Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    09. Ožujak 2023. 15:57

Rolica

Loorna joj da to je istina, dobro je malo izaći u svijet :D i ja idem tako 1-2 x tjedno da vidim ljudeFlowerson vidim kako ste uspjeli s prirodnim fet-om. Ja razmišljam krenuti s priprodnim ivf-om… Može info koliki Vam je amh? Da li su doktori predložili prirodno ili ste sami odlučili….i ne sjećam se u kojoj ste bolnici/klinici? Hvalaaaa i sretnooo, mučnine će brzo proći

Da, da ne zaboraviš pričat s ljudima.🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Aria41
    09. Ožujak 2023. 16:19

Loorna41

Obavila. Trudnoća je u maternici. I dalje nastavljam s terapijom. U utorak idem ponovno vaditi betu. Nema sukrvice, sve je cisto.

Loorna vidiš da su čuda moguća.. neopisivo mi je drago radi tebe...neka sve i dalje bude ok..🤞💗

👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
    🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    8x odustali od transfera tanak endo
    14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

Stela_M
    09. Ožujak 2023. 16:37

La3arica

Sinoc sam pocela sam Menopurom, a danas sam dobila M.
    Da li je netko imao takvu situaciju?
    U principu me zanima da li u ovom slucaju aspiracija moze biti malo kasnije od uobicajene tj. koji bi dan mogla biti (znaaam da je sve individualno, da zavisi od endo i velicine folikula, ali moooozda netko ima neko slicno iskustvo)? 🍀🤞🏻💞

Pa jel ne krećeš s pikanjem od 2 dc ništa mi nije jasno 🙈 nisam još čula da je netko krenuo s pikanjem prije menge pa koji ti je dc?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Rolica
    09. Ožujak 2023. 16:48

Bebolina znam, i mene je toga strah. Isto me vrijeme ubija i na pola spavam, cesto imam nisko zeljezo, i ovako se jedva drzim na granici psihicke normale i totalno me strah sto ce biti od pikalica. Tješim se, samo 2 tjedna, ali opet... 🙆 Samo da ih ne bacim u smece nakon drugog dana, ne bi bilo cudno 🙏🫣🤣 Ma po godinama smo blizu, meni je sada 37 za 2 tjedna. Javljaj svakako kako se osjecas, kako ide pikanje i sve detalje. Sretno 🍀
    Loorna hahahha da, nađeš se među ljudima pa ne znas beknuti jer si stalno u glavi s istim mislima 🤣🤣🤣
    Rina je pmol, onda imamo isti. Iako sam citala da prirodni preporucuju zenama s niskim amh, sto mi nije logicno, ne znam vise. Vjerujem da ce i mene staviti odmah na stimulirani.
    Flowerson drago mi je da vam je sada uspjelo 😊 Meni je amh pocetkom prosle god bio 7,7, a sada pao na 2,4 pa ipak mislim da mi nece dati na prirodan. Vidjet cemo 💪

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Loorna41
    09. Ožujak 2023. 16:55

Aria41

Loorna41

Obavila. Trudnoća je u maternici. I dalje nastavljam s terapijom. U utorak idem ponovno vaditi betu. Nema sukrvice, sve je cisto.
    Loorna vidiš da su čuda moguća.. neopisivo mi je drago radi tebe…neka sve i dalje bude ok..🤞💗

Sad je kako sam napisala sve u Božjim rukama. 
    Neću se puno nadati kako bude biti će. 
    Hvala ti mila.  Ti u ponedjeljak UZV ja utorak beta.🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    09. Ožujak 2023. 16:56

Rolica

Bebolina znam, i mene je toga strah. Isto me vrijeme ubija i na pola spavam, cesto imam nisko zeljezo, i ovako se jedva drzim na granici psihicke normale i totalno me strah sto ce biti od pikalica. Tješim se, samo 2 tjedna, ali opet… 🙆 Samo da ih ne bacim u smece nakon drugog dana, ne bi bilo cudno 🙏🫣🤣 Ma po godinama smo blizu, meni je sada 37 za 2 tjedna. Javljaj svakako kako se osjecas, kako ide pikanje i sve detalje. Sretno 🍀
    Loorna hahahha da, nađeš se među ljudima pa ne znas beknuti jer si stalno u glavi s istim mislima 🤣🤣🤣
    Rina je pmol, onda imamo isti. Iako sam citala da prirodni preporucuju zenama s niskim amh, sto mi nije logicno, ne znam vise. Vjerujem da ce i mene staviti odmah na stimulirani.
    Flowerson drago mi je da vam je sada uspjelo 😊 Meni je amh pocetkom prosle god bio 7,7, a sada pao na 2,4 pa ipak mislim da mi nece dati na prirodan. Vidjet cemo 💪

Skužila sam da kad dođem na posao više od pola dana šutim.🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8

Pepuška
    09. Ožujak 2023. 17:17

Tikvica

Npelica 🍀🤞🏻Korni dobrodosla❤️
    Minnie ma da penovi su zakon💪🏻
    Stela odlicno, polako ali sigirno do cilja🤞🏻🙏😘 drugi tjedan bi onda mogao biti transfer❤️❤️ ti iMaki da se pratite💪🏻💪🏻🤞🏻🤞🏻❤️❤️Sani jesam propustila ili se odmaras od nas malo 😊 saljem hug ❤️
    Loorna suoer da je Rainobjasnila, bas mi je to bilo cudno 🙈
    Rain pusa tebi i S❤️
    J_lo kako si ti? Kako je Korina? Pratis li nas ili imas pune ruke posla🙊🙈
    Iman, Ribic cesto mislim i na vas, javite se ako vidite ❤️❤️

