod vas biti sretan ishod, jedva cekam cuti sto su rekli 🙏💪

U utorak ćemo znati gdje smo. A do tada haj lajf. U nedjelju idem u Petrinju kod ujke na groblje. Njega sam baš jako volila. I onda do ujne a to mi baš i nije neka veselica jer mi je prvi puta kad sam ostala trudna rekla da se ona ne slaže s time jer to nije po Božjem zakonu pa sam se rasplakala. Neda mi se uopće zapravo ići k njoj ali idem radi sestrične koja mi je kao sestra. A i malo da dupe vidi puta.

👱‍♀️41 - amh 7.8

PBTAB
    09. Ožujak 2023. 20:11

Kacusha

Stelic ti polako ali sigurno… 💪 ja sam i dalje na estriofemu nemam nekih nuspojava hvala Bogu. U pon mi je uzv,pa ću znati kad je transfer. 🧡

Hej, hvala na pitanju, meni danas 2.dan od ET i cijeli dan me u donjem dijelu malo pecne, pa me malo zaboli, pa dok hodam boli, dok stojim, nikako mi se to ne sviđa, nadam se da nije nista ozbiljno i da je mrvica jos na sigurnom 🙂
    Frendica jucer rodila i svaka slika koju mi posalje od malene ja plačem, kako je predivna 💗😊

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

bejbe2018
    09. Ožujak 2023. 20:25

Loorna41

Rolica

Loorna41

Rolica baš baš

U utorak ćemo znati gdje smo. A do tada haj lajf. U nedjelju idem u Petrinju kod ujke na groblje. Njega sam baš jako volila. I onda do ujne a to mi baš i nije neka veselica jer mi je prvi puta kad sam ostala trudna rekla da se ona ne slaže s time jer to nije po Božjem zakonu pa sam se rasplakala. Neda mi se uopće zapravo ići k njoj ali idem radi sestrične koja mi je kao sestra. A i malo da dupe vidi puta.

Ajme kad to čujem da nije po Bogu. 🤯
    A neću ništa komentirati bolje,ali zanemari  to,jer je to tvoj život i tvoje dijete .
    Nadam se da će ti bit opušteno putovanje sve skupa.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Loorna41
    09. Ožujak 2023. 20:30

bejbe2018

Loorna41

Rolica

Loorna41

Rolica baš baš

Ajme kad to čujem da nije po Bogu. 🤯
    A neću ništa komentirati bolje,ali zanemari to,jer je to tvoj život i tvoje dijete .
    Nadam se da će ti bit opušteno putovanje sve skupa.

Ja koja vjerujem i vjernik sam i zaista se uzdam u Boga sam baš bila tužna i razocarana njenim rijecima a i sama zna koliko dugo pokušavamo. Al baš me briga za njeno mišljenje više. Totalno sam oladila od odnosa s njome a prije sam je bas voljela.

👱‍♀️41 - amh 7.8

anii208
    09. Ožujak 2023. 20:48

PBTAB

Kacusha

Hej, hvala na pitanju, meni danas 2.dan od ET i cijeli dan me u donjem dijelu malo pecne, pa me malo zaboli, pa dok hodam boli, dok stojim, nikako mi se to ne sviđa, nadam se da nije nista ozbiljno i da je mrvica jos na sigurnom 🙂
    Frendica jucer rodila i svaka slika koju mi posalje od malene ja plačem, kako je predivna 💗😊

PBTAB nisam popratila, koliko ste na kraju dobili blastica?
    Mislim da se ne moras brinut za to peckanje, to ti je od progesterona a i frisko od aspiracije a imala si puno jajnih stanica

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.