Sto se tice pusenja, ja sam bivsi pusac (ne pusim 18 g), a kazu da su ti najgori i to je istina, necu govorit kaj mislim o tome 🤭

Netko je spomenuo da ne moze dobiti normabele, ako nekome treba i iz Zg je mogu uletiti imam problema sa kraljeznicom i migrena pa mi je to pod normalnom terapijom 🙊 , makar da se trazi LOM trebali bi 2mg dati bez problema ako ne LOM onda gin svakako.
    Aria podsjeti me u kojij si sad fazi cekas pon zanovi uzv?
    Pepuska, Flo, Malag, Ancikako ste vi?
    Zirafica kako se odjecas? Hoces piskiti trakice ili cekas betu kao i ja🙈
    Monolelna sitno brojis? ❤️

Panda, Hope,Lucky, Razumna, Anii, La3arica,Cufta, Mishmash, Kacusha, Tockica, Suncica, Fashionista, Anchy, Tintilinic, Patkice, Bebolina i svim ostalima saljem ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Pozdrav Tikvica,
    Evo muku mučim s jutarnjim mucninama do 10 u krevetu jer se nemogu dici🤭😀  ali nema veze sve budem izdržala 💗
    Po preporuci još uvijek dosta mirovanja, malo šetnje ali hvala bogu sve je dobro 

👱‍♀️33👨‍🦱36
    Pokusavamo od 2020
    4/21missed ab
    VV
    4/22odustali(pukli prije vremena)
    8/22 gonal/cetrotide
    5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
    Beta 23.9 beta negativna
    11/22 FET beta negativna
    1/23 FET
    31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
    Beta 2-3049.43
    27.2 1ult 5+4 💗
    Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
    23.10 stigao mali Ivan
    3/25 novi postupak

Pepuška
    09. Ožujak 2023. 17:20

Pepuška

Tikvica

Npelica 🍀🤞🏻Korni dobrodosla❤️
    Minnie ma da penovi su zakon💪🏻
    Stela odlicno, polako ali sigirno do cilja🤞🏻🙏😘 drugi tjedan bi onda mogao biti transfer❤️❤️ ti iMaki da se pratite💪🏻💪🏻🤞🏻🤞🏻❤️❤️Sani jesam propustila ili se odmaras od nas malo 😊 saljem hug ❤️
    Loorna suoer da je Rainobjasnila, bas mi je to bilo cudno 🙈
    Rain pusa tebi i S❤️
    J_lo kako si ti? Kako je Korina? Pratis li nas ili imas pune ruke posla🙊🙈
    Iman, Ribic cesto mislim i na vas, javite se ako vidite ❤️❤️

Sto se tice pusenja, ja sam bivsi pusac (ne pusim 18 g), a kazu da su ti najgori i to je istina, necu govorit kaj mislim o tome 🤭

Netko je spomenuo da ne moze dobiti normabele, ako nekome treba i iz Zg je mogu uletiti imam problema sa kraljeznicom i migrena pa mi je to pod normalnom terapijom 🙊 , makar da se trazi LOM trebali bi 2mg dati bez problema ako ne LOM onda gin svakako.
    Aria podsjeti me u kojij si sad fazi cekas pon zanovi uzv?
    Pepuska, Flo, Malag, Ancikako ste vi?
    Zirafica kako se odjecas? Hoces piskiti trakice ili cekas betu kao i ja🙈
    Monolelna sitno brojis? ❤️

Panda, Hope,Lucky, Razumna, Anii, La3arica,Cufta, Mishmash, Kacusha, Tockica, Suncica, Fashionista, Anchy, Tintilinic, Patkice, Bebolina i svim ostalima saljem ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Pozdrav Tikvica,
    Evo muku mučim s jutarnjim mucninama do 10 u krevetu jer se nemogu dici🤭😀 ali nema veze sve budem izdržala 💗
    Po preporuci još uvijek dosta mirovanja, malo šetnje ali hvala bogu sve je dobro

Kako si ti? Neki simptomi možda vec😀

👱‍♀️33👨‍🦱36
    Pokusavamo od 2020
    4/21missed ab
    VV
    4/22odustali(pukli prije vremena)
    8/22 gonal/cetrotide
    5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
    Beta 23.9 beta negativna
    11/22 FET beta negativna
    1/23 FET
    31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
    Beta 2-3049.43
    27.2 1ult 5+4 💗
    Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
    23.10 stigao mali Ivan
    3/25 novi postupak

Kacusha
    09. Ožujak 2023. 17:43

Loorna super,bitno da se iskljucila izvanmaternicna. Držimo fige 😍
    Stelic ti polako ali sigurno... 💪 ja sam i dalje na estriofemu nemam nekih nuspojava hvala Bogu. U pon mi je uzv,pa ću znati kad je transfer. 🧡
    Tikvice kako si ti,imaš neke nuspojave?
    Ostale PUPICE? Puse svima 😘😘😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Stela_M
    09. Ožujak 2023. 17:55

Kacusha

Loorna super,bitno da se iskljucila izvanmaternicna. Držimo fige 😍
    Stelic ti polako ali sigurno… 💪 ja sam i dalje na estriofemu nemam nekih nuspojava hvala Bogu. U pon mi je uzv,pa ću znati kad je transfer. 🧡
    Tikvice kako si ti,imaš neke nuspojave?
    Ostale PUPICE? Puse svima 😘😘😘

Lijepo sam ti ja rekla da ćemo se pratiti 🤗😁🤭❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